2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 5 gündür feramat kullanıyorum. demir hapı. reflüm ve mide ağrım hat safhada. bu gidişle ben hiç takviye kullanamıyacağım. bi ara elevit kullanmıştım aşırı derecede kabızlık yaptı, bıraktırdı doktorum. demir hapı da midemi ağrıtıyor. bunu da bırakırsam napıcam bilmiyorum. bugün arabamın anahtarını kaybettim durduk yere. 7 yıldır araba kullanıyorum, ilk kez el frenini çekmeyi unutuyorum çoğunlukla park yerinden çıkarken geri vitesle arkaya gidip sonra ileri vitese takmayı unutup ileri gitmeye çalışıyorum. allahtan kimsenin arabasına vurmadım ama bi şaşkınım bu aralar ben

Çok ilginç yaa peki hamile kaldıgınıda rüyanda gördün mü ? Ben görmüştüm :)

Bende rüyamda ablamın oğlunu gördüm seviyordum onu bir yandan da kendi bebişimi annem tutuyor ona doğru yöneliyorum kucagıma almak için mavi tulum giymiş erkek bir bebekk..
Pek etkisinde kalmamak lazım terste çıkabilir sana oldugu gibi bakalım..Doktorum erkek dedi lakin değiştiğini çok okudum forumda bellide olmazz sağlıklı olsunda hiç önemli deil.
Off günler geçmio bebişimi görmeye son 2 gün

Hamilelikte unutkanlıkla ilgili "Placenta Brain" diye bir kavram var. Bir araştırmaya göre özellikle 3. trimesterde ostrojen seviyesinin artmasıyla beyindeki hafıza gücü azalıyormus. Ayrıca yaşanan endişe ve olası depresyon da buna sebep oluyormuş. Bir iddiaya göre hamilelik sırasında beyin hacim olarak da küçülüyomuş :) bu iddia burdan çıkmasa iyi olur, dalga konusu olmayalım :))

Eczaneye gittim. El kremi Zorah aya diye bir marka aldım. Argan yağı katkılıymış. Fiyat: 80ml 65 TL.
Çatlaklar içinse Bio-Oil aldım. Bu çok tavsiye edilen ama türkiye'de yavaş yavaş yer edinen bir ürünmüş. Bulamayanlar için İstanbul İstinye Park eczanesinden aldım. Fiyat: 60ml 25 TL

En çok ihtiyacım olan şeyiyse unuttum, tamamen aklımdan çıkmış! roll-on işte.. placenta brain...

merhaba güzel anneler,
beyazçekirge uzun süredir topikle ilgili böyle mutlu olmamıştım teşekkür ederiz analığın için. umarım şans getirirsin topiğimize de eski neşemizi buluruz....

isetberry yi ben de çok merak ediyorum :26: msj attım msj kutusu doluymuş gitmedi msjım... iyidir umarım? ses verir inşallah...

beni de sormuşsun çok teşekkür ederim sevgili çekirge, son zamanlarda yazmaktan çok okumayı tercih ettim canım ama buralardayım bak

Son düzenleme:

Cnm ben ablamn oglu olucani ve bebegini gormustm ruyamdakine cok benzeyen bi bebek dogdu...kizm olucagini gordum ve esimne cok benziyodu kizim..oglum olucagni soyleynce doktor yanildm bu sefr demstmama yanilmamism.allah hepimzn gonlune gore versn saglikli olsunlr oncelikle bebislermz

hoşgeldin canım. Birilerini mutlu edebiliyorsam ne mutlu bana
elimden geldiğince topiğe ve burdaki tüm arkadaşlarıma destek olmaya çaışıyorum. Tabiki bende çalıştığım için işlerimden vakit buldukça !!!

seni burda gördüğüme sevindim

* Ne yazıkki bir süre önce istemeden benimde dahil olduğum ve de sonrasında uzaklaşma gereği duyduğum tartışmalar, ve topikte ard arda yaşanan gerginlikler nedeniyle birçok kişinin keyfi kaçtı.

*Ama bundan sonrası için topikte bu tür hadiselerin yaşanmasına müsade etmeyeceğim, elimden geldiğince.

*Gereksiz huzursuzluk ortamı oluşturan üyeleri topikte uzaklaştıracağım veya engellenmesini sağlayacağım.

*Sizlerden de ricam rahatsız olduğunuz durumları bana özel msj la iletmeniz, malum heran takip edemiyorum, arada kaçan msjlar olabiliyor.
Msjlarınız doğrultusunda daha mutlu ve huzurlu bir topiğimiz olacak inşallah.

