- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.981
geçmiş olsun aynı sıkıntı bende de vardı akşam 3 tane kayısıyı bir bardak suya koyuyorum sabah kalkınca önce suyunu içip sonra kayısıları yiyiyorum emin ol faydasını göreceksin 2 gün içinde tamamiyle düzeliyor bağırsak hareketleri
bende akşam yemeğinden sonra sol tarafıma yatıp bebişimi hissetmeye çalışyorum ama nafile.hissettiğim tek şey bağırsaklarımdaki bitmez tükenmez gazbuarada ben artık kabızlık problemime çare bulamıyorum. kuru kayısı kuru incir eskiden işe yarardı ama şimdi tık yok. girenlerin hepsi memnunki yerinden hiç çıkan yok içlerinden :)))
Canım ellerine sağlık yaaaa
Sayfalarca okuyup güncelleme yapmışsın, hakkını helal et bize....
Bir önerim var, tablonun altına kız ve erkek sayılarımızı yazalım mı? Genelde %55-45 ile %51-49 arası değişiyormuş. Çok merak ettim, erkek senesi diyorlardı daha mı çok erkeğimiz olacak acaba bu yıl. Tabi zahmet olmazsa....
Helal olsun canım ne demek, zevkle yapıyorum.
Farkettiniz mi bilmiyorum ama ben topiği devraldım
Artık Topik Anneniz Benim
Şimdi anket yapmayı planlıyorum, herkes ordan işaretlesin yüzdeleri daha rahat görürüz.
Bu liste devam edecek tabi....
Ama henüz nasıl yapılacağını bilmiyorum, öğreneceğim ve ilk fırsatta yapacağım.
Bu arada topiğin yeni sahibi olarak desteklerinizi, yardımlarınızı bekliyorum hepinizin,
dilek ve şikayetlerinizi de özelden yazabilirsiniz
Şimdi anket yapmayı planlıyorum, herkes ordan işaretlesin yüzdeleri daha rahat görürüz.
Bu arada topiğin yeni sahibi olarak desteklerinizi, yardımlarınızı bekliyorum hepinizin,
günaydın topik aslında ben sana küsmüştüm bebişimin fotoğrafını dahi paylaştım kimse yorum bile yapmadı her ne kadar dahil olmaya çalışsam da olmuyor kendim çalıp kendim oynuyorum napalım bende takvimime bakar çıkarım
topik anne benide yaz listeye izmir ilk bebek kız :)
dun iyice baktim kocaman bir gobegim oldu artik siz gogus ve gobeginize neler suruyorsunuz doktor nemlendirici sur dedi ama icim rahat etmedi...varmi daha dogal onerileriniz kizlar catlamaya gerilmesine karsi
inşallah canm akşam bi deneyeyim. zaten tembel bağırsaklarım hamilelikle iyice tembelleşti
kesinmi ya ben hala ogrenemedim malesef doktor emin degilim dedi kiz gibi dediama bisey alma henuz dedi
bebeyağı badem yağı kakao yağı:)
günaydın topik aslında ben sana küsmüştüm bebişimin fotoğrafını dahi paylaştım kimse yorum bile yapmadı her ne kadar dahil olmaya çalışsam da olmuyor kendim çalıp kendim oynuyorum napalım bende takvimime bakar çıkarım[/QUOTE
günaydın... şimdi yapsak yorum olmas mııı?
dun iyice baktim kocaman bir gobegim oldu artik siz gogus ve gobeginize neler suruyorsunuz doktor nemlendirici sur dedi ama icim rahat etmedi...varmi daha dogal onerileriniz kizlar catlamaya gerilmesine karsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?