- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.561
luboyf dinlenince tüm sıkıntıların geçecek merak etme, olumlu düşün. çok geçmiş olsun...
isetberry kalbim güm güm attı vala şu 40 sayfayı okurken sen ne yazdın diye bakarken... yapma böyle bizi böyle uzun süre sensiz bırakma bi daha
doktora gittik, ayrıntıları vaktim olunca anlatıcam annemlere beni bekliyor güne gidicez birlikte
:) en merak edilen şeyi yazayım cinsiyeti,
oğlummmm oluyor kızlarrr
arkadaşlar ben bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim geçen hafta dörtlü test için doktora gittim ultrosan çekti yarın hastaneye git kan testi ver dedi verdim dün sonuçları aldım sonuçlarda normal erkek yazıyor pazartesi doktoruma randevum acaba kan testinde cinsiyet çıkarmı bilgisi olan varmı?
Göremedim yaa tiklayinca aynı sayfa açılıyor merak ettim ama...
Dogru canım dr.lar bu hale getiriyor insanı; ama neler duyuyoruz, neler görüyoruz. Doktorlara bile güven olmuyor canım... Birtürlü rahat rahat içimize sinen bir dr. a muayene olamdıkki sen de biliyorsun !Benim eşimde çok fena, iyiki kayınvalidem uzakta, oğlu da onu aratmıyor bazen .... Göbeğim çıktı benim iyice, vede çok gerginleşti,hareketlerimi kısıtlamaya başladı...bazen yataktan kalkarken ay uy desem eşim zıplıyor hemen, bişey mi oldu , ağrın mı var, bak dikkat etmiyorsun, niye doktora gitmiyoruz, iyi değilsin vs.vs. bir sürü şey...... bana yada bebeğe birşey olacak diye aklı çıkıyor bende stres oluyorum, baskı altında kalıyorum offf anlatması çok güç
bi de seninkinin cinsiyetini öğrenseydik beyazçekirge, rahat edecektik
arkadaşlar ben bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim geçen hafta dörtlü test için doktora gittim ultrosan çekti yarın hastaneye git kan testi ver dedi verdim dün sonuçları aldım sonuçlarda normal erkek yazıyor pazartesi doktoruma randevum acaba kan testinde cinsiyet çıkarmı bilgisi olan varmı?
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-annelerinin-bebeklerinin-cinsiyetleri-3.html
haklısın ben yanlış eklemişim
hadi sende kızına oy ver...
Dogru canım dr.lar bu hale getiriyor insanı; ama neler duyuyoruz, neler görüyoruz. Doktorlara bile güven olmuyor canım... Birtürlü rahat rahat içimize sinen bir dr. a muayene olamdıkki sen de biliyorsun !Benim eşimde çok fena, iyiki kayınvalidem uzakta, oğlu da onu aratmıyor bazen .... Göbeğim çıktı benim iyice, vede çok gerginleşti,hareketlerimi kısıtlamaya başladı...bazen yataktan kalkarken ay uy desem eşim zıplıyor hemen, bişey mi oldu , ağrın mı var, bak dikkat etmiyorsun, niye doktora gitmiyoruz, iyi değilsin vs.vs. bir sürü şey...... bana yada bebeğe birşey olacak diye aklı çıkıyor bende stres oluyorum, baskı altında kalıyorum offf anlatması çok güç
Bizde de var aynısı gece her tuvalete kalkışımda yerinde fırlıyor "ne oldu nereye gidiyorsun" diye
Ben dort yıllık evliyim, hamilelikle ilgili değil benim durumum. Hala her tuvalete kalkisimda uyanıp nereye diyor? Bende kaçıyorum diyorum, hiii deyip uyuyor . Bunu bıkmadan nerdeyse her gece yapıyor :)
Anlıyorum ins. bu sefer içinizi rahatlatır doktor. Ultrasonda her yerini açıklayarak anlatınca insan çok rahatlıyor. Kafana takılan bütün sorularida aklına geldikçe not et. Sıkıntılarını merak ettiklerini. Hepsini rahat rahat sorarsın. Sen konuştuğun ve soru sorduğun sürece rahat rahat anlatıyor. Goruntuleri icinde cd veriyor ama istersen flash bellek götür her ihtimale karsı .
