- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.941
Gönlünden geçen olur inş B'nde dün öğrendim bi oğlum bi kızım vrdı bunuda kız istiyorduk çok şükür senin neyin vr ne istiosun cnm
Benim iki kızım var bu sebebden bı erkek istiyorum Allah nasib ederse ama doktor demedi gitti yarın bı başka doktora gidecek gizli gizli yoksa ortadan ikiye yarılacam ya yazık ya
angysangel, alışmak birkaç günü alıyor ama sonra hemen benimsiyorsun :) kendine zaman tanı :)
hayırlı olsun :)))
Hiç rüya görmedinmi Cnm bn hepsinde gördüm
Canim zaten kiz cok istiyodum.ama 3hfta once erkek dedi buyuk ihtimal alistrmistk kendimizi ama suan cok mutluyum.en onemlisi saglikli olsun
Canım beneto'nun travel sistemli çift yönlüsünden aldık.
Mama sandalyesi de aynı marka. Baya kullanışlı. Tavsiye ederim düşünebilirsin. Youtube'da nasıl kullanıldığını anlatan bir satıcının videoları var. Onu izleyip karar verdik.
Dur bulayım. Bulunca mesajı değiştirir eklerim.
Aha bu :)
[video=youtube;YJ7QzNZ77F4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YJ7QzNZ77F4[/video]
slm kizlar ben cinsiyetimi ogreenemedim henus 16 martta gidecem doktora daha cok var
bebeginizi hissediyormusunuz karninizda?
ben hissettigimi iddia ediyorum ama cevremdekiler hissetmezsin diolar...sora diorum acaba bagirsaklarimmi :)) kararsizim yani bebisimmi degilmi emin degilim
cok tesekkur ederim gayet kullanisli bi arabaya benziyo benim icinde hafif olmasi onemli tek basimiza kalicaz cogu zaman cunku...birde ne kadara aldiniz acaba fiyati nasil
Sana uç hafta önce ne gordude erkek dedi pipisini gormusmuydu yoksa kemik yapisinimi benzetti bu arada benim bebeğim 14 cm mis iyimi boyu sislerinin nasil kilosuda 90 gr
off bee canım onlar yanımızda olmasınlar rabbimiz var elhamdülillah ne halleri varsa görsünler ya aslında söylenecek cok sey varda onların oğluyla evlenirizdüşüncesizler bence ilk bebeğim ve dün cinsiyetini öğrendim kızım geliyor ama sağolsun kayınvalidemler sevincimi kursağımda bıraktılar canım aaa kızmış neyse napalım onuda severiz artık diye bir sitem anlamadım gitti o yüzden çok görmüyorum düğün olayında seni ve bebeği düşünmemelerini
sorma ipekçim çok şey yaşadım 3senede evleneli ,cnm temızlıkcı alıyorum dıyorum ona bıle laf edıo alttan alttan,sankı evımdekı eşyalar onun gıbı yuzunu eksıtıo onlar pamuksuz bezle sılerler v.s.vs düşün yanı deli oluyorum içimden ,bn rahatımdır okadr kasmam temızlık konusunda...kasınca gerılıyorum.yada gecıp karsısına desemmmıanne sen cok detayları dusunuyorsun ben rahatsız oluyorum sakın yanlış anlama flnmı desem:44::44::44:?..dediğin gibi bebekten sonra herşey değişecek sakınmıcam laflarıma içimde kalıp bn patlıcama solucem .. kız eşimden ötürü çocucgumuz olmuyordu eşimin babası döndü olmuyorsa ikinizde yolunuza bakın dedi eşimle bana düşünebılıyormusundenecek lafmıydı... allaha cok sukur bende sorun yoktu bı kerede tuttundu kuzum banaa(tüp bebekle) dua etmelerı lazım bana yatıp kalkıp ....bn rabbıme hergun dua edıyorum bugunüme....
bende acığım diye sıkıntı yaptılar allah huzurunda razı degilim ben onlardan bunu bilir bunu söylerim
ne fark eder acik kapali oglu sevmis istemis...insan ayrimi yapmak zaten cok gunahh
valla beni kaynanam cok istedi begendi kendide dedi bunu bana ilk evlendigim hafta...ama 1 hafta sora pisman olmus...keske baskasini alsaydim dedi bana :) yani biraz rahatsiz benimki...allahtan yurtdisinda yasiyor...gecen yaz ziyarete gittik bana diyo sen geliceksin diye 15 gun onceden haplara basladirm :) agzimi acmadim neler soyledi....insan dili tutuluyo malesef...simdide psikolojim bozuldu onun soylediklerini dusundukce....allahtan bebegim yanimda cok dua ettim ordan donunce allahim gordu beni cok sukur
sende ben bir yılönceden basladm haplara deseydin ya :))))))))))gercekten bu evlilikleri yurutmek zor en sabırlı olanda kadın tarafı sen bosver onu olan olmus ona uyku hapı isimlerini verde uyusun bari susmus olur :)allaha havale et canm sen minik bebegini düşün onun sana ihtiyacı var annesi :))))))
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok teşekkür ederim
Cinsiyeti öğrenince başladık ufaktan alışverişe. Büyük kalemler bitsin de taksitlerini eritelim dedik.
Mama sandalyesi, puset ve ona bağlı oto koltuğu, küvet-küvet filesi, yataklı oyun parkı, dönence, oyun halısı aldık. Hepsini internetten bulduk ama arştırmak epey kafa yordu ve zaman aldı. O yüzden yoktum.
Bu arada acemice de olsa tığla ve bebe yünüyle bebek battaniyesi başladım. İçimden onun için emekle ortaya çıkan bir ürün hazırlamak geliyor. Düşündüm düşündüm bunda karar kıldım. Değişik renklerde kareler örüp (tığla) birleştireyim dedim. Bir yandan da elimde o var.
Geçmişi okurken baya yavaş ilerliyorum o yüzden1183e anca geldim daha
Öperim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?