- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.661
sumuhallebisi, benim sana tavsiyem sabahları sütle karıştırılmış müslü yemen,
ben de çok işe yaradı ve şu an bağırskalarım düzenli çalışıyor,
Türkiye'de hangi marka var bilmiyorum ama üzerinde biyolojik sertifikası olanlardan al,
alman markaları genelde bu konuda çok başarılı,
içinde 10 tane falan tahıl karışımı oluyor, benimkin de badem, fındık, kuru siyah üzüm, küçük cin üzümü, çekirdek içleri vb.. hem besin değeri de çok yüksek,
her sabah ve her akşam bir kase sütle ara öğün olarak yiyebilirisn,
ben ilk başta kilo alamamamın sebebini müsliye bağlamıştım, çünkü genelde diyet yapanlara veriliyor,
ancak doktorum yararlı olduğunu ve yiyebileceğimi bir sorun olmadığını söyledi,
hem de çok doyurucu ve lezzetli,
ben de açık ara fark yaptı:):) hatta azalttım bu aralar, bir denemende fayda var...
Kızlar ben geldim
Dün kontrolümüz vardı biliyorsunuz, çok şükür herşey yolunda, 3lü testimizi yapıldı.sonuçlar haftaya çıkacak inş.
Ama cinsiyeti yine öğrenemedik
Benim kuzu kapamış bacakları uyuyodu :26:hiç kıpırdamadı, dr. amcası o kadar uğraştı ama nafile. hiç görünmüyo birşeye de benzetemedim dedi. sonra kız olabilir dedi.
eee 17. hafta olduk göstermeyince bende kız diye tahmin ettim ama bilmiyorum yaya değil seee.... şimdi alıştıracağım kendimi sonra erkek çıkarsa
bir sonraki kontrol 1 ay sonradedim haftaya geleyim cinsiyetine bakalım, gerek yok dedi dr. başka dr. gideceğiz artık ne yapalım demi ama çatlayayım mı meraktan
Birde dün sağlık ocağına gittim gebelik kaydı için, 2 hafta geç kalmışım. 14. haftayı geçmemesi gerekiyormuş kızlar, doğum parası, maaş vs. gibi sgk bazı kesintiler yapıyormuş bilginiz olsun. benimle çok ilgilendiler aşı takvimini falan verdiler.
Kızlar ben geldim
Dün kontrolümüz vardı biliyorsunuz, çok şükür herşey yolunda, 3lü testimizi yapıldı.sonuçlar haftaya çıkacak inş.
Benim kuzu kapamış bacakları uyuyodu :26:hiç kıpırdamadı, dr. amcası o kadar uğraştı ama nafile. hiç görünmüyo birşeye de benzetemedim dedi. sonra kız olabilir dedi.
eee 17. hafta olduk göstermeyince bende kız diye tahmin ettim ama bilmiyorum yaya değil seee.... şimdi alıştıracağım kendimi sonra erkek çıkarsa
bir sonraki kontrol 1 ay sonradedim haftaya geleyim cinsiyetine bakalım, gerek yok dedi dr. başka dr. gideceğiz artık ne yapalım demi ama çatlayayım mı meraktan
Birde dün sağlık ocağına gittim gebelik kaydı için, 2 hafta geç kalmışım. 14. haftayı geçmemesi gerekiyormuş kızlar, doğum parası, maaş vs. gibi sgk bazı kesintiler yapıyormuş bilginiz olsun. benimle çok ilgilendiler aşı takvimini falan verdiler.
Kizlar ben az once biseye cok sinirlendm sesim yukseldi kalbim carpti.smdi korkuorm bebisime bisey oldumi die.zehir edicem bugunu kendime.stresten uzak durmaya calisiyorum ama bazen gelip buluyo insani moralim cok bozuldu
Kizlar ben az once biseye cok sinirlendm sesim yukseldi kalbim carpti.smdi korkuorm bebisime bisey oldumi die.zehir edicem bugunu kendime.stresten uzak durmaya calisiyorum ama bazen gelip buluyo insani moralim cok bozuldu
bu arada kızlar çikolata falan hikaye, dün kontrolden 2 saat önce başladım yemeye, yolda da giderken sürekli kaşık kaşık yedim nerdeyse yarım kavanoz sarelle bitti. nerdeyse şeker komasına girecektik yani
dr. odasının önünde beklerkende hiç oturmadım koridoru turladım durdum ama hepsi nafile
benim kuzu kapamış heryerini mışıl mışıl uyuyordu. anne sen ne yaparsan yap ben keyfime bakarım der gibiydi valla
şimdiden laf söz dinlemiyor sıpa
ama edepli benim yavrum açmadı öle hiçbiryerini
Kızlar ben geldim
Kızlar ben geldim
Hayırdır yaa daha dün stresten uzak duralım die konusuyorduk neye sinirlendin canım.. Bişeycik olmaz aklına kötü bişey getirme, ben gün aşırı bağrınıyorum
canım stresden uzak durmak için bile kendimizi strese sokuyoruz gibi geliyor bana bende yapı geregi cok sinirli bi insanım ve detaylarda bogulup giderim ama insallah bebişlerimize bişey olmazzzzzzzz rabbim onları korusun insalllah ama hamileyiz diye hayattan uzak duramıyoz((((((((((((((((((
Haklisn canim anlik sinirlendm snra kendime kizdim.stresten uzak dur diyolar deniyoruz ama hayatin kendisi stres hamileyiz diye bizi es gecmio
ooo ben de bir gün sinirlendim, hatta ağladım, hatta ağlarken çok afedersin kusmaya başladım, hatta okadar ki son safrada artık boğazımdan kan geliyordu, boğaz tahriş olmuş... Ama Allah'ın izniyle sapasağlamdır bebeklerimiz, merak etme
çok üstüne düşüyoruz ya ondan oluyo ben kızımı 5 aylıkken ancak görmüştüm kızlar göstermez derler şimdiki kızımı da 3 sefer üst üste gittim ancak gördü doktorum sağolsun arada derede aldı beni içeri diğer hastalardan rica etti kendi benden çok merak ediyodu.. inşallah Allah gönlüne göre verir.Erkekler 12. haftada bile gösteren var ama
Saol canim uff ya stres uzak dursun bzdenn
evet canım çok haklısın üstüne düşüyoruz diye oluyor. merak etmeyeyim diyorum ama elimde değil, olmuyor birtürlü. tam seveceğim bebeğim diyorum hemen aklıma geliyor kız mı erkek mi diye :26::26::26:
babamız akşam geliyor bebeğim diye sesleniyor üstüme alınıyorum, bana hep öyle der çünkü, sonra sanada demedim diyor çok bozuluyorum. beni kızdırmakta hoşuna gidiyor, bir öğrenemedik diyorum kızım yada oğlum diye severdik, bende eşime hep bebeğim derdim, hatlar iyice karışıyor evde :26::26::26:
çok haklısın ama elimde değildi tutamadım kendimi sonra özür diledim hem allahımdan hem kızımdannn...
ceza verdin mi? noluyormuş gecikince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?