2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gerçi menekşem daha iyi bilir ama

Canım sen de deneyimlisin bu konuda bitanem ki yazdıklarından belli oluyor.Benim tavsiyem şöyleki hani bebekler çok hızlı büyüyorlar ilk zamanlar o yüzden aşırı derecede küçük kıyafetler almamak lazım ve de bebek görmeye gelenler de getirecekler.Bezi de biriktirmek iyi değil çünkü ilk başta mini alınıyor ve bazı bebekler 1-2 ay sonra midi boyla devam ediyor hani bebek kilolu doğduğunda küçük gelen bezleri ne yapacağız. Haaa bu arada devlet yeni yasayla her bebeğe 300 tl verirse onunla sadece bebeğe bez ve mama gibi şeyler alabileceğiz.Yani pek bez almamak lazım şimdiden..(umut dünyası:)))))))
Ben örneğin bebek battaniyesi,havlusu,anakucağı,bornoz,bebek odası için halı vs.şeyler almıştım ilk olarak ama 5.ayımda başlamıştım.Bence bunlardan başlamak lazım.Tırnak makası vs.onların 2 dakikalık işi var onlar kolay

aynen bende bişiler almak istiyorum :)
ama cinsiyet net olsun ona göre alırız bez için erken değilmi yaa doğumuna yakın alırız hastahane cıkısı emzikleri biberonu başlamak istiyorum biran önce

Son düzenleme:
Erkek annesi olmak ne demektir?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir. Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır. Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir. Erkek annesi olmak
İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır kadınken ve daha yeni ANNE olmaya alışırken, bir de erkek olmak
ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak Erkek annesi olmak
Onunla büyümek onunla güzelleşmektir. Fakat olgunluk, ergenlik, erkeklik evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak..

ucuk cikan hamilelerde genelde bebek kiz oluyomus nette boyle bir bilgi var cok ilginc...ve doktor bana hsonu kiz gibi dedi kesin degil ama ucukta bu sabah cikti acaba ilgisi varmidir..sizin belli oldumu cinsiyet

alala, bakalım daha neler öğrenicez:):):)
ben de daha çıkmadı uçuk, kaçıncı haftada çıkarmış ki,
birde bebek sağda olunca mı kız dı solda olunca mı,
benim en son ultrasonda bebiş sağımda duruyodu,
ya neden belli olmadıki benden 1 hafta geç hamile kalan arkadaşım var doktor ona %98 kız demiş,
bu cinsiyetin geç belli olması neye göreki, doktorların becerisine göre mi yoksa bizim yapımıza göre mi

E- hepsi, ama en önemlisi ultrason cihazının özelliği sonrada doktorun becerisi , bu iki iyi ise erkenden evirip çevirip goruyorlar.

kızlar bnm demek istediğim sonradan cok masrafımız olacak ya o yuzdne alalım dıorum makası mukası şampuanı v.s son ayda paramı yetısır her bırıne sıkışıp kalıcaz .bıde agırlaşıcaz ağustosun temmuzun ortasında bn sımdıden klıma hayalındeyım mahfolucaz gecen yazı duşününcee o sıcaklarr..

Tabi ilk bebeği olanlar yavaş yavaş başlasınlar banyo malzemesi vs ufak şeylerden arabası beşiği kıyafeti yaza bırakın çünkü şuan kuşluk kadife şeyler var genelde çıtçıtlı atlet falan alın işte ayy anlatırken Cnm alışveriş yapmak istedi ama bnm üçüncü olduğu için kıyafetten başka ihtiyacım yok onuda yaza bırakıcam cinsiyet belli olursa ve kız olursa kendimi tutacagımıda sanmıyorumya

selam canım bende izmirdenim ve çiğdem kukulun hastasıyım ama daha 1 kez gittim bu haftlarda tekrar gidicem iyi bir bayan insanı bilgilendiriyorda seninle iletişimde olalım

Evet canım iletişelim ben cumartesi gidicem sabahtan sen de gel :)

peki kuşburnu çayı hakkında bilgin var mı, araştırdım ama bulamadım, acaba o da zararlı mı,
çay falan içemiyorum da ben, sanki onu içebilirmişim gibi geliyor

Meyve çayları içilebiliyor kuşburnu da meyve çayı sayılıyor canım içebilirsin diye biliyorum

bende bebek arabası we puset araştırıyorumm..çift yönlü olması iyiymşş ama markaya karar weremedm fiyatlarda 600-700ciwarı...

evet çift yönlü daha ii.. Kızımın ananesi aldı bize geçen jokere uğradık kampanya yapmışlar tek kalan ürünleri 443 tlden 200 tl düşmüş çift yönlü ve siperlikli çok kullanışlıydı çok beğendim.. Tavsiye edebilirim o modelim.. Yagmurlugu takmadanda üstündeki şapkalık ayakalrına kadar iniyor ve bebeiğ koruması güzel..

şok şok şok şok flaşş flaşşş flaşşş
benim minnak yine göstermedi yaa aaaaaaaaaaa:2::2::2::2:
bacak bacak üstüne atmış otuyordu, utanmasa çay kahve isteyecek
beklemeye devam.

isetberyycim ;

umudum senin dr. galiba benim dr. larda da iş yok tmm bebek göstermiyor ama bir şeye benzetin bari değilmi. 9 mart ta randevum var antalya ya senin dr.a geleceğim. inş. o söyler artık...

Son düzenleme:

ya ben cok duygulandımmm oglusumla ben oyunda oynarım herıfte olurum:)hele hayırlısıyla bı gelsınde pasam:)

Aaaaaa oldumu şimdi küçücük ya keyif zamanımı şimdi öle bacak bacak üstüne atmalar falan ayıp oluo biz burda tahminler yaparken :)))))

ama essek kadar herıf oldugunda uzaktan bakamam sarılır operım o benım herzaman kucuk kuzum olur...annelerın gozunde evlatları hep bebektır..ben hala babamın kucagına oturururm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…