- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.601
Gunaydin guzel anneler..melek kizin oluyomus hayrli olsun allah anali babali buyutsun.gamzee git ogren kuzum cnsiyeti bizede hber verhayatm bnde agrilarla bsladim yalnz degilsin bu arada sevgililer gununuz kutlu olsun.kocalarinzla minik sevgililernzle guzel bi gun olsun
kızlar bie sey soracagım sizlere; benim eşimle kan uyuşmazlığımız var. Oğlumda 20. hafta civarı Anti-D iğnesi olmuştum eğer kanı babaya çekerse ve anne karnında iken en ufak kan geçişi olursa problem olmasın diye. Çok şükür kanı bana çekti , doğumdan sonra iğne yapmadılar bu sebeple. Doktorumla bu durumu görüştüğümde bana bu kez hamilelik esnasında iğne vurulmana gerek yok dedi. Ama ya bu kez kan babaya çekerse? Böyle bir ihtimal yok mu :26: Şimdi ona sorsam mail atmam lazım , adam yorulmustur benim maillerden. Yorum getirebilecek var mııııı???
günaydııııınnn... günaydııııınnn dünyanın en tatlı anneleri... bugün bebişimi görcem inşallah çok heycanlıyız. sabaha kadar rüyamda ultrason görüntüleriyle uğraştım...inşallah minik sevgilimiz sağlıklıdır,rahatı keyfi yerindedir veee cinsiyetide bellidir inşallah...
Günaydın herkese bugün kan sonucumu ve nasal kemik sonucunu arayıp öğreneceğim. Sevgililer gününüz kutlu olsun. Valla iş güç ağrılar ve bulantıdan gidip de aşkıma hediye alamadım. Sabah da kalkınca söyledim. Aşkım bişey alamadım ama bu sene en güzel hediyemiz bebeğimiz dedim :) Bu arada bulantılar azaldı ve tiksinmem azaldı inş böyle devam eder. Hepinize bulantısız ağrısız günler diliyorum.
gunaydın kızlar bugun buyuk gun ınsallah ogrenırım cınsıyetını
Sanada günaydın esinle ve bebisinle daha nice senelere inşallah hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :)
zerre senle çok yakınmış günlerimiz senin cinsiyet belli mi?
Biz acaba kardeşmiyiz senleSabah sabah birde tansiyonum düştü yere yapışıodum işte, zor tutundum ama şuan iim gibi gibi
Hepimizin sevgililer günü kutlu olsun canım saolasın
Şimdi oldumu ya amma ugrastirdin evladım :)
Bu sene hayatıma 3. Bir erkek giriyor ilk 14 şubatım babamındı sonra eşimin bu seneki de minik adamımın .
Erkek egemen bir hane oluyoruz :)
Günaydın cinsiyeti bellimi hastaneye gidip doktorlar konusmiyacakmisin tah
İllerle ilgili sadece telefonlami sorucaksin inşallah hayırlı sonuclar alırsın benimkide Pazartesi cikicak ben alıp doktora gidicem belki gene ultrasonla bakar görür cinsiyetini inşallah :)
günaydn kızlar, dün bi yakınımızı kaybettik. iki gündür hem ağlıyorum hem korkuyorum bebeğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?