Normaldir canım aynı toprak bizimkilerBizde de var aynısı gece her tuvalete kalkışımda yerinde fırlıyor "ne oldu nereye gidiyorsun" diye
İnşallah canım, ayy çok heyecanlandım şimdiden. demek bebişimin filmi de olacak :) İzler dururum artık
Bizde de var aynısı gece her tuvalete kalkışımda yerinde fırlıyor "ne oldu nereye gidiyorsun" diye
Merhaba hanımlar;
Bugün haftanın son günü diye öyle mutluyum ki... Yarın erken kalkmayıp yatak keyfi yapıcam bol bol... Bu arada sırt üstü yattığım zaman göbeğimin altının sağ tarafına bir ağrı saplanıyor. Hemen dönüyorum ama sırt üstü yatmayı çok severim ben yaaa. belim dah çok ağrıyor öyle yatınca. O kadar para verip en pahalısından aldık yatağan sabahları eşimde ben de ağrılarla ah diye diye uyanıyoruz
Bu arada bugün internetten kendime bir sürü şeyler aldım. Kredi kartım bu ay hafifledi ya illa doldurucam.Napıyım alışverişi çok seviyorum. Size de gösteriyim. İlk üçü vero moda. Hamile kıayfeti değil ama rahat kullanılacak şeylere benziyor. Normal bedenimden bir beden büyük aldım. İnşallah iyi olur. Diğerleri LCW. Onlarında bedenleri kalmamış beğendiğimden aldım. Uymayanları geri göndericem artık. Çünkü elbise S beden, Askılı body M beden, kot şort 40 beden
Eki Görüntüle 645105
Eki Görüntüle 645106
Eki Görüntüle 645107
Eki Görüntüle 645108
Eki Görüntüle 645111
Eki Görüntüle 645110
4d usg mi acaba çok oluo herşey net görünüo onda B'nde oğlum 29 haftslıkken girmiştim cd vermiştiİnşallah canım, ayy çok heyecanlandım şimdiden. demek bebişimin filmi de olacak :) İzler dururum artık
Ben dort yıllık evliyim, hamilelikle ilgili değil benim durumum. Hala her tuvalete kalkisimda uyanıp nereye diyor? Bende kaçıyorum diyorum, hiii deyip uyuyor . Bunu bıkmadan nerdeyse her gece yapıyor :)
4d usg mi acaba çok oluo herşey net görünüo onda B'nde oğlum 29 haftslıkken girmiştim cd vermişti
Merhaba hanımlar;
Bugün haftanın son günü diye öyle mutluyum ki... Yarın erken kalkmayıp yatak keyfi yapıcam bol bol... Bu arada sırt üstü yattığım zaman göbeğimin altının sağ tarafına bir ağrı saplanıyor. Hemen dönüyorum ama sırt üstü yatmayı çok severim ben yaaa. belim dah çok ağrıyor öyle yatınca. O kadar para verip en pahalısından aldık yatağan sabahları eşimde ben de ağrılarla ah diye diye uyanıyoruz
Bu arada bugün internetten kendime bir sürü şeyler aldım. Kredi kartım bu ay hafifledi ya illa doldurucam.Napıyım alışverişi çok seviyorum. Size de gösteriyim. İlk üçü vero moda. Hamile kıayfeti değil ama rahat kullanılacak şeylere benziyor. Normal bedenimden bir beden büyük aldım. İnşallah iyi olur. Diğerleri LCW. Onlarında bedenleri kalmamış beğendiğimden aldım. Uymayanları geri göndericem artık. Çünkü elbise S beden, Askılı body M beden, kot şort 40 beden
Normaldir canım aynı toprak bizimkiler
Ama hepsi aynıdır heralde tek bizimkiler değil :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?