- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.581
Amin canım... Erkek kanımca
Bn daha hiç kilo almadım hatta vermişim sn neden bukdr çok aldın 2 kilo fln Alman lazımdı en fazla iştah durumun nsl bulantın fln
Canım bir bakayım tabii ama valla iddalı değilim ona göre :)
Tekrar resmi ekleyebilir misin arada kaçırmış olabilirim resmini :)
Ben de varım canım hiç üzülmeDiğer cumartesi üstelik randevumuz. Galiba en son ben öğrenicem :)
nie kimse göbüşlerin resmini koymuyorrr karsılastırsak göbüşleriben koymustum ılk ıkı ayı bırlesık olarak 3ayı ve 4 cekıp koyarım yınee ..sizlerdende beklıom kızoşlarrrrr...
kızlar, bugün ölüyorum sandım. sabah işe geç vakit gidebildim. bir saat bile duramadım. onu da tuvalette geçirdim. ama sonuç sıfır. bel, kalça ağrısı hele kuyruk ağrısı berbattı. yürüyemedim, oturamadım. izin alıp eve gelmek zorunda kaldım. klozet başında ölüp gidecektim valla. bebişime bişey olacak diye çok korkttum. çünkü ben de nefes, tansiyon bişey kalmadı. bu saate kadar yattım oturamadım. 1 aydır elevit kullanıyorum, inanılmaz derecede kabızım. kayısı kurusu yiyiyorum, gece ılık süt içip yatıyorum ama nafile. içim beton gibi. valla bu iş böyle zor olunca nasıl doğurucam diye düşündüm. bebişimi de çıkaramazsam öyle yarıda kalırsa yavrum. ben kesin sezeryan yapıcam, bugün bikez daha karar verdim. ctsiyi iple çekiyorum bebişim inşallah iyidir. ilk başta da şu kabızlık işini söylicem doktora.
cinsiyetimiz de belli olur belki, evlat bu kızı erkeği farkeder mi? Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin. allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. sağ-salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. iyi geceler hepinize.
maşallah kuzuma allah bağışlasın canım. erkek mi bebişin???
Eki Görüntüle 631931 bu da benim kuzum teyzeleri
Dur daha göbüşler çıkmadı bir aya kdr çıkar O zamn koyarız
hamile iken 5 vakit namaz kılan arkadaşlarımız var mı acaba?
herhangi bi zorluk yaşıorlar mı? Rabbim kolaylık versin hepimize..
kızlar, bugün ölüyorum sandım. sabah işe geç vakit gidebildim. bir saat bile duramadım. onu da tuvalette geçirdim. ama sonuç sıfır. bel, kalça ağrısı hele kuyruk ağrısı berbattı. yürüyemedim, oturamadım. izin alıp eve gelmek zorunda kaldım. klozet başında ölüp gidecektim valla. bebişime bişey olacak diye çok korkttum. çünkü ben de nefes, tansiyon bişey kalmadı. bu saate kadar yattım oturamadım. 1 aydır elevit kullanıyorum, inanılmaz derecede kabızım. kayısı kurusu yiyiyorum, gece ılık süt içip yatıyorum ama nafile. içim beton gibi. valla bu iş böyle zor olunca nasıl doğurucam diye düşündüm. bebişimi de çıkaramazsam öyle yarıda kalırsa yavrum. ben kesin sezeryan yapıcam, bugün bikez daha karar verdim. ctsiyi iple çekiyorum bebişim inşallah iyidir. ilk başta da şu kabızlık işini söylicem doktora.
cinsiyetimiz de belli olur belki, evlat bu kızı erkeği farkeder mi? Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin. allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. sağ-salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. iyi geceler hepinize.
gunaydın kızlar bugun buyuk gun ınsallah ogrenırım cınsıyetını
gunaydın kızlar bugun buyuk gun ınsallah ogrenırım cınsıyetını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?