- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.921
Canım ne oldu,kim üzdü seni bilemiyorum ama canını sıkma bitanem..Ankarada hava çok güzel sen adanada değil miydin hava niye kötüymüş acaba:)
valla canım öyle gerildim ki anlatamam.kaynanan için sen ya da bir başkası sevmekle alakası yok onun .tek bildiği kıskançlık.
Canım allah gönlünden tüm istediğin güzellerikleri sana versin.
Ay benımde oğlum olucak ama eşini yavrum gibi görürüm ben ya o da bayan sonuçta insan hemcinsini daha iyi anlamalı.
Alındım tabi hamilelik sendromu :))) Arada banada öyel oluyor canım patlıcak gibi içim şişiyor daralıyorum ağlıyorum rahatlıyamıyorum sanırım bıda hamilelik sendromu
lepisçim yaptığım bi gözleme göre kaynanasından çok çekmiş olan kaynanalar gelinine eziyet ediyo. Sanırım intikam alıyolar :d
kızlar
küçük prensesim için çok güzel bir nevresim takımı buldum
ama nerde satıldığını bulamadım
bilen varmı bi el atın nolur
Kızlar bu arada daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama bu doğum izni 6 aya 8 mart kadınlar gününde çıkacakmış diye duydumm :))
Kızlar bu arada daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama bu doğum izni 6 aya 8 mart kadınlar gününde çıkacakmış diye duydumm :))
evet canım doğrudur .
Bide bana sanki kocası daha az sevgisini gösteren otoriter olan kadınlarda böyle davranıyor gibime geliyor:)
herkese merhabaaa. Lepistess cim nerden duydun 8 martta çıkacagını çıkacagını cok heyecanlandım:)))
Lepisçim yaptığım bi gözleme göre kaynanasından çok çekmiş olan kaynanalar gelinine eziyet ediyo. Sanırım intikam alıyolar
Lepisçim yaptığım bi gözleme göre kaynanasından çok çekmiş olan kaynanalar gelinine eziyet ediyo. Sanırım intikam alıyolar
Canım el atalım da hanginin senin beğendiğin olduğunu nerden bilcez ??
oylemııı o zaman benm cekecek cılem var deseneeee :)
ben geldimmm geçmişi okudum biraz Redqueen'in anlattıklarını hayretle okudumm Allah yardımcın olsun canım.
Benim kayınvalide de çok çektiğini söylüyor korkardık diyor ama ben daha çektirecek kadar birşeyi görmedim. Arada batan şeyler oluyor ama oda huyu öyleHemm hiçte korkmuyorum kendisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?