2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şehzadem geliyor kızlaaarrr

Kıza çok alıştırmıştım kendimi

Çin takvimi , Rus takvimi hepsi bende fossss çıktı tutmadı
:44:

İlk hamile kaldığımı öğrendiğim gece rüyamda bebeğimi görmüştüm kızdı

Tatlıyla hiç aram yok ekşi tuzlu bayılıyorum

Ama herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olsun değilmi canlar ???

aslında BİZ HANGİ CİNSİYETİ İSTİYORSAK ONA YORUYORUZ HER ŞEYİ AMA.. sağlıklı,sıhhatli olsunlar da...gerisi teferruat,gözünaydın:)

Bu arada dün dr a gittiğimde 16+1 dim . Bebeğin hareketlerini ne zaman hissedeceğimi sorduğumda benim 1 ay sonra hissedeceğimi, 1,5 ay sonra da eşimin elini koyduğunda hissedebileceğini söyledi. Bunun için endişe etmeyin yani 20. Haftadan sonra hissediyormuşuz biz ilk bebeği olacaklar..

kızlar karnımda balık yüzmesi gibi bişeyler hissediyordum ama dün oğlum bi tekme attı 2 defa diğeriyel arasında dağlar kadar fark vardı müzük dinletiyordum o sırada.

ayy çok mutlu oldum :)))

kızlarrr beni de listeye ekler misiniz?

istanbul/ilk bebiş/yaş:29/ 14 ağustos/ cinsiyeti göstermiyor:)

[SUB][/SUB]

Kızlar isetberry yine yok bugün gerçekten merak etmeye başladım hergün yazardı muhakkak bişeymi oldu acaba

yaa bende merak ettim, özelden de msj gönderdim ama cvp yazmadı. oda tartışmalar ve gerginliklerden rahatsızdı...
ama hastanede yattığı zaman bile topiğe giriyordu, sohbet ediyorduk. Umarım kendisi, karnındaki bebişi ve de güzel kızı iyidir.

Cnm ç ok sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Ben hmaile oldugumu ruyamda gördüm test yaptım çıktı aynı şekilde rüyamda erkek bebek gördüm doktor erkege benzetti bu cuma net sonucu alıcam ama rüyaların çok etkisi olduguna inanıyorum tesadüf olamaz Allah büyük..Cumayı iple çekiyorum miniğimi görmek içinnnn

saol cnm benım...allah hepımızn bebıslerını korusun saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın..sıldım msjları smdı dolmus kutum:)

Pembe mont giydirmişim rüyamda burnu dudakları gözleri hala çok net gözümün önünde.. Hep diyordumki ben çocuumu gördüm rüyamda nasıl olacağını biliyorum kızımın.. Doktora gitmeden birgün öncede odanın kapısını pembeye boyuyordum yağlıboyayla..
Benim rüyalarımın tersi oldu bakalım hayırlısı..

Senin de 2 günün kalmış hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah..

kızlarrr beni de listeye ekler misiniz?

istanbul/ilk bebiş/yaş:29/ 14 ağustos/ cinsiyeti göstermiyor:)

kızlar benım belım sırtım ve mıdem agrıyo bugun..benım gıbı agrıları olan varmı

Bn oğluma hamilelikten çok çektim sırt ağrısını Doğuma kadar hemde süt ve süt ürünlerini bol tüket calsiyum eksikliğinden oluo geçmezse Dr una söyle sana calsiyum magnezyum verecektir Cnm ayrıca masajda ii grliyo

maşallah epey kolaylamışsınız...ben son 2 ayda alırım diyorum...ama bir yandan da almak istiyor insan...internetten önereceğin şeyler var mı?hangi siteden aldın eşyaları?

Canım birçoğunu hizlial.comdan, bebek arabsı ve sandalyesini ayhan cocuk . c o m dan, bazısını da hepsiburada.comdan. Karışık :)

Ekleme: Sansür gelmiş mesajıma :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…