- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.961
kızlar şimdi internetten test sonuçlarımı aldım
TSH hormonu değeri ve kolesterol değerlerim epey yüksek çıkmış. öğleden sonra dr. a gideceğim ama endişelendim yine de. bilgisi olan var mı
TSH hormonu değeri ve kolesterol değerlerim epey yüksek çıkmış. öğleden sonra dr. a gideceğim ama endişelendim yine de. bilgisi olan var mı
TSH hormonu değeri ve kolesterol değerlerim epey yüksek çıkmış. öğleden sonra dr. a gideceğim ama endişelendim yine de. bilgisi olan var mı[/tsh guatrın olduğunu gösteriyor Cnm varmıydı guatrın senn
canm ben ılk bebegımde kurtaj olmam gerektıgınde bana anlata anlata rahatlattı kurtaja gırdıgımde bıle uyuyana kadar hep destek oldu.yıgenım 1.5 kılo premature dogdu normal dogum yaptı ablama ve dogum boyunca ablamla konusmus ablam gulerek cıktı dogumdan..oluk oluk kanamam vardı aglaya aglaya aradı esım 10 dakkada benım ıcn hastaneye geldı yıne bnmle konustu rahatlattı...kucuk sehırdeyım cok secenegım yok ama ıyıkıde yok...allah herkese benımkı gıbı doktor versın
yaaa bu gyno ferro sanalın allah cezasını versinnn günde 2 tane dedi doktor bugün içtim 1,2 saat sonra ellerim titredi başım döndü gittim çıkardım afedersiniz çok kötü yaaa demir ilacı var mı başka kullanan bu hap yerine hala başım dönüyo yaa hamilikte böle olmadı beni bu hap mahfetti yaa isalim bi de öksürük varrrr:85:
yaaa bu gyno ferro sanalın allah cezasını versinnn günde 2 tane dedi doktor bugün içtim 1,2 saat sonra ellerim titredi başım döndü gittim çıkardım afedersiniz çok kötü yaaa demir ilacı var mı başka kullanan bu hap yerine hala başım dönüyo yaa hamilikte böle olmadı beni bu hap mahfetti yaa isalim bi de öksürük varrrr:85:
Herkes elevit verio canım yaa
Bitki çayı en iyisi canım hem dirençte veriyo
benim kanım düşük çıktı eleviti vitamin olarak veriyolar bu kan ilacı kapsül içinde küçük parcacıklar var resmen demir tadı ağzımda hala
kızlar burda söylentile çıkınca yeliz arkadaşımız face grubunu dışarıya kapatmış bugün açmış olması lazım bi girip bakın şuan okuldayım faceye giremiyorum 2013 temmuz ağustos anneleri elma forosu var.
Gynoferon verdi canım bana doktorum draje şeklinde. Seninki bordo yeşil kapsül dimi? O hapı biliyorum aç karnına içme dokunuyorsa.
Poli , gecmis olsun, ferrum fort benim demir ilacım. Ama bulantilarim tam geçmediği ici kullanmaya başlamadım daha , haftaya baslarım umarım.
yok benimki de kırmızı-ve pembe kapsül içinde küçük küçük şeyler var:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?