2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

agzından bal damlıyor cok haklısın ama insan sinir oluyo yaaaaaa

Eeee senin hepsi bitmiş Güle güle ve iyi günlerde kullan arkadaşım. Bebek arabasını filan gördüm çok güzeller bi ara diğer aldıklarının resmini çeker koyarsın artık. Ben bayılıyorum bakmaya

kızlar ben çok kilo aldım günler geçmiyor hamilelikten sıkıldım bir an önce kızıma sağlıklı bir şekilde kavuşmak istiyorum

Ne guzel cogunuz cinsiyeti ogrendiniz daha ben hic kontrole falan gitmedin randevum 13 martta muayenehane yani sadece kalp atisini duyabiliriz orda. Bakalim ultrason hangi bahara kalcak :)) ne tarih belli ne birsey. Turkiyedeydim 1 ay evvel ozaman ultrasona girmistim ama daha kucuktu bebegim cinsiyet ogrenmek icin.

Bu arada bebek hareketlerini pit pit diye hissetmeniz icin cok erken onlar harbiden bagirsaklarimiz :)) simdi hissedebilirseni eger elinizi koyunca karniniza bir yogunluk varsa ve balik gibi kayiyorsa icinizde o bebeginiz iste :) hatta birsey yersinizde tam inmez ya mideye takili kalir onun gibi bir uogunluk hissetmeniz lazim karninizin derinlerinde.kendimce bu kadar anlatabildim ins en kisa zamanda hissederiz hepimiz.

Ne guzel cogunuz cinsiyeti ogrendiniz daha ben hic kontrole falan gitmedin randevum 13 martta muayenehane yani sadece kalp atisini duyabiliriz orda. Bakalim ultrason hangi bahara kalcak :)) ne tarih belli ne birsey. Turkiyedeydim 1 ay evvel ozaman ultrasona girmistim ama daha kucuktu bebegim cinsiyet ogrenmek icin.

Bu arada bebek hareketlerini pit pit diye hissetmeniz icin cok erken onlar harbiden bagirsaklarimiz :)) simdi hissedebilirseni eger elinizi koyunca karniniza bir yogunluk varsa ve balik gibi kayiyorsa icinizde o bebeginiz iste :) hatta birsey yersinizde tam inmez ya mideye takili kalir onun gibi bir yogunluk hissetmeniz lazim karninizin derinlerinde.kendimce bu kadar anlatabildim ins en kisa zamanda hissederiz hepimiz.

herkese iyi uykular
eminim cogunuz derin uykudasinizdr....

cinsyet ogrenen anneler hayrli ugurlu olsun
bebek esyalari alanlarida cesaretlernden oturu tebrik edyrm
kedicik dokturmussunuz valla
gerye bisey kalmamis nerdeyse

oto koltugu soran bi arkdas vardi
bnm kizimn ki maxi cosi tobi
cokk memnunuz
500 kusur liraya almistk
ama guvenilirlikte on siralarda bir marka

mmlk.....
bk cnm bnm kaynvaldem de sevmez oyle torun faln
cocuklarndan baska kimseyi gormez gozu
o yuden bn ikinci gebeligimi de hala duyurmadm esimin tarafina
aslinda bana kalsa hic soylemm ama eninde sonunda ogrencekler
ne kadar gec ogrenirlerse bnm icn o kadar iyi
neden miii....
cnm bu gebelik isleri cokk dikkat edilmesi gerekn zamnlar
isteyen oluyr istemeyen oluyr
inanir misin gobekleriniz azick daha buyunce bile sokakta bile dikkat cekiyr olacaksinizz
bn su ustunde bebek resmleri olan tisortten aldm
ama esim disarda gyme ne olur ne olmazi
nsanlarn gozune gelir dediiii
bnce sende bebegn hakkinda cok bilgi verme insanlara

ve allha birak gerisini, dgerlerini...

Cook begendim valla, gule gule kullanin :) biz de bundan alabiliriz, cok tesekkurler paylasim icin

Benim de ilk bebegim ama nedense erken hissettm. Basta icimde minik bi kelebek kanat cirpiyo gibiydi, 16. Haftada. Simdi pit pit pit tekmelio :) cook hafif tabi tekmeleri

bende akşam yemeğinden sonra sol tarafıma yatıp bebişimi hissetmeye çalışyorum ama nafile.hissettiğim tek şey bağırsaklarımdaki bitmez tükenmez gaz buarada ben artık kabızlık problemime çare bulamıyorum. kuru kayısı kuru incir eskiden işe yarardı ama şimdi tık yok. girenlerin hepsi memnunki yerinden hiç çıkan yok içlerinden :)))

geçmiş olsun aynı sıkıntı bende de vardı akşam 3 tane kayısıyı bir bardak suya koyuyorum sabah kalkınca önce suyunu içip sonra kayısıları yiyiyorum emin ol faydasını göreceksin 2 gün içinde tamamiyle düzeliyor bağırsak hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…