2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bende augstos annesi olucam insallah daha yeni gordum topigi gec kaldim araniza katilmak icin...bende cok heycanliyim hsonu doktora gidicez..cinsiyetini 13.haftada ogrenen varmi aranizda ?

Kızlar bugün dr. gittim. Herşey yolunda çok şükür. Cinsiyetini sordum henüz belli değil dedi.Hiç mi %0 mı dedim. Bacak arası şu anda boş kız diyebilirim ama kesin konuşmak için 4. 4-5 aylık olması lazım dedi. Catlıcam ya aaslında sağlıklı olması herşeyden daha önemli sadece hiç bişey alamıyorum ben en iyisi erkek ve kızın kullanabileceği renklere bakm da çok takılmıyayım. :)) Hangi renkleri ikisi de kullanabilir?

Bir de erkek bebekler daha mı geç belli oluyor?

normalde erkek bebekler daha önce belli oluyor diye biliyorum canım. bence doktorun temkinli davranmak istemiş o yüzden net bişey söylememiş :)

kizlar bende augstos annesi olucam insallah daha yeni gordum topigi gec kaldim araniza katilmak icin...bende cok heycanliyim hsonu doktora gidicez..cinsiyetini 13.haftada ogrenen varmi aranizda ?

Hosgeldin canım, 12. Haftada öğrenen var cinsiyeti ama kesinlik içermiyor yüzdeli tahmin veriyor bazi doktorlar. Benimkide 12 haftalikken yüzde seksen kiz dedi.

inşallah bende agustos 2013 annesiyim hayırlııs ıle :) beni mutlu edende babasının dogum gununde dunyaya gelmesi bekleniyor :) böyle bi şans bi daha cıkmazz heralde :)))

Hiç sorma isetberyycim. annesine çekti heralde; benimde uykum ağırdır, eeee babamızda çok inatçı ve açıkgöz, kandıramadık valla. babamız bana araba alacak inş. doğum hediyesi, oğlum olursa ona da motor alırırım, şöyle yaparım böyle yaparım diye konuşuyorduk kızım alındı heralde. kız olursa kıyafet dedik, valla yüz görümlüğü istiyor
babamız motor hastası yarış motoru var büyüklerden, antalya da çoktur bilirsin sen , sık sık gidiyorlar zaten antalya ya gruplarıyla. kız erkek farketmez onu da motorcu yapacağım diyor, ama içnden hep erkek geçiyor ben biliyorum. galiba dün biraz üzüldü
ne farkedecek o benim evladım diyor ama ben anlarım

bizede bi doktor kalp atisi hizini sayarak kiz dedi ama ne kadar dogrudur emin olamadik..bekliycez artik biraz sabirsizim heralde :)

Canim ben doktoruma kalp atis hizini sordugumda hurafelere inanma dedi bnmki 160 atiodu kiz bebislern hizli atarmis bnm bebisime buyuk ihtimal erkek dedi

ya cinsiyet tam olarak ne zaman belli olur ? 13 haftalık bebegm 3 hafta sonra tekrar gel dediler acaba o zaman gittiğimde belli olurmu 16 haftalıkken belli olma olasılıgı varmı merk ediormda :)

Canim ben doktoruma kalp atis hizini sordugumda hurafelere inanma dedi bnmki 160 atiodu kiz bebislern hizli atarmis bnm bebisime buyuk ihtimal erkek dedi

bizede tam tersi soylendi kizlarin 120-130 civariymis....erkeklerin yuksek 160 civari dendi....hatta dogum yapan arkadasim 164 tu erkek oldu onun...erkekler daha hizli diye biliyorum

bizede tam tersi soylendi kizlarin 120-130 civariymis....erkeklerin yuksek 160 civari dendi....hatta dogum yapan arkadasim 164 tu erkek oldu onun...erkekler daha hizli diye biliyorum

Bilmiyorum vla canim bsiyler duyuyoruz surekli..allah gonlune gore versn..bzm erkek dedi doktor amcamiz martin basinda kontrolumz var o zaman netlesir ins

Şimdi anlaşıldı, bebek haklıymış , kiz olursa kıyafet erkek olursa motor sen beni dinle yine , araba de anca telafi edersiniz bu gafı.
Dogum hediyesi arabanı ona verirsin, makam koltugunada bir anakucagi bak nasil gösteriyor o zaman . Şimdiki cocuklar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…