- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.549
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.021
canım ilk bebeğim kızdı bu erkek belkide cinsiyetle alakalı yada bebeğin hareketli olup olmamasıyla bilmiyorum kiloyla alakalı olsa ilk hamileleiğimde bundan 6 kilo daha fazlam vardı ona ragmen daha erken hissettim diye hatırlıyorum ne bileyim belkide boşu boşuna kaygılanıyorum.son zamanlarda istemeden de olsa çok yordum kendimi bebeğime bişey olacak diye korktum Allahım sen koru hepimizin bebeğini
canım ben sanki geçen haftalarda daha çok hissediyodum ama gazmış sanırım şimdi çok nadirr hissediyorum günde 1-2 falan nbenimde 2. cocuk sanırım biraz daha zaman var [/B]
arkadaşım senin bebeğindemi kız
bu his nasıl bişey yani benim kelebek kanat çırpması ve baloncuk patlaması ne yazıkki gazla sonuçlanıyor.bir tarif etsen canım nasıldı ?
Kızlar ben Ebru şallının çatlak formülünü kullanıyorum.
portakal yağı,
fındık yağı,
badem yağı ve kayısı yağından oluşan bir karışım, Birde ben içine ozon yağı ekledim. epeyce uzun süre nemli kalıyor. sabah kalktığımda rahat ediyorum. umarım işe yarar ve çatlağım olmaz
12+4deyken doktorum kız dedi canım. sanırım seninde kız doğum günleride aynı inşallah hayırlı sağlıklı sevimli kızlarımız olur...
bebeğim oğlum değil kızım olucsk sanırım bn yanlış anlattım
ben de henüz cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim perşembe dr kontrolüm var hayırlısı bakalım bu arada ilk bebeğim ben hala haraketleri hissedemiyorum nasıl bir duygu merak ediyorum.tecrübeliler ne hissedicem nasıl anlıcam bebeğin hareketini
canım bendede öyle oluyordu et seğirmesi gibide olabiliyor bazen.ilk kızımda bariz hissederdim hareketlerini tekmeği vurup kaçardı resmen bazende balık gibi ordan oraya yer değiştirirdi
canım doğukan yaren diye erkek isimleri yazmışsın, ondan karıştı :44:
Kız olarak değiştiriyorum son kararın mı
şşşş hemşooo küsme yaaa arada kaynıyo bazennn
topik annemiz takvimdeki bebğinin fotosunu gördün mü? seninki jimnastikçi olcak galiba :)
Doğukan ve yaren benm çocukların ismi bu gelecek olanın ismi belli değil kız son kararım:)))canım doğukan yaren diye erkek isimleri yazmışsın, ondan karıştı :44:
Kız olarak değiştiriyorum son kararın mı
o seğirme mi demek anladım canım arada oluyor ama çok hafif saol canım cevabın için
Doğukan ve yaren benm çocukların ismi bu gelecek olanın ismi belli değil kız son kararım:)))
merhba listeyi farkli yere mi yapiyorsunuz...ilk bastaki listede birsey yok sayfalarda dolsirken baska bir liste gordumm guncelllenmis...birde ben sana msj atmistim beni de ekledin mi?:26:
evet canım listeyi ben ayrıca yapıyorum. şimdide hem geçmişteki msj gönderenleri hemde özelden yazanları ekliyorum sırayla. Arada bire güncel listeyi yayınlıyorum topikte .... Listenin son halini birazdan ekleyeceğim topiğe
aaaaaaaaaaaaaaa
sen söyleyince farkettim canımolsun hiç problem değil, demek annenin genleri geçmiş bebişime
ben bir süre profesyonel olarak jimnastikle ilgilendim, ama baktım ki bu iş karın doyurmayacak en iyisi bırak dedim hoplayıp zıplamayı, taklalar atmayı
ailemde desteklemedi zaten. okuduk kimyager olduk. ama jimnastik ve voleybol hala içimde uhde dir.
eğer benim yavrum herhangibir sanat veya spor dalına yönelirse sonuna kadar onu destekleyeceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?