2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de çok duygulandım canım

ayyy. Çok gzlmiş nasıl inditicez onu App storedenmi detaylı yazarsan sevinirim cnm

Hatay'dan çok bahsettik dün o yüzden görmüşsündür kolileri Ama bak istediğin bir şey varsa söyleyebilirsin rüyanı gerçekleştirebilirim

Heee evet olabilir Ya da bu taşınma işi psikolojimi bozdu canım evde de şuan koliler var ya. Yaa dün eşim eve geldi taşınıcağımız evin doğalgaz hattı döşenmiş, döşenen hattın onaylanması 10 günü bulurmuş. Öyle olursa 10 gün daha koliler arasında yaşıycam ühühühüüüüüüüüü:84::84:

Radyasyon açısından zararlı olmasın ?

Eki Görüntüle 644973

kızlar bugün bunu yapmaya başladım nasıl sizce

Çok şirinmiş,tam bebek çantası.ellerine sağlık şimdiden.ben de maharetli olsam bişeyler örmek isterdim ya da birazcık daha sabırlı.ben büyük hevesle başlıyorum daha 2 günde sıkıldığım için bitirmiyorum hiçbirşeyi ama belki bebeğim için deneyip sabredebilirim

selam kızlar inşallah herkesin keyfi yerindedir sabah eğitim vardı bu yüzden ancak bu saatte gelebildim bi geçmişe bakayım ne var ne yokmuş

Geçmiş olsun. Senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli....

ben baktım hemen :) uygulama 7 TL. ama 30-40 haftalar arasında dinleyebiliyomuşuz arkadaşım. bazıları 20. haftada duyabildiğini söylüyomuş ama genellikle bu kadar erken duyulmuyomuş. uygulamanın açıklamalarından okudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…