2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de tam tahıllı ekmek yiyorum, kuru kayısı filan ama benim çocukluktan beri yatkınlığım var. çok zorda kalınca önceden bitki çayı, ilaç vs. ile boşaltabiliyordum. bu eleviti kullandığımdan beri çok fena durum. önerini deniyeceğim. sağol..

HAdi gözün aydın canım herşeyin yolunda olması güzel.. Kızlar geç öğrenilir derler ya belki kesin kızdır :) Bence de çatlama başka bi doktora git bakalım bizide meraktan çatlatma Allah gönlünüze göre versin inş.. Önce sağlıklı bir bebiş olsun..
Sağlık ocagında gecikme oldugundan doktordan kesinti yapıyorlarmış neden araştırmadın gebe insanları die

Seninki merak etmiştim ya cinsiyetide ama yine göstermemiş çikolata faln yeseydin giderken neyse saglık olsun ama başka bi Dr a daha gitsende bizde öğrensek saglıgı iymiş ya çok şükür

bu arada kızlar çikolata falan hikaye, dün kontrolden 2 saat önce başladım yemeye, yolda da giderken sürekli kaşık kaşık yedim nerdeyse yarım kavanoz sarelle bitti. nerdeyse şeker komasına girecektik yani
dr. odasının önünde beklerkende hiç oturmadım koridoru turladım durdum ama hepsi nafile
benim kuzu kapamış heryerini mışıl mışıl uyuyordu. anne sen ne yaparsan yap ben keyfime bakarım der gibiydi valla
şimdiden laf söz dinlemiyor sıpa
ama edepli benim yavrum açmadı öle hiçbiryerini

Kizlar ben az once biseye cok sinirlendm sesim yukseldi kalbim carpti.smdi korkuorm bebisime bisey oldumi die.zehir edicem bugunu kendime.stresten uzak durmaya calisiyorum ama bazen gelip buluyo insani moralim cok bozuldu

canım stresden uzak durmak için bile kendimizi strese sokuyoruz gibi geliyor bana bende yapı geregi cok sinirli bi insanım ve detaylarda bogulup giderim ama insallah bebişlerimize bişey olmazzzzzzzz rabbim onları korusun insalllah ama hamileyiz diye hayattan uzak duramıyoz ((((((((((((((((((

Kizlar ben az once biseye cok sinirlendm sesim yukseldi kalbim carpti.smdi korkuorm bebisime bisey oldumi die.zehir edicem bugunu kendime.stresten uzak durmaya calisiyorum ama bazen gelip buluyo insani moralim cok bozuldu

Hayırdır yaa daha dün stresten uzak duralım die konusuyorduk neye sinirlendin canım.. Bişeycik olmaz aklına kötü bişey getirme, ben gün aşırı bağrınıyorum

Kızlar merhaba... merakla geçecek 1 ay daha beni bekliyor maalesef doktor cinsiyet hakkında en ufak bişey söylemedi. Zaten yüzüstü yatıyordu bebişim ilk kez yüzüstü yatan bebek gördüm :) Ense kalınlığı vs ölçümleri normalmiş. Kan testimizi de 1 hafta sonra alıcaz. Başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum sebebi de kayınvalidem kafamı çok karıştırıyo napsam bilemiyorum

Seninki nazlı bebiş olcak galiba Ben tatlıdan tiksinmeme rağmen gittiğimde çok çikolata yemiştim. Kıpır kıpırdı yerinde durmuyordu maşallah Kız ya utanmıştır doktorundan

çok üstüne düşüyoruz ya ondan oluyo ben kızımı 5 aylıkken ancak görmüştüm kızlar göstermez derler şimdiki kızımı da 3 sefer üst üste gittim ancak gördü doktorum sağolsun arada derede aldı beni içeri diğer hastalardan rica etti kendi benden çok merak ediyodu.. inşallah Allah gönlüne göre verir.Erkekler 12. haftada bile gösteren var ama

Son düzenleme:

ceza verdin mi? noluyormuş gecikince?

