- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.961
bugünün genel konusu sanırım kayınvalideler. kayınvalide ile sorun yaşamayan yoktur heralde hiçkimse gerçek anne ve babnızın yerini alamaz sizin mutluluklarınıza onlar kadar sevinip üzüntülerinizi sizden fazla yaşayamaz. torunlar umurlarında değil umurlarında gb görünürler. ama bayanın ailesi üzerine titrer torunun sağlıkla dünyaya gelmesi için heran dua ederler. Allah anne ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin onlara sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler versin. boşverin kaynanaları hamişliğinizin tadını çıkarın onlar sevmesin sizin bebişleri anneannelerin sevgisi yeter de artar.üzmeyin onlar için değmez
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok teşekkür ederim
Cinsiyeti öğrenince başladık ufaktan alışverişe. Büyük kalemler bitsin de taksitlerini eritelim dedik.
Mama sandalyesi, puset ve ona bağlı oto koltuğu, küvet-küvet filesi, yataklı oyun parkı, dönence, oyun halısı aldık. Hepsini internetten bulduk ama arştırmak epey kafa yordu ve zaman aldı. O yüzden yoktum.
Bu arada acemice de olsa tığla ve bebe yünüyle bebek battaniyesi başladım. İçimden onun için emekle ortaya çıkan bir ürün hazırlamak geliyor. Düşündüm düşündüm bunda karar kıldım. Değişik renklerde kareler örüp (tığla) birleştireyim dedim. Bir yandan da elimde o var.
Geçmişi okurken baya yavaş ilerliyorum o yüzden1183e anca geldim daha
Öperim hepinizi
merhaba kızlar benide aranıza alır mısınız ? 2.ci çoçuğuma hamileyim tahmini doğum tarihim 22 ağustos yarın kontrolüm var dua edin bana
Canım beneto'nun travel sistemli çift yönlüsünden aldık.
Mama sandalyesi de aynı marka. Baya kullanışlı. Tavsiye ederim düşünebilirsin. Youtube'da nasıl kullanıldığını anlatan bir satıcının videoları var. Onu izleyip karar verdik.
Dur bulayım. Bulunca mesajı değiştirir eklerim.
Aha bu :)
[video=youtube;YJ7QzNZ77F4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YJ7QzNZ77F4[/video]
ben de henüz cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim perşembe dr kontrolüm var hayırlısı bakalım bu arada ilk bebeğim ben hala haraketleri hissedemiyorum nasıl bir duygu merak ediyorum.tecrübeliler ne hissedicem nasıl anlıcam bebeğin hareketini
merhaba kızlar benide aranıza alır mısınız ? 2.ci çoçuğuma hamileyim tahmini doğum tarihim 22 ağustos yarın kontrolüm var dua edin bana
bende akşam yemeğinden sonra sol tarafıma yatıp bebişimi hissetmeye çalışyorum ama nafile.hissettiğim tek şey bağırsaklarımdaki bitmez tükenmez gazbuarada ben artık kabızlık problemime çare bulamıyorum. kuru kayısı kuru incir eskiden işe yarardı ama şimdi tık yok. girenlerin hepsi memnunki yerinden hiç çıkan yok içlerinden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?