2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2. çocuğuna hamile olan arkadaşlar ilkinde nasıl doğum doğum yaptınız şimdi nasıl tercih ediyorsunuz

EPİDURAL NORMAL DOĞUM YAPAN VARMI

Epüdral riskli Cnm şöyle söyliyim araladaşımda hep epüdral istemişti başından beri Dr ona desini 4cm açıklıkla gelirsen olur geçerse olmaz riskli dedi o ısrar etti ve dm sonunda normal doğurdu çünkü 4cm i geçmişti gittiğinde o bi şans Cnm

Canim ben dr gittigimde rahim 5 cm acikti yinede yaptilar:)ben yurtdisindayim burda hersey farkli belki buda farklidir

Canim ben dr gittigimde rahim 5 cm acikti yinede yaptilar:)ben yurtdisindayim burda hersey farkli belki buda farklidir

Ben de epidural normal doğum düşünüyorum. Tabi daha çok var, hayat neler gösterir belli olmaz. Doktorumla vericem kesin kararı. Burda da aynı canım. Doktor istisnaları dışında (çünkü eğer tecrübesizse, korkuyo doktor ve bahaneler uydurabiliyor) gayet başarılı epidural doğumlar var çevremde. Malum kötü deneyimler daha çabuk duyuluyor :)

İnternetten araştırırsanız daha net karar varirsiniz uzman tv de açıklıyo net. Bir şekilde 4-5cmden sonra iğne etkisini gösterene kadar doğum gerçekleşebilior bazı kişilerde o yüzden riskli

kaç zamandır nete girmeye pek fırsat bulamıyorum evde büyük tadilat var :)
ee tabi 3,5 yaşında ve adım adım adım beni takip eden cadı kızımı unutmamak lazım
biraz yorulacağız ama bitince şirin bir çocuk odamız olacak inşallah...
bu arada salı gününe randevumu aldım
inşallah hiçbir sıkıntı olmadan güzel haberlerle dönerim
artık herkes cinsiyetini sorup (ee bu seferki gidişinde kesin öğrenirsin) diyorlar
sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi hiç önemli değil tabi..
soranlara sümeyye'me kız kardeş geliyor diyorum ama merakda etmiyor değilim hani
3 aylık kontrollerınde bebeklerinin cinsiyetini öğrenenler,
ultrasona girmeden önce bize önerebileceğiniz taktikler varmı?
yani genelde bebek hareketlensin diye çikolata yeyin derler ama
başka bişeyler de varsa bizde uygulasakda bu sefer bizde merakımızı giderip evimize mutlu dönsek fena mı olur

ben bebeyağı kullanıyorum ama cildim pul pul oldu bırakcam galiba.bende tavsiyelerinizi bekliyorum.
CANIM ben de bebeyaği kullaniyorum cok memnunum. Niveanin icinde buğday yağı ve bebeyaği olani kullaniyorum . Sisesinin Ön tarafında yazmışlar istersen bı dene . Zaten badem yağı ve bebe yağı catlaklarada iyi gelirmis

Selam güzel annişkolar

Size kendimle ilgili gelişmeleri yazayım. Bugün doktorum aradı ve beni 4lü test konusunda ikna etti. Sanırım haftaya Cumartesi 4lü teste giricem.Bişey çıkacağını sanmıyorum ama babamız da girmemi istedi. Kırmayalım babamızı. Aynı gün cinsiyeti de kesin olarak öğrenmeyi ümid ediyorum. Detaylı ultrasona gircekmişim çünkü. Sanırım bir sonraki hafta da ev taşıycaz martın 10 una kadar taşınmamız gerekiyor. Biraz zor olcak benim açımdan ama neyse ki ablam yardıma gelicek. Pek fazla dinlenemiycem 1-2 gün napalım artık:))

Bu arada annenemiz bebişe ciciler örmüş. Yelekler, patikler şimdi de şapka örücekmiş. Battaniye falan almış. Ben ona demiştim cinsiyet mühim değil zaten kız olursa pembe erkek olursa mavi bir iğne bile almıycam. Bu iki renk dışında örebilirsin demiştim. Renk derdim olmaması çok iyi oluyor bu açıdan odası da zaten pembe ya da mavi olmıycak. Cinsiyet belli olmasa bile rahat rahat hazırlıycam :)))

Bendeki gelişmeler bunlar :))

Kıııızzlaaarr kocası hamilelik belirtilerini daha çok yaşayan varmıııııı

Benim iştahım pek yok , hiç aşermedim , gayet sakinim sinir stress yok çabuk yorulmam dışında gayet normalim yani..
Kocamın canı sürekli bir şeyler istiyor gece çıkıp tatlı alıyor falan

Dolayısıyla kilo aldı.

