- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.501
Geçtiğimiz ay bebeğiniz 8-9 cm den 14-15 cm e kadar büyüdü. Bu ay bebeğinizin büyümesi biraz yavaşlayacak. Ama büyüme genede çarpıcı olacaktır. Dört kısa hafta içinde bebeğiniz 14 cm. den 20-25 cm. e kadar büyüyecektir. Bebeğinizle konuşmayı deneyin. Bebeğiniz artık sizi duyabiliyor.
Kızlar imzama bakın , bebeğim artık beni duyabiliyormuş, çok duygulandım, nerdeyse ağlayacağım. hatta ağlıyorum
Allahım sen ne büyüksün, bebeğimi bana bağışla (amin)
ayyy. Çok gzlmiş nasıl inditicez onu App storedenmi detaylı yazarsan sevinirim cnmKızlar, aramızda iphone kullanan vardır değil mi? Bir uygulama var MyBabysBeat diye. Telefou karnınıza dayıyorsunuz kulaklığı takıp bebeğinizin kalp atışını dinliyormuşsunuz. Süper geldi bana, kulaklık alıp dinleyeceğim
Hatay'dan çok bahsettik dün o yüzden görmüşsündür kolileriAma bak istediğin bir şey varsa söyleyebilirsin rüyanı gerçekleştirebilirim
ayyy. Çok gzlmiş nasıl inditicez onu App storedenmi detaylı yazarsan sevinirim cnm
Kızlar, aramızda iphone kullanan vardır değil mi? Bir uygulama var MyBabysBeat diye. Telefou karnınıza dayıyorsunuz kulaklığı takıp bebeğinizin kalp atışını dinliyormuşsunuz. Süper geldi bana, kulaklık alıp dinleyeceğim
Çok şirinmiş. Renklerini böyle mi yapacaksın ?
Bol bol konuş bebişinle :) Hareketlerini de hissedebiliyor musun peki :)
ben de çok duygulandım canım
kızlar az önce doktordan geldim,
biraz üzüldüm ve ağladım malesef,
doktor bana 2 ay rapor verdi, yerinden hiç kalkmadan yatacaksın dedi,
kaça kadar çalışıyosun dedi, akşam 9u buluyor dedim, şok geçirdi tabi kadın,
bebek senin hiç dinlenememnden büzüşmüş, odası da aşırı basınçtan daralmış, bebeğe giden damarlar da yeterince besin taşıyamıyor o nedenle bol sıvı, bol sebze ve meyve, ve bolca uzanacaksın dedi,
öyle 2 ay raporluyum henüz patronlara söylemedim, muhtemelen biraz mırın kırın yapacaklar ama doktor risklisin bebeğin ölür yoksa dedi,
o öyle diyince ben koptum tabi,
inşallah hiç bir şey olmaz çok korkuyorum.
ayyy. Çok gzlmiş nasıl inditicez onu App storedenmi detaylı yazarsan sevinirim cnm
app storeda bulamadim ben kizlar indiren varmi
bi zarari varmiki bebise:-(
Kızlar, aramızda iphone kullanan vardır değil mi? Bir uygulama var MyBabysBeat diye. Telefou karnınıza dayıyorsunuz kulaklığı takıp bebeğinizin kalp atışını dinliyormuşsunuz. Süper geldi bana, kulaklık alıp dinleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?