2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım, valla bende abarttığımın farkındayım, ama dr. dr gezmekten mahvolduk bizde. bir türlü içim rahat etmiyor. Bari Erhan beye gitmişken tüm şüphelerim sona ersin diyorum :18::18::18: ilk bebek olunca insan daha da evhamlanıyor galiba

Hayırlı olsun poli :)) Kızlar benim doktorum da ikilinin kesinliği %90 dedi ve üçlüye gerek görmedi. İnşallah sorunsuz kucağımıza alırız artık :)

luboyf dinlenince tüm sıkıntıların geçecek merak etme, olumlu düşün. çok geçmiş olsun...

isetberry kalbim güm güm attı vala şu 40 sayfayı okurken sen ne yazdın diye bakarken... yapma böyle bizi böyle uzun süre sensiz bırakma bi daha

doktora gittik, ayrıntıları vaktim olunca anlatıcam annemlere beni bekliyor güne gidicez birlikte

:) en merak edilen şeyi yazayım cinsiyeti,

oğlummmm oluyor kızlarrr

Yok canım ben senin icin demedim. Tüm turkiye, bende dahil. Doktorlar bu hale getiriyor bizi ve ozel hastaneler.
Eğer doktorum ikinci düzeye gir dese bende girecektim mecbur. Aslında o karar veriyor herseye . Yapılacak testlere falan. Şimdi kendisi ayrıntılı baktı ya eğer şüpheli bir şey görse periontologa gonderirdi ikinci düzey icin ama tertemiz dedi.

Bence sende once Erhan muluga muayene ol , ayrıntılı baksın. Ona söylesin düzey ikiye girmen lazimmi. Onda sıra olacağını pek sanmıyorum ben. Sehir disından geldiginiz icin alırlar sizi.

gözünaydın canım " göktürk bebek geliyor " seni de mavi yaptım listede....
pipiler açık ara önde gidiyor

3lü test bana da yapılmadı. önümüzdeki ay bitek şeker yüklemesi yapılacak diye biliyorum. bu ayrıntılı ultrasona her dr. bakamıyor mu? bikaç arkadaş doktorunun ayrıntılı için başka doktora yönlendirdiğini yazmış.

Hayırlı olsunnnnn :))

bi de seninkinin cinsiyetini öğrenseydik beyazçekirge, rahat edecektik

arkadaşlar ben bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim geçen hafta dörtlü test için doktora gittim ultrosan çekti yarın hastaneye git kan testi ver dedi verdim dün sonuçları aldım sonuçlarda normal erkek yazıyor pazartesi doktoruma randevum acaba kan testinde cinsiyet çıkarmı bilgisi olan varmı?

Bir daha iki dakika da olsa uğrarım gerçi olmuyor bak yine takıldım kaldım . Hayırlı olsun oğlun çok sevindim. Hislerinde yanilmamissin.

yaa şimdi bi de ayrıntılı olayı var doktoruma sordum bende bakıyorum ama dedi bi radyoloğa görün dedi zaten herşeyine baktı şimdi bir de radyolog araştır sgkda

hayırlı ugurlu olsun akadasım inan bana çok şanslısın benimde iki kızım var bir farklıyız evin içinde cıvıl cıvıl babayla muhabbetler harika muthiş bi bağ şimdi üçüncü geliyor allah nasib ederse sen biliyorsun babamız inan erkek bebek sevincini yaşayamıyor istediği gibi neymiş kızlarımız kırılır uzülür e hadi oda yapalım çocuğa diyorum yok kızlar gucenir diyo anlayacağın hiç bişey alamıyorum şu anda kızlarımız küsermiş

Dogru canım dr.lar bu hale getiriyor insanı; ama neler duyuyoruz, neler görüyoruz. Doktorlara bile güven olmuyor canım... Birtürlü rahat rahat içimize sinen bir dr. a muayene olamdıkki sen de biliyorsun !Benim eşimde çok fena, iyiki kayınvalidem uzakta, oğlu da onu aratmıyor bazen .... Göbeğim çıktı benim iyice, vede çok gerginleşti,hareketlerimi kısıtlamaya başladı...bazen yataktan kalkarken ay uy desem eşim zıplıyor hemen, bişey mi oldu , ağrın mı var, bak dikkat etmiyorsun, niye doktora gitmiyoruz, iyi değilsin vs.vs. bir sürü şey...... bana yada bebeğe birşey olacak diye aklı çıkıyor bende stres oluyorum, baskı altında kalıyorum offf anlatması çok güç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…