2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gitme gülüm uzaklara, gitme gülüm can dayanmaz!
Gitme gülüm sensiz olmaz, gitme gülüm şu gönlümden şu gönlümdeeeen

ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmeeeeemmmmmm

unutamam acı tatlı ne varsa hazinemde

acının insana kattığı değeri bilirim küsemem

acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir......:84:

Geçmiş olsun canım...Hamilelikte akıntılar tabiki fazlalaşır ondan endişelenme yanman için de bol bol bol bol bol su iç canım...
Öptüm

Son düzenleme:

Yok canım cidden takılmıyorum. Burun kemiğine bakmadı bu arada ama o da normaldir herhalde:) En son ultrason fotosunda resmen güler gibi çıkmış o mutlu bence bi sorunu olsa sırıtmazdı di mi

seni seviyordum biliyorsun aşkın bitti demek gidiyorsun
bana böyle mi veda ediyorsuuuun?
seni seviyordum biliyorsun aşkın bitti demek gidiyorsun
bana böyle mi veda ediyorsuuuun?

Yok canım cidden takılmıyorum. Burun kemiğine bakmadı bu arada ama o da normaldir herhalde:) En son ultrason fotosunda resmen güler gibi çıkmış o mutlu bence bi sorunu olsa sırıtmazdı di mi

bence o sana cok ıyı oldugunu gostermıs annesı bu sana cok onemlı bı mesaj

2013subat anneleri doguruyo agirligi bze cokuo sanirim

ALLAH doğumhanede ki anneleri bir çırpıda kurtarsın inşallah..

Kızlar masa başında uyudum uyucam zor duruyorum ya bi ağırlık çöktü

Ya kızlar şurda dünya kadar şarkı söyledik siz hala uyumaktan bahsediyorsunuz hadi uyanın anam uyanın daha geceye çok varŞabbey şabbey

bugun bızım de kontrolumuz vardı cınsıyetı gormek ıcın baya ugrastık ama ılk önce poposunu dönüp yatmıştı daha sonrada bacagının arasında kordonu vardı göremedık malesef.parmakcıklarını bacaklarını her yerini gördük çok şükür bıcırığın

İşte böyle yaa vallihi senin gibi pozitif düşünenleri seviyorum gerçekten... Ne güzel düşünüyorsun bak annesi,, Bebişin Allahın izniyle aslanlar gibi doğacak canım merak etme..

bayadır yazmıyorum ama bugun girdim herşeyi okudum .. anlatacaklarımda var ama tek tek yazayım karışmasın

saçlarım açık tonlarda gittiğim doktor dediki
boya elbette tavsiye etmiyoruz fakat anenin kötü psikolojisi boyanın verdiği zarar dan daha etkilidir bebek üzerinde dedi..

ilk 3 ayımda 1 kere
3 ayım bitince 1 kere daha boyadım çok şükür bı sıkıntım yok..
psikolojimde harika oğluşumda harika

aynı dönemde hamile kaldığımız bir arkadaşım hafta sonu bende idi..
şehir dışında okuyor eşi istanbulda ve dediler gibi birbirlerini seviyorlar .ok şükür bu sene son.
neyse.
eşi ile son ayrılışında çok üzülmüş çok ağlamış sonra bebişte rahatsızlık fark etmiş bigitmişki hastaneye
bebiş iki elini ah yawrum yüzüne tutmuş yüzünü saklıomuş sanki ağlıo gibi imiş...

kızlar bu bana çok büyük ders oldu
ne olursa olsun kendinizi asla üzmeyin
üzecek şeylerden kaçının egonuzu bir tarafa bırakın..
ben işimdeki konumum vs. sebeplerden birazcık kırabiliorum insanları ama yapmıcam artık ya çok üzüldüm bebişime
yazık çok sinirli doğacak oğluşum..

Hepinize iyi sohbetler ve iyi akşamlar diliyorum kızlar...Benim mesaim bitti çok şükür...Allahıma emanet elun..
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANİKOLAR

Henüz çok küçük biliorum ama b deneyeyim dedim ve müzik olarak çok sevdiğim - klasik müzik gibi beni yormayan :)
içme huzur ve mutluluk veren BOB MARLEY dinlemeye kara verdim..
kulaklık ile dinliorum şirkette olduğum için
ama sanki hissettimi de
kasığımda bi balık varda dönüomuş gibi oldum :)
2 gündür dinliyoruz ve doğuma kadar hergüne vde işte heryerde dinlemeyi planlıyorum,,,

onrak planım ise inşallah sağlıkla doğunca bakalım yine dinletecem rahatlayacak mı tanıyacak mı çok merak ediyorum...

BOB MARLEY ile uyuduğunu düşünsenize harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…