2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu his nasıl bişey yani benim kelebek kanat çırpması ve baloncuk patlaması ne yazıkki gazla sonuçlanıyor.bir tarif etsen canım nasıldı ?

canım ben sanki geçen haftalarda daha çok hissediyodum ama gazmış sanırım şimdi çok nadirr hissediyorum günde 1-2 falan nbenimde 2. cocuk sanırım biraz daha zaman var [/B]

evet bende gazla karıştırıyorum diye pek dinlemek istemedim kendimi benimde arada et seğirmesi gibi oluyor ama hareket midir anlayamadım demek sende tam hissedemiyorsun ozaman boşuna panik yapmayayım doktoruma 15.haftamda gitmiştim daha 3 haftan var demişti insan hamile olunca nekadarda evhamlı oluyor

bu his nasıl bişey yani benim kelebek kanat çırpması ve baloncuk patlaması ne yazıkki gazla sonuçlanıyor.bir tarif etsen canım nasıldı ?

canım bendede öyle oluyordu et seğirmesi gibide olabiliyor bazen.ilk kızımda bariz hissederdim hareketlerini tekmeği vurup kaçardı resmen bazende balık gibi ordan oraya yer değiştirirdi

topik annemiz takvimdeki bebğinin fotosunu gördün mü? seninki jimnastikçi olcak galiba :)

günaydın kızlar

bende sanki suyun içinde kayıyormuş gibi bir şey hissediyorum içimde bazen.

doktorum hissetmek için çok erken diyor. daha 4 hafta varmış hissetmem için

aynen ben de cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim,
doktorumun ultrason aleti yok elle muayene ediyor, ebeler gibi:):):)
öyle olmasını ben istemiştim doğal olsun herşey diye:)
arada ultrasona gönderiyor, verdiği ultrason tarihi nisanın ikinci haftası,
o vakte kadar öğrenemiycem, 5 buçuk aylık olucam o vakte,
ben çok merak etmiyorum aslında ama herkes arayıp sürekli soruyor,
görümceler, halalar, anneler, babalar,
ben de ultrasona çok girilmesi taraftarı değilim, en son girdiğimde rahatsız oldu kuzucum,
sırf cinsiyetini öğrenmek için onu rahatsız etmek istemiyorum.

canım bendede öyle oluyordu et seğirmesi gibide olabiliyor bazen.ilk kızımda bariz hissederdim hareketlerini tekmeği vurup kaçardı resmen bazende balık gibi ordan oraya yer değiştirirdi

o seğirme mi demek anladım canım arada oluyor ama çok hafif saol canım cevabın için

canım doğukan yaren diye erkek isimleri yazmışsın, ondan karıştı :44:
Kız olarak değiştiriyorum son kararın mı

merhba listeyi farkli yere mi yapiyorsunuz...ilk bastaki listede birsey yok sayfalarda dolsirken baska bir liste gordumm guncelllenmis...birde ben sana msj atmistim beni de ekledin mi?:26:

topik annemiz takvimdeki bebğinin fotosunu gördün mü? seninki jimnastikçi olcak galiba :)

aaaaaaaaaaaaaaa
sen söyleyince farkettim canım olsun hiç problem değil, demek annenin genleri geçmiş bebişime
ben bir süre profesyonel olarak jimnastikle ilgilendim, ama baktım ki bu iş karın doyurmayacak en iyisi bırak dedim hoplayıp zıplamayı, taklalar atmayı
ailemde desteklemedi zaten. okuduk kimyager olduk. ama jimnastik ve voleybol hala içimde uhde dir.
eğer benim yavrum herhangibir sanat veya spor dalına yönelirse sonuna kadar onu destekleyeceğim inşallah.

o seğirme mi demek anladım canım arada oluyor ama çok hafif saol canım cevabın için

evet seğirme oluyor ben hissedebiliyorum arada dün olmuştu mesela hatta tekmeliyor gibi hissettim sanırım dönmeye çalışıyordu sıpam çok güzel bir duygu sen anlamıyorsundur hareketini yakında ayırdedersin

merhba listeyi farkli yere mi yapiyorsunuz...ilk bastaki listede birsey yok sayfalarda dolsirken baska bir liste gordumm guncelllenmis...birde ben sana msj atmistim beni de ekledin mi?:26:

evet canım listeyi ben ayrıca yapıyorum. şimdide hem geçmişteki msj gönderenleri hemde özelden yazanları ekliyorum sırayla. Arada bire güncel listeyi yayınlıyorum topikte .... Listenin son halini birazdan ekleyeceğim topiğe

kizlarr benim kalcam cok tutuluyor sol tarafim ozellikle sizlerdede var mi boyle birseyyy...bazen yerimden hareket edemiyorum....

tamam canimm tesekkurler cevabin icin....

Son düzenleme:

beni de resim öğretmeni güzel sanatlara göndercekti.babam ressam mı olcaksın onu hobi olarak yap deyip vazgeçirmişti. ama şimdi nerde hobi olarak resim yapacak vakit okuldan eve gittiğimde pilim bitmiş oluyor. sanırım herkesin içinde birşeyler kalmış. bende yavrumu hiç engellemyeceğim. yeteneği neyse o konuda destekleyeceğim inşallah. tabi genede her yeteneği desteklemeyebilirm :) sanırım anne psikolojisine şimdiden geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…