2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, bugün ölüyorum sandım. sabah işe geç vakit gidebildim. bir saat bile duramadım. onu da tuvalette geçirdim. ama sonuç sıfır. bel, kalça ağrısı hele kuyruk ağrısı berbattı. yürüyemedim, oturamadım. izin alıp eve gelmek zorunda kaldım. klozet başında ölüp gidecektim valla. bebişime bişey olacak diye çok korkttum. çünkü ben de nefes, tansiyon bişey kalmadı. bu saate kadar yattım oturamadım. 1 aydır elevit kullanıyorum, inanılmaz derecede kabızım. kayısı kurusu yiyiyorum, gece ılık süt içip yatıyorum ama nafile. içim beton gibi. valla bu iş böyle zor olunca nasıl doğurucam diye düşündüm. bebişimi de çıkaramazsam öyle yarıda kalırsa yavrum. ben kesin sezeryan yapıcam, bugün bikez daha karar verdim. ctsiyi iple çekiyorum bebişim inşallah iyidir. ilk başta da şu kabızlık işini söylicem doktora.

cinsiyetimiz de belli olur belki, evlat bu kızı erkeği farkeder mi? Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin. allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. sağ-salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. iyi geceler hepinize.

nie kimse göbüşlerin resmini koymuyorrr karsılastırsak göbüşleri ben koymustum ılk ıkı ayı bırlesık olarak 3ayı ve 4 cekıp koyarım yınee ..sizlerdende beklıom kızoşlarrrrr...

Cnm aynı şeyi bn yaşadım soda çok ii geldi dene sende çok zor biliorum geçmiş olsun

Dur daha göbüşler çıkmadı bir aya kdr çıkar O zamn koyarız

benim cıktı sanıırım cok zayıf oldugum ıcın (45kg idim)cıktı aksamları hele gorsenız çatlıck gibioluyorum gunduzlerıde farksız gercı artık gerım gerım gerılıyor karnım bu gıdışle cok çatlaklarım olursa dıe korkuyorum valaaa:18::18: şuanlık bebe yagı sabah ogle aksam korkudan kullanıyoum mecbur

hamile iken 5 vakit namaz kılan arkadaşlarımız var mı acaba?
herhangi bi zorluk yaşıorlar mı? Rabbim kolaylık versin hepimize..

canım elimden geldiğincee dikkat ediyorum Rabbimde kabul ediyordur inşallah.çok şükür bi sorun yaşaamıyorum. okulda sular buz gibiydi ilk döneem abdest zor oluyordu çok şükür müdürümz sıcaak suda getirmiş değmeyin keyfime:)))

çok şükür hamileliğimde kusma bulantı yok amaa kabızlık, gaz, reflü gibi problemlerr hat safhada :) ben her sabah uyanınca ilk iş kuru incir yiyorum. kahvaltıdan önce su içiyorum baktım olmadı kuru kayısı yiyorum o zaman oluyo :)

Gunaydin guzel anneler..melek kizin oluyomus hayrli olsun allah anali babali buyutsun.gamzee git ogren kuzum cnsiyeti bizede hber ver hayatm bnde agrilarla bsladim yalnz degilsinbu arada sevgililer gununuz kutlu olsun.kocalarinzla minik sevgililernzle guzel bi gun olsun

günaydııııınnn... günaydııııınnn dünyanın en tatlı anneleri... bugün bebişimi görcem inşallah çok heycanlıyız. sabaha kadar rüyamda ultrason görüntüleriyle uğraştım...inşallah minik sevgilimiz sağlıklıdır,rahatı keyfi yerindedir veee cinsiyetide bellidir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…