- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.481
yaş 24 istanbul ilk çocuk cinsiyet kız ve emin olmamakla birlikte adıda eylül :) beklenen doğum tarihi 11 ağustos
bzde melegımızn adını eylul koyucaz:) babası koydu kızımızın ısmını :)
yuzde 99 kiz dedi canm.doktor ckintiyi gosterdyse erkektr cnm gonlune gore olsun .allah hepimzn bebegini kucagimiza almayi nasip etsn ins
ben çıkıyorum kızlar doktora gidiyorum bebişimi görmeye inşallah .
görüşürüzzz
bizim çıkmaya başladığımız tarih 09.09.09 olduğu için eylül koymayı düşünüyoruz bize uğur getirmişti onada getirir düşüncesiyle :)
kızlar az önce doktordan geldim,
biraz üzüldüm ve ağladım malesef,
doktor bana 2 ay rapor verdi, yerinden hiç kalkmadan yatacaksın dedi,
kaça kadar çalışıyosun dedi, akşam 9u buluyor dedim, şok geçirdi tabi kadın,
bebek senin hiç dinlenememnden büzüşmüş, odası da aşırı basınçtan daralmış, bebeğe giden damarlar da yeterince besin taşıyamıyor o nedenle bol sıvı, bol sebze ve meyve, ve bolca uzanacaksın dedi,
öyle 2 ay raporluyum henüz patronlara söylemedim, muhtemelen biraz mırın kırın yapacaklar ama doktor risklisin bebeğin ölür yoksa dedi,
o öyle diyince ben koptum tabi,
inşallah hiç bir şey olmaz çok korkuyorum.
Kişisel bilgilerimi verip listeye eklenmeyi unuttum.topik annesi ,zahmet olacak ama lütfen ekleyiver.Bursada yaşıyorum,ilk bebeğim ve 34 yaşındayım.cinsiyetimiz erkek.şimdiden teşekkürler
Selam kızlar bende 15+3 günlük hamileyim bizimde %80 oğlan dedi doktorumuz bakalım salı günü yine gidicez değişiklik olurmu bilmem :)
Tüm hamişlere günaydııın yoksa tünaydın mı demeliyim
3 lü testini yaptıran arkadaşlar sonraki randevuyu 1 ay sonraya mı veriyor doktor yoksa yineben pazartesi gidicem 1 ayı geçti 10 gün önceden doluydu doktor cinsiyetini öğreniriz inşallah Allahım geçmiyor günler...
Rüya gördüm yorum yap bakayımGökten koli yağıyodu böyle üst tarafları bantlanmış koliler.
Not:Her tarafım iyice örtülüydü, açıkta kalan yer yoktu
Geçtiğimiz ay bebeğiniz 8-9 cm den 14-15 cm e kadar büyüdü. Bu ay bebeğinizin büyümesi biraz yavaşlayacak. Ama büyüme genede çarpıcı olacaktır. Dört kısa hafta içinde bebeğiniz 14 cm. den 20-25 cm. e kadar büyüyecektir. Bebeğinizle konuşmayı deneyin. Bebeğiniz artık sizi duyabiliyor.
Kızlar imzama bakın , bebeğim artık beni duyabiliyormuş, çok duygulandım, nerdeyse ağlayacağım. hatta ağlıyorum
Allahım sen ne büyüksün, bebeğimi bana bağışla (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?