- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.561
inşallah iyi çıkar arkadaşım benimkide ultrasyonda dönüyor hopluyr sanki video çekmişler beni kekliyorlar onu izliyorum gibi geliyor sanırım 3 hafta sonra başlarız hissetmeye benimde gögüs ucum acıyor ama çok değil
[video=youtube;kGmBYrW28pI]http://www.youtube.com/watch?v=kGmBYrW28pI[/video]
buyur canım sen yeter ki uyan :)))))))))))
hiçbir sorun yaşamadım sadece yatsı namazı zor geliyor akşamları çok yorgun oluorum farzından kılıorum allah kabul etsin inş.
Doğrudur, doktorlar boşuna demiyor stresten üzüntüden uzak durun die. DOktoruma eşim beni şikayet etmişti :) Herşeyi kafasına takıo üzülüo die doktorda kesinlikle uzak durmalısın kafana takmamalısın bebekde gergin olur. Ve doğumdan sonra bile senın gergınlıgın ona gecer dedi...
Ben de4 gözle bekliyorum hareketlerini hissetmeyi. benim minnoş da ultrasondan rahatsız oldu, eliyle gözünü kapatır gibi yaptı çok güldük.
aynen çok hareketliydi. el salladı sanki:):):)
bir de elleri kocaman babasına benziyor.
bacaklar da hareketliydi baya, bir de düzgün beslenip iyi bakabilsem kuzucuma çok mutlu olcam.
Canim aynen oyle oluyo ablamin hamileligi cok zor gcti 7.ayda erken dogum riskiyle 5hfta hastanede yatti ve erken dogdu bebis.gergindi ablam cok tabi ve zaten bankada calisiyo ve hergun snir stresle gdiodu evr.smdi 3aylik oglu ve o kadar huzursz bi bebekki yavrum ben gozumle gordum bu stres olayi gercekten dogru
saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allahımah be canım kafana taktığın şeye bak. Doktor demir ilacı verir, enfeksiyon için bişey verir geçer. Ne diye moralini bozuyosun. Bak benim 2 li test sonucu riskli çıktı hiç kafaya takıyo muyum :d hatta buraya bile yazmadım ilk kez yazıyorum. Amniyosentez istendi onu bile yaptırmıycam hiç bişey olmıycak benim bebeğime ve seninkine de :)))
napayım datlum sızden ayrılamıyorum ama bıryandanda evde temızlık yapıyorum 1 oda sılıyorum buraya gelıyorum okuyup okuyup tekrar temızlıge donuyorum bagımlılık yaptınız yahunereye çufçufluyoruz? Yine tası tarağı toplamışsın gidiyorsun
allahı sıfa versın canımense kalınlığı normal canım ama kan testi sonucu riskli çıktı. çok büyük değil risk ama riskli işte sonuçta. Yaşım 32. Doktor 4 lü testi, amniyosentez istedi bi de prana test diye bişey varmış almanyaya gönderiliyomuş kanım bütün hastalıklar çıkıyomuş onu istedi. Bende hipofiz adenomu vardı yani beynimde hormonlarımı bozan bi tümör var hamile kalmam mucizeydi ama allah o mucizeyi verdi. Bu mucizeye gölge düşmiycek bence iç güdülerim hiç bişey olmayacağını söylüyor. Kanımda pıhtılaşma filan da var onu da takmıyorum içiyorum coraspini bitti. öyle işte :))
hepinize iyi sohbetler ve iyi akşamlar diliyorum kızlar...benim mesaim bitti çok şükür...allahıma emanet elun..
Hepinizi öpüyorum canikolar
acaba 11 ağustos tahmini tarihli bebişler kız mı oluyor hep?Ohhhhh topiğimize bir kız daha eklendiii yandannnHayırlı olsun canım. Aynı gün doğum tarihimiz bebeişlerimizin cinsiyeti de aynı bak
geçen gün bir arkadaşım söyledi; bilmem kaç aya kadar bilmez kayıt etmezlerse hamileleri, maaş kesintisi oluyormuş doktorundan hemşiresine.Kızlar az önce sağlık ocağına uğradım gebelik bildirimi yaptım çalıştığım için geç bildirdim. 14. haftadan sonra gebelik bildirimi yapılırsa ceza geliyormuş haberiniz olsun, ben ucuz atlatmışım yani :) İlgili bir hemşiremiz var bir kere telefonla görüşmemize rağmen beni tanıdı yarın sabah tahlil yapılacak ama aç karna mı gidilecek onu sormadım ne kadar da leylayım bugünAslında sinirliyim gereksiz bir sinir az önce faks makinasına bile trip yaptım Allah kocama sabır versin
lafı ağzımdan almışsın. kaynana kaynana deniyor ama hepimiz zamanı gelince kaynana olacağız sanırım... bu konuda yazan, farklı farklı olaylar yaşayan arkadaşlar olmuş ama bu zamanlarımızda bizim de gerginliğimiz, alınganlığımız fazla bana kalırsa... bizim bebeğimizse onlarında da en tatlı meyvesi, torunları. hadsizlik olarak gördüklerinizi hoş görün bence. karışıyor gibi geliyordur evet ama bizler nasıl olacağız acaba? :) bir sıkıntımız, üzüntümüz olsa bizden çok anneler üzülür. hazır anne de oluyorken annelerimizi iyi tutalım, anlamaya çalışalım.Allah izin verirse biz de kaynana olacağız:) Yani oğlumuzun kızımızın sevinci bizim sevincimiz olacak.Evliliğimiz 10.yılına girdi inanın kayınvalidemle 1 gün dahi birbirimize kırılmadık ve de asla tartışmadık. Birbirimize gittiğimizde oturtacak yer bulamayız o kadar yani ben çok severim kayınvalidemi anne deyince ağzımdan on tane anne çıkar sanki
allahımmm bana da o hissetme günlerini göster. tebrik ederimmKızlar ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum ben bir haftadır belirgin hissediyorum bebegimi arada bir dürtüyor gidiklanir gibi oluyorum önceki hamileliğimde bu sekilde 17 haftalikken hissetmişim günlüğümden okudum. İkinci bebek daha erken hissediliyormus gercekten.
