2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3 lü testini yaptıran arkadaşlar sonraki randevuyu 1 ay sonraya mı veriyor doktor yoksa yine ben pazartesi gidicem 1 ayı geçti 10 gün önceden doluydu doktor cinsiyetini öğreniriz inşallah Allahım geçmiyor günler...

çok teşekkürler arakadaşlar güzel dilekleriniz için, inşallah bir sıkıntı çıkmaz gerçekten, bu arada doktor aspirin verdi, kan dolaşımı için veriyorum dedi,
günde 1 tane, onun dışında herhangi bir ilaç yazmadı, netten de araştırdım, bebeğe giden damarlarda daralma olduğunda en iyi yöntem istirahatmiş,
sanırım bu süreci biraz dinlenerek atlatıcam, dinlenmezsen hastanede yatmak zorunda kalabilrisn dedi doktor,
benim gibi bebeğe giden damarlarda sorun yaşayan var mı?

Kizlar ben dr dan geldin ve kizim olacakmis ikinci cadim geliyor hayirlisiyla..
Dogumtarihi 3 eylul gozukuyor ama agustosson haftada olur muhtemelen sezeryan olacagi icin..

helal sana takipcinim cok guzel demişsin sağlıktan daha önemli hiç bişey yok hayırlı haberlerini bekliyoruz bir an önce git cabucak gel inşallah :)

canım bende varım seninle aynı sorunu yaşayanlardan ama benimki genetik bir problem damarlarda daralma olduğu için doğuma kadar aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum çok şükür şu ana kadar bi sıkıntım olmadı çok faydası oluyor içini rahat tut bu problemi çok ileri derecede yaşayıp sağlıklı kucağına çocuğunu alanalar var geçmiş olsun tekrar..

yaş 24 istanbul ilk çocuk cinsiyet kız ve emin olmamakla birlikte adıda eylül :) beklenen doğum tarihi 11 ağustos

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…