- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.901
Günaydın annişler;
Bugün kasıklarımda değil de vajinamda bir ağrı hissediyorum. Hani adet olurken 3 yada 4. günü böyle parça düşerken bi ağrı olurdu ya onun gibi. Acaba idrar yolları iltihabı gibi bişey olabilir mi???
Dooktoruma sinir oluyorum. 15. günde bir çağırıyor. muayene parası alıyor ama ne kan ne de idrar tahlili istiyor. Ben bişey dediğimde sonra istiyeceğim diye geçiştiriyor?
Ne olabilir sizce??????
Bir de bebeğin hareketleri nasıl hissediliyor???? Gaz ile hareket arasındaki fark nasıl ayırt ediliyor???Biraz önce elim karnımdayken tık tık gibi bişey oldu. Bu hareket miydi yaniiii. Çok heyecanlandım. Elim karnımda olmasa hissetmezdim . çok küçük bişey
Günaydın annişler;
Bugün kasıklarımda değil de vajinamda bir ağrı hissediyorum. Hani adet olurken 3 yada 4. günü böyle parça düşerken bi ağrı olurdu ya onun gibi. Acaba idrar yolları iltihabı gibi bişey olabilir mi???
Dooktoruma sinir oluyorum. 15. günde bir çağırıyor. muayene parası alıyor ama ne kan ne de idrar tahlili istiyor. Ben bişey dediğimde sonra istiyeceğim diye geçiştiriyor?
Ne olabilir sizce??????
Bir de bebeğin hareketleri nasıl hissediliyor???? Gaz ile hareket arasındaki fark nasıl ayırt ediliyor???Biraz önce elim karnımdayken tık tık gibi bişey oldu. Bu hareket miydi yaniiii. Çok heyecanlandım. Elim karnımda olmasa hissetmezdim . çok küçük bişey[/QUOTE
günaydııııın :)
bahsettiğin ağrı bendede oluyor ya gün içinde ara ara giriyor, benimki idrar yolu iltihabı değil ondan eminim daha önce idrar yollarım iltihaplanmıştı tuvalete çıktığımda yanma oluyordu, şu anda öyle bişey yok. Sanki vajinama bi baskı uygulanıyomuş gibi benim ağrım. Arkama yaslanıp bacaklarımı biraz açıp oturunca geçiyor onu farkettim sende dene.
Bebeğin hareketlerine gelince ben üç dört gündür hissediyorum sanırım, gazı anlarsın ya bu daha farklı bişey, benim karnımda bişey kımıl kımıl ediyormuş gibi sanki içimde balık varmış gibi oluyor, her zaman olmuyor, genelde yemekten sonra :)) ne garip anlattım dimi:)
Canım bende beyaz tenliyim ama hiç çizgim yok.. Nekadar dogru bir tez bilmiyorum ama cinsiyetle ilgisi var diyorlar. Erkekler bebekte çizgi oluyormuş. Kız bebeklerinde çok nadir duydum bende çizgi var diyen..
--------
cnm benim %98 kız dedi doktorum. son 5 gündür filan çizgim var göbek deliğinin altında.
Günaydın annişler
Canım bende beyaz tenliyim ama hiç çizgim yok.. Nekadar dogru bir tez bilmiyorum ama cinsiyetle ilgisi var diyorlar. Erkekler bebekte çizgi oluyormuş. Kız bebeklerinde çok nadir duydum bende çizgi var diyen..
--------
cnm benim %98 kız dedi doktorum. son 5 gündür filan çizgim var göbek deliğinin altında.
bnm bugun acayıp canım sıkkın.depresyonda gıbıyım.dokunsalar aglıcam o derece...havada cok kotu...uffff
hayırdır şekerim ne oldu? Bugün benim yazılarımı hep pas geçiyorsun görmüyorsun beni(((
evet canım Tarsusta oturuyor kendileri bizim ev balcalı tarafında olduğu için 2 saat sürüyo yol.
Kızlar bu arada eşimle konuştum uzun bir konuşma oldu,yüzüme bakarak ve zaman zaman ağlayarak dinledi beni. annesinin ona farklı bana farklı davrandığını,çok yorulduğumu,diğer gelinin ve kızının haklı olduğunu ve onunla görüşmek istemediğimi söyledim. kadın yolda buna o kadın seni sevmiyor yol yakınken ayrıl size taşınayım demiş. aslında beni sevmediğini düşünüyordum artık ama annen bu eve gelmesin diyince beni halen çok sevdiğini anladım dedi :116:
konuşma bitince "bugün ilacını içtin mi?" dedi hayır dedim sonra kalkıp bana ilaçlarımı verdi
Günaydın annişler;
Ne olabilir sizce??????
Bir de bebeğin hareketleri nasıl hissediliyor???? Gaz ile hareket arasındaki fark nasıl ayırt ediliyor???Biraz önce elim karnımdayken tık tık gibi bişey oldu. Bu hareket miydi yaniiii. Çok heyecanlandım. Elim karnımda olmasa hissetmezdim . çok küçük bişey
nası alınırmıss bnm bebısım :)ne bılım canm ya bseyde yok ama boyle canm skkn...gozlerım doluyo durdugum yerde noluyosa
bnm bugun acayıp canım sıkkın.depresyonda gıbıyım.dokunsalar aglıcam o derece...havada cok kotu...uffff
evet canım tarsusta oturuyor kendileri bizim ev balcalı tarafında olduğu için 2 saat sürüyo yol.
Kızlar bu arada eşimle konuştum uzun bir konuşma oldu,yüzüme bakarak ve zaman zaman ağlayarak dinledi beni. Annesinin ona farklı bana farklı davrandığını,çok yorulduğumu,diğer gelinin ve kızının haklı olduğunu ve onunla görüşmek istemediğimi söyledim. Kadın yolda buna o kadın seni sevmiyor yol yakınken ayrıl size taşınayım demiş. Aslında beni sevmediğini düşünüyordum artık ama annen bu eve gelmesin diyince beni halen çok sevdiğini anladım dedi :116:
Konuşma bitince "bugün ilacını içtin mi?" dedi hayır dedim sonra kalkıp bana ilaçlarımı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?