Bu gün uzun zamandır ilk defa yaşadığımı fark ettim ili gündür bulantilarim hafifledi. Antalyadayim kale icine bakan falezlerde denize karsı bir Kafe'de oturuyorum açık havada üstelik günlük guneslik. Niran unsaldan lise zamanimdan parçalar çalıyor, ilk genclik yıllarımı ozledim
"Çektiysen kahrımı helal et hakkını zorlu sevdaaam hoscakal..."
ohh mesai saatim bitiyor. Çok şükür bugünde bittiiii... Her bir gün bittikçe kızıma yakınlaşıyorum... Öpüyorum hepiniziiii
günaydın hamişler
cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım.
keşke bir tablo olsa hepimiz orda tahminlerimizi ve çıkan cinsiyetleri görebilsek
Kızlar hepinize selamlar,
Topiğe sıkça girip okuyorum ama yorum yazacak vaktim olmuyor. Hepinizin sevinci sevincim oluyor bazen kahkahalar atıyorum bazense tanımadığım sizler gözyaşı dökmeme sebep oluyor. Umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli günler geçirir, bebeklerimizi kucağımıza alırız. Kaybeden arkadaşlarıma da Allah sabır versin ve tez zamanda bir bebişle doldursun göbüşlerini inşallah diyorum..
haftaya ctesi dr cinsiyetimizi söylicek ama ben bi ultrason resmimizi koyayım bakalım yorumlarınız neler??Eki Görüntüle 632062
cinsiyet öğrenen güzeller hayırlı olsun evlatçıklarınız
acaba 11 ağustos tahmini tarihli bebişler kız mı oluyor hep?bakalım benim ne gelecek?
geçen gün bir arkadaşım söyledi; bilmem kaç aya kadar bilmez kayıt etmezlerse hamileleri, maaş kesintisi oluyormuş doktorundan hemşiresine.
lafı ağzımdan almışsın. kaynana kaynana deniyor ama hepimiz zamanı gelince kaynana olacağız sanırım... bu konuda yazan, farklı farklı olaylar yaşayan arkadaşlar olmuş ama bu zamanlarımızda bizim de gerginliğimiz, alınganlığımız fazla bana kalırsa... bizim bebeğimizse onlarında da en tatlı meyvesi, torunları. hadsizlik olarak gördüklerinizi hoş görün bence. karışıyor gibi geliyordur evet ama bizler nasıl olacağız acaba? :) bir sıkıntımız, üzüntümüz olsa bizden çok anneler üzülür. hazır anne de oluyorken annelerimizi iyi tutalım, anlamaya çalışalım.
annemle (kayınvalidem ama hiç öyle demem-çok çok severim) konuşurken geçen gün dedi, "ayy kendi kendime ne planlar yaptım: haziran sonu gibi evi temizlettim, temizlikçiye yardım ettim, dolap içlerini yerleştirdik birlikte, salonun perdelerini yıkadık (ipli olduğundan çok zor yıkaması), çektik salonun kapısını doğuma-gelene gidene hazır olsun diye... sonra dedim hay allah ben neden düşünüyorum ne karışıyorum şimdi?... kızcağız nasıl istiyorsa zaten düşünür yaparız :)" benim çok hoşuma gitti bu. kendi kızı görüyor demek bu.
yani şimdi algıya bağlı bi şey biraz da bu. tabi ki benimkinin ifadesi de çok tatlı, çok hoş ama, düşünün ki böyle güzel ifade edemedi de kendini: ben şöyle düşündüm ben şöyle yapıcam böyle yapıcam evini vs. dedi... yine de öyle iyi niyetli, evlatlarını benimseyerek söylenmiş sözler ve düşünceler ki neden kızılsın? anne gibi düşünecek tabii... çok karışması da bundandır kayınvalidelerin. onlar da anne.
anneleriniz kadar onun da hakkını verin bence, haksızlık etmeyin...
allahımmm bana da o hissetme günlerini göster. tebrik ederimm
maşallah çok sevindim iyi olduğunahak ettin sen hak ettin
Amin canım... Erkek kanımca
Ben de varım canım hiç üzülmeDiğer cumartesi üstelik randevumuz. Galiba en son ben öğrenicem :)
Bn daha hiç kilo almadım hatta vermişim sn neden bukdr çok aldın 2 kilo fln Alman lazımdı en fazla iştah durumun nsl bulantın flniyi akşamlar kızlar ben şiştim yaaa 5 kiloyu geçtim şu anda sizde durumlar nasıl
Dur daha göbüşler çıkmadı bir aya kdr çıkar O zamn koyarıznie kimse göbüşlerin resmini koymuyorrr karsılastırsak göbüşleriben koymustum ılk ıkı ayı bırlesık olarak 3ayı ve 4 cekıp koyarım yınee ..sizlerdende beklıom kızoşlarrrrr...
Canım bir bakayım tabii ama valla iddalı değilim ona göre :)CaNim benimkinedebaksana bakalım ne diyeceksin kedicikler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?