2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün akşam rüyamda ipek kumaş alıyorduk annemle ben pembe,gülkurusu gösteriyorum o gitti mavi kumaş aldı iyi mi bu bir işaret olabilir mi:44:

anne adaylarının gördüğü rüyalar genelde çıkar derler hakkında hayırlısı olsun Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah yavrunu bende en son muayenemize gştmeden önceki akşam rüyamda iki tane mavi şal görmüştüm sonuç %70 kız

kızlar şimdi 2013 ağustos annelerinin ultrason görüntülerine bakıcam ekleyenler var mı bu nub teorisine taktım şimdi hep doğru çıkıyormuş merak ettim

buda bu sabah oldu.. Allahtan 2-3 gün yazmadım ama biriktirmişim.. ama bilgi depoladım sizinle paylaşmak için hehe

sabah erken kalkıyorum malüm iş...
dışlarımı fırcaladım ve çok afedersiniz ağzıma su alıp çarkaladığımda baya bildiğiniz kan dolu su tükürdüm.
sonra geldim hemen araştırdım .. hamilelikte dişler çok hassas oluyor imiş
bende hiç ihmal etmem ağız diş bakımımı
cuma benim canım doktorum nöbetçi gece ona gidip soracam diş ile alakalı ise ki umarım öyledir..
dişçime gideyimmi yapacağı iğneden zarar gelir mi v.s soracam bakalım ne diyecek..

İşte böyle yaa vallihi senin gibi pozitif düşünenleri seviyorum gerçekten... Ne güzel düşünüyorsun bak annesi,, Bebişin Allahın izniyle aslanlar gibi doğacak canım merak etme..

kesinlikle öyle aslanlar gibi doğacak hepimizinki. hem öyle olmasa Allah ağustos ayına denk getirmezdi di mi bizim aslan burçlu minnoşları :))))

34 beden idim hamile kalmadan hoş yine öğleyim ama ilginçtir
4 kilo aldım
göğüslerim fena şişti mükemmel hehe
göbişim elbet var ama istesem belli edip istesem belli etmeyebiliyorum yani
en azından 34 beden tüm kıyaetlerim hla sorunsuz oluyor
peki bu 4 kilo nereye gtti acaba
kan basıncı olabilir mi?

26 yıllık hayatımda ilk kez 54 ü gördüm .. olacak artık ne yapayım..

kızlar üşüttümmü acaba son 1saattir karnımın içi çürük gibi ağrıo aralıklı aralıklı özelliklede sağ boşlugum kasıgıma vuruo bebısmı buyuyor üşüttümmü bilemedim..şimdi dışardn yemek sölücem yemekte yapamıyorum off bı anam olsaydıda yanımda sağlıklı sağlıklı mamalar yapsaydı bana

sölemk istemiodum nazar dymesin diye ama konu açıldı söleyim madem.. Nazar
rüyamda ne görsem sabahında karşımda

Rabbim sen ne büyüksün
ne dua etsem sorunsuz oluyor..
annelik ne güzelmiş kızlar ya şimdiden kanımda hissediyorum anam anam canım anam..

kızlar şimdi 2013 ağustos annelerinin ultrason görüntülerine bakıcam ekleyenler var mı bu nub teorisine taktım şimdi hep doğru çıkıyormuş merak ettim

evet canım o nub teorisi doğru. hatta bir topik açmıştı arkadaşımız "doktor söylemeden siz öğrenin" diye %90 ı tutuyor. ben de yarın kontrolde öğrenemezsem oraya resmini yükleyeceğim :)))

1 konuyu merak ediyorum
burun şşişmesi hamilelikte neye göre oluyoki ya
sabahtan beri b sürü hamile resimlerine baktım ama ortak bi özellik sezemedim..
benim burnum düğme gibi küçüçük şişermiki acaba ?

Doğrudur, doktorlar boşuna demiyor stresten üzüntüden uzak durun die. DOktoruma eşim beni şikayet etmişti :) Herşeyi kafasına takıo üzülüo die doktorda kesinlikle uzak durmalısın kafana takmamalısın bebekde gergin olur. Ve doğumdan sonra bile senın gergınlıgın ona gecer dedi...

6.+4de sr.a gitmiştim moralim çok bozuktu hamile kaldıgım için doktora dedimki istenmeyen bi gebelik bu dr.istenmeyen demiyoruz sürpriz dioruz bebek hissediyor ve etkilenior demişti ama bn tabi agla zırla ve ogün kanama geçirmiştim

Yok canım sanmıyorum. Herkeste farklı kimilerine bakarsın dudaklar burun patlıcak gibi şişmiş. Kimiside yüzüne baktıgında hiç hamile deil gibi gayet normal. Yani bu yapı meselesi sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…