2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Banada12+5 te söylemişti erkeğe benzio die ama bnm umudum vardı nub teorisinden sonra umudum daha arttı sonuçtanda çok mutluyum

ben ruyamda gormustum canm kizimiyani hislermde cok kuvvetlidr soranlra kiz gbi geliyo bana diyodum doktor erkek diynce uzulmedm ama bi burukluk oldu snra kzdm cok sukur iyi daha ne istiyosun diye.cokta alistm pasam assa psam yukari seviuodum evladimi.ama doktor kiz diyince cok mutlu oldum senn gbi.cnku hep kizm olsun isterdm suslu puslu cok sukur allahima saglikli ayni zamnda kizm daha ne isterim

Bnm bu hamileliğim isteyerek olmadı çok ağladım öğrendiğimde oğlum küçük 2.5 yaşında die aldımayada kıyamadım ama hep dua ettim kız olursa bnm tesellim olacak die bide kızıma arkadaş olsun istedim bnm kız kardeşim yok onun olsun dedim Allah gönlüme göre verdi .

canm allah veriyosa bi bildigi vardir..gonlune gore vermid ne guzel.bz 2 kiz kardesz ablam bnm arkadasim ve 2.annemdr .cok anaç bi yapisi vardr zaten..bende emegi buyuk.o derdini bana anlatr ben ona.2kiz kardes olmak gerckten cok guzel bisey cok buyuk destek

Kız kardeşin eksikliğini hep hissettim kızım bu konuda şanslı olucsk aralarında11 yaş olucsk ama olsun büyüyünce fark önemli olmaz

Ya cnm benim için hiç farketmezdi ben belli olmasına sevindim ilk bebişim ama kızlara daha çok seyler var şirin şirin :)))

canm telden giriyorum kac hftalik hamilesn gorunmuyo.kacnci hftanda erkek demisti doktor ...gozun aydnsende bnm gbi cok sevnmisnçin takvimi rus takvimi yuzuk testi bndede dogru cikti

Ben 17 haftalık hamileyim cnm gerci doktorum bu hafta 18 dedi bebiş 18cnm 175 gram çıktı anası gibi uzun kızım heheh :)

dun esimle lcw ye gittk ya bayildm ne guzel seyler vardi.3aylik bebis icin tayt...bittik ya oyle guzeldiki esim poposunda koca beziyle taytla bi dusunsene isirmalik resmen dedi alalim biseyler dedi ama daha erken dedm aldrmadm ama bayildm.resmen

Güle güle giysin minişkon annesi. Ben de annemle konuştum bugün bi başladı saymaya hastane çıkışı, zıbınlar, badiler, hırkalar,battaniyeler alınmış. Yelekler örülmüş Ben daha bir iğne almadım annem hepsini almış nerdeyse.

Allah gönlüne göre vermiş canım. Sevinmene sevindim. Kız anneleri giderek çoğalıyo durduramıyoruz

canim sendede kasik bel agrisi oluyomu gunlermz cok yakin.bacaklarm agrio bazen boyle bi durum
Evt Cnm oluo şuam sırtım ve belim o kadar agırıoki anlatamam bacak ağrısı hergün değil ama bazen oluo valla iki çocuk dogurdum ama hangi aylarda ne. Normaldi unuttum oğlumda sırt ağrısı çok yaşadım ama kaçıncı ayda hatırlasam

selamm kızlaar görüyorum ki şu sıralar herkes bebeğinin cinsiyetini öğrenip alışma sürecinde :)
ben de aynı süreci yaşıyorum çevremde herkes erkek hissettiğini söylemişti bende öyle hissediyordum rüyamda bile kaç kere tombiş oğlan görmüştüm ama
doktorumuz kız dedi şuan kız fikrine alışmaya çalışıyorum :)
çok garip bir süreç bu hamilelik inşallah bir an önce hayırlı doğumlarla bebeklerimizi kucağımıza alırız kız oğlan hepsi bizim canımızın bir parçası

karin buyudukce agrilar oluyo olucak demekki canm alisicaz

tabiki önemli olan sağlıklı olması, ama kuzenime son ana kadar kız demişlerdi, sonra oğlan turuncular giydi bir süre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…