- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.061
kızlar ben çok kilo aldım günler geçmiyor hamilelikten sıkıldım bir an önce kızıma sağlıklı bir şekilde kavuşmak istiyorum
aslında BİZ HANGİ CİNSİYETİ İSTİYORSAK ONA YORUYORUZ HER ŞEYİ AMA.. sağlıklı,sıhhatli olsunlar da...gerisi teferruat,gözünaydın:)[/QUOTE
sağol canım teşekkürler .. Haklısın bende rüyamın ve yediklerimin psikolojik etkisi olduğunu düşünüyorum yıllardır hayalimde kız çocuk vardı muhtemelen psikolojik
aslında BİZ HANGİ CİNSİYETİ İSTİYORSAK ONA YORUYORUZ HER ŞEYİ AMA.. sağlıklı,sıhhatli olsunlar da...gerisi teferruat,gözünaydın:)[/QUOTE
sağol canım teşekkürler .. Haklısın bende rüyamın ve yediklerimin psikolojik etkisi olduğunu düşünüyorum yıllardır hayalimde kız çocuk vardı muhtemelen psikolojik
ben de seninle aynı durumdayım,hep kız istiyorum,eşim de ,eşimin ailesi de(kızları olmadığı için) yediklerim de tuzlu-ekşi) rüyalar malum zaten:) ama sonra kendi kendime hep hayırlısı olsun,sağlıklı olsun diyorum ilk bebek sonuçta, Allah sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ederek isteklerimi dizginlemeye çalışıyorum:)
Kızlar isetberry yine yok bugün gerçekten merak etmeye başladım hergün yazardı muhakkak bişeymi oldu acaba
ben de seninle aynı durumdayım,hep kız istiyorum,eşim de ,eşimin ailesi de(kızları olmadığı için) yediklerim de tuzlu-ekşi) rüyalar malum zaten:) ama sonra kendi kendime hep hayırlısı olsun,sağlıklı olsun diyorum ilk bebek sonuçta, Allah sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ederek isteklerimi dizginlemeye çalışıyorum:)
Eşim 2 erkek kardeş, eltimin 2 oğlu var .. Deliriyorlar kız diye kayınvalidemler ama kısmet olmadı diyorum baba ne gen varmış sizde:))
Eşim de kız bebekleri çok sever ve içinden kız geçiriyordu biliyorum ama ben kız dedikçe o erkek diyordu oğlum olsun diyordu. Dün öğrenince dedim ki bak senin istediğin oldu.Sonradan dedi ki benim için farketmiyor kız erkek ama birinin dengelemesi gerekiyordu. Sen kıza çok kaptırınca ben erkek demeye başladım ki hayalkırıklığın olursa fazla olmasın diye...Sağolsun düşnceli kocam o andan itibaren daha rahat hissettim kendimi nedense..
Şehzadem geliyor kızlaaarrr
Kıza çok alıştırmıştım kendimi
Çin takvimi , Rus takvimi hepsi bende fossss çıktı tutmadı :44:
İlk hamile kaldığımı öğrendiğim gece rüyamda bebeğimi görmüştüm kızdı
Tatlıyla hiç aram yok ekşi tuzlu bayılıyorum
Ama herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olsun değilmi canlar ???
canım özelin doluymuş cvp yazılmıyor. çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, kızınla birlikte sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum. bende sizleri seviyorum
- angysangel isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için angysangel isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
kızlar benım belım sırtım ve mıdem agrıyo bugun..benım gıbı agrıları olan varmı
Cnm ç ok sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Ben hmaile oldugumu ruyamda gördüm test yaptım çıktı aynı şekilde rüyamda erkek bebek gördüm doktor erkege benzetti bu cuma net sonucu alıcam ama rüyaların çok etkisi olduguna inanıyorum tesadüf olamaz Allah büyük..Cumayı iple çekiyorum miniğimi görmek içinnnn
kızlarrr beni de listeye ekler misiniz?
istanbul/ilk bebiş/yaş:29/ 14 ağustos/ cinsiyeti göstermiyor:)
kızlar benım belım sırtım ve mıdem agrıyo bugun..benım gıbı agrıları olan varmı
aynen cnm o sorun bendede var suan sırt agrısından duramıorm yaaaaa :S
maşallah epey kolaylamışsınız...ben son 2 ayda alırım diyorum...ama bir yandan da almak istiyor insan...internetten önereceğin şeyler var mı?hangi siteden aldın eşyaları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?