- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.681
Kızlar bugün dr. gittim. Herşey yolunda çok şükür. Cinsiyetini sordum henüz belli değil dedi.Hiç mi %0 mı dedim. Bacak arası şu anda boş kız diyebilirim ama kesin konuşmak için 4. 4-5 aylık olması lazım dedi. Catlıcam ya aaslında sağlıklı olması herşeyden daha önemli sadece hiç bişey alamıyorum ben en iyisi erkek ve kızın kullanabileceği renklere bakm da çok takılmıyayım. :)) Hangi renkleri ikisi de kullanabilir?
Bir de erkek bebekler daha mı geç belli oluyor?
kizlar bende augstos annesi olucam insallah daha yeni gordum topigi gec kaldim araniza katilmak icin...bende cok heycanliyim hsonu doktora gidicez..cinsiyetini 13.haftada ogrenen varmi aranizda ?
Kızlar benim sat 11 kasımdı hesaplıyorum 13 hafta 4 günlük ama doktorum 12 hafta 6 dedi neden böyle bir bilginiz var mı?[/QUOT
bebişin geç döllenmiş olabilir canım yani normalde olması gerekenden bir hafta sonra yumurtlamışsındır belki
Hosgeldin canım, 12. Haftada öğrenen var cinsiyeti ama kesinlik içermiyor yüzdeli tahmin veriyor bazi doktorlar. Benimkide 12 haftalikken yüzde seksen kiz dedi.
Beyazcekirge
Seninkinin uykusu derin galiba, neyse dogunca rahat edersin :)
Bak cicilere de kanmadı senin ufaklik, yüz gorumlugu istiyor. Araba alıcam falan de sonra bebek arabasıyla kandırırsın . El mı yaman bey mı yaman?
Poli
Benim kızdan çekeceğim var ozaman 12 haftalikken hem taklalar attı hemde heryerini aciverdi.
Kızlar benim sat 11 kasımdı hesaplıyorum 13 hafta 4 günlük ama doktorum 12 hafta 6 dedi neden böyle bir bilginiz var mı?
inşallah bende agustos 2013 annesiyim hayırlııs ıle :) beni mutlu edende babasının dogum gununde dunyaya gelmesi bekleniyor :) böyle bi şans bi daha cıkmazz heralde :)))
bizede bi doktor kalp atisi hizini sayarak kiz dedi ama ne kadar dogrudur emin olamadik..bekliycez artik biraz sabirsizim heralde :)
Canim ben doktoruma kalp atis hizini sordugumda hurafelere inanma dedi bnmki 160 atiodu kiz bebislern hizli atarmis bnm bebisime buyuk ihtimal erkek dedi
cok iyi denk gelmis sanslisiniz bu arada bizimde ayni tarih dogum gunu oyle gozukuyor
ya cinsiyet tam olarak ne zaman belli olur ? 13 haftalık bebegm 3 hafta sonra tekrar gel dediler acaba o zaman gittiğimde belli olurmu 16 haftalıkken belli olma olasılıgı varmı merk ediormda :)
bizede tam tersi soylendi kizlarin 120-130 civariymis....erkeklerin yuksek 160 civari dendi....hatta dogum yapan arkadasim 164 tu erkek oldu onun...erkekler daha hizli diye biliyorum
ben ctesi gidicem doktora 13+2 olacak bakalim ogrenebilecekmiyim sanmiyorum ama deniycez
Hiç sorma isetberyycim. annesine çekti heralde; benimde uykum ağırdır, eeee babamızda çok inatçı ve açıkgöz, kandıramadık valla. babamız bana araba alacak inş. doğum hediyesi, oğlum olursa ona da motor alırırım, şöyle yaparım böyle yaparım diye konuşuyorduk kızım alındı heralde. kız olursa kıyafet dedik, valla yüz görümlüğü istiyor
babamız motor hastası yarış motoru var büyüklerden, antalya da çoktur bilirsin sen , sık sık gidiyorlar zaten antalya ya gruplarıyla. kız erkek farketmez onu da motorcu yapacağım diyor, ama içnden hep erkek geçiyor ben biliyorum. galiba dün biraz üzüldü
ne farkedecek o benim evladım diyor ama ben anlarım
ya cinsiyet tam olarak ne zaman belli olur ? 13 haftalık bebegm 3 hafta sonra tekrar gel dediler acaba o zaman gittiğimde belli olurmu 16 haftalıkken belli olma olasılıgı varmı merk ediormda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?