- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.081
Cook begendim valla, gule gule kullanin :) biz de bundan alabiliriz, cok tesekkurler paylasim icin
Pembe mont giydirmişim rüyamda burnu dudakları gözleri hala çok net gözümün önünde.. Hep diyordumki ben çocuumu gördüm rüyamda nasıl olacağını biliyorum kızımın.. Doktora gitmeden birgün öncede odanın kapısını pembeye boyuyordum yağlıboyayla..
Benim rüyalarımın tersi oldu bakalım hayırlısı..
Senin de 2 günün kalmış hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah..
kızlar 5 gündür feramat kullanıyorum. demir hapı. reflüm ve mide ağrım hat safhada. bu gidişle ben hiç takviye kullanamıyacağım. bi ara elevit kullanmıştım aşırı derecede kabızlık yaptı, bıraktırdı doktorum. demir hapı da midemi ağrıtıyor. bunu da bırakırsam napıcam bilmiyorum. bugün arabamın anahtarını kaybettim durduk yere. 7 yıldır araba kullanıyorum, ilk kez el frenini çekmeyi unutuyorum çoğunlukla park yerinden çıkarken geri vitesle arkaya gidip sonra ileri vitese takmayı unutup ileri gitmeye çalışıyorum. allahtan kimsenin arabasına vurmadım ama bi şaşkınım bu aralar ben
kizlarr benim kalcam cok tutuluyor sol tarafim ozellikle sizlerdede var mi boyle birseyyy...bazen yerimden hareket edemiyorum....
yaa bende merak ettim, özelden de msj gönderdim ama cvp yazmadı. oda tartışmalar ve gerginliklerden rahatsızdı...
ama hastanede yattığı zaman bile topiğe giriyordu, sohbet ediyorduk. Umarım kendisi, karnındaki bebişi ve de güzel kızı iyidir.
Pembe mont giydirmişim rüyamda burnu dudakları gözleri hala çok net gözümün önünde.. Hep diyordumki ben çocuumu gördüm rüyamda nasıl olacağını biliyorum kızımın.. Doktora gitmeden birgün öncede odanın kapısını pembeye boyuyordum yağlıboyayla..
Benim rüyalarımın tersi oldu bakalım hayırlısı..
Senin de 2 günün kalmış hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah..
merhaba güzel anneler,
beyazçekirge uzun süredir topikle ilgili böyle mutlu olmamıştımteşekkür ederiz analığın için. umarım şans getirirsin topiğimize de eski neşemizi buluruz....
isetberry yi ben de çok merak ediyorum :26: msj attım msj kutusu doluymuş gitmedi msjım... iyidir umarım? ses verir inşallah...
beni de sormuşsun çok teşekkür ederim sevgili çekirge, son zamanlarda yazmaktan çok okumayı tercih ettim canım ama buralardayım bak
kızlar benım belım sırtım ve mıdem agrıyo bugun..benım gıbı agrıları olan varmı
bu arada ilk doğumum sezaryen ile olduğu halde normal doğum olacakmış. genelde doktorlar aslaaaaa! diyorlar bizim doktor cesur çıktı hadi hayırlısı...Kızlar bugün doktora gittik veeee bir prenses geliyor. Göbek kıllarının uzama yönü,lahana testi,çin takvimi,yüzük testi ve erkek bebekle ilgili aşermeden tutunda vücutta oluşan değişikliklere kadar bütün tezleri çürütmüş bulunuyorum. Doktoruma bugün nub teor. Ve diğer bazı testleri sordum bi güzel azar yedim.nasıl oluyoda bunlara inanıyosunuz dedi. Bebeğimin cinsiyetini bacak arasında bişey göremedim diyerek kız olduğunu söyledi ancak bebeğim zaten hiç bacaklarını açmadı aradan bakmaya çalıştı :) allah'a çok şükür sağlıklı bir bebek. 145 gr. 17cm(burayı net hatırlamıyorum) o kısımda bir karışıklık oldu :) )
cinsiyeti için kesin mi alışveriş yapayım mı diye sordum ancak,bir hastasına 9 ay kız dediğini ve doğumda testisleri olan çift cinsiyetli bir bebek doğduğunu söyledi ve susturdu beni. Veeeeee günün flaş gelişmesi. 5 ağustos olan doğum tarihimi 20 ağustosa denk geleceğini söyledi. Ben sezaryen doğum yapıyorum neden o kadar beklicez dedim normal doğuracaksında o yüzden dedi
Anlayacağınız aklım karmakarışık ancak bebeğimi gördüğüm ve sağlıklı olduğunu öğrendiğim için çok mutluyum. 15+6 haftalığız ancak bebeğim 17 haftayı doldurmuş görünüyormuş. Ha bu arada birtek kan tazeleme testi kız gösterdi bende zaten o testi kime yaptıysam doğru çıktı. Eşitlik olması halinde de bebekler kız oluyor :)
Kızlar ben geldim hosgeldim şimdi beklenen haber doktorumu aldatip başka bir doktora gittiğim icin pişman değilim :) cinsiyetimizi öğrendik bir oğlum oluyor cok sevindim darısı sizin basınıza inşallah polianna duy beni durmak yok yola devam
Kızlar ben geldim hosgeldim şimdi beklenen haber doktorumu aldatip başka bir doktora gittiğim icin pişman değilim :) cinsiyetimizi öğrendik bir oğlum oluyor cok sevindim darısı sizin basınıza inşallah polianna duy beni durmak yok yola devam
ayyyyyyyyyy çok sevindimmmm canım yaaaa hayırlı olsunnn ben de istiyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?