2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Poli gelir gelmez yaz :))

ben geldiiiimm kızlarrrr benim yüzde 15 lik ihtimalde kız çıktı kızım olacak kesinleşti yani...
neyse 3lü için kanverdim çok şükür herşey yolunda dedi doktor izledik bol boll elini kolunu sallıyo habire esniyo gibi ağzını açıyooo kuzummm bu sefer daha net gördümm annesinin minik kızı resmini aldım bakıp duruyorum şimdi

gozun aydn canm

Poli benimkide kesinleşti ek kontenjandanda giremedik

4 lu test yaptırdım bende Pazartesi gunü, sonuclarını almadım henüz.
Ultrason la her yerine baktı doktor bize anlatarak. Beynine baktı , herangi bir kıst ur yok temiz dedi. Omuriliğe baktı, karaciğere, kalbine , midesine el ve ayak parmaklarına baktık. Herzamanki gibi kıpır kıpırtı. Donuyor, dans ediyor gibi hareketler yaptı ve gülüyordu hatta yüzü siritma ifadesindeydi. Babası da gelmişti kontrole ona güldü herhalde . Malum kızlar babaci oluyor.

Bendende haberler bu kadar...

16-20 haftalar arasında düşünüyosan senin tam zamanın yani canım.

canim bnm doktorum en hassas 2lidr.2li testn iyi cktigi icin gerek yok dedi

canlarım ben karar veremedim işte. doktor randevum haftaya ertelendi. o yüzden doktorla da görüşmedim henüz

bakalım ne diyecek.

çoğunluk yaptırıyor mu acaba diye merak etmiştim.

hee ek kontenjana da giremedik ya laa :)
neyse 3.ye inşalah Zerrenin yolundan devam:)

tekrar gözün aydın canım en azından artık eminsin

Off of kıskandım yaa kontrolüm 14 martta daha çoook var gitsem de görsem neler yapıyo dil mi çıkartcak el mi sallıcak göreyim bebişimiiii

Canım yaaa seninde gözünaydın, bebişin ve senin iyi olmana sevindim.
Ayın 9. da bende senin dr. a gideceğim, yarından sonrada yokum, belki o zaman kadar görüşemeyiz.

Anadolu hastanesinde ayrıntılı ultrason varmı yada senin dr. bakıyor mu ? Benim ayrıntılı ultrason haftama denk geliyor gitmişken orda baktırayım diyorum, ayrıca randevu falan almak gerekiyor mu canım ?

kızlar bu 3'lü test nasıl yapılıyor.
sadece kandan mı?

Sabah kuzenimle konuştum alttan kamera gibi birşeyle bakıyor dedi korktum biraz açıkçası. :S

Evet ayrıntılı ultrason var canım bakılıyor. Şimdi ayrıntılı ultrasonun düzeyleri var düzey bir iki falan ona başka bir uzman bakıyor periontolog du galiba ,yarim saat suruyor ben onu yaptirmiyacagim. kendi doktorum bakıyor ama tabi düzey iki değil . Bütün iç organlarına tek tek bakıyor ve baktı sanada bakar normal ultrason muayenesinde yapıyor bunu. Benim icin bu kadari yeterli , zaten digerinin şüpheli durumlarda bakılması lazım bence biz Türkiye'de biraz abartıyoruz bu ısı gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…