- 24 Mart 2009
- 3.263
- 4.554
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.621
günaydn kızlar, dün bi yakınımızı kaybettik. iki gündür hem ağlıyorum hem korkuyorum bebeğim için
Gunaydın kızlar...
KIZIMLA ben geldim... Evet bır prensesım olacakmıs...
Dun gıttık doktora, haftaya 4 lü test yaptırcakmısım, ıstemıyorum dedım ben ıstıyorum dedı, neden dıye sordum ıkılı testte bıyokımyasal rıskım cıkmıs, ben de gec dollenme var 2 hafta gerıden gelıyoruz, sebep o ama yıne de ben 4 luyu gormek ıstıyorum dedı...
Endıse yapmadım bılmıyorum yapmam gereklı mı ama?
Çok komık ama bu gıttıgım kendı doktorumdu dıgerlerıne oylesıne gıtmıstım, plesenta prevıayı sordum, cok kızdı asla bır durumun yok dedışok oldum, o da var dedıklerıne sok olmus. Kıme guvencez bız anlamıyorum, sımdı nasıl emın olcam ıkısı var dedı bu yok. İyice sasırmıs doktorlar artık...
bunun harıcı ıdrar tahlılı yapıldı, tam da dusundugum gıbı bobreklerımde ve ıdrar yollarımda bakterı cıktı. Taş da var sanırım...
Ürolojıye sevkettı, bugun oraya gıdıcem bakalım ne olacak...
Kızım 114 gr olmus, kocaman bıseydı kurban oldugum, tek tek butun parmaklarını saydım resmen...
Esım hemen benden once atladı cınsıyetı bellı mı dıye, kadın baktı kocaman olmus bebek bellıdır tabı bakalım dedı...
Bana sordu bı tahmının var mı dıye, ben de tahmınım degıl fıkrım var kızım olcak dedım, gülerek nerden bılıyon dedı. Nub teorısıne baktım ordan anladım bı de ruyamda gordum dedım. Şasırdı kaldı neymıs o nub dedı, bozuldu galıba ben blınceevet bı kızın oluyor dedı sonra
Boyle ıste kızlar, agrım yok mu hala evet var ama kuzumu gordum ya gectı gıttı sankı...
Artık hepımız uzman olduk aranızda belkı anlayan vardır ıkılı test sonucumu yazayım bılen cıkar belkı... Kafama takmıyorum gercı...
PAAP A 127.6 ng\mL mom 0.33
T HCG 115 IU\ ml mom 1.68
NT 1. 13 mm mom 0.91
down sendromu rıskı 1:1700
Sadece yaş: 1:1250
Trisomi 18\13 1:32900
Ayda su hayırlı uğurlu olsun kızın kiz evlat nimettir eve nesedir Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin :)
cnm cok sevındım prensesın ugur getırsn sana ıns :)
günaydn kızlar, dün bi yakınımızı kaybettik. iki gündür hem ağlıyorum hem korkuyorum bebeğim için
Alalh razı olsun kızlar...
Rabbım hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah...
Kızım...
Eki Görüntüle 632607 Eki Görüntüle 632608 Eki Görüntüle 632609
Alalh razı olsun kızlar...
Rabbım hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah...
Kızım...
Eki Görüntüle 632607 Eki Görüntüle 632608 Eki Görüntüle 632609
hiç bulantım olmadı :) ha bi gayret yiyorum :)
kızlar, bugün ölüyorum sandım. sabah işe geç vakit gidebildim. bir saat bile duramadım. onu da tuvalette geçirdim. ama sonuç sıfır. bel, kalça ağrısı hele kuyruk ağrısı berbattı. yürüyemedim, oturamadım. izin alıp eve gelmek zorunda kaldım. klozet başında ölüp gidecektim valla. bebişime bişey olacak diye çok korkttum. çünkü ben de nefes, tansiyon bişey kalmadı. bu saate kadar yattım oturamadım. 1 aydır elevit kullanıyorum, inanılmaz derecede kabızım. kayısı kurusu yiyiyorum, gece ılık süt içip yatıyorum ama nafile. içim beton gibi. valla bu iş böyle zor olunca nasıl doğurucam diye düşündüm. bebişimi de çıkaramazsam öyle yarıda kalırsa yavrum. ben kesin sezeryan yapıcam, bugün bikez daha karar verdim. ctsiyi iple çekiyorum bebişim inşallah iyidir. ilk başta da şu kabızlık işini söylicem doktora.
cinsiyetimiz de belli olur belki, evlat bu kızı erkeği farkeder mi? Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin. allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. sağ-salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. iyi geceler hepinize.
vaktinde sağlıcakla kavuşman dileğiyle kızına,
bir benim bitmiyor mesaim, dün yine 9.30'du akşam çıktığımda,
açlıktan ve halsizlikten artık titremeye başlamıştım,
patronum 2 çocuk annesi sözde ama nokta kadar anlamıyor beni,
bir de devlet memuruyum sözde, mesaisi olmayan devlet memuru,
mesleğimi çok seviyorum ama özellikle şu süreçte artık katlanılmayacak hale geldi,
çok zorlanıyorum gerçekten,
üstelik hiç besleyemiyorum bebeğimi,
bence doğum izni 8 ay olmalı,
+ gebelik izni olmalı, tüm hamilelerin mesaisi 4'te bitmeli, uzatan amir şikayet edilebilmeli hehe:):)
ne güzel olur değil mi arakadaşlar.
ağlamaya bahane arıyorum ya dün akşam hürrem oğullarına sarılınca oturdum ağladım ben de oğlum olmasını çok istiyodum diye şimdi de oturdum eşimin mailine ağladım :26:
SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM.SEN ÜZÜLME SAKIN,ALLAH HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR,HAYIRLI EVLATLAR VERİR BİZE İNŞALLAH. demiş ve arkasına o ayeti eklemiş çok duygulandım yaaa
nie kimse göbüşlerin resmini koymuyorrr karsılastırsak göbüşleriben koymustum ılk ıkı ayı bırlesık olarak 3ayı ve 4 cekıp koyarım yınee ..sizlerdende beklıom kızoşlarrrrr...
ağlamaya bahane arıyorum ya dün akşam hürrem oğullarına sarılınca oturdum ağladım ben de oğlum olmasını çok istiyodum diye şimdi de oturdum eşimin mailine ağladım :26:
SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM.SEN ÜZÜLME SAKIN,ALLAH HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR,HAYIRLI EVLATLAR VERİR BİZE İNŞALLAH. demiş ve arkasına o ayeti eklemiş çok duygulandım yaaa
nerde göbiş resimlerin :) daha çıkmadı ki ekleyelim canımşişkinliğim oldugu zaman kocaman oluo sabah kalktıgımda gene minicik bi göbiş oluo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?