- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.541
Büyük konuşmak istemem ama benim üçüncüyü gözüm kesmiyor. Limitim doldu benim.
canim bnm doktorum en hassas 2lidr.2li testn iyi cktigi icin gerek yok dedi
Evet ayrıntılı ultrason var canım bakılıyor. Şimdi ayrıntılı ultrasonun düzeyleri var düzey bir iki falan ona başka bir uzman bakıyor periontolog du galiba ,yarim saat suruyor ben onu yaptirmiyacagim. kendi doktorum bakıyor ama tabi düzey iki değil . Bütün iç organlarına tek tek bakıyor ve baktı sanada bakar normal ultrason muayenesinde yapıyor bunu. Benim icin bu kadari yeterli , zaten digerinin şüpheli durumlarda bakılması lazım bence biz Türkiye'de biraz abartıyoruz bu ısı gibi geliyor bana.
şaka bi yana ben 1 çocukla zor başediyorumm 3. yü nasıl yapıyım otursun onuda kocam doğursunnn
benim bi arkadasim dinleme cihazi almisti markasini bilmiorum ama onlar evde dinliolardi kucuk bi makina cok heyecanli oluyo ama surekli dinlemek sakincali demis doktoru...
Saol canım, valla bende abarttığımın farkındayım, ama dr. dr gezmekten mahvolduk bizde. bir türlü içim rahat etmiyor. Bari Erhan beye gitmişken tüm şüphelerim sona ersin diyorum :18::18::18: ilk bebek olunca insan daha da evhamlanıyor galiba
luboyf dinlenince tüm sıkıntıların geçecek merak etme, olumlu düşün. çok geçmiş olsun...
isetberry kalbim güm güm attı vala şu 40 sayfayı okurken sen ne yazdın diye bakarken... yapma böyle bizi böyle uzun süre sensiz bırakma bi daha
doktora gittik, ayrıntıları vaktim olunca anlatıcam annemlere beni bekliyor güne gidicez birlikte
:) en merak edilen şeyi yazayım cinsiyeti,
oğlummmm oluyor kızlarrr
luboyf dinlenince tüm sıkıntıların geçecek merak etme, olumlu düşün. çok geçmiş olsun...
isetberry kalbim güm güm attı vala şu 40 sayfayı okurken sen ne yazdın diye bakarken... yapma böyle bizi böyle uzun süre sensiz bırakma bi daha
doktora gittik, ayrıntıları vaktim olunca anlatıcam annemlere beni bekliyor güne gidicez birlikte
oğlummmm oluyor kızlarrr
Saol canım, valla bende abarttığımın farkındayım, ama dr. dr gezmekten mahvolduk bizde. bir türlü içim rahat etmiyor. Bari Erhan beye gitmişken tüm şüphelerim sona ersin diyorum :18::18::18: ilk bebek olunca insan daha da evhamlanıyor galiba
oğlummmm oluyor kızlarrr
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/568185-2013-agustos-anneleri-paylasim-alani-1255.html
anketimizi gördün mü canım
bakkkk sen yokken ben neler yaptım
ben geldiiiimm kızlarrrr benim yüzde 15 lik ihtimalde kız çıktı kızım olacak kesinleşti yani...
neyse 3lü için kanverdim çok şükür herşey yolunda dedi doktor izledik bol boll elini kolunu sallıyo habire esniyo gibi ağzını açıyooo kuzummm bu sefer daha net gördümm annesinin minik kızı resmini aldım bakıp duruyorum şimdi
Dogru canım dr.lar bu hale getiriyor insanı; ama neler duyuyoruz, neler görüyoruz. Doktorlara bile güven olmuyor canım... Birtürlü rahat rahat içimize sinen bir dr. a muayene olamdıkki sen de biliyorsun !Benim eşimde çok fena, iyiki kayınvalidem uzakta, oğlu da onu aratmıyor bazen .... Göbeğim çıktı benim iyice, vede çok gerginleşti,hareketlerimi kısıtlamaya başladı...bazen yataktan kalkarken ay uy desem eşim zıplıyor hemen, bişey mi oldu , ağrın mı var, bak dikkat etmiyorsun, niye doktora gitmiyoruz, iyi değilsin vs.vs. bir sürü şey...... bana yada bebeğe birşey olacak diye aklı çıkıyor bende stres oluyorum, baskı altında kalıyorum offf anlatması çok güçYok canım ben senin icin demedim. Tüm turkiye, bende dahil. Doktorlar bu hale getiriyor bizi ve ozel hastaneler.Eğer doktorum ikinci düzeye gir dese bende girecektim mecbur. Aslında o karar veriyor herseye . Yapılacak testlere falan. Şimdi kendisi ayrıntılı baktı ya eğer şüpheli bir şey görse periontologa gonderirdi ikinci düzey icin ama tertemiz dedi.Bence sende once Erhan muluga muayene ol , ayrıntılı baksın. Ona söylesin düzey ikiye girmen lazimmi. Onda sıra olacağını pek sanmıyorum ben. Sehir disından geldiginiz icin alırlar sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?