2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arada benimde vajinamda ani bir sancı oluyor çığlı katıyorum ama saniyelik birşey sonra geçiyor ara ara yokladığıda oluyor.

Çakal 15 günde bir para için çağrıyorsa sende 1 hafta sonrasına git canım kontrol diye para alamıyorlar. Kan idrar tahlilini benim 2. ayda falan yapmıştı diye hatırlıyorum. Bütün herşeyime o tahlillerle bakmıştı ne var ne yok die çok şükür bişey cıkmadı..

Yok canım ya çok farklı birde diyorlar gaz sancısıyla karıstırmayın hareketlerı gazdır o die. Çok faarklı ben gaz sancımda iki büklüm oluyorum. Hem gaz oldugunda pardon ama gaz cıkarma istedğin oluyor çıkarmazsan içine vuruyor anlıyorsun bu gazdı diye.. Bebeğim normal dururken birden pıt die vuruyor. Kasıgıma dogru o an ne gazım vardı ne tuzum. Besbelli yani bebeğimin oldugu.. Bilmiyorum senin erken mi ama ben 16 haftamın sonuna dogru hissetmeye başladım yani daha yeni yeni.. Ve inanılmaz duygu gece soluma yattıgımda daha çok hissediyorum.. Gündüz hissettiğim ara ara pıt yatakta pıt pıt pıt oluyor Defalarca vuruyor..

Canım bende beyaz tenliyim ama hiç çizgim yok.. Nekadar dogru bir tez bilmiyorum ama cinsiyetle ilgisi var diyorlar. Erkekler bebekte çizgi oluyormuş. Kız bebeklerinde çok nadir duydum bende çizgi var diyen..

--------

cnm benim %98 kız dedi doktorum. son 5 gündür filan çizgim var göbek deliğinin altında.

Son düzenleme:

Benim %100 doktor 2 dudagını görüyorum dedi hehehe çok komikti.. Hiç çizgim yok.. Dediğim gibi kızlarda nadir oluyormuş yada bi tez sadece bünyeden yada başka şeyden

bnde beyaz tenlıyım bndede cızgı flan yok..belkı ılerleyen zamanlrda cıkıo

bnm bugun acayıp canım sıkkın.depresyonda gıbıyım.dokunsalar aglıcam o derece...havada cok kotu...uffff

Ayy cnm kocanada üzüldüm annesi sonucta oda istemes öyle olsun nede olsa annesi ve gerceği biliyor onun içinde zor
Ama takdir ettim gerçeği görüyor en azından kocan inşallah fazla görüşmek zorunda kalmassın cnm kaynananla :)

Cnm o vajina ağrısı bende de oluyor doktoruma sordum rahmin büyüyor genişliyor ondan dedi ve aynen hissettiğim ağrıyı tarif etti senin hissettiğin gibi..
Hareketleri bende bilmiorum ama Bnmde sanki kaşıyormuş gibi hissediyordum ama dün resmen sol tarafımda tık tık hissettim iki üç kere bizim canavarlar hareketlendi herhalde :))

nası alınırmıss bnm bebısım :)ne bılım canm ya bseyde yok ama boyle canm skkn...gozlerım doluyo durdugum yerde noluyosa

Alındım tabi hamilelik sendromu :))) Arada banada öyel oluyor canım patlıcak gibi içim şişiyor daralıyorum ağlıyorum rahatlıyamıyorum sanırım bıda hamilelik sendromu

valla canım öyle gerildim ki anlatamam.kaynanan için sen ya da bir başkası sevmekle alakası yok onun .tek bildiği kıskançlık.
Canım allah gönlünden tüm istediğin güzellerikleri sana versin.
Ay benımde oğlum olucak ama eşini yavrum gibi görürüm ben ya o da bayan sonuçta insan hemcinsini daha iyi anlamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…