- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.461
Yalova hoşgeldin aramıza , bebişin cinsiyetini öğrenenler hayırlı olsun :))
bi de canlar 3 lüden sonra ne için çağırıyorlar? sıradaki ne ki
Kesinlikle öyle canım.. Annem herşeyim sırdaşım arkadaşım kardeşim.. Annem yakınımda oturmasına rağmen çok özlüyorum onu aklıma gelince burnumun direği sızlıyor
aynen canım acayıp annecıyım ..anne lafı gecınce bıle gozlerım dolar.bnmde annem yakın aynı sehırdeyız baska bıyerde olsam napardm bılmıyorum vlla
Bana 12. haftamda hiç yorum yapmamıştı. Görünmüyor dedi.. 14. haftamda gittiğimde haftasına göre çok ii kızımız demişti
Yalova hoşgeldin aramıza , bebişin cinsiyetini öğrenenler hayırlı olsun :))
canm sennkının cınsıyetı bellımıydı :)
Kizlar ben dr dan geldin ve kizim olacakmis ikinci cadim geliyor hayirlisiyla..
Dogumtarihi 3 eylul gozukuyor ama agustosson haftada olur muhtemelen sezeryan olacagi icin..
Kizlar ben dr dan geldin ve kizim olacakmis ikinci cadim geliyor hayirlisiyla..
Dogumtarihi 3 eylul gozukuyor ama agustosson haftada olur muhtemelen sezeryan olacagi icin..
günaydın kızlarr isetberry çok şükür iyisinnn hoşgeldin ...sende ki yüzde 20lik ihtimal de yaş çıktı desene bende 11 de gidecem bugün bakalım benim yüzde 15lik ihtimale :)
luboyf-- çok geçmiş olsunn yemişim işini sen hamileyken kimse bişey yapamaz al raporunu otur evinde inşallah en yakın zamanda toparlarsın,
3 Eylül bizim evlilik yıldönümümüz :))
Gözünaydın burcu,kızçe geliyor demek.çok sevindim,hayırlı evlat olsun
ben çıkıyorum kızlar doktora gidiyorum bebişimi görmeye inşallah .
görüşürüzzz
çok teşekkürler arakadaşlar güzel dilekleriniz için, inşallah bir sıkıntı çıkmaz gerçekten, bu arada doktor aspirin verdi, kan dolaşımı için veriyorum dedi,
günde 1 tane, onun dışında herhangi bir ilaç yazmadı, netten de araştırdım, bebeğe giden damarlarda daralma olduğunda en iyi yöntem istirahatmiş,
sanırım bu süreci biraz dinlenerek atlatıcam, dinlenmezsen hastanede yatmak zorunda kalabilrisn dedi doktor,
benim gibi bebeğe giden damarlarda sorun yaşayan var mı?
ben çıkıyorum kızlar doktora gidiyorum bebişimi görmeye inşallah .
görüşürüzzz
Evet oğlumuz olacakmış %99 dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?