2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de4 gözle bekliyorum hareketlerini hissetmeyi. benim minnoş da ultrasondan rahatsız oldu, eliyle gözünü kapatır gibi yaptı çok güldük.
aynen çok hareketliydi. el salladı sanki:):):)
bir de elleri kocaman babasına benziyor.
bacaklar da hareketliydi baya, bir de düzgün beslenip iyi bakabilsem kuzucuma çok mutlu olcam.

hiçbir sorun yaşamadım sadece yatsı namazı zor geliyor akşamları çok yorgun oluorum farzından kılıorum allah kabul etsin inş.

amin inşallah bende de öle oluyor
hemen sabahtan kılıyorum evden çıkmadan..
8 aylık arkadaşım var namaz kılan dediki
hiç problem yaşamıyoru çok sevindim.
Rabbim işte hep diyorum dağına göre kar misali.. oh oh mis..

Canim aynen oyle oluyo ablamin hamileligi cok zor gcti 7.ayda erken dogum riskiyle 5hfta hastanede yatti ve erken dogdu bebis.gergindi ablam cok tabi ve zaten bankada calisiyo ve hergun snir stresle gdiodu evr.smdi 3aylik oglu ve o kadar huzursz bi bebekki yavrum ben gozumle gordum bu stres olayi gercekten dogru

Terim onu rahatszda olurmus ufaklikbebekler hic sevmezmis ultrasonu doktor dedi bana rahatlarinada nasi duskunler kuzucuklar

Evet canım benim ablamda oğluna hamileyken çok sinirliydi. Oğlu şuan 9 yaşında ve ara ara sinirden napıcagını şaşırıo. Bebeklerimizi çok etkiliyoruz Onlar sinirliyse hep bizler yüzünden. Şuanda bende çok çabuk sinirleniorum yapmak istemesemde

ohh mesai saatim bitiyor. Çok şükür bugünde bittiiii... Her bir gün bittikçe kızıma yakınlaşıyorum... Öpüyorum hepiniziiii

saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allahım
nereye çufçufluyoruz? Yine tası tarağı toplamışsın gidiyorsun
napayım datlum sızden ayrılamıyorum ama bıryandanda evde temızlık yapıyorum 1 oda sılıyorum buraya gelıyorum okuyup okuyup tekrar temızlıge donuyorum bagımlılık yaptınız yahu
allahı sıfa versın canım
hepinize iyi sohbetler ve iyi akşamlar diliyorum kızlar...benim mesaim bitti çok şükür...allahıma emanet elun..
Hepinizi öpüyorum canikolar

senı ve sarkılarını ozleyecegızzzz

cinsiyet öğrenen güzeller hayırlı olsun evlatçıklarınız
Ohhhhh topiğimize bir kız daha eklendiii yandannn Hayırlı olsun canım. Aynı gün doğum tarihimiz bebeişlerimizin cinsiyeti de aynı bak
acaba 11 ağustos tahmini tarihli bebişler kız mı oluyor hep? bakalım benim ne gelecek?
geçen gün bir arkadaşım söyledi; bilmem kaç aya kadar bilmez kayıt etmezlerse hamileleri, maaş kesintisi oluyormuş doktorundan hemşiresine.
lafı ağzımdan almışsın. kaynana kaynana deniyor ama hepimiz zamanı gelince kaynana olacağız sanırım... bu konuda yazan, farklı farklı olaylar yaşayan arkadaşlar olmuş ama bu zamanlarımızda bizim de gerginliğimiz, alınganlığımız fazla bana kalırsa... bizim bebeğimizse onlarında da en tatlı meyvesi, torunları. hadsizlik olarak gördüklerinizi hoş görün bence. karışıyor gibi geliyordur evet ama bizler nasıl olacağız acaba? :) bir sıkıntımız, üzüntümüz olsa bizden çok anneler üzülür. hazır anne de oluyorken annelerimizi iyi tutalım, anlamaya çalışalım.
annemle (kayınvalidem ama hiç öyle demem-çok çok severim) konuşurken geçen gün dedi, "ayy kendi kendime ne planlar yaptım: haziran sonu gibi evi temizlettim, temizlikçiye yardım ettim, dolap içlerini yerleştirdik birlikte, salonun perdelerini yıkadık (ipli olduğundan çok zor yıkaması), çektik salonun kapısını doğuma-gelene gidene hazır olsun diye... sonra dedim hay allah ben neden düşünüyorum ne karışıyorum şimdi?... kızcağız nasıl istiyorsa zaten düşünür yaparız :)" benim çok hoşuma gitti bu. kendi kızı görüyor demek bu.

yani şimdi algıya bağlı bi şey biraz da bu. tabi ki benimkinin ifadesi de çok tatlı, çok hoş ama, düşünün ki böyle güzel ifade edemedi de kendini: ben şöyle düşündüm ben şöyle yapıcam böyle yapıcam evini vs. dedi... yine de öyle iyi niyetli, evlatlarını benimseyerek söylenmiş sözler ve düşünceler ki neden kızılsın? anne gibi düşünecek tabii... çok karışması da bundandır kayınvalidelerin. onlar da anne.

anneleriniz kadar onun da hakkını verin bence, haksızlık etmeyin...

allahımmm bana da o hissetme günlerini göster. tebrik ederimm

maşallah çok sevindim iyi olduğuna hak ettin sen hak ettin

Son düzenleme:
ohh mesai saatim bitiyor. Çok şükür bugünde bittiiii... Her bir gün bittikçe kızıma yakınlaşıyorum... Öpüyorum hepiniziiii

vaktinde sağlıcakla kavuşman dileğiyle kızına,
bir benim bitmiyor mesaim, dün yine 9.30'du akşam çıktığımda,
açlıktan ve halsizlikten artık titremeye başlamıştım,
patronum 2 çocuk annesi sözde ama nokta kadar anlamıyor beni,
bir de devlet memuruyum sözde, mesaisi olmayan devlet memuru,
mesleğimi çok seviyorum ama özellikle şu süreçte artık katlanılmayacak hale geldi,
çok zorlanıyorum gerçekten,
üstelik hiç besleyemiyorum bebeğimi,
bence doğum izni 8 ay olmalı,
+ gebelik izni olmalı, tüm hamilelerin mesaisi 4'te bitmeli, uzatan amir şikayet edilebilmeli hehe:):)
ne güzel olur değil mi arakadaşlar.

Amin canım... Erkek kanımca

Ağzına saglik canım çok güzel yazmissin, bende bu kayınvalide problemlerine yazmak istemiştim sonra unuttum, benim yerimede yazmissin bende senin gibi düşünüyorum onlarda bir anne babaanne olacaklar, eğer ilgileniyorlarsa sevinmemiz her şeyi ters anlamamamız lazım. Kalp kirmamak gerekiyor .

nie kimse göbüşlerin resmini koymuyorrr karsılastırsak göbüşleri ben koymustum ılk ıkı ayı bırlesık olarak 3ayı ve 4 cekıp koyarım yınee ..sizlerdende beklıom kızoşlarrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…