2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsunnnn canıımmm oğluşunnn sağlıkla gelsinn inşallahh

Hayır kan testinde çıkmaz canım. Amniyosentezde belli olabiliyor ancak.

Anlıyorum ins. bu sefer içinizi rahatlatır doktor. Ultrasonda her yerini açıklayarak anlatınca insan çok rahatlıyor. Kafana takılan bütün sorularida aklına geldikçe not et. Sıkıntılarını merak ettiklerini. Hepsini rahat rahat sorarsın. Sen konuştuğun ve soru sorduğun sürece rahat rahat anlatıyor. Goruntuleri icinde cd veriyor ama istersen flash bellek götür her ihtimale karsı .

bi de seninkinin cinsiyetini öğrenseydik beyazçekirge, rahat edecektik

9 martta inşallah canım ...

Ahh canım öyle birşey olsa keske, gider temiz temiz bir kan verip öğrenirdikdik ne güzel. pipimi, kordon mu yok öyle böye demezdik hiç bak ben hala bekliyorum

Bizde de var aynısı gece her tuvalete kalkışımda yerinde fırlıyor "ne oldu nereye gidiyorsun" diye

Bizde de var aynısı gece her tuvalete kalkışımda yerinde fırlıyor "ne oldu nereye gidiyorsun" diye

Ben dort yıllık evliyim, hamilelikle ilgili değil benim durumum. Hala her tuvalete kalkisimda uyanıp nereye diyor? Bende kaçıyorum diyorum, hiii deyip uyuyor . Bunu bıkmadan nerdeyse her gece yapıyor :)

Merhaba hanımlar;
Bugün haftanın son günü diye öyle mutluyum ki... Yarın erken kalkmayıp yatak keyfi yapıcam bol bol... Bu arada sırt üstü yattığım zaman göbeğimin altının sağ tarafına bir ağrı saplanıyor. Hemen dönüyorum ama sırt üstü yatmayı çok severim ben yaaa. belim dah çok ağrıyor öyle yatınca. O kadar para verip en pahalısından aldık yatağan sabahları eşimde ben de ağrılarla ah diye diye uyanıyoruz

Bu arada bugün internetten kendime bir sürü şeyler aldım. Kredi kartım bu ay hafifledi ya illa doldurucam. Napıyım alışverişi çok seviyorum. Size de gösteriyim. İlk üçü vero moda. Hamile kıayfeti değil ama rahat kullanılacak şeylere benziyor. Normal bedenimden bir beden büyük aldım. İnşallah iyi olur. Diğerleri LCW. Onlarında bedenleri kalmamış beğendiğimden aldım. Uymayanları geri göndericem artık. Çünkü elbise S beden, Askılı body M beden, kot şort 40 beden

İnşallah canım, ayy çok heyecanlandım şimdiden. demek bebişimin filmi de olacak :) İzler dururum artık

bizmki gece oyle kolay uyanmzda yurumeye fobisi var elinden gelse wc yede arabayla gdicez 5dakka yuruyorz yoruldn sen hadi donelm gdelim hamladm onun yuzunden..bde doktora sorucak herseyi sormadn hcbsi yapmami istemiyo offf offf

güle güle kullan hepsi çok güzeller.

canım güle güle giy aldıklarını

askılı body den bende almıştım. lcw niin kalıpları çok büyük maalesef. ben şu an 57 kilo oldum. xs almıştım. hala göbek kısmı bol geliyor.

Normaldir canım aynı toprak bizimkiler
Ama hepsi aynıdır heralde tek bizimkiler değil :44:

Bir de ben kalkarken yatağın kenarına doğru önce ayaklarımı indiriyorum sonra kalkıyorum yavaşça, ayaklarımı her indirdiğimde uykusundan fırlıyor düşüyorum sanıyor , beni yakalıyor canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…