- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.641
canım ya kız annesisin ya ondan duygulanıyorsun bu kadar .
ben normalde herseye aglayan bir tipim erkek olcak dıye herhalde hayatımın en ağlamasız dönemini yaşıyorum.böle bi güç geldi bana anlatamam.ki yengeç burcuyum ota b..a ağlarım her zaman.
bende çocukluğumdan beri hep kız çocugum olsun istemişimdir.
erkek olucak diye hiç ağlamadım ama .
2.de erkek olsa yine ağlamam Allah hangisinin bizim için hayırlı olcağını biliyor çünkü.
ben de tokalar takamıcam,donu gözüken elbiseler giydiremicem :), oje süremicem, kapris çekemicem, cilve göremicem...
bebeğinde üzülür sonra bizde iki kız kardeşiz hem erkek adamın erkek damadı olurmuş güzelim. ağlama ya minnacık nazlı bir kız taşıyorsun günah annesi...
ağlamaya bahane arıyorum ya dün akşam hürrem oğullarına sarılınca oturdum ağladım ben de oğlum olmasını çok istiyodum diye şimdi de oturdum eşimin mailine ağladım :26:
SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM.SEN ÜZÜLME SAKIN,ALLAH HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR,HAYIRLI EVLATLAR VERİR BİZE İNŞALLAH. demiş ve arkasına o ayeti eklemiş çok duygulandım yaaa
Çok anlayışlı ve romantik bir eşin var sanırım.Allah başınızı bozmasın..Bu arada ben bile çok duygulandım,senin duygulanman çok normal canım benim
aminn canım sağol aslında okadar romantik değildir sevgisini çok dışa vuramaz öyle çiçek böcek anlamaz ama çok anlayışlıdır ve çok inaçlı öyle olması yetiyor zaten sabah o mailini görünce iş miş dinlemedim oturdum ağladım hala burnumu çekiyorum..
Adam sana üzülme diye mail atmış,sen daha çok ağlamışsın canım ya oldu mu şimdi? Bu kadar ağlayacağını bilse eminim yazmazdı adamcağız
merhaba bayanlarrr,sevgililer gününüz kutlu olsun :) cinsiyet öğrenen bayanları tebrik ederim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.benim dr.um 2 kere erkeğe benziyor dedi,ama kesin bişe söylemedi randevumuz ayın 23üne inşallah öğreniriz sıpa izin verirde,son randevumuzda dr cinsiyetini görmeye çalışırken bizim sıpa dalga geçer gibi aldı iki elini kapattı bacak arasına :) dr şok ben şok resmen dalga geçti sıpa:)cinsiyeti öğrenen güzel anneler dr.unuz kesin olarakmı söyledi yoksa kıza benziyor yada erkeğe benziyor mu dedi?şimdi ben öğrenmişmiyim cinsiyeti:):):):) ayyy belkide öğrendimde haberim yok :)
merhaba bayanlarrr,sevgililer gününüz kutlu olsun :) cinsiyet öğrenen bayanları tebrik ederim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.benim dr.um 2 kere erkeğe benziyor dedi,ama kesin bişe söylemedi randevumuz ayın 23üne inşallah öğreniriz sıpa izin verirde,son randevumuzda dr cinsiyetini görmeye çalışırken bizim sıpa dalga geçer gibi aldı iki elini kapattı bacak arasına :) dr şok ben şok resmen dalga geçti sıpa:)cinsiyeti öğrenen güzel anneler dr.unuz kesin olarakmı söyledi yoksa kıza benziyor yada erkeğe benziyor mu dedi?şimdi ben öğrenmişmiyim cinsiyeti:):):):) ayyy belkide öğrendimde haberim yok :)
Öğrenmişsin,öğrenmişsin..Bak biz bile öğrendik seninkinin cinsiyetiniAma bu defa gittiğinde %90larda falan bir netlik kazanır kanımca
alıştı artık benim ağlamalarıma
Ben pek ağlayan bir kişi değilim benim gülmeyle bir problemim var:Çok gülüyorum,adam da bana çekmiş zaten.Amaan ne demişler:AĞLAMA DEĞMEZ HAYAT,BU GÖZYAŞLARINAAAA....
Gül ki yüzünde güller açsın bebişiim...Hayat o kadar kısa ki gülecek vaktimiz çok az.Tabi ben de yeri geldiğinde ağlıyorum ama tabi duygu yoğunluğunun olduğu zamanlarda oluyor genelde.Bazen habere bile ağlıyorum ben de....
günaydın güzel hamişler :) ben 13 hafta 5 günlük hamişim ama ara ara karnıma agrı saplanıyor bazen de kasıklarımda oluyor sizde durumlar nasıl ben gibi olan var mı birde dün gece hiç uyuyamadım stres oldum uyuyamadığım için o zamanda agrı girdi bide yürümelerinizde sorun var mı benim ağrım oluyo ve cok bitkin olyorum sizden bi cevap bekliyorum ??????????
Kızlar günaydın drdan geliyorum idrar yolu enfeksiyonu olmuşum galiba tahlil verdim ctrsi alıcm sonucu geçen hafta cinsiyete erkek benzio demişti şimdi belli değil dedi B'nde anlamadım hayırlısı
cnm benim normal diye biliyorum bende yaşadım hatta stres oldum ama burdan okuduğum kadarı ile herkes yaşıyor,hatta karın sancısından bir gece uykudan uyandım feciydi,dün gece mesela yatakta dönerken sanki karnımda içerden etim çekilio gibi bir ağrı oldu ki sormaa,yürüme konusuna gelince uzun zamandır kalçamda deli gibi ağrı vardı sanki yürürken yerinden çıkacak gibi oturup kalkarken belim acayip ağrıo şimdiden bunları yaşarken bebişimde herşeyin yolunda olması yaşadıklarımın normal olduğunu düşündürüyor,ağrısız hamilelik olmazmış canım gönlünü ferah tut çok takıyorsan stres yapacağına dr ile konuş rahatla ok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?