2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gönlünden geçen olur inş B'nde dün öğrendim bi oğlum bi kızım vrdı bunuda kız istiyorduk çok şükür senin neyin vr ne istiosun cnm

Benim iki kızım var bu sebebden bı erkek istiyorum Allah nasib ederse ama doktor demedi gitti yarın bı başka doktora gidecek gizli gizli yoksa ortadan ikiye yarılacam ya yazık ya

ben de henüz cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim perşembe dr kontrolüm var hayırlısı bakalım bu arada ilk bebeğim ben hala haraketleri hissedemiyorum nasıl bir duygu merak ediyorum.tecrübeliler ne hissedicem nasıl anlıcam bebeğin hareketini

cinsiyetini öğrenenelere hayırlı uğurlu olsun. bebikler anne ve babalarıyla birlikte sağlıklı büyüsünler anneleri de doğumdaan sonra hemancecik manken gb olsun :)

Hiç rüya görmedinmi Cnm bn hepsinde gördüm

Yok rüyalarım cok saçma hiç karistirmamak lazım dur ben yarın biliyorum yapacağımı bı muayene parasına bakar inşallah acar evladımda doktorda hemen görür gideceğim doktora diyecemki cinsiyetini öğrenmek icin geldim ona odaklan oraya çalış :)

Canim zaten kiz cok istiyodum.ama 3hfta once erkek dedi buyuk ihtimal alistrmistk kendimizi ama suan cok mutluyum.en onemlisi saglikli olsun

Sana uç hafta önce ne gordude erkek dedi pipisini gormusmuydu yoksa kemik yapisinimi benzetti bu arada benim bebeğim 14 cm mis iyimi boyu sislerinin nasil kilosuda 90 gr

cok tesekkur ederim gayet kullanisli bi arabaya benziyo benim icinde hafif olmasi onemli tek basimiza kalicaz cogu zaman cunku...birde ne kadara aldiniz acaba fiyati nasil

slm kizlar ben cinsiyetimi ogreenemedim henus 16 martta gidecem doktora daha cok var
bebeginizi hissediyormusunuz karninizda?

ben hissettigimi iddia ediyorum ama cevremdekiler hissetmezsin diolar...sora diorum acaba bagirsaklarimmi :)) kararsizim yani bebisimmi degilmi emin degilim

ben de boyle bazen cok kisa sureli pit pit birseyler hissediyorum ben de diyorum acabami diye...erken mi diyorlarrr???o zaman yalnis hissediyorum ben(insalllh tekmelerini hissederiz yakinda sipalarimizin....

cok tesekkur ederim gayet kullanisli bi arabaya benziyo benim icinde hafif olmasi onemli tek basimiza kalicaz cogu zaman cunku...birde ne kadara aldiniz acaba fiyati nasil

Canım oto koltuğu da olan ana kucağı ile birlikte istersen 450 TL (biz onu seçtik)
yok o parçası olmasın dersen 300 TL

Videonun üstünde adresi yazıyor diğer ürünlerini de inceleyebilirsin.

Sana uç hafta önce ne gordude erkek dedi pipisini gormusmuydu yoksa kemik yapisinimi benzetti bu arada benim bebeğim 14 cm mis iyimi boyu sislerinin nasil kilosuda 90 gr

Bilmiyorumki buyuk ihtimal erkek demisti bugunde kiz oldugu ortaya ciktiçin takvimi rus takvimi yuzuk testi suan itibariyle dogru ckti

bunlara ragmen böyle ya bu erkek tarafı ne sanar kendini ya edepsizlik ya hem o titiz diye sende titiz olmak zorunda degilsin onane ya orası senin evin herkes haddini bilsin ya hele bebek olayı allah bebişinide senide biz ve bebişlerimizi de korusun kötü niyetli cok hergun ben dua ediyorum beni minik evladımı anamı babamı koru diye bosver takmamaya calış ben öyle yapıyom zor oluyo tabi:)))bence taviz verme sende herkes edebini bilsin sende insan evladısın sende kıymetlisin :)))))))

maşallah epey kolaylamışsınız...ben son 2 ayda alırım diyorum...ama bir yandan da almak istiyor insan...internetten önereceğin şeyler var mı?hangi siteden aldın eşyaları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…