2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi internetten test sonuçlarımı aldım
TSH hormonu değeri ve kolesterol değerlerim epey yüksek çıkmış. öğleden sonra dr. a gideceğim ama endişelendim yine de. bilgisi olan var mı

Eğer Tiroid rahatszlıgın varda ilaç içiosan az geliyor demektir. Kolestrol degerlerinin yukselmesi cok normal.

TSH hormonu değeri ve kolesterol değerlerim epey yüksek çıkmış. öğleden sonra dr. a gideceğim ama endişelendim yine de. bilgisi olan var mı

Cinsiyetini gösterdi mi canım? Bebişinin fotosu varsa koysana canım biz de görelim pıtırcığı

Konuşmak, anlatmak, sormak benim doktoruma göre değil ben zorla alıyorum ağzından lafı. Çok da yoğun yani bir görsen ilk randevumu 1 ay sonraya almıştım her randevumda geç giriyorum. Herkes tavsiye ediyor iyi doktor diyor ama bi bana mı böyle bu kadın anlamadım iticimiyimki ben

Sabret canım endişelenme doktorun sana en iyi cevabı verir. Biran önce git gel güzel haberler getir bize

yaaa bu gyno ferro sanalın allah cezasını versinnn günde 2 tane dedi doktor bugün içtim 1,2 saat sonra ellerim titredi başım döndü gittim çıkardım afedersiniz çok kötü yaaa demir ilacı var mı başka kullanan bu hap yerine hala başım dönüyo yaa hamilikte böle olmadı beni bu hap mahfetti yaa isalim bi de öksürük varrrr :85:

Herkes elevit verio canım yaa

Ben demir hapı kullanmıyorum dediğin ilaç şu çift renkli olan mı yoksa açık pembe mi?

slmmm kızlarr.....bana doktorum previt verdi vitamın ekstra olarak balık hapı ve demir hapı çokmu ilaç içiyoruz kızlarr :44::44:

Gynoferon verdi canım bana doktorum draje şeklinde. Seninki bordo yeşil kapsül dimi? O hapı biliyorum aç karnına içme dokunuyorsa.

Gecmis olsun canım, kolesterol gebelikten dolayı yükselmiş olabilir. Neden baktı ki kolesterolüne?

Tsh gebelikte çok önemli doktorun bilgilendirecektir seni, ilaç kullanman gerekebilir.

Ben sabah istek gönderdim fakat halen eklenmedi :44:

Poli , gecmis olsun, ferrum fort benim demir ilacım. Ama bulantilarim tam geçmediği ici kullanmaya başlamadım daha , haftaya baslarım umarım.

yok benimki de kırmızı-ve pembe kapsül içinde küçük küçük şeyler var:26:

Bence kendini fazla zorlama o hapları kullanıp.Şu açık renk pembe draje şeklinde haplar var sabahları aç karnına içiliyor ama tadı kötü değil.Ben hep ondan kullanmıştım.Haptan yarım saat sonra da kahvaltı falan yapabiliyorsun.Ama şimdi hiçbir ilaç kullanmıyorum.Elevite de 3lü testten sonra başlayacağım.Şimdilik gıdalarla takviye yapıyorum.Ama bebek büyüynce yiyeceklere ek olarak vitamine başlarım diye düşündüm.Zaten dr'um da ilaçlara pek hevesli değil.Ben de kullanayım diye diretmedm.Mesela kan hapı yerine bol bol pekmez yememi söyledi.Mesela kırmızı mercimek demir yönünden çok zengin,çokça tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…