- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.041
şok şok şok şok flaşş flaşşş flaşşş
benim minnak yine göstermedi yaa aaaaaaaaaaa:2::2::2::2:
bacak bacak üstüne atmış otuyordu, utanmasa çay kahve isteyecek
beklemeye devam.
isetberyycim ;
umudum senin dr. galiba benim dr. larda da iş yok tmm bebek göstermiyor ama bir şeye benzetin bari değilmi. 9 mart ta randevum var antalya ya senin dr.a geleceğim. inş. o söyler artık...
beklemeye devam.
isetberyycim ;
umudum senin dr. galiba benim dr. larda da iş yok tmm bebek göstermiyor ama bir şeye benzetin bari değilmi. 9 mart ta randevum var antalya ya senin dr.a geleceğim. inş. o söyler artık...
beklemeye devam.
isetberyycim ;
kızlar öyledir ama erkek çocukları büyüyünce sevilmekten pek hoşlanmazlar, "offf anne yaaa" derler bi de eşşek sıpalarıama essek kadar herıf oldugunda uzaktan bakamam sarılır operım o benım herzaman kucuk kuzum olur...annelerın gozunde evlatları hep bebektır..ben hala babamın kucagına oturururm..
beklemeye devam.
isetberyycim ;
beklemeye devam.
isetberyycim ;
kızlar öyledir ama erkek çocukları büyüyünce sevilmekten pek hoşlanmazlar, "offf anne yaaa" derler bi de eşşek sıpaları
Aaaaaa oldumu şimdi küçücük ya keyif zamanımı şimdi öle bacak bacak üstüne atmalar falan ayıp oluo biz burda tahminler yaparken :)))))
Ohhh keyfe gelsağlığı yerinde olsun da göstermesin bakalım. Bir de en büyük olacak yaa bizimkilere kötü örnek oluyo
sennkı ııce oyun oynuyo annesıyle...bı anket duzenle kuzummm aramızda oylama yapalım erkekmı kızmı dıye :)
ayyy benim de en korktuğum bu işte, cuma günü benim de randevum. göstermezse bi daha giderim ben diyorum, meraksız kocam gerek yok dese de durulur mu hiç... bi ikimiz kaldık galiba çekirge, doğum tarihi erken olup da öğrenemeyen
ayyyy ayyy çok nazlı bi beiş olacak galiba :):) işiniz var canım bebişle şimdiden zorluo bak inat etmiş kesin kız o kızz
galiba inat etti ben merak ettikçe, eeee ne yapalım bende iantçıyım babası da... kan çekiyo işte onun suçu yok .... yavrum, miniğim benim çok güzeldi bugün.
Gecmis olsun canım, kolesterol gebelikten dolayı yükselmiş olabilir. Neden baktı ki kolesterolüne?
Tsh gebelikte çok önemli doktorun bilgilendirecektir seni, ilaç kullanman gerekebilir.
saol canım, kolestrolü işyeri için yaptırdım. bizde genel kontroller oluyor, tam kan sayımı falan onda çıktı. Dr. ona normal dedi. TSH çok önemliymiş dediğin gibi, ama erken safhada tespit edildiği için bebeğini ektilemez büyük ihtimalle dedi. inşallah etkilemez. biraz endişelendim ama kötü düşünmek istemiyorum
saol canım, kolestrolü işyeri için yaptırdım. bizde genel kontroller oluyor, tam kan sayımı falan onda çıktı. Dr. ona normal dedi. TSH çok önemliymiş dediğin gibi, ama erken safhada tespit edildiği için bebeğini ektilemez büyük ihtimalle dedi. inşallah etkilemez. biraz endişelendim ama kötü düşünmek istemiyorum
kızlar bu arada kolestrol gebelikte normalmiş ama, tiroid yüksek olduğu için beni ultrasona gönderdiler guatr için ve artık guatrım var. daha önce böyle bir şikayetim hiç yoktu, şu anki TSH değerim 4,73 T4:0,99 ilaç tedavisine başladık. yarın bu kaonuyuda iyice araştıracağım. daha önce yaşayanlar varsa anlatsın, ben birazdan çıkacağım, ama sabah hepsini okurum. bugün geçmişi de okuyamadım doğru dürüst.
hepimizi çok seviyorum iyiki varsınız, öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?