*Burası öncelikle herkesin stres attığı, mutlu olduğu, sonrasında da hepimizin ortak heyecanı olan bu günleri acı,tatlı paylaştığı ve de faydalı bilgiler öğrenidiği bir topik olsun.

*Tabi saygı ve sevgi çerçevesinde !!!!

*Ama ben istiyorum ki burada herkes birbirinin samimiyetine inansın, gereksiz alınganlıklar ve de yanlış anlamalar ile keyfimiz kaçmasın.

*İllaki bir konuda tartışmak gerekiyor ise lütfen ilgili kişi ile özel msj yolu ile tartışınız !!!! topiğimiz gereksiz gerginliklerle meşgul etmeyiniz !!!

Ben mutlu bir anne olmak istiyorum ve de mutlu annelerin mutlu bebekleri olsun inşallah

kızlar benım belım sırtım ve mıdem agrıyo bugun..benım gıbı agrıları olan varmı

benim belime ara ara sancılar giriyor, ama çok değil henüz,
onun dışında midem inanılmaz yanıyor ve bulanıyor, yiyeceklerden tiksinmem biraz geçti ancak her an kusma modum devam ediyor,
yiyecekelrin tadını yavaş yavaş algılamaya başladım gibi,
karnım çok acıkıyor, acıkınca bulanıyorum, biraz yiyince aşırı şişkinlik oluyor ve kusmamak için zor tutuyorum kendimi,
biran önce geçer umarım tüm şikayetlerimiz

Kızlar bugün doktora gittik veeee bir prenses geliyor. Göbek kıllarının uzama yönü,lahana testi,çin takvimi,yüzük testi ve erkek bebekle ilgili aşermeden tutunda vücutta oluşan değişikliklere kadar bütün tezleri çürütmüş bulunuyorum. Doktoruma bugün nub teor. Ve diğer bazı testleri sordum bi güzel azar yedim.nasıl oluyoda bunlara inanıyosunuz dedi. Bebeğimin cinsiyetini bacak arasında bişey göremedim diyerek kız olduğunu söyledi ancak bebeğim zaten hiç bacaklarını açmadı aradan bakmaya çalıştı :) allah'a çok şükür sağlıklı bir bebek. 145 gr. 17cm(burayı net hatırlamıyorum) o kısımda bir karışıklık oldu :) )

cinsiyeti için kesin mi alışveriş yapayım mı diye sordum ancak,bir hastasına 9 ay kız dediğini ve doğumda testisleri olan çift cinsiyetli bir bebek doğduğunu söyledi ve susturdu beni. Veeeeee günün flaş gelişmesi. 5 ağustos olan doğum tarihimi 20 ağustosa denk geleceğini söyledi. Ben sezaryen doğum yapıyorum neden o kadar beklicez dedim normal doğuracaksında o yüzden dedi
Anlayacağınız aklım karmakarışık ancak bebeğimi gördüğüm ve sağlıklı olduğunu öğrendiğim için çok mutluyum. 15+6 haftalığız ancak bebeğim 17 haftayı doldurmuş görünüyormuş. Ha bu arada birtek kan tazeleme testi kız gösterdi bende zaten o testi kime yaptıysam doğru çıktı. Eşitlik olması halinde de bebekler kız oluyor :)

bu arada ilk doğumum sezaryen ile olduğu halde normal doğum olacakmış. genelde doktorlar aslaaaaa! diyorlar bizim doktor cesur çıktı hadi hayırlısı...

Kızlar ben geldim hosgeldim şimdi beklenen haber doktorumu aldatip başka bir doktora gittiğim icin pişman değilim :) cinsiyetimizi öğrendik bir oğlum oluyor cok sevindim darısı sizin basınıza inşallah polianna duy beni durmak yok yola devam

ayyyyyyyyyy çok sevindimmmm canım yaaaa hayırlı olsunnn ben de istiyorummmmmm

oleyyy az kaldı yarın akşam 18de de bn bebişimi göreceğim inşallah kızlarrr....cınsıyetımız kesınleşecek bnm nazlı bebeğim bacaklarını açarsa eğerr

Kızlar ikili testimizin sonucu çıkmış
down sendromu riski 1/5600 yazıyor
cumartesi gününe doktorumdan randevu aldım
daha önce ikili testini yaptıranlarınız sonuçları nasıldı öğrenebilirmiyim...

Kızlar meraba. Sizlere bişi danışcam, başka topiklere girip sormak istemedim..

Ya benim doktorların sebebini bulamadığı bi akıntım var. Çok fazla. Bundan bi kaç ay evel kültür yaptırdım, smear testi yaptırdım bişey çıkmadı . Çok rahatsız oluyorum.

Bu soğan suyu diyolar, iyi geliyomuş bi fikri olan var mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…