- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.641
arkadaslaar benimde 2 tane paşam olacakmıs Allahın izniyle dün belli oldu 15+2 yiz:) babamız hep bi kızı olsun istiyordu ama rabbim bize iki tane tosun pasa verecekmiş meger.. bende gelinlerini seversin diyorum napim ben kocaman kızları dıyobugun gezmeye gittik kız cicilerine bakıp bakıp iç geçirdi ama napim bende hep oglum olsun istemistim :)))
Bugün bebeğimin hareketlerini daha belirgin hissetmeye başladım kızım büyüyor teyzeleri:))))
bende hala tık yok. yoksa benim bebeğim yaşamıyo mu töbe töbe aklıma kötü kötü şeyler geliyo... kuzum bi tekme at da annen kendine gelsin
en son kontrolun ne zamandı canımmm
İlk bebeğin degilmi snn cnm
Ben hala belirgin bir şekilde hissedemedim. Karnım da epey büyük halbuki. İlk gebelik diye heralde.
Bu arada lcwden şu tişörtü aldım, okulda giyiyorum. Çok rahat kalıbı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 645434
Çocuklar ilk gördüklerinde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öğretmenim bebeğin bize bakıyoooooooooooooooooo diye bağırmışlardı
karin buyudukce agrilar oluyo olucak demekki canm alisicaz
Bugün bebeğimin hareketlerini daha belirgin hissetmeye başladım kızım büyüyor teyzeleri:))))
Ben hala belirgin bir şekilde hissedemedim. Karnım da epey büyük halbuki. İlk gebelik diye heralde.
Bu arada lcwden şu tişörtü aldım, okulda giyiyorum. Çok rahat kalıbı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 645434
Çocuklar ilk gördüklerinde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öğretmenim bebeğin bize bakıyoooooooooooooooooo diye bağırmışlardı
evet canım gözümün ilk nuru o benim inşallah
Eki Görüntüle 645434
15. haftanın başındaydı canım. Ben de 12. haftaya kadar kızların kıyafetlerine bayılırdım.Tütüler, saç bandları, tokalarDoktor 12.haftada erkek deyince önce alışamadım hatta. eşim sevindi. Tabii ki ikimizin ağzında önce sağlıklı olması var sürekli. 2 hafta sonra da kız deyince alışamadım ilk anda. Sonra sevindim tabii. Eşimde bebeğimizi çok seviyor. Sürekli sağlıklı olsun başka bişey istemem diyor ama ben hissediyorum bir sonrakinde erkek demesini beklediğini. Kızım bi doğsun bi dillensin biz göstericez babaya gününü
Kızların babaya olan aşkları bambaşka. Benim çocukluğum baba aşkıyla geçti. Ben babamın kızıyım diye gezermişim ortalıkta. Annem yalvarırmış bir kere de annemin kızıyım de diye demez mişim.babam şehirdışındayken geceleri uyumazmışım . Babamı annemden kıskanırmışım. Azıcık güzel giyindiğinde çok çirkin oldun dermişim
Asıl kızım baba aşkı konusunda bana çekerse asıl ben yandım galiba
Aaaaaaaaa kedicik bebeğin bize bakıyooooCanım çok cici güle güle kullan.
Ben de netten bebek arabası seti bakıyorum, amcası beğenin alalım demiş.
http://www.kraftbaby.com/images/textbase/imza.png
nasıl sence ?
15. haftanın başındaydı canım. Ben de 12. haftaya kadar kızların kıyafetlerine bayılırdım.Tütüler, saç bandları, tokalarDoktor 12.haftada erkek deyince önce alışamadım hatta. eşim sevindi. Tabii ki ikimizin ağzında önce sağlıklı olması var sürekli. 2 hafta sonra da kız deyince alışamadım ilk anda. Sonra sevindim tabii. Eşimde bebeğimizi çok seviyor. Sürekli sağlıklı olsun başka bişey istemem diyor ama ben hissediyorum bir sonrakinde erkek demesini beklediğini. Kızım bi doğsun bi dillensin biz göstericez babaya gününü
Kızların babaya olan aşkları bambaşka. Benim çocukluğum baba aşkıyla geçti. Ben babamın kızıyım diye gezermişim ortalıkta. Annem yalvarırmış bir kere de annemin kızıyım de diye demez mişim.babam şehirdışındayken geceleri uyumazmışım . Babamı annemden kıskanırmışım. Azıcık güzel giyindiğinde çok çirkin oldun dermişim
Asıl kızım baba aşkı konusunda bana çekerse asıl ben yandım galiba
Canım marka logosu çıktı sadece bağlantıdan. Bakamadım.
Çok güzele benziyor, anakucağı tam yatabiliyor değil mi?
Güle güle kullan, şanslısın sponsorlarınız varmış
Bizimkilerde tık yok hala valla, küsecem yakında
Çok güzele benziyor, anakucağı tam yatabiliyor değil mi?
Güle güle kullan, şanslısın sponsorlarınız varmış
Bizimkilerde tık yok hala valla, küsecem yakında
Livanisa kaçıncı haftandasın ve ilk hamileliğin mi?inşallah benim gibi daha hissetmeyen arkadaşlara tez zamanda hissetmek nasip olur
15. Haftamdayım Cnm bn bir haftadır ufak ufak hissediyordum ama bugün daha belirginleşti üçüncü hamileliğim Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?