2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende kiz hissediyorum ama yinede bisey alamiyorum bakip bakip donuyorum...bende takvim pek islemez heralde 2 yil once dondurmustuk bebisi neye gore bakicam bilmiorum :)

:) evet ya neye göre bakıcan acaba kız hissediyosan kızdır herhalde ...benim böle tombul kıvırcık bi kızım olsun ben alıştırdım kendimi bende pek bişi alamıyorum mart 15 de randevum var ama daha öncesinde başka biyere gitsemmi diyorum :)

ben yıllardır Amwayın Roll-onunu kullanıyorum onu keşfettikten sonra başkası kesmiyo ama çok etkili asla ter kokmuyosun ve 2 gün etkili çok hoş bi kokusu var piyasaya göre biraz fiyatı fazla ama 100 ml çok uzun gidiyo varsa çevrende araştır istersen

Son düzenleme:

merhaba kızlar yogunluktan pek uğrayamıyorum malum çalışınca böyle oluyor.kızlar soruma cevap verirseniz çok mutlu olacagım benimle aynı haftalarda olup bebeğinin hareketlerini hisseden var mı? ben hissedemiyorum gerçi doktorum son kontrolümde daha 3 haftan var demişti 3 haftanın dolmasınada 10 gün falan kaldı ama endişeleniyorum bazen kızımı daha erken zamanda hissetmeye başlamıştım çok hareketliydi bu bebekte acemi gibi oldum resmen

hepsini karistiripmi suruyoruz oy oyyyyy

bi arkadaş hepsini karıştırdığını söylemişti ama ayrı ayrı da sürebilirsin bence önemli olan orayı boool nemlii tutmak pahalı kremler gerek yok diye düşünüyorum ben daha hiçbirşey sürmüyorum 2. olunca benimki biraz esnedi galibailkinde de çatlamamıştı gerçi anneme çekmişim bide annenin göbüşüne bak bakalım çatlamışmı doktorlar biraz genetik olduğunu söylüyo...

Son düzenleme:
benim çok yakın arkadaşım doğum yaptı göbişi inanın içler acısı kız bunalımda onu gördüm ödüm koptu her akşam yağlanıom allah ne verdiyse şimdikden sürüom inşaallah çatlamam...

gunaydınnn guzeller:) kızımla be geldık:)dune kadar pasa oglum dıye sevıodum brden kızım oldugunu ogrendım gucendırdım cocugu :)nasılsınz bu sabah.bu arada cekırge hayrlı olsun canım topık annelıgı sana cok yakıstı sahıpsız degılız artık :)

polianna seninle aynı haftadayız canım bebeğinin hareketlerini hissedebiliyormusun ben henüz hissedemiyorum arada hisseder gibi oluyorum ama bagırsak hareketleriyle karıştırıyorda olabilirim stres oldum ilk bebeğimde sanki daha erken hissetmiştim

annem kız bebeklerin daha çabuk hissedildiğini söylemişti canım.bilmiyorum gerçeklik payı var mı? bende heycanla bekliyorum o anları

ben bugüne kadar tüm markaları denedim... vee rexonanın pembe stickini tek geçiyorum. her yerde bulamıyorum, internette belki bulabilirsin. gratisten aldım en son. rexonanın diğer ürünleri de fayda etmiyor ama bu kesin çözüm... fotoğrafını ekleyemedim bi türlü ((( ama linki bu: Rexona Stick Bayan Deodorant Powder 50 g - Farma Sağlık

bizde hep kızım diye seviyoruz bi sonraki kontrolde oğlan çıkmasa bari neyse hayırlı sağlıklı sıhatli olsunda ona da alışırız

Kızlar ben Ebru şallının çatlak formülünü kullanıyorum.
portakal yağı,
fındık yağı,
badem yağı ve kayısı yağından oluşan bir karışım, Birde ben içine ozon yağı ekledim. epeyce uzun süre nemli kalıyor. sabah kalktığımda rahat ediyorum. umarım işe yarar ve çatlağım olmaz

anneme gitcem oglen bakiim bari :)) genetigimizle yuzleseyim gideyim de :)))

canım ben sanki geçen haftalarda daha çok hissediyodum ama gazmış sanırım şimdi çok nadirr hissediyorum günde 1-2 falan nbenimde 2. cocuk sanırım biraz daha zaman var

Son düzenleme:
annem kız bebeklerin daha çabuk hissedildiğini söylemişti canım.bilmiyorum gerçeklik payı var mı? bende heycanla bekliyorum o anları

canım ilk bebeğim kızdı bu erkek belkide cinsiyetle alakalı yada bebeğin hareketli olup olmamasıyla bilmiyorum kiloyla alakalı olsa ilk hamileleiğimde bundan 6 kilo daha fazlam vardı ona ragmen daha erken hissettim diye hatırlıyorum ne bileyim belkide boşu boşuna kaygılanıyorum.son zamanlarda istemeden de olsa çok yordum kendimi bebeğime bişey olacak diye korktum Allahım sen koru hepimizin bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…