Hayırdır yaa daha dün stresten uzak duralım die konusuyorduk neye sinirlendin canım.. Bişeycik olmaz aklına kötü bişey getirme, ben gün aşırı bağrınıyorum

Kocama sinirlendim canim ya sevgililer gunu bana yan etki yapti.snra bebegime uzuldum korkuttm diye onu bde onun icin agladim

Haklisn canim anlik sinirlendm snra kendime kizdim.stresten uzak dur diyolar deniyoruz ama hayatin kendisi stres hamileyiz diye bizi es gecmio

Haklisn canim anlik sinirlendm snra kendime kizdim.stresten uzak dur diyolar deniyoruz ama hayatin kendisi stres hamileyiz diye bizi es gecmio

ooo ben de bir gün sinirlendim, hatta ağladım, hatta ağlarken çok afedersin kusmaya başladım, hatta okadar ki son safrada artık boğazımdan kan geliyordu, boğaz tahriş olmuş... Ama Allah'ın izniyle sapasağlamdır bebeklerimiz, merak etme

Saol canim uff ya stres uzak dursun bzdenn

evet canım çok haklısın üstüne düşüyoruz diye oluyor. merak etmeyeyim diyorum ama elimde değil, olmuyor birtürlü. tam seveceğim bebeğim diyorum hemen aklıma geliyor kız mı erkek mi diye :26::26::26:
babamız akşam geliyor bebeğim diye sesleniyor üstüme alınıyorum, bana hep öyle der çünkü, sonra sanada demedim diyor çok bozuluyorum. beni kızdırmakta hoşuna gidiyor, bir öğrenemedik diyorum kızım yada oğlum diye severdik, bende eşime hep bebeğim derdim, hatlar iyice karışıyor evde :26::26::26:

biz miniğimiz diyoruz, miniğin annesi, miniğin babası.. minik napıyor, uyuyor mu annesini üzüyor mu.. gidiyor da gidiyor

çok haklısın ama elimde değildi tutamadım kendimi sonra özür diledim hem allahımdan hem kızımdannn...

Canım senin anlattıklarında sekiz sene önceki halımı gördüm doktor cinsiyetini kiz dediğinde oturup ağlamıştım çünkü bir kızım vardı sonra çok pişman oldum tövbe ettim şimdi ikiye gidiyor babasıyla öyle bir bağ varki aralarında babası onu görmeden oda babasını görmeden yaramıyor iyiki kızıma bir kiz kardes olmuş gel gelelim gene hamileyim aynı stres gene başladı acaba kizmi :)

ceza verdin mi? noluyormuş gecikince?

hayır birşey vermedim, vermezdim de zaten haberim yoktu çünkü. arayıp bulsalarmış madem. bazı kişileri arıyorlarmış çünkü. bir form doldurdular, benim aile hekimim ve ebe hanım yoktu dün, diğer aile hekimi ilgilendi benimle, hatta değiştirmek istedim beni almadı dr. çok gecikmişsin kendi hekimin kayıtlarını tamamlasın sonra alırım dedi. şimdi alırsam sorun olur dedi. bu dr.larda ceza ödüyormuş galiba gebelikleri tespit edemediklerinde. ebe hanım seni arayacak kaydını tamamlayacak, SAT tarihini değiştirip kayıt yaparlar öne alırlar belki o zaman sorun olmaz dediler. bakalım ebeciğim aramadı henüz .....

Beyazcekirge

Seninkinin uykusu derin galiba, neyse dogunca rahat edersin :)
Bak cicilere de kanmadı senin ufaklik, yüz gorumlugu istiyor. Araba alıcam falan de sonra bebek arabasıyla kandırırsın . El mı yaman bey mı yaman?

Poli

Benim kızdan çekeceğim var ozaman 12 haftalikken hem taklalar attı hemde heryerini aciverdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…