2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

okeydir kızlar ben yolladım grubada yazdım görür görmez ekler size güzel bi grup haydin ben kaçtım yarın okul var bebişlere ii bakın

Günaydın hanımlar;

İşler çok yoğun o yüzden fazla giremiyorum. Dün biraz okudum sadece hızlı hızlı... Hazırlıklarla ilgili konuşulmaya başlanmış ne güzel... O; kısmı okumayı çok isterim. Çünkü ben de sürekli internetten araştırma halindeyim. hatta küçük bir liste yapmaya başladım bile. Dün ilk hamile tişörtlerimi aldım internetten. İnşallah güzel bişeyler gelir. Ama yanımda mezura olmadığından beden ölçülerini tahmini seçtim. İnşallah tutar

Bu arada aşağıdaki konular için cevap verenler olmuş olabilir. Ben okuyamadığımdan gene de yazayım dedim

Kanun kesinlikle herkes için olacak. Tüm devlet memurları ve 4857 sayılı yasaya tabii çalışan tüm bayan çalışanlar için. Ama yasanın çıkacağına ümidim yok. Keşke doğum sonrası 7-8 ay olacak şekilde çıksa

Aynen ben de bu şekilde biliyorum.

Yok tatlım. Şimdi bak. Geçen senelerde torba yasa çıktı ya. O torba yasayla kullanılmayan doğum izinlerinin aktarılması da geldi. Şimdi 37. haftada ayrıldın. 38. haftada doğum yaptın. Doğum sonrasına 5+ 2 eklenecek. Yani toplam 7 hafta. Kullanamadığın 2 haftayı hastaneden çıkmadan bir rapor alarak ekletebiliyorsun.

Günaydın hanımlar ve karnımızda ki fasulyeler

Ben burun akıntısı, halsizlikle günüme devam ediyorum. Geçiricek önerisi varsa hemen alabilirim

günaydınn enerjisi yüksek bi gün olsun izmirde hava kapalıı aslında ama :) olsun bugün dr da randevum var herşey hayırlı olsun hepimiz için...

Günaydın canım güzel haberler alırsın inşallah bebeğinden :) Bu arada ben de İzmirdeyim hangi doktora gidiyorsun acaba sorabilirmiyim sakıncası yoksa :)

Günaydın hanımlar ve karnımızda ki fasulyeler

Ben burun akıntısı, halsizlikle günüme devam ediyorum. Geçiricek önerisi varsa hemen alabilirim

Kahvaltıda tahin pekmez, gün içinde elma ve kuşburnu çayı, bulabiliyorsan ara öğünlerde C vitaminli meyve salatası Geçmiş olsun canım bebişine iyi bak

gunaydin guzel anneler ve guzel bebekleri...

benim size bir sorum olucak fikri olan yazsin lutfen...saman nezlem var burnum tikali hep...ilac alamiyorum sizce bebek oksijensiz kalirmi ?

günaydın anneler. güne çok apar topar başladım bi uyandım geç kalmışım doğru dürüst kahvaltı bile yapmadan çıktım evden hatta umarım yüzümü yıkamışımdır. ama çook güzel bir rüya görüyordum. bebişim doğmuştu. kucağımdaydı emiyordu beni. harika bir duyguydu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…