- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.001
benim dr biras hisli kız hiissediyorum dedi kız gibi sanki dedi ama benim içime doğanda kızdı.çini rusu hepsi kız dio:)
ya benim göbekte bi ilerleme yokda malesef göğüslerimm dehşet :) sahil güvenlikteki kızlara benziorum :)
bende kiz hissediyorum ama yinede bisey alamiyorum bakip bakip donuyorum...bende takvim pek islemez heralde 2 yil once dondurmustuk bebisi neye gore bakicam bilmiorum :)
Arkadaşlar,
Konusu daha önce geçtiyse kusura bakmayın, takip etmeye çalışıyorum burayı fırsat buldukça ama çoğu yazılanları kaçırdım. Yüzüm için içinde koruyucu madde olmayan, parabensiz REN marka ürünleri kullanıyorum. El ve karın bölgesi için ne önerirsiniz? Ellerim çatladı artık elimdeki kremlere güvenemediğimden. Eczaneye gidicem bugun, ne önerirsiniz?
Çok cabuk ter kokarım malesef ve en korktugum seylerden biridir iş yerinde ter kokmak. Ellerimin catlamasına razı oluyorum ama ter kokmamak için mecburen rollon'a devam. Nivea marka kullanıyorum. Sizin önerdiğiniz bir marka var mı?
Arkadaşlar,
Konusu daha önce geçtiyse kusura bakmayın, takip etmeye çalışıyorum burayı fırsat buldukça ama çoğu yazılanları kaçırdım. Yüzüm için içinde koruyucu madde olmayan, parabensiz REN marka ürünleri kullanıyorum. El ve karın bölgesi için ne önerirsiniz? Ellerim çatladı artık elimdeki kremlere güvenemediğimden. Eczaneye gidicem bugun, ne önerirsiniz?
Çok cabuk ter kokarım malesef ve en korktugum seylerden biridir iş yerinde ter kokmak. Ellerimin catlamasına razı oluyorum ama ter kokmamak için mecburen rollon'a devam. Nivea marka kullanıyorum. Sizin önerdiğiniz bir marka var mı?[/QUO
ya sorma rollon u bende birakmistim ama malesef olmuyor onsuz 8x4 kullaniyorum bende napiyim...ellerime yuzume argan yagi suruyorum saf olani cok memnunum... oda cok az bisey o yzuden gogus ve gobegime surecek bisey ariyorum bende
hepsini karistiripmi suruyoruz oy oyyyyy
merhaba kızlar yogunluktan pek uğrayamıyorum malum çalışınca böyle oluyor.kızlar soruma cevap verirseniz çok mutlu olacagım benimle aynı haftalarda olup bebeğinin hareketlerini hisseden var mı? ben hissedemiyorum gerçi doktorum son kontrolümde daha 3 haftan var demişti 3 haftanın dolmasınada 10 gün falan kaldı ama endişeleniyorum bazen kızımı daha erken zamanda hissetmeye başlamıştım çok hareketliydi bu bebekte acemi gibi oldum resmen
Arkadaşlar,
Çok cabuk ter kokarım malesef ve en korktugum seylerden biridir iş yerinde ter kokmak. Ellerimin catlamasına razı oluyorum ama ter kokmamak için mecburen rollon'a devam. Nivea marka kullanıyorum. Sizin önerdiğiniz bir marka var mı?
gunaydınnn guzeller:) kızımla be geldık:)dune kadar pasa oglum dıye sevıodum brden kızım oldugunu ogrendım gucendırdım cocugu :)nasılsınz bu sabah.bu arada cekırge hayrlı olsun canım topık annelıgı sana cok yakıstı sahıpsız degılız artık :)
annem kız bebeklerin daha çabuk hissedildiğini söylemişti canım.bilmiyorum gerçeklik payı var mı? bende heycanla bekliyorum o anları
bi arkadaş hepsini karıştırdığını söylemişti ama ayrı ayrı da sürebilirsin bence önemli olan orayı boool nemlii tutmak pahalı kremler gerek yok diye düşünüyorum ben daha hiçbirşey sürmüyorum 2. olunca benimki biraz esnedi galibailkinde de çatlamamıştı gerçi anneme çekmişim bide annenin göbüşüne bak bakalım çatlamışmı doktorlar biraz genetik olduğunu söylüyo...
bizde hep kızım diye seviyoruz bi sonraki kontrolde oğlan çıkmasa barineyse hayırlı sağlıklı sıhatli olsunda ona da alışırız
polianna seninle aynı haftadayız canım bebeğinin hareketlerini hissedebiliyormusun ben henüz hissedemiyorum arada hisseder gibi oluyorum ama bagırsak hareketleriyle karıştırıyorda olabilirim stres oldum ilk bebeğimde sanki daha erken hissetmiştim
annem kız bebeklerin daha çabuk hissedildiğini söylemişti canım.bilmiyorum gerçeklik payı var mı? bende heycanla bekliyorum o anları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?