2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah ya ,Allah tamamına erdirsin, nazar değmesin . her babanın hayali ikiz oğlandır ama sizinki ters olmuş :)

Bugün bebeğimin hareketlerini daha belirgin hissetmeye başladım kızım büyüyor teyzeleri:))))

bende hala tık yok. yoksa benim bebeğim yaşamıyo mu töbe töbe aklıma kötü kötü şeyler geliyo... kuzum bi tekme at da annen kendine gelsin

Ben hala belirgin bir şekilde hissedemedim. Karnım da epey büyük halbuki. İlk gebelik diye heralde.

Bu arada lcwden şu tişörtü aldım, okulda giyiyorum. Çok rahat kalıbı tavsiye ederim.

Çocuklar ilk gördüklerinde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öğretmenim bebeğin bize bakıyoooooooooooooooooo diye bağırmışlardı

en son kontrolun ne zamandı canımmm

15. haftanın başındaydı canım. Ben de 12. haftaya kadar kızların kıyafetlerine bayılırdım.Tütüler, saç bandları, tokalar Doktor 12.haftada erkek deyince önce alışamadım hatta. eşim sevindi. Tabii ki ikimizin ağzında önce sağlıklı olması var sürekli. 2 hafta sonra da kız deyince alışamadım ilk anda. Sonra sevindim tabii. Eşimde bebeğimizi çok seviyor. Sürekli sağlıklı olsun başka bişey istemem diyor ama ben hissediyorum bir sonrakinde erkek demesini beklediğini. Kızım bi doğsun bi dillensin biz göstericez babaya gününü

Kızların babaya olan aşkları bambaşka. Benim çocukluğum baba aşkıyla geçti. Ben babamın kızıyım diye gezermişim ortalıkta. Annem yalvarırmış bir kere de annemin kızıyım de diye demez mişim.babam şehirdışındayken geceleri uyumazmışım . Babamı annemden kıskanırmışım. Azıcık güzel giyindiğinde çok çirkin oldun dermişim

Asıl kızım baba aşkı konusunda bana çekerse asıl ben yandım galiba

sende hissedemediysen benim hissedememem çok normal o zaman kedicik. bende bi tane aldım lcwdan ama henüz benim göbek çıkmadı. 1 ay sonra giyerim inşallah Rabbim o günleri gösterirse...

evet canım gözümün ilk nuru o benim inşallah

İlk bebeklerde20. Haftayı buluo hissetmek korkma Cnm

Aaaaaaaaa kedicik bebeğin bize bakıyoooo Canım çok cici güle güle kullan.
Ben de netten bebek arabası seti bakıyorum, amcası beğenin alalım demiş.

http://www.bebefix.com/images_buyuk/f30/Kraft-Penta-4-Travel-Sistem-Bebe_41830_1.jpg

nasıl sence ?

Son düzenleme:

Ne güzel anlattın :)
Ben de ağladığımda babamın kucağında hık diye susarmışım annem saçını başını yolacak olurmuş sinirinden
Bir de çok net hatırlıyorum, babam işe giderken anneni üzme derdi bana. Hiiii nasıl kıskanırdımi nasıl delirirdim anlatamam. O beni üzmesin asıl derdim içimden. Onu nasıl bana tercih edebilir diye kızardım. Surat asardım Canım babacım benim

Son düzenleme:

aynen cnm bende baba delisiydm annemi kiskanirdm resmen aralarina gdip yatardmbnm kizda bna cekerse fena

Çok güzele benziyor, anakucağı tam yatabiliyor değil mi?

Güle güle kullan, şanslısın sponsorlarınız varmış
Bizimkilerde tık yok hala valla, küsecem yakında

Ahahaha küsme yaparlar merak etme. Canım bu travel sistem diye bişeymiş ben pek anlamam ama yatıyo ,kalkıyo, bebek arabasına konuyomuş vs. bi sürü zımbırtısı var. Çok fena beleşçi oldum Madem alırız demiş vazgeçmeden beğenip aldırayım bari. Babannesi de beşiği alsın bize de bi oda yapımı kalsın

kedicikimmm tish-o dada cok guzel hamilr bluzleri var.rengi logoyu kendn dizayn ediyosun.ve cok kaliteli oluyo.bz esmle cok aldik penyesi cok iyi smdide hamile bluzlerine el aticam tavsiye edermm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…