2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm cok sevındım prensesın ugur getırsn sana ıns :)

hiç bulantım olmadı :) ha bi gayret yiyorum :)

süpersin maths, harika bir şey bulantı olmaması,
ben de obur boğayım normalde, o kadar çok yerdimki,
birgün yemeklerde tiksineceğim söylense hayatta inanmazdım,
bence devam et yemeye, sağlıklı şeyler yedikten sonra sorun yok,
kilo alırsan zaten verirsin sonra,
ben de ilk üç ayımda verdiğim 2 kilodan 1'ni sonunda almışım,
50'ye bir çıksam içim rahat edecek az.
zaten kuzey afrikadayım şimdi, afrikadaki zayıf çocuklara benzedim burda...

kızlar bi ayet paylaşmak istiyorum sizinle eşim atmış bana az önce

“Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir, yahut kızlı oğlanlı olarak her iki cinsten karma yapar. Dilediğini de kısır bırakır. O her şeyi mükemmel bilir, her şeye kadirdir.” (Şura, 42/49-50)

Son düzenleme:
Bi koşu gidip sonucu alıp geldim. Doktor hızlı hızlı birşeyler söyledi normal dedi ama pek birşey anlamadım. Değerlendirebilecek var mı?

free bhcg 50.0
papp a 22.8

ense 1.1 mm

downs sendromu

AGE 1/1103
N.T 1/4096
BİO 1/409
KOMBİNE RİSK 1/1519

edwards sendromu

1/23885

Son düzenleme:
ağlamaya bahane arıyorum ya dün akşam hürrem oğullarına sarılınca oturdum ağladım ben de oğlum olmasını çok istiyodum diye şimdi de oturdum eşimin mailine ağladım :26:

SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM.SEN ÜZÜLME SAKIN,ALLAH HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR,HAYIRLI EVLATLAR VERİR BİZE İNŞALLAH. demiş ve arkasına o ayeti eklemiş çok duygulandım yaaa

sumuhallebisi, benim sana tavsiyem sabahları sütle karıştırılmış müslü yemen,
ben de çok işe yaradı ve şu an bağırskalarım düzenli çalışıyor,
Türkiye'de hangi marka var bilmiyorum ama üzerinde biyolojik sertifikası olanlardan al,
alman markaları genelde bu konuda çok başarılı,
içinde 10 tane falan tahıl karışımı oluyor, benimkin de badem, fındık, kuru siyah üzüm, küçük cin üzümü, çekirdek içleri vb.. hem besin değeri de çok yüksek,
her sabah ve her akşam bir kase sütle ara öğün olarak yiyebilirisn,
ben ilk başta kilo alamamamın sebebini müsliye bağlamıştım, çünkü genelde diyet yapanlara veriliyor,
ancak doktorum yararlı olduğunu ve yiyebileceğimi bir sorun olmadığını söyledi,
hem de çok doyurucu ve lezzetli,
ben de açık ara fark yaptı:):) hatta azalttım bu aralar, bir denemende fayda var...

ALLAH sabır versin. Ah canım ne güzel söylemişsin ama biz nerde yaşıyoruz böyle birşey mümkün mü acaba? memurlara oldukça imkan tanıyorlar aslında karda bile tatil vardı. Biz işe gidip gelirken onlar yattı. Sanki biz hamile deiliz.. İnsanın zoruna gidiyor ama kime diklenirsin ki bu durumda. Doğum izni olayıda 6 ay yapmıyorlar ki 8 i yapsınlar çok zor yani çokkkkk...

canım ya kız annesisin ya ondan duygulanıyorsun bu kadar .
ben normalde herseye aglayan bir tipim erkek olcak dıye herhalde hayatımın en ağlamasız dönemini yaşıyorum.böle bi güç geldi bana anlatamam.ki yengeç burcuyum ota b..a ağlarım her zaman.
bende çocukluğumdan beri hep kız çocugum olsun istemişimdir.
erkek olucak diye hiç ağlamadım ama .
2.de erkek olsa yine ağlamam Allah hangisinin bizim için hayırlı olcağını biliyor çünkü.
ben de tokalar takamıcam,donu gözüken elbiseler giydiremicem :), oje süremicem, kapris çekemicem, cilve göremicem...
bebeğinde üzülür sonra bizde iki kız kardeşiz hem erkek adamın erkek damadı olurmuş güzelim. ağlama ya minnacık nazlı bir kız taşıyorsun günah annesi...

nie kimse göbüşlerin resmini koymuyorrr karsılastırsak göbüşleri ben koymustum ılk ıkı ayı bırlesık olarak 3ayı ve 4 cekıp koyarım yınee ..sizlerdende beklıom kızoşlarrrrr...

Nerde göbiş resimlerin :) Daha çıkmadı ki ekleyelim canım Şişkinliğim oldugu zaman kocaman oluo sabah kalktıgımda gene minicik bi göbiş oluo :)

Ağustos çiçeklerine,ağustos böceklerine ve onların cici annelerine selamlar.:92:
Herkesin SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN:103:..:103:Aşklarımızla ve yavrularımızla mutlu,huzurlu nice 14 şubatlar yaşarız umarım.:103:
Sevgililer gününü sembolik buluyorum ama 1 gün de aşka ayrılmış özel bir gün olmasından dolayı çok mutluyum.:103::103::103:

Esın ne güzel bulmuş göndereceği şeyi, cokta güzel yazmış.
Her seyin hayırlısı gercekten.
Hurremin cocuklarından en uzun mihrimah yasamış, Hala Sultan olarak hayati boyunca saygi , hurmet gormus. Selim dısında bütün oğulları gencecik oluyor. Selimde uzun yasamamış. Böyle olacağını bilseydi sadece kiz doğurmak isterdi herhalde.

nerde göbiş resimlerin :) daha çıkmadı ki ekleyelim canım şişkinliğim oldugu zaman kocaman oluo sabah kalktıgımda gene minicik bi göbiş oluo :)

ay göbişimi koysam ekranda yer kalmıcak kızlar :) sanki 7 aylık hamileyim :)
ay yaz gelsin artık şöle göbişleri aça aça gezsek evde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…