- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.821
serap senin adını yolladım şuan yeliz görünmüyo ama muhakkak uğrar onaylar canım.
yok canım kapalı yani facede arkadaşların felan yazdıklarını görmüyo sadece grup içi gönüyo
tuğba ankaralı olanmı ona göre istek yolluycam yelize serap sende tekirdağ demi
okeydir kızlar ben yolladım grubada yazdım görür görmez ekler size güzel bi grup haydin ben kaçtım yarın okul var bebişlere ii bakın
hepinize günaydınnn arkadaşlar ve minnacık bebişlerr
Kesinlikle bizlerle dalga geçinildiğini düşünür oldum.. Bi bu kanun herkese deil devlet memurlarına deniyor.. artık bu yasa çıksada bi ümidim kalmadı inanmıyorum zaten..
Aksilik çıkmazsa doğuma yakın işi bırakacağım. Evleneli 1 yılım dolmadan tazminat hakkım var en azından onu kurtarayım. yoksa onların yasasına inanrısam o tazminatım yanacak. 1 sene kadar bebeğimi kendim büyütürüm sonrası ALLAH kerim..
yasa çıkarsa sadece memurlar için değil, herkes için çıkacak. özel sektörde kadın çalışanların azaltılmaması için ilave 2 ayı devlet karşılayacak, kadının doğum izninden sonra işe tekrar alınması sağlanacak, işten atılmaların önüne geçmek için. memurlara özgü olan tek şey, ücretsiz izin alındığında kıdem ve dereceniz duruyordu, onun da bu süre içinde çalışıyormuş gibi ilermesi sağlanacak. ben bakandan bu şekilde dinledim. inşaallah bizim doğumlarımıza yetişir. çünkü bizim hiç kimsemiz yok burada, mecburen ücretsiz izin alıcam o da maddi açıdan bizi zorlayacaktır. 2 ay daha maaş alabilmek rahatlatıcı olacaktır.
günaydın anneler ve kuzucuklarıdün akşam kafama bişey takıldı benim, daha çoook var ama olsun sorcam işte şimdi biz diyelim ki 37. haftaya kadar çalıştık, 37. haftada rapor aldık. ama işe bak ki 38. haftada doğum yaptık. doğumdan sonraya sadece 5 haftamızı mı aktarabileceğiz
günaydınn enerjisi yüksek bi gün olsun izmirde hava kapalıı aslında ama :) olsun bugün dr da randevum var herşey hayırlı olsun hepimiz için...
Günaydın hanımlar ve karnımızda ki fasulyeler
Ben burun akıntısı, halsizlikle günüme devam ediyorum. Geçiricek önerisi varsa hemen alabilirim
Kahvaltıda tahin pekmez, gün içinde elma ve kuşburnu çayı, bulabiliyorsan ara öğünlerde C vitaminli meyve salatasıGeçmiş olsun canım bebişine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?