2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

4. Aydan sonra her anne icin lazimmis. Sen de benim gibi 4. Aya kadar idare etmişsin ama bundan sonra düşermiş .

cnm bende hıssedemıyorum hissettıgımı zannetmişim geçenlerde doktorum 18de anca hıssedersın dedi üstelik zayıf olmama rağmen sabırla beklıorum arada tık yapıo gaz dolanırmıs gıbı ama değil diorum tam hııssetmeden hıssettım demıcem

Arkadaşlar ne zamandan sonra sırtüstü yatılmıyor bilen var mı? ben sürekli sırtüstü yatmak istiyorum. Alışkanlık işte

Bi de yine internetten alışveriş dünyasına bi daldım yine size bişey buldum geldim. whycry diye bi alet yapmış ispanyollar. 2001 de buluş özel ödülü almış. bebeğin ağlama sesini analiz edip, size rahatsızlığı mı var, altı mı ıslak, karnı mı aç, gazı mı var, yoksa sadece ilgi mi istiyor söylüyormuş. Teknoloji ne kadar ilerledi yaaaa. Anneme söylesem "git be şurdan" diyip inanmaz

Ladycimmmm Ay senin yazdığını farkedince çok sevindim. Az biraz toparlandığın yazım tarzından bile anlaşılıyor. Çok sevindim senin adına. 6 ay çok değil mi? Bence 2 adet gördükten hemen sonra başlayın. Hiç kafana takma Allah ne zaman nasip ederse o zaman de . İnşallah Allah kucağını sağlıklı, sakin, uykusu güzel yemesi iyi bi bebekle doldursun inşallah. Bakarsın ikiz bilem olur

bu arada kızlarrrrrrrrrr bebişlerimizzeee İLK NELERİ ALMAKLA BAŞLAYALIMM ufak ufakbaşlamak lazım değilmi son ayda yukleme olmasın dıe ağırlaşıcaz o sıcaklarda neler alıcaz bn hiç birşey bılmıyorum ufak tefek seylerı alsak tırnak makssıdır bılmem nesıdır fln fılan tecrubelı annelerrrrrrr fkirler verınn mesela bezlerı yavastan bırıktırsekk hangı numara alcam pezı yenı dogana onu bıle bılmıyorum

banada doktor kızın olcak dedi benimde burnumda uçuk çıkmıştı doktora gittim bi krem verdi 2 günde kuruttu geçti şimdi sizde doktora gidin çünkü elleyince çoğalıyor hafife almayın kızlar:...........:)

bezi kilosuna göre alıyosun canım 1 paket yenidoğan alırsın denersin belki bezi beğenmezsin pişik yapar değiştirisin .
en çok ne lazım oluyo biliyomusunuz yumuşak yumuşak zıbınlar penye tulumlar çoook kullanışlı birde şu elde taşımak için pusetler varya aynı zamanda araba koltuğu oluyo onu hastaneden çıkarken de kullanıyosunuz çok rahat oluyooo haa birde pişik kremi yani ıvır zıvır doldurmayın

ucuk cikan hamilelerde genelde bebek kiz oluyomus nette boyle bir bilgi var cok ilginc...ve doktor bana hsonu kiz gibi dedi kesin degil ama ucukta bu sabah cikti acaba ilgisi varmidir..sizin belli oldumu cinsiyet

aaaaaaaa ilk kez senden duyuyorum.. Benimde uçuğum çıktı ve kızım olacak inşallah.. dr. kesin söyledi hatta..

gerçi menekşem daha iyi bilir ama

boşver kremi şimdi eline bi tahta kaşık alıyosunn ısıtıyosun ve uçuğuna sürerek UÇUK BENİ BELLEDİ BEN UÇUĞU KÖRLEDİM diyosun

yoğun bi gündü, ancak gelebildim. ama ben çıkış yapmıyorum, sayfayı kapatıyorum. acaba öyle yapınca burada gibi mi gözüküyorum

kızlar ben bu ara alınmam gereken kimselere alınmıyorum da, eşim ne yapsa batıyor bi tek bana ama iki arkadaşım ne zamandır aramadım diye kırılmışlar bana, düşündüm de hamile olan benim, ne zamandır aramayan onlar. en son ben aramışım hamile olduğumu haber vermek için. ben de hiç kırılmadım onlara. düşününce eşime acıdım şimdi, herkesin acısını ondan çıkarıyomuşum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…