- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.981
yaaa bu gyno ferro sanalın allah cezasını versinnn günde 2 tane dedi doktor bugün içtim 1,2 saat sonra ellerim titredi başım döndü gittim çıkardım afedersiniz çok kötü yaaa demir ilacı var mı başka kullanan bu hap yerine hala başım dönüyo yaa hamilikte böle olmadı beni bu hap mahfetti yaa isalim bi de öksürük varrrr:85:
Ben büyükşehirde yaşıyorum birsürü doktor var ama ne hikmetse hepsi yoğun bütün izmir doğuruyor galiba bu yıl :) Bazen nankörlük yaptığımı düşünüyorum doktorum ilgilenmiyo falan diye ama bak seninki cep telefonunu vermiş her zaman ulaşabiliyorsun. Benim hanfendiyi hastaneden arıyorum 4 ten sonra ararmısınız diyorlar. Sinir oldum bugün iyice soğudum doktordan. Cumartesi başka birine gidicem Çiğdem Kukul hatta burdan birisi tavsiye etmiştiİnşallah iyi olur
inşallah yan etki yapmaz bu normal bulantılardan köttüüü yaaa sen nezaman gidiyon doktora
Kooooocaman olmuş bebekleriniz. Allam ne kadar müthiş bişi. Hemen hemen herkes cinsiyetini öğrenmiş. allahım korusun hepinizi.
Bişi sorcam ben size. Doktorlar bebek için 3 ay bekleyin dedi. Kocacık da 2-3 ay geçsin hemen yapalım diyo. Ama ben bi 6 ay beklesem mi acaba diyorum. Bilemedim. Siz ne diyosunuz
Bence kendini fazla zorlama o hapları kullanıp.Şu açık renk pembe draje şeklinde haplar var sabahları aç karnına içiliyor ama tadı kötü değil.Ben hep ondan kullanmıştım.Haptan yarım saat sonra da kahvaltı falan yapabiliyorsun.Ama şimdi hiçbir ilaç kullanmıyorum.Elevite de 3lü testten sonra başlayacağım.Şimdilik gıdalarla takviye yapıyorum.Ama bebek büyüynce yiyeceklere ek olarak vitamine başlarım diye düşündüm.Zaten dr'um da ilaçlara pek hevesli değil.Ben de kullanayım diye diretmedm.Mesela kan hapı yerine bol bol pekmez yememi söyledi.Mesela kırmızı mercimek demir yönünden çok zengin,çokça tüketiyorum
günde iki tane çok mu sanki gerçi doktorun daha iyi bilir ama.
ben sadece sabahları aç karına 1 tane içiyorum.
ama arada başka doktorada gidiyorum o da bir gün içip bir gün içme dedi herkes farklı bişey diyor insanın kafası karışıyor
Bu arada yiyeceklerle ilgili bende bir şey söylemek istiyorum.
Ben kızarsınız diye yiyecek konusunda hiç bir zaman konu acmadım. Ama yazılanlardan da rahatsız olmadım Aksine bazen fikir aldım hoşuma gitti.
Ornegin , hiç bir şey yiyemedigim bir donemde , en son damardan beslenmek uzere hastaneye yatacaktim( ki nefret ediyorum hastanede yatıp serum almaktan , iki kezde yattım bu hamileliğimde ) artık karnım dümdüz olmuştu . Beyaz çekirge şimdi adını söylemeyim belki kızanlar olur; yuksek kalorili bir meyveden ve onun faydalarından bahsettigi bir yazı yazmıştı. O meyveyi yiyebilecegimi düşündüm , aldirttim. İki gün onunla beslendim. Hayatımı kurtardı :)
Bu nedenle yiyecek isimlerini yazmamız yasak olmasın bence, yapımı zahmetli olmayan ve bulunması kolay yiyecekleri paylasarak fikir alıyoruz birbirimizden.
yaaa bu gyno ferro sanalın allah cezasını versinnn günde 2 tane dedi doktor bugün içtim 1,2 saat sonra ellerim titredi başım döndü gittim çıkardım afedersiniz çok kötü yaaa demir ilacı var mı başka kullanan bu hap yerine hala başım dönüyo yaa hamilikte böle olmadı beni bu hap mahfetti yaa isalim bi de öksürük varrrr:85:
canım bende nıgdedeyım.bı dogum hastanesı bde ozel hastane var...dogum hastanesıne sabah 8de gıt aksam 5te sıra gelır ve dogrudurust doktor yok ozel hastaneye gıdıyorum ama ınanılmaz ıyı bı doktorum var o benım ve bebısımın en buyuk sansı dıyebılırım..zaten cokta yogun bu yuzden randevusuz gıdılmıo 3 hafta sonrasına zor yer buluyorumm gece gunduz cep telefonundan ulasabılıyorum o olmasa napardm bılmıyorum..kucuk yerlerde olmak gercekten zor
Ben sabah istek gönderdim fakat halen eklenmedi :44:
bende hiç bakmıyorum kendime yaa pekmez içecem bundan sonra yemişim hapını mapını:)
1 taneydi kanım 8.9 larda olunca 2 taneye çıkardı
hala eklenmediysen yardımcı olabilirim yelize söyleyip..
Bu arada yiyeceklerle ilgili bende bir şey söylemek istiyorum.
Ben kızarsınız diye yiyecek konusunda hiç bir zaman konu acmadım. Ama yazılanlardan da rahatsız olmadım Aksine bazen fikir aldım hoşuma gitti.
Ornegin , hiç bir şey yiyemedigim bir donemde , en son damardan beslenmek uzere hastaneye yatacaktim( ki nefret ediyorum hastanede yatıp serum almaktan , iki kezde yattım bu hamileliğimde ) artık karnım dümdüz olmuştu . Beyaz çekirge şimdi adını söylemeyim belki kızanlar olur; yuksek kalorili bir meyveden ve onun faydalarından bahsettigi bir yazı yazmıştı. O meyveyi yiyebilecegimi düşündüm , aldirttim. İki gün onunla beslendim. Hayatımı kurtardı :)
Bu nedenle yiyecek isimlerini yazmamız yasak olmasın bence, yapımı zahmetli olmayan ve bulunması kolay yiyecekleri paylasarak fikir alıyoruz birbirimizden.
Rahatsız olmadım oldum olarak çıkmış, telefonun otomatik klavyesi yazdıklarımı değiştiriyor bazen ona neyse...
Bitki çayları gebelikte çok tehlikeli.. Sadece ıhlamuru öneriyorlar oda abartmadan..
Dusukmus canım baya, yan etkisi az bir hap kullanman şart, doktoruna danış yine , Demir bebegede sanada lazım. Benim 12 idi en son onun icin ağırdan aldım birazda...
12 olanın simgesi ne canım? HGB olarak yazan mı?
Canlar, aranızda bebiş için örgü ören var mı?
Ben çok hevesleniyordum (pek beceremem gerçi) ama arkadaşlarım örgü şeyler giydirme penye alırsın daha rahat eder dedi. Zaten ağustosta doğacak zibidiler ama bunun kışı da var önümüzde inşallah :) Çok istiyordum şapkalar, patikler, yelekler örmeyi. Hevesim kaçtı bir anda.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Evet canım, hgb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?