2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok haklısın ama elimde değildi tutamadım kendimi sonra özür diledim hem allahımdan hem kızımdannn...

Çok anlayışlı ve romantik bir eşin var sanırım.Allah başınızı bozmasın..Bu arada ben bile çok duygulandım,senin duygulanman çok normal canım benim

Çok anlayışlı ve romantik bir eşin var sanırım.Allah başınızı bozmasın..Bu arada ben bile çok duygulandım,senin duygulanman çok normal canım benim

aminn canım sağol aslında okadar romantik değildir sevgisini çok dışa vuramaz öyle çiçek böcek anlamaz ama çok anlayışlıdır ve çok inaçlı öyle olması yetiyor zaten sabah o mailini görünce iş miş dinlemedim oturdum ağladım hala burnumu çekiyorum..

Adam sana üzülme diye mail atmış,sen daha çok ağlamışsın canım ya oldu mu şimdi? Bu kadar ağlayacağını bilse eminim yazmazdı adamcağız

merhaba bayanlarrr,sevgililer gününüz kutlu olsun :) cinsiyet öğrenen bayanları tebrik ederim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.benim dr.um 2 kere erkeğe benziyor dedi,ama kesin bişe söylemedi randevumuz ayın 23üne inşallah öğreniriz sıpa izin verirde,son randevumuzda dr cinsiyetini görmeye çalışırken bizim sıpa dalga geçer gibi aldı iki elini kapattı bacak arasına :) dr şok ben şok resmen dalga geçti sıpa:)cinsiyeti öğrenen güzel anneler dr.unuz kesin olarakmı söyledi yoksa kıza benziyor yada erkeğe benziyor mu dedi?şimdi ben öğrenmişmiyim cinsiyeti:):):):) ayyy belkide öğrendimde haberim yok :)

Saol seninde sevgililer günün kutlu olsun Amin inşallah canım.. Benim doktorum benziyor kelimesinin kullanmadı haftasına göre gelişimi çok güzel kızımızın dedi

Öğrenmişsin,öğrenmişsin..Bak biz bile öğrendik seninkinin cinsiyetini Ama bu defa gittiğinde %90larda falan bir netlik kazanır kanımca

bu gece rüyamda çok güzel bir inci kolye taktığımı görmüştüm ben de,
rüyasında inci kolye takan hamile kadınsa alim veya hakim olacak bir erkek çocuğu olacağına delalet edermiş:):):)
tabirlerde öyle diyor,
bakalım tutacak mı, mesleğinin tutp tutmadığını anlamak için en az 25 yıl beklemem lazım ama:):):)

alıştı artık benim ağlamalarıma

Ben pek ağlayan bir kişi değilim benim gülmeyle bir problemim var:Çok gülüyorum,adam da bana çekmiş zaten.Amaan ne demişler:AĞLAMA DEĞMEZ HAYAT,BU GÖZYAŞLARINAAAA....
Gül ki yüzünde güller açsın bebişiim...Hayat o kadar kısa ki gülecek vaktimiz çok az.Tabi ben de yeri geldiğinde ağlıyorum ama tabi duygu yoğunluğunun olduğu zamanlarda oluyor genelde.Bazen habere bile ağlıyorum ben de....

normalde ben de çok neşeliyimdir ama duygusal yanım tavan yaptı hamilelikte..

Son düzenleme:
günaydın güzel hamişler :) ben 13 hafta 5 günlük hamişim ama ara ara karnıma agrı saplanıyor bazen de kasıklarımda oluyor sizde durumlar nasıl ben gibi olan var mı birde dün gece hiç uyuyamadım stres oldum uyuyamadığım için o zamanda agrı girdi bide yürümelerinizde sorun var mı benim ağrım oluyo ve cok bitkin olyorum sizden bi cevap bekliyorum ??????????

Kızlar günaydın drdan geliyorum idrar yolu enfeksiyonu olmuşum galiba tahlil verdim ctrsi alıcm sonucu geçen hafta cinsiyete erkek benzio demişti şimdi belli değil dedi B'nde anlamadım hayırlısı

cnm benim normal diye biliyorum bende yaşadım hatta stres oldum ama burdan okuduğum kadarı ile herkes yaşıyor,hatta karın sancısından bir gece uykudan uyandım feciydi,dün gece mesela yatakta dönerken sanki karnımda içerden etim çekilio gibi bir ağrı oldu ki sormaa,yürüme konusuna gelince uzun zamandır kalçamda deli gibi ağrı vardı sanki yürürken yerinden çıkacak gibi oturup kalkarken belim acayip ağrıo şimdiden bunları yaşarken bebişimde herşeyin yolunda olması yaşadıklarımın normal olduğunu düşündürüyor,ağrısız hamilelik olmazmış canım gönlünü ferah tut çok takıyorsan stres yapacağına dr ile konuş rahatla ok:)

Kizlar ben az once biseye cok sinirlendm sesim yukseldi kalbim carpti.smdi korkuorm bebisime bisey oldumi die.zehir edicem bugunu kendime.stresten uzak durmaya calisiyorum ama bazen gelip buluyo insani moralim cok bozuldu

Kızlar günaydın drdan geliyorum idrar yolu enfeksiyonu olmuşum galiba tahlil verdim ctrsi alıcm sonucu geçen hafta cinsiyete erkek benzio demişti şimdi belli değil dedi B'nde anlamadım hayırlısı

geçmiş olsun sonucu almadan nsl anladın idrar yolu enfeksiyonu olduğunu kız belirtilerin nelerdi bende şüpheleniyorum bugün çıkacak sonucumda o yüzden sordumm.

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim
Dün kontrolümüz vardı biliyorsunuz, çok şükür herşey yolunda, 3lü testimizi yapıldı.sonuçlar haftaya çıkacak inş.
Ama cinsiyeti yine öğrenemedik
Benim kuzu kapamış bacakları uyuyodu :26:hiç kıpırdamadı, dr. amcası o kadar uğraştı ama nafile. hiç görünmüyo birşeye de benzetemedim dedi. sonra kız olabilir dedi.
eee 17. hafta olduk göstermeyince bende kız diye tahmin ettim ama bilmiyorum ya ya değil seee.... şimdi alıştıracağım kendimi sonra erkek çıkarsa
bir sonraki kontrol 1 ay sonra dedim haftaya geleyim cinsiyetine bakalım, gerek yok dedi dr. başka dr. gideceğiz artık ne yapalım demi ama çatlayayım mı meraktan

Birde dün sağlık ocağına gittim gebelik kaydı için, 2 hafta geç kalmışım. 14. haftayı geçmemesi gerekiyormuş kızlar, doğum parası, maaş vs. gibi sgk bazı kesintiler yapıyormuş bilginiz olsun. benimle çok ilgilendiler aşı takvimini falan verdiler.

sağol canım pazartesi dr gidecem ayda iki kere dr ye gidiyorum ikiside farlklı düşün artık benim takıntılılığımı dünde baska bi sebepten dolayı aradım :)))) etrafımda kotu ornek cok yasadım da hem ben agrı cekmeye razıyım yeterki prensesim iyi olsun ama bi ağrıda ona bişey mi olyo diye düşünüyorum (((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…