2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canm akşam bi deneyeyim. zaten tembel bağırsaklarım hamilelikle iyice tembelleşti

bende soyle care bulmustum sabahlari buyuk bir bardak ilik su iciyorum gayet rahat ettim dene istersen...birde doktorum demir hapimi degistirdi oda belki etkilemis olabilir...ferplex sise icerisinde surup iciyorum tek kullanimlik

Helal olsun canım ne demek, zevkle yapıyorum.
Farkettiniz mi bilmiyorum ama ben topiği devraldım

Artık Topik Anneniz Benim

Şimdi anket yapmayı planlıyorum, herkes ordan işaretlesin yüzdeleri daha rahat görürüz.
Bu liste devam edecek tabi....
Ama henüz nasıl yapılacağını bilmiyorum, öğreneceğim ve ilk fırsatta yapacağım.

Bu arada topiğin yeni sahibi olarak desteklerinizi, yardımlarınızı bekliyorum hepinizin,
dilek ve şikayetlerinizi de özelden yazabilirsiniz

Günaydın... Berbat geçen pazartesi gününden sonra dün izin alıp evde yattım annem geldi sağolsun bebeğimle bana baktı çorbamızı yemeğimizi yaptı. Bugün başım ağrımadığı için çok mutluyum boğazım ağrımasa daha da mutlu olucam :) Allah bebeğimi korusun ona bir zararı dokunmasın inşallah.

çok sevindim canım süper olmuş....yakıştı sana topik anneliği

Ohh be sonunda sahipsiz değiliz. Yaşasın topik annemiz

günaydın topik aslında ben sana küsmüştüm bebişimin fotoğrafını dahi paylaştım kimse yorum bile yapmadı her ne kadar dahil olmaya çalışsam da olmuyor kendim çalıp kendim oynuyorum napalım bende takvimime bakar çıkarım

:119::119::119:hayırlıı olsuuuunnnn beyazçekirge yeni annemiz olduuu :119: :124: :119::119::119::119::124: :124: :124: :124:

çekirge seni tüm kalbimizle destekliyoruzzzz:):):)

şşşş hemşooo küsme yaaa arada kaynıyo bazennn

Son düzenleme:
dun iyice baktim kocaman bir gobegim oldu artik siz gogus ve gobeginize neler suruyorsunuz doktor nemlendirici sur dedi ama icim rahat etmedi...varmi daha dogal onerileriniz kizlar catlamaya gerilmesine karsi

inşallah canm akşam bi deneyeyim. zaten tembel bağırsaklarım hamilelikle iyice tembelleşti

dokuzay, osteocare diye bir ilaç vermişti doktrou bir arkadaşıma,
onda bu bağırsak durumları kronik haldeydi artık, doğal şeylerle çözülmezse bu ilacı bir sro istersen, vitamin ilacı, probiyotik etkisi var ve sadece hamileler kullanabiliyor,
benim de normal de bile bağırsak sorunum çok fazladır, hamilelik öncesi düzelmiştim biraz, ama çok şükür 16. haftamdayım ve henüz bir sorun yaşamadım,
ben de bunu çok yoğurt yememe bağlıyorum,
sanırım son trimester de kabus haline gelebiliyormuş bu sorun, dikkat etmek lazım

Arkadaşlar,

Konusu daha önce geçtiyse kusura bakmayın, takip etmeye çalışıyorum burayı fırsat buldukça ama çoğu yazılanları kaçırdım. Yüzüm için içinde koruyucu madde olmayan, parabensiz REN marka ürünleri kullanıyorum. El ve karın bölgesi için ne önerirsiniz? Ellerim çatladı artık elimdeki kremlere güvenemediğimden. Eczaneye gidicem bugun, ne önerirsiniz?

Çok cabuk ter kokarım malesef ve en korktugum seylerden biridir iş yerinde ter kokmak. Ellerimin catlamasına razı oluyorum ama ter kokmamak için mecburen rollon'a devam. Nivea marka kullanıyorum. Sizin önerdiğiniz bir marka var mı?

dun iyice baktim kocaman bir gobegim oldu artik siz gogus ve gobeginize neler suruyorsunuz doktor nemlendirici sur dedi ama icim rahat etmedi...varmi daha dogal onerileriniz kizlar catlamaya gerilmesine karsi

ya benim göbekte bi ilerleme yokda malesef göğüslerimm dehşet :) sahil güvenlikteki kızlara benziorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…