2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet aşerme konusunda, kilo alma konusunda o mu hamile benmi anlayamıyorum :) Beni özendircek gidip bişeyler alacak die sayıyor kendi özeniyor bu sefer eee özenınce gidip alıp yiorda yedirtiyorda Şuana kadar birşeye aşermedim ama stres ve sinirlilik var

Günaydınnnn kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr uzun zamandır yoktum işyerinden izin aldım evde dinlendim bugün çalışmaya geldim keyfim yerinde umarım sizin de keyfiniz yerindedir :) Geçmişi okumadım yavaş yavaş okuyacağım. Perşembe günü kontrolümüz vardı. Doktora gittik ense kalınlığı ölçüldü ama bana herhangi bir kağıt vermedi. 13+1 de ense kalınlığı 1,9 çıktı doktor tam sınırda dedi. İkili test için kan verdim bu hafta perşembe günü alacağım sonuçları inşallah iyi çıkar :) Bebişin cinsiyetini göremedik dönmedi inatçı (Anasına çekmiş) Yan duruyordu parmaklarını gösterdi bize incecikti. Minicik bir burnu yenilesi çenesi ve dudakları vardı doğuma kadar nasıl sabredicem bilmiyorum ... Sürekli esnedi durdu kendini gerdi ama dönmedi Her ultrasona girdiğimde mutluluktan uçuyorum. Allah isteyen herkese tattırsın :))

Günaydın kızlar...mutlu günler hepinize...bebişler bi gün daha büyüdüüüüü)bu arada eşle ilgili sorunlardan konuşulmuş..arkadaşlarım.2.gebeliğini yaşayan biri olarak söylüyorumm..emin olun şu an eğer 1.gebeliğinizi yaşıyorsanız..haliyle çok duygusalsınız..helede evliliğiniz yeni oturuyorsa,bu dönemde eşinizin her lafı hareketi sizin zorunuza gidecektir..ağlamak için bahaneler bulacaksınız...kendinizi odaya kilitleyecek böğüre böğüre ağlayacaksınız.demmin kalbinizi kıran eşiniz(size göre)kapıyı tıklayıp çıkmanız için yalvaracaktır..sonra hiç bişey olmamış gbi devam edip,en ufak sorunda yine aynı şeyi yaşayacaksınız...bunların hepsini yaşadım çünkü..ama şu an düşündüğümde gülüyorum..çünkü saçma şeyleermiş.o yüzden 2.hamileliğimde oldukça sakin ve umursamaz bi yapıya büründüm.bi tek işyerinde çok sinirleniyorum..bu kez evde eşim yatıştırıyor beni.öğrendik sanırım bu işi)fakat asıl kritik nokta bebek eve geldikten sonraki zamandır unutmayın...ozaman yaşanan sorunlar hamileliktekileri bastırıyor..çünkü ikiniz de yeni bir varlığa adapte oluyorsunuz..geceniz gündüzünüze kayıyor...ama bu sizi korkutmasın..ben o zamanları da sancılı atlattım fakat hepsi bizim o anki psikolojik yapımızdan kaynaklanıyormuşş..şu an o günlere geri dönsem,daha huzurlu yaşamak isterdim her anımı..bebeğim için...çünkü herşey onlara yansıyor..yine elimde bir fırsat var..yine hamileyim..ve bu kez hiç bişeyi mahvetmiyeceğim..sakin ve huzurlu olarakk..sizde öyle yapın..öpüldünüz...))

günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn anneler ve melekleriiiiiiiiiiiiiiiii
[video=youtube;fEe4x0v5q7I]http://www.youtube.com/watch?v=fEe4x0v5q7I[/video]

Canım benim, hamilelikte yaşamış olduğun bu sıkıntılara ben de çok üzüldüm.Üstelik tabiri caizse cicim ayları dediğimiz evliliğin en güzel olması gereken şu günlerde bu sıkıntıları yaşamanın sende yarattığı travmayı anlıyorum.Hepimiz bu gibi testlerden geçtik ve hala da geçiyoruz.Ama ben yazdıklarını okuyunca "erkek milleti böyle olur, ne yapalım katlanmalıyız" görüşünün aksine kararlı,kendinden ve değerlerinden asla taviz vermeyen güçlü bir kız gördüm ve gerçekten de gurur duydum.:128:
Ben evliliğimizin başında eşimle şöyle konuştum: Senin ailen de 1 tane benimki de öyle.O yüzden birbirimiz için birbirimizin ailesine değer vermeliyiz.Ve şunu söylüyorum ki,SEN BENİM AİLEME NASIL DAVRANIRSAN,BEN DE SENİN AİLENE ÖYLE DAVRANIRIM dedim.
Çünkü bilindiği gibi "SEVGİDE MECBURİYET YOKTUR;ama SAYGIDA MECBURİYET VARDIR."
Hani senin eşin ailene bir saygısızlık falan yapmamış ancak bu gibi konuları ilk başta konuşmakta fayda var.Çünkü evlilik ilk zamanlarında nasıl başlarsa öyle de devam eder diye düşünüyorum.

söylediklerinizin kelimesi kelimesine hepsine katılıyorum çok güzel ifade etmişsiniz.şuan bende 2. bebeğime hamileyim ve elimde olsa ilk çocugumun hamilelik ve bebeklik zamanına gitsem asla ozamanki gibi davranmazdım ama bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor illa insan kendi yaşayıp kendi tecrübe edecek.hepimiz için sağlıklı ve keyifli bi hamileleik diliyorum Rabbimden bende bu hamileliğimde çok daha rahatım eşimde öyle maşallah.ilklerde acemilik çıkıyor sanırsam

günaydın koca göbüşlülerr :)))güzel bir gün olsun benim mide bulantılarım yine başladı arada oluyorr.birde baş agrısı var

günaydın arkadaşlar... nisan ve hatta mayıs ayında 6 değişik şehre gidiş geliş günübirlik uçak yolcuğu yapmam gerekiyor. 6 aylık falan olucaz o zaman.. doktoruma da sorarım yine de sizce bir sakıncası olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…