- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.541
Sen yeter ki uyuma canım horon da teperiz kolbastı,Antep çiftetellisi ne varsa oynarız valla:92:
Kızlar dün akşam rüyamda ipek kumaş alıyorduk annemle ben pembe,gülkurusu gösteriyorum o gitti mavi kumaş aldı iyi mibu bir işaret olabilir mi:44:
Sen yeter ki uyuma canım horon da teperiz kolbastı,Antep çiftetellisi ne varsa oynarız valla:92:
bence de angy teyzesi
İşte böyle yaa vallihi senin gibi pozitif düşünenleri seviyorum gerçekten... Ne güzel düşünüyorsun bak annesi,, Bebişin Allahın izniyle aslanlar gibi doğacak canım merak etme..
Canım uyanmam için anca horon tepmem lazım
Hepinize iyi sohbetler ve iyi akşamlar diliyorum kızlar...Benim mesaim bitti çok şükür...Allahıma emanet elun..
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANİKOLAR
kızlar şimdi 2013 ağustos annelerinin ultrason görüntülerine bakıcam ekleyenler var mı bu nub teorisine taktım şimdi hep doğru çıkıyormuş merak ettim
aynı dönemde hamile kaldığımız bir arkadaşım hafta sonu bende idi..
şehir dışında okuyor eşi istanbulda ve dediler gibi birbirlerini seviyorlar .ok şükür bu sene son.
neyse.
eşi ile son ayrılışında çok üzülmüş çok ağlamış sonra bebişte rahatsızlık fark etmiş bigitmişki hastaneye
bebiş iki elini ah yawrum yüzüne tutmuş yüzünü saklıomuş sanki ağlıo gibi imiş...
kızlar bu bana çok büyük ders oldu
ne olursa olsun kendinizi asla üzmeyin
üzecek şeylerden kaçının egonuzu bir tarafa bırakın..
ben işimdeki konumum vs. sebeplerden birazcık kırabiliorum insanları ama yapmıcam artık ya çok üzüldüm bebişime
yazık çok sinirli doğacak oğluşum..
hamile iken 5 vakit namaz kılan arkadaşlarımız var mı acaba?
herhangi bi zorluk yaşıorlar mı? Rabbim kolaylık versin hepimize..
[video=youtube;kGmBYrW28pI]http://www.youtube.com/watch?v=kGmBYrW28pI[/video]
buyur canım sen yeter ki uyan :)))))))))))
1 konuyu merak ediyorum
burun şşişmesi hamilelikte neye göre oluyoki ya
sabahtan beri b sürü hamile resimlerine baktım ama ortak bi özellik sezemedim..
benim burnum düğme gibi küçüçük şişermiki acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?