- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.381
Kıııızzlaaarr kocası hamilelik belirtilerini daha çok yaşayan varmıııııı
Benim iştahım pek yok , hiç aşermedim , gayet sakinim sinir stress yok çabuk yorulmam dışında gayet normalim yani..
Kocamın canı sürekli bir şeyler istiyor gece çıkıp tatlı alıyor falan
Dolayısıyla kilo aldı.
Acayip triplerde herşeye bozuluyor falan
Varmı benimle aynı durumda olannnn
Gamze günaydın bende en çok takvimi merak ediyorum.çok heycanlı oluyo))
Günaydın kızlar...mutlu günler hepinize...bebişler bi gün daha büyüdüüüüü)bu arada eşle ilgili sorunlardan konuşulmuş..arkadaşlarım.2.gebeliğini yaşayan biri olarak söylüyorumm..emin olun şu an eğer 1.gebeliğinizi yaşıyorsanız..haliyle çok duygusalsınız..helede evliliğiniz yeni oturuyorsa,bu dönemde eşinizin her lafı hareketi sizin zorunuza gidecektir..ağlamak için bahaneler bulacaksınız...kendinizi odaya kilitleyecek böğüre böğüre ağlayacaksınız.demmin kalbinizi kıran eşiniz(size göre)kapıyı tıklayıp çıkmanız için yalvaracaktır..sonra hiç bişey olmamış gbi devam edip,en ufak sorunda yine aynı şeyi yaşayacaksınız...bunların hepsini yaşadım çünkü..ama şu an düşündüğümde gülüyorum..çünkü saçma şeyleermiş.o yüzden 2.hamileliğimde oldukça sakin ve umursamaz bi yapıya büründüm.bi tek işyerinde çok sinirleniyorum..bu kez evde eşim yatıştırıyor beni.öğrendik sanırım bu işi )fakat asıl kritik nokta bebek eve geldikten sonraki zamandır unutmayın...ozaman yaşanan sorunlar hamileliktekileri bastırıyor..çünkü ikiniz de yeni bir varlığa adapte oluyorsunuz..geceniz gündüzünüze kayıyor...ama bu sizi korkutmasın..ben o zamanları da sancılı atlattım fakat hepsi bizim o anki psikolojik yapımızdan kaynaklanıyormuşş..şu an o günlere geri dönsem,daha huzurlu yaşamak isterdim her anımı..bebeğim için...çünkü herşey onlara yansıyor..yine elimde bir fırsat var..yine hamileyim..ve bu kez hiç bişeyi mahvetmiyeceğim..sakin ve huzurlu olarakk..sizde öyle yapın..öpüldünüz... ))
Günaydınnn,
Haftasonu kontrolümüz vardı öğrendik cinsiyetimizi, kızmış bizimki
Sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyeti
Günaydınnn,
Günaydınnn,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?