2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh keyfe gel sağlığı yerinde olsun da göstermesin bakalım. Bir de en büyük olacak yaa bizimkilere kötü örnek oluyo

sennkı ııce oyun oynuyo annesıyle...bı anket duzenle kuzummm aramızda oylama yapalım erkekmı kızmı dıye :)

ayyy benim de en korktuğum bu işte, cuma günü benim de randevum. göstermezse bi daha giderim ben diyorum, meraksız kocam gerek yok dese de durulur mu hiç... bi ikimiz kaldık galiba çekirge, doğum tarihi erken olup da öğrenemeyen

ama essek kadar herıf oldugunda uzaktan bakamam sarılır operım o benım herzaman kucuk kuzum olur...annelerın gozunde evlatları hep bebektır..ben hala babamın kucagına oturururm..
kızlar öyledir ama erkek çocukları büyüyünce sevilmekten pek hoşlanmazlar, "offf anne yaaa" derler bi de eşşek sıpaları

yok artıkk 9 ay oluncamı söylüyecekmişşşş bizde burda tahminler yapıyodukkk

ayyyy ayyy çok nazlı bi beiş olacak galiba :):) işiniz var canım bebişle şimdiden zorluo bak inat etmiş kesin kız o kızz

Kızlar muckkkk hepinize.. Şusıralar iş yogunlugumdan yazdıklarını zor okuyorum nadirde yorumlar işte... Mesaim bitiyor kendinizde bebişlerinize iyi bakınn

merhaba arkadaşlar iki farklı doktora gidiyorum çünkü bir ilçede yaşıyorum acil bir durum olursa diye bulunduğum ilçedeki devlet hastanesi ve ildeki bir doktor.ildeki doktorum ikili testin en önemlisi olduğunu bu iyi çıkarsa üçlüye pek ihtiyaç duymadıklarını söyledi büyük ihtimalle üçlü tarama yapmayacak. ikilinin sonuçları çok şükür iyi fakat devlet hastanesindeki 17. haftada üçlüyü yapalım dedi. sizin doktoralarınız bu konuda ne diyor? diğer taramayı yapacak mısınız?

Aaaaaa oldumu şimdi küçücük ya keyif zamanımı şimdi öle bacak bacak üstüne atmalar falan ayıp oluo biz burda tahminler yaparken :)))))

valla teyzesi öyle keyifliydiki dr. la beraber güldük

Ohhh keyfe gel sağlığı yerinde olsun da göstermesin bakalım. Bir de en büyük olacak yaa bizimkilere kötü örnek oluyo

saol canım. iyi , sağlığı yerinde çok şükür

sennkı ııce oyun oynuyo annesıyle...bı anket duzenle kuzummm aramızda oylama yapalım erkekmı kızmı dıye :)

anket fikri fena değil aslında yakın arkadaşların tahminlerini alıyorum zaten, şuanda kız-erkek eşit gibi.
hatta aralarında iddaya girenler bile var. bu tlfnum susmadı,arkadaşım erkek diyor ısrarla, eşiyle iddaya girdiler bakalım kim kazanacak .

valla eşim benden meraklı, ama dr. ultrasona almıyordu nerdeyse bugün, bu kadar sık ultrasona girilmez diye. bir şekilde kandırdım ama göremedik :26:
demi poliii ya valla beni maymun etti şimdiden .... vay benim halime vayyyyy

galiba inat etti ben merak ettikçe, eeee ne yapalım bende iantçıyım babası da... kan çekiyo işte onun suçu yok .... yavrum, miniğim benim çok güzeldi bugün.

canm ablamınkı boyle oldu...aylarca elını kapatıyodu oraya..arkasını donuyodu doktor net bısey dıyemıyodu artık ablam bıraktı olurunu bı kontrolde uyurken denk gelmıs erkek oldugunu ogrendık..ama 5 ayı gecıyodu..utangac bı oglandı yanı....sennkı gıbı aynı:)

Hosgeldin çekirge ,

Baya bir naza çekti seninki kendini, bak suna yaa :)
Agir top seni:)

Oksurunce falan pozisyon degistirmiyor mü? Hep mı aynı sekilde duruyor?

kızlar bu arada kolestrol gebelikte normalmiş ama, tiroid yüksek olduğu için beni ultrasona gönderdiler guatr için ve artık guatrım var. daha önce böyle bir şikayetim hiç yoktu, şu anki TSH değerim 4,73 T4:0,99 ilaç tedavisine başladık. yarın bu kaonuyuda iyice araştıracağım. daha önce yaşayanlar varsa anlatsın, ben birazdan çıkacağım, ama sabah hepsini okurum. bugün geçmişi de okuyamadım doğru dürüst.
hepimizi çok seviyorum iyiki varsınız, öptüm sizi

Gecmis olsun canım, kolesterol gebelikten dolayı yükselmiş olabilir. Neden baktı ki kolesterolüne?

Tsh gebelikte çok önemli doktorun bilgilendirecektir seni, ilaç kullanman gerekebilir.

saol canım, kolestrolü işyeri için yaptırdım. bizde genel kontroller oluyor, tam kan sayımı falan onda çıktı. Dr. ona normal dedi. TSH çok önemliymiş dediğin gibi, ama erken safhada tespit edildiği için bebeğini ektilemez büyük ihtimalle dedi. inşallah etkilemez. biraz endişelendim ama kötü düşünmek istemiyorum

İyiki tespit edilmiş bende ilaç kullandığında sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Tespit edilmese imiş o zaman zararı olurdu.

inş bişey olmaz canım.içini ferah tut

Cnm sana ilacı kim verdi dogum Dr umu seni endokrine göndermesi gerekiyordu bendede var guatr oğluma hamilelikten endokrine her ay takip ediyordu ama ilaç vermedi herkese ilaç vermiyorlar derecesine göre yani onun bi sınırı var benimki seninkinden dag yüksekti ama ilaç almadım zaten dogum dru anlamaz bnm bildigim sen bi araştır bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…