2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz de bugün öğrenicez artık sanırım...

gerçi belli olmuyor yanılabiliyor dr.lar diyolar ama bakalım...

merhbalar bebek yatakları konusu geçmiş ilk çocukta ahşap süüslü bir yatak almıştık ama şimdiki aklım olsaydı park yatağı alırdım.hem daha uygun fiyat hem daha pratik.toplanır tatilde sizinle alabilrisiniz.ev içinde de rahatlıkla taşınır.bebebk büyünüce oyun yeri olark da kullanır.Memelektimiz uzak ve gitiğimizde bir ay kalıyoruz ordada bir park yatağınmız var olum büyüdü ama hala orda oynamayı seviyor.
BİR ANNE DOĞDU...: Montessoriye göre ev düzeni biraz erken amam montessori ev düzeni ilgili burda anlatılmış bakın isterseniz.

Canım üzme kendini, yeğenimizi de üzme... Hiçbirşey bebeklerimizden daha kıymetli değil, iş güç para pul neyse, hepsinin telafisi var. Sen yat evinde dinlen. Zaten zor şartlar altındasın orda. Keşke hazır rapor almışken türkiye ye gelebilsen :) senin için daha iyi olurdu. Bol bol dua et, kötü şeyler düşünme canım...

Kişisel bilgilerimi verip listeye eklenmeyi unuttum.topik annesi ,zahmet olacak ama lütfen ekleyiver.Bursada yaşıyorum,ilk bebeğim ve 34 yaşındayım.cinsiyetimiz erkek.şimdiden teşekkürler

Selam kızlar bende 15+3 günlük hamileyim bizimde %80 oğlan dedi doktorumuz bakalım salı günü yine gidicez değişiklik olurmu bilmem :)

Aramıza hoşgelginiz kızlar

Canım Hakan bey yine bir ay sonra gel diyor.Ben 16. haftada gittiğimde bir sürü kan ve idrar testi istedi bunları yaptır dedi, ve de o güne kadar hiç test yapmamıştı
Ben de sonuçları göstermeye ne zaman geleyim dedim; gelmene gerek 1 ay sonra gelirken yanında getir dedi
Sonuçlarıma bile bakmadı
Bende tabi burdaki dr. a gittim, guatr şüphesi olunca, aradım hakan beyi dahilye ye git sana ilaç verecek,onu kullan falan dedi o kadar rahat yani
Sana tavsiyem tüm testlerini önceden yaptırıp git yanına, birkaç arkadaşla görüştüm herkes öyle yapıyormuş, bir ben saf saf gittim, adam alıştırmış milleti valla. testle falan uğraşmıyor.... Birde normalde 20. hafta da ayrıntılı ultrasona giriliyormuş bana burdaki dr. ıspartadan gün al dedi, ama hakan bey onu da kendi yapıyormuş !!! başka yere göndermiyormuş... ben antalya ya gideceğim... orda gireceğim inşallah.
Aklına takılan birşey varsa sor canım

dün biraz zor ve korkulu bi gündü ne zamandır evdeyim pek cıkmıyorum dışarı allah bin kere razı olsun basımdan eksin etmesin pamuk anacım bakıyor bana dün pazara giittim birden gözlerim karardı bayılır gibi oldum tansiyonum düşmüş sanırım ben gibi tansiyon problemi olan var mı bide biraz yuruyunce cok yoruluyorm böyle durumlarda ne yapıyorsunuz

Kızlar, aramızda iphone kullanan vardır değil mi? Bir uygulama var MyBabysBeat diye. Telefou karnınıza dayıyorsunuz kulaklığı takıp bebeğinizin kalp atışını dinliyormuşsunuz. Süper geldi bana, kulaklık alıp dinleyeceğim

Geçtiğimiz ay bebeğiniz 8-9 cm den 14-15 cm e kadar büyüdü. Bu ay bebeğinizin büyümesi biraz yavaşlayacak. Ama büyüme genede çarpıcı olacaktır. Dört kısa hafta içinde bebeğiniz 14 cm. den 20-25 cm. e kadar büyüyecektir. Bebeğinizle konuşmayı deneyin. Bebeğiniz artık sizi duyabiliyor.

Kızlar imzama bakın , bebeğim artık beni duyabiliyormuş, çok duygulandım, nerdeyse ağlayacağım. hatta ağlıyorum
Allahım sen ne büyüksün, bebeğimi bana bağışla (amin)

Rüya gördüm yorum yap bakayım Gökten koli yağıyodu böyle üst tarafları bantlanmış koliler.
Not:Her tarafım iyice örtülüydü, açıkta kalan yer yoktu

Rüya gördüm yorum yap bakayım Gökten koli yağıyodu böyle üst tarafları bantlanmış koliler.
Not:Her tarafım iyice örtülüydü, açıkta kalan yer yoktu

Hatay'dan çok bahsettik dün o yüzden görmüşsündür kolileri Ama bak istediğin bir şey varsa söyleyebilirsin rüyanı gerçekleştirebilirim

Bol bol konuş bebişinle :) Hareketlerini de hissedebiliyor musun peki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…