- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.521
Poli gelir gelmez yaz :))
ayyy. Çok gzlmiş nasıl inditicez onu App storedenmi detaylı yazarsan sevinirim cnm
Radyasyon açısından zararlı olmasın ?
ben baktım hemen :) uygulama 7 TL. ama 30-40 haftalar arasında dinleyebiliyomuşuz arkadaşım. bazıları 20. haftada duyabildiğini söylüyomuş ama genellikle bu kadar erken duyulmuyomuş. uygulamanın açıklamalarından okudum...
kızlar bir aysonra 3lüü test yapıcak doktorum ben özel bir muaneye gidiyorum fiyatları hakkında bilginiz var mı
slm hamişler
kızlar kimler 3lü test yaptırmayı düşünüyor.
hangi haftada yapılıyor bu test bilen var mı?
ben geldiiiimm kızlarrrr benim yüzde 15 lik ihtimalde kız çıktı kızım olacak kesinleşti yani...
neyse 3lü için kanverdim çok şükür herşey yolunda dedi doktor izledik bol boll elini kolunu sallıyo habire esniyo gibi ağzını açıyooo kuzummm bu sefer daha net gördümm annesinin minik kızı resmini aldım bakıp duruyorum şimdi
slm hamişler
kızlar kimler 3lü test yaptırmayı düşünüyor.
hangi haftada yapılıyor bu test bilen var mı?
ben geldiiiimm kızlarrrr benim yüzde 15 lik ihtimalde kız çıktı kızım olacak kesinleşti yani...
neyse 3lü için kanverdim çok şükür herşey yolunda dedi doktor izledik bol boll elini kolunu sallıyo habire esniyo gibi ağzını açıyooo kuzummm bu sefer daha net gördümm annesinin minik kızı resmini aldım bakıp duruyorum şimdi
16-20 haftalar arasında düşünüyosan senin tam zamanın yani canım.
canim bnm doktorum en hassas 2lidr.2li testn iyi cktigi icin gerek yok dedi
Poli benimkide kesinleşti ek kontenjandanda giremedik
4 lu test yaptırdım bende Pazartesi gunü, sonuclarını almadım henüz.
Ultrason la her yerine baktı doktor bize anlatarak. Beynine baktı , herangi bir kıst ur yok temiz dedi. Omuriliğe baktı, karaciğere, kalbine , midesine el ve ayak parmaklarına baktık. Herzamanki gibi kıpır kıpırtı. Donuyor, dans ediyor gibi hareketler yaptı ve gülüyordu hatta yüzü siritma ifadesindeydi. Babası da gelmişti kontrole ona güldü herhalde . Malum kızlar babaci oluyor.
Bendende haberler bu kadar...
Ultrason la her yerine baktı doktor bize anlatarak. Beynine baktı , herangi bir kıst ur yok temiz dedi. Omuriliğe baktı, karaciğere, kalbine , midesine el ve ayak parmaklarına baktık. Herzamanki gibi kıpır kıpırtı. Donuyor, dans ediyor gibi hareketler yaptı ve gülüyordu hatta yüzü siritma ifadesindeydi. Babası da gelmişti kontrole ona güldü herhalde . Malum kızlar babaci oluyor.
hee ek kontenjana da giremedik ya laa :)
neyse 3.ye inşalah Zerrenin yolundan devam:)
kızlar bu 3'lü test nasıl yapılıyor.
sadece kandan mı?
Sabah kuzenimle konuştum alttan kamera gibi birşeyle bakıyor dedi korktum biraz açıkçası. :S
kızlar bu 3'lü test nasıl yapılıyor.
sadece kandan mı?
Sabah kuzenimle konuştum alttan kamera gibi birşeyle bakıyor dedi korktum biraz açıkçası. :S
Canım yaaa seninde gözünaydın, bebişin ve senin iyi olmana sevindim.
Ayın 9. da bende senin dr. a gideceğim, yarından sonrada yokum, belki o zaman kadar görüşemeyiz.
Anadolu hastanesinde ayrıntılı ultrason varmı yada senin dr. bakıyor mu ? Benim ayrıntılı ultrason haftama denk geliyor gitmişken orda baktırayım diyorum, ayrıca randevu falan almak gerekiyor mu canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?