- 30 Ağustos 2012
- 212
- 13
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.521
Gitme gülüm uzaklara, gitme gülüm can dayanmaz!
Gitme gülüm sensiz olmaz, gitme gülüm şu gönlümden şu gönlümdeeeen
[
bende bugün idrar kültürü yaptırdım doktorum istemişti
1 haftadır akıntım çoğaldı ve idrarımı yaparken yanma var bakalım yarın sonuçlar nasıl çıkacak ben de enfeksiyondan korkuyorum yaa
O zaman korkma canım Burun kemiğini gördü ve ense kalınlığı da normalse bence pek takılma. Haa bir de parmaklarının sayısı falan normalse tamamdır.Bazı hastanelerde 35 yaşını doldran annelere 2lisi normal çıksa bile amniyoosentez yapıyorlar yani kalbi rahat etsin diye.Ama bence o sıvının alınması da başlıbaşına bir risk diye düşünüyorum.Kalbini bulandırma inşallah kötü birşey çıkmaz canım.Yaş ilerledikçe o testlerde risk artıyor pek takılmamak lazım.
Şubat anneleri doğuruyordur:))))
Şubat anneleri doğuruyordur:))))
ALLAH doğumhanede ki anneleri bir çırpıda kurtarsın inşallah..
Kızlar masa başında uyudum uyucam zor duruyorum ya bi ağırlık çöktü
Yok canım cidden takılmıyorum. Burun kemiğine bakmadı bu arada ama o da normaldir herhalde:) En son ultrason fotosunda resmen güler gibi çıkmış o mutlu bence bi sorunu olsa sırıtmazdı di mi
kıyamam kuzum 5 te bıtıo dımı mesaı
bence o sana cok ıyı oldugunu gostermıs annesı bu sana cok onemlı bı mesaj
Yok canım cidden takılmıyorum. Burun kemiğine bakmadı bu arada ama o da normaldir herhalde:) En son ultrason fotosunda resmen güler gibi çıkmış o mutlu bence bi sorunu olsa sırıtmazdı di mi
2013subat anneleri doguruyo agirligi bze cokuo sanirim
ALLAH doğumhanede ki anneleri bir çırpıda kurtarsın inşallah..
Kızlar masa başında uyudum uyucam zor duruyorum ya bi ağırlık çöktü
Ya kızlar şurda dünya kadar şarkı söyledik siz hala uyumaktan bahsediyorsunuz hadi uyanın anam uyanın daha geceye çok varŞabbey şabbey
Canım uyanmam için anca horon tepmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?