- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.021
beyaz çekirgeninn kızı olacak diyenler/oğlu olacak diyenler
Hissedemiyorum beyazcekirge yi. Ama livanisa yi hissediyorum; kiz
boşver kremi şimdi eline bi tahta kaşık alıyosunn ısıtıyosun ve uçuğuna sürerek UÇUK BENİ BELLEDİ BEN UÇUĞU KÖRLEDİM diyosun
bu arada kızlarrrrrrrrrr bebişlerimizzeee İLK NELERİ ALMAKLA BAŞLAYALIMM ufak ufakbaşlamak lazım değilmi son ayda yukleme olmasın dıe ağırlaşıcaz o sıcaklarda neler alıcaz bn hiç birşey bılmıyorum ufak tefek seylerı alsak tırnak makssıdır bılmem nesıdır fln fılan tecrubelı annelerrrrrrr fkirler verınn mesela bezlerı yavastan bırıktırsekk hangı numara alcam pezı yenı dogana onu bıle bılmıyorum
bezi kilosuna göre alıyosun canım 1 paket yenidoğan alırsın denersin belki bezi beğenmezsin pişik yapar değiştirisin .
en çok ne lazım oluyo biliyomusunuz yumuşak yumuşak zıbınlar penye tulumlar çoook kullanışlı birde şu elde taşımak için pusetler varya aynı zamanda araba koltuğu oluyo onu hastaneden çıkarken de kullanıyosunuz çok rahat oluyooo haa birde pişik kremi yani ıvır zıvır doldurmayın
gerçi menekşem daha iyi bilir ama
her gece sinema gibi rüyalar görüyorum yaa sizede oluomu kızlar....her gece abuk subuk sinema tadında rüyalar :)
bu arada kızlarrrrrrrrrr bebişlerimizzeee İLK NELERİ ALMAKLA BAŞLAYALIMM ufak ufakbaşlamak lazım değilmi son ayda yukleme olmasın dıe ağırlaşıcaz o sıcaklarda neler alıcaz bn hiç birşey bılmıyorum ufak tefek seylerı alsak tırnak makssıdır bılmem nesıdır fln fılan tecrubelı annelerrrrrrr fkirler verınn mesela bezlerı yavastan bırıktırsekk hangı numara alcam pezı yenı dogana onu bıle bılmıyorum
Yaaaaaaaaa inşallah bende de uçuk çıkar diyim o zamannnnn
Cumartesi öğrenicez bakalım gösterirse
ucuk cikan hamilelerde genelde bebek kiz oluyomus nette boyle bir bilgi var cok ilginc...ve doktor bana hsonu kiz gibi dedi kesin degil ama ucukta bu sabah cikti acaba ilgisi varmidir..sizin belli oldumu cinsiyet
alala, bakalım daha neler öğrenicez:):):)
ben de daha çıkmadı uçuk, kaçıncı haftada çıkarmış ki,
birde bebek sağda olunca mı kız dı solda olunca mı,
benim en son ultrasonda bebiş sağımda duruyodu,
ya neden belli olmadıki benden 1 hafta geç hamile kalan arkadaşım var doktor ona %98 kız demiş,
bu cinsiyetin geç belli olması neye göreki, doktorların becerisine göre mi yoksa bizim yapımıza göre mi
yaaa oldum gülmekten nerden buluyorsun nerden biliyorsun sen bunları . Bende ciddiyetle okuyordum ucuga doğal yöntem diye
kızlar bnm demek istediğim sonradan cok masrafımız olacak ya o yuzdne alalım dıorum makası mukası şampuanı v.s son ayda paramı yetısır her bırıne sıkışıp kalıcaz .bıde agırlaşıcaz ağustosun temmuzun ortasındabn sımdıden klıma hayalındeyım mahfolucaz gecen yazı duşününcee o sıcaklarr..
selam canım bende izmirdenim ve çiğdem kukulun hastasıyım ama daha 1 kez gittim bu haftlarda tekrar gidicem iyi bir bayan insanı bilgilendiriyorda seninle iletişimde olalım
peki kuşburnu çayı hakkında bilgin var mı, araştırdım ama bulamadım, acaba o da zararlı mı,
çay falan içemiyorum da ben, sanki onu içebilirmişim gibi geliyor
bende bebek arabası we puset araştırıyorumm..çift yönlü olması iyiymşş ama markaya karar weremedm fiyatlarda 600-700ciwarı...
Erkek annesi olmak ne demektir?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir. Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır. Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir. Erkek annesi olmak
İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır kadınken ve daha yeni ANNE olmaya alışırken, bir de erkek olmak
ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak Erkek annesi olmak
Onunla büyümek onunla güzelleşmektir. Fakat olgunluk, ergenlik, erkeklik evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak..
şok şok şok şok flaşş flaşşş flaşşş
benim mşnnak yine göstermedi yaa aaaaaaaaaaa:2::2::2::2:
bacak bacak üstüne atmış otuyordu, uranmasa çay kahve isteyecek
beklemeye devam.
isetberyycim ;
umudum senin dr. galiba benim dr. larda da iş yok tmm bebek göstermiyor ama bir şeye benzetin bari değilmi. 9 mart ta randevum var antalya ya senin dr.a geleceğim. inş. o söyler artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?