- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.621
bna dediginde 12.hftadydm ikili teste gtmstk.bu hftalrda yanilabiliyolr .esim bile dedi bu hftalrda tahminde bulunmasalr daha iyi diye
Banada12+5 te söylemişti erkeğe benzio die ama bnm umudum vardı nub teorisinden sonra umudum daha arttı sonuçtanda çok mutluyum
ben ruyamda gormustum canm kizimiyani hislermde cok kuvvetlidr soranlra kiz gbi geliyo bana diyodum doktor erkek diynce uzulmedm ama bi burukluk oldu snra kzdm cok sukur iyi daha ne istiyosun diye.cokta alistm pasam assa psam yukari seviuodum evladimi.ama doktor kiz diyince cok mutlu oldum senn gbi.cnku hep kizm olsun isterdm suslu puslu cok sukur allahima saglikli ayni zamnda kizm daha ne isterim
Bnm bu hamileliğim isteyerek olmadı çok ağladım öğrendiğimde oğlum küçük 2.5 yaşında die aldımayada kıyamadım ama hep dua ettim kız olursa bnm tesellim olacak die bide kızıma arkadaş olsun istedim bnm kız kardeşim yok onun olsun dedim Allah gönlüme göre verdi .
Kız kardeşin eksikliğini hep hissettim kızım bu konuda şanslı olucsk aralarında11 yaş olucsk ama olsun büyüyünce fark önemli olmazcanm allah veriyosa bi bildigi vardir..gonlune gore vermid ne guzel.bz 2 kiz kardesz ablam bnm arkadasim ve 2.annemdr .cok anaç bi yapisi vardr zaten..bende emegi buyuk.o derdini bana anlatr ben ona.2kiz kardes olmak gerckten cok guzel bisey cok buyuk destek
Ayy kaç kişi olduk acaba erkek denilipte kız çıkan genelde erkek çocukta yanılma olmaz ama bu topiktekilerin çoğunun başına geldi vardır bundada bi hayır :)) hayırlı olsun bu arada sende bnm gibi bu olaya sevinenlerdensin galiba
canm telden giriyorum kac hftalik hamilesn gorunmuyo.kacnci hftanda erkek demisti doktor ...gozun aydnsende bnm gbi cok sevnmisn çin takvimi rus takvimi yuzuk testi bndede dogru cikti
saç ve yüzük testi ney kızlar ben bilmiyorum onları
Kız kardeşin eksikliğini hep hissettim kızım bu konuda şanslı olucsk aralarında11 yaş olucsk ama olsun büyüyünce fark önemli olmaz
iyukide olmus o zaman saglikla sihhatle dogsun ins
Ya cnm benim için hiç farketmezdi ben belli olmasına sevindim ilk bebişim ama kızlara daha çok seyler var şirin şirin :)))
Ben 17 haftalık hamileyim cnm gerci doktorum bu hafta 18 dedi bebiş 18cnm 175 gram çıktı anası gibi uzun kızım heheh :)
Aynen şimdi B'nde öle diyorum iiki olmuş
Ya bize ne demeli...2011 ağustos annesiyim..Ama dün gibi herşeyy.....Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize..
ananemis almş bgn oğluşuma kıyafetler :))
bu arada hamile pantolono almayanlara söyliyim çook rahat bişi...boşuna eziyet çekmeyn alın bebişlerde rahatlasın...ben lcw aldmm kot we kumaş aldm rahatım artık...
Kızımm geliyorr kızımmmm
Evet kızlar bügün doktora gittim doktorumun erkek dediği bebişime kız dedi nedense şaşırmadım ilginç bende cinsiyeti yanlış cıkan değişenler kervanına katıldım çok mutluyum kızımı nasıl süslerim bellii değilllll :)))) Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinn...
Takvimlere gelirsek:
Cin takvimi yanlış,Rus takvimi dogru,Yüzük ve saç teli testi doğru :)))
2011 ağustos annesiydim şimdi de 2013 ağustos annesi olacağım :)
Evt Cnm oluo şuam sırtım ve belim o kadar agırıoki anlatamam bacak ağrısı hergün değil ama bazen oluo valla iki çocuk dogurdum ama hangi aylarda ne. Normaldi unuttum oğlumda sırt ağrısı çok yaşadım ama kaçıncı ayda hatırlasamcanim sendede kasik bel agrisi oluyomu gunlermz cok yakin.bacaklarm agrio bazen boyle bi durum
Evt Cnm oluo şuam sırtım ve belim o kadar agırıoki anlatamam bacak ağrısı hergün değil ama bazen oluo valla iki çocuk dogurdum ama hangi aylarda ne. Normaldi unuttum oğlumda sırt ağrısı çok yaşadım ama kaçıncı ayda hatırlasam
selamm kızlaar görüyorum ki şu sıralar herkes bebeğinin cinsiyetini öğrenip alışma sürecinde :)
ben de aynı süreci yaşıyorum çevremde herkes erkek hissettiğini söylemişti bende öyle hissediyordum rüyamda bile kaç kere tombiş oğlan görmüştüm ama
doktorumuz kız dedi şuan kız fikrine alışmaya çalışıyorum :)
çok garip bir süreç bu hamilelikinşallah bir an önce hayırlı doğumlarla bebeklerimizi kucağımıza alırız kız oğlan hepsi bizim canımızın bir parçası
karin buyudukce agrilar oluyo olucak demekki canm alisicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?