Acayip triplerde herşeye bozuluyor falan

Varmı benimle aynı durumda olannnn

slm kızlarr dün dr gıttık mısafır ustune mısafır gıremedım bu saatte kadarrr..dr.cok sukur hersey yolunda dedi.. ilk cınsıyete kız gıbı dedı sonra erkek dedı bızımkının bacagının arasına gırmıs kordon bacakalrıda ııyce buzdüü biz görmeye calıstıkça baya nazlı bnm ufaklıkk:) sonra bı ara bı cıkıntı gordukkk ahanda erkek:) erkek dedi sonra doktor bıdahada gostermedi bnm bıcırık açmadı bacaklarını büzdü kendini oyun oynuodu sankı bızle dr dedi %70 erkek 10 gun sonra 4lü teste cgırdı teyıt ederız ıyce dedı

Hayırlı olsun canım! Bana da erkek dedi ama beklemedeyim hala, ne olur ne olmaz diye bir iki hafta daha sabredip öyle kabullenmek istiyorum :)

Hayırlı olsun canım! Bana da erkek dedi ama beklemedeyim hala, ne olur ne olmaz diye bir iki hafta daha sabredip öyle kabullenmek istiyorum :)

saol cnm senınde hayırlı olsun..keesınlıkle bende hala kabullenemıyorum tam emın olmadan.. herkesede soledık ama bklmm

Herkese günaydın
Hafta sonu burası epey aktifmiş :)
Tamamen normal doğum istiyorum kesiksiz iğnesiz dikişsiz :) ve bu konuda çok dua ediyorum... Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip eder inşallah.. İnternette birşeyler okudum epiduralli, epiduralsiz normal doğum hikayeleri... Bir göz atın heyecan verici oluyor :)

Pozitif Doğum Hikayeleri | Blogcu Anne

Hepinize güzel bir hafta diliyorum...

Yazını yeni gördüm, herkesin fikirlerini sygı duyarım sen öyle başkası farklı düşünebilir. Kimse kimsenin fikrine karışamaz.. Ben onun ailesini ezdirtmiyorsam kendi ailemi asla ezdirtmem. Bende annesinin bazı şeylerini yapmak istemiyorum tahemmül edemiyorum ama eşim için huzursuzluk cıkmasın die sevmesemde susuyorum güzel dille izah ediyorum. Herşeyın güzel dille anlatması vardır. Ogun kendısı annemı bırakabılecegını soyledı. ama bazen onu arkadas ortamı değiştiriyor. Onlarlayken dokunmucaksın ki benim kalkış saatimi biliyordu. o an huy değiştirir gibi konuşması zoruma gitmişti anlamda veremedim hepten delirmiştim.. Eşim o sırada cok yakınımızdaymıs bana yeni söylüyor orlardaydım ama arkadaslarımalyım dedim falan die.. Birazda içkiliymiş ozamanlar hele hiç dokunma.. Bilsem ona tenezzül etmezdim orda.. Neyse bunu yaşamamız gerekiyormuş sanırım.. Yapmadıgını farkına vardı ki dün çok pişmandı bide annem bebegımıze bebek arabası falan aldı pişamn oldu bi an nie oyle bırsey yaptım die.. Kafasına dank etti geçte olsa.. Hatta annemi bebek mobılyacısına goturdu fikrini aldı. Annemde birtek ben yokum oglum sende annenı ablanları al fikrini sor değince hepten utandı..

Bİzim öyle emrivaki gibi bir sıkıntımız olmaz. Siz biraz konuyu o tarz (emrivaki) anlamıssınız isetberry ile.. Aksine o kendisi tercihleri bana bırakır gidelim dersem gideriz istemiyorsan gitmeyelim der. Ona sorsam, sen nediorsan o der sen söyle desemde bana bırakır gene, huyunu bilmeme rağmen gene sorarım kendisine .. Ordada istediğimi yaptırma söz konusuda yok zaten.. Eşimin huyunu biliyorum o an anlam veremediğim o olmuştu. Ve zoruma gitmişti. Ben orda eşime emrivaki yaptım ama oda bana boyle tepki verdi die yazmadım. Yapacaksın edeceksin dedi mama o yapmadı tarzında birşey yazdıgımı hatırlamıyorum. Neyse onalr sizlerin düşüncesi. Sizin gibide benim gibi düşünen de arkadaşalrımız var.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Ve sonunda nezleye bende yakalandım!:2:

Cuma günü doktora gittim kuzenimin çok methetmesi üzerine Acıbademin Bahçelievlerde ki Aile Hastanesinde Ali Osman Koyuncuoğlu'na gittim.Muayene biraz tuzlu SGK 89 tl. Ama ilgisi alakası ve ultrason cihazı mükemmel. Ben hastanede calısmama ragme o kadar detaylı bir makine görmedım. Sizle paylasım istedimm

yaa evet benimkiside aynı benmi hamileyin senmi hamilesin diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…