2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugünün genel konusu sanırım kayınvalideler. kayınvalide ile sorun yaşamayan yoktur heralde hiçkimse gerçek anne ve babnızın yerini alamaz sizin mutluluklarınıza onlar kadar sevinip üzüntülerinizi sizden fazla yaşayamaz. torunlar umurlarında değil umurlarında gb görünürler. ama bayanın ailesi üzerine titrer torunun sağlıkla dünyaya gelmesi için heran dua ederler. Allah anne ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin onlara sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler versin. boşverin kaynanaları hamişliğinizin tadını çıkarın onlar sevmesin sizin bebişleri anneannelerin sevgisi yeter de artar.üzmeyin onlar için değmez

hayırlı olsun. ben de hep erkek hissediyordum kızım olacakmış. sen erkek kıyafetlerini sönük buluyosun ya, ben de kızları çok süslü püslü buluyordum :) ben pembeleri almaya başladım bile. sen de kısa sürede adapte olursun eminim.

Kızlar herkes nerde isetberry yok beyazçekirge yok kedicik yok merak ettim

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok teşekkür ederim

Cinsiyeti öğrenince başladık ufaktan alışverişe. Büyük kalemler bitsin de taksitlerini eritelim dedik.
Mama sandalyesi, puset ve ona bağlı oto koltuğu, küvet-küvet filesi, yataklı oyun parkı, dönence, oyun halısı aldık. Hepsini internetten bulduk ama arştırmak epey kafa yordu ve zaman aldı. O yüzden yoktum.

Bu arada acemice de olsa tığla ve bebe yünüyle bebek battaniyesi başladım. İçimden onun için emekle ortaya çıkan bir ürün hazırlamak geliyor. Düşündüm düşündüm bunda karar kıldım. Değişik renklerde kareler örüp (tığla) birleştireyim dedim. Bir yandan da elimde o var.

Geçmişi okurken baya yavaş ilerliyorum o yüzden 1183e anca geldim daha

Öperim hepinizi

Ayyyy Cnm bnm ilk bebeklerde heyecan bi başka oluo biliorum bnm 3. Olduğu halde heyecan vr tabi bu heyecanım dün cinsiyetini öğrenince arttı hep kız istiyordum kızım olmasına rağmen allahım gönlüme göre verdi şükür dünden beri yoktunuz topiğin tadı kaçtı sevincimi bile yaşamamadım burda neyse sen gzl bi çaba içindeymişsin ama uzun süreli gitmeyin bebeğim özlüyoruz :))))

Eşim duymasın, o da aynı şeyi yapıyordu başta. Bir sefer beraber gittik doktora. Kaç saat beklediğimizi ve ilgisizliği kendisi gördü. Benim devam etmek istediğim doktor ise muayenehanedeydi, randevu zamanımızı 10 dakika bile geciktirmeden bizi aldı, güler yüzle ve ilgiyle karşıladı. Öyle de olunca diretmekten vazgeçti eşim. Sustu nihayet. Tavsiye ederim canım sana da bu yöntemi. Burnu sürtsün azıcık.

aldiklarinizi gule gule kullanin masallah cogu bitmis alacaklarin...bende araba arastiriyorum ve oto koltugu olan anakucagi takilabilen hangi marka aldiniz acaba ?

Kizlar biz bugun ani bi kararla doktora gittik..buyumus kuzum..veee şok şok şok 3 haftadr pasam dedigim bebisim kizmis

Arkadasım aynı hastanız benimde üçüncü cocuğum ama ben hala cinsiyetini ogrenemedim

bırsey paylasmıyorum cnm sadce gebelık takvımımı okuyabılmek ıcın nokta koyuyorum topıkte cıksında okuyum dıyee

Canım ellerine sağlık yaaaa
Sayfalarca okuyup güncelleme yapmışsın, hakkını helal et bize....

Bir önerim var, tablonun altına kız ve erkek sayılarımızı yazalım mı? Genelde %55-45 ile %51-49 arası değişiyormuş. Çok merak ettim, erkek senesi diyorlardı daha mı çok erkeğimiz olacak acaba bu yıl. Tabi zahmet olmazsa....

Allah gönlüne göre vermiş çok sevindim senin adına :))) Oyyyy tütüler giyer annesi süslü süslü şimdi oooooo.... Maşallah...

aldiklarinizi gule gule kullanin masallah cogu bitmis alacaklarin...bende araba arastiriyorum ve oto koltugu olan anakucagi takilabilen hangi marka aldiniz acaba ?

Canım beneto'nun travel sistemli çift yönlüsünden aldık.
Mama sandalyesi de aynı marka. Baya kullanışlı. Tavsiye ederim düşünebilirsin. Youtube'da nasıl kullanıldığını anlatan bir satıcının videoları var. Onu izleyip karar verdik.
Dur bulayım. Bulunca mesajı değiştirir eklerim.

Aha bu :)

[video=youtube;YJ7QzNZ77F4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YJ7QzNZ77F4[/video]

Son düzenleme:
Allah gönlüne göre vermiş çok sevindim senin adına :))) Oyyyy tütüler giyer annesi süslü süslü şimdi oooooo.... Maşallah...

Darısı snn başına Cnm ikinciye kızın olur inş ama erkek çocukta bi farklı alışınca fikre tadına varıcaksın hepsi aynı aslında hepsi evlat da şu kokoş kıyafetler yokmu onlar cazip gelio bize

Zerre livanisa sagolun kizlar.bende cok saskinm.ama cok sevndim cnku allah biliyo kiz cocuklarina hastayim hep kiz istedm ama erkegede alistrdm 3hftadr kendimi allah gonlume gore verdi..allahm sakinsn herseyden yavrularimizi onemli olan saglikli olmalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…