2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama bu doğum izni 6 aya 8 mart kadınlar gününde çıkacakmış diye duydumm :))

Lepisçim yaptığım bi gözleme göre kaynanasından çok çekmiş olan kaynanalar gelinine eziyet ediyo. Sanırım intikam alıyolar

Alındım tabi hamilelik sendromu :))) Arada banada öyel oluyor canım patlıcak gibi içim şişiyor daralıyorum ağlıyorum rahatlıyamıyorum sanırım bıda hamilelik sendromu

aynenn bebeim sistim resmen catlicamdusa grdm cktim iyi geldi biraz herseyi hamilelik psikolojisine bglamak super bsi ama dimi kocama bgriyorum hamilelik iste oturup agliyorum hamilelikten snirlerm cok bozuk

kızlar
küçük prensesim için çok güzel bir nevresim takımı buldum
ama nerde satıldığını bulamadım
bilen varmı bi el atın nolur

lepisçim yaptığım bi gözleme göre kaynanasından çok çekmiş olan kaynanalar gelinine eziyet ediyo. Sanırım intikam alıyolar :d

evet canım doğrudur .
Bide bana sanki kocası daha az sevgisini gösteren otoriter olan kadınlarda böyle davranıyor gibime geliyor:)

Kızlar bu arada daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama bu doğum izni 6 aya 8 mart kadınlar gününde çıkacakmış diye duydumm :))

artık çıkarırlar umarım 4 gözle onu bekliyoruz 2 ayı doğum öncesi 4 ayı doğum sonrası sanırım
ben öğretmenim doğumum yaza geldiği için 2 ayım boşa gidiyor ekleyemiyorum doğum sonrasına hayırlsı bakalım
aslında çocuğun hakkı bir yıl olmalıydı ama ne yapalım

inşallah yaa 4 gözle bekliyorum bu haberi yapsınlar artık o bile az aslında ama neyapalım ben kızım 3 aylıkken işe başlamıştım hala içimde uhdedir...

herkese merhabaaa. Lepistess cim nerden duydun 8 martta çıkacagını çıkacagını cok heyecanlandım:)))

canım işyerinde arkdaşımdan duydum hatta aa bilmıyor msun falan dedi :) bilmememe şaşırdı.
O da hamile ama bilemiyorum ne kadar doğru bir bilgi .
Ay ben de çok sevindim

Lepisçim yaptığım bi gözleme göre kaynanasından çok çekmiş olan kaynanalar gelinine eziyet ediyo. Sanırım intikam alıyolar

Benim kayınvalide de çok çektiğini söylüyor korkardık diyor ama ben daha çektirecek kadar birşeyi görmedim. Arada batan şeyler oluyor ama oda huyu öyle Hemm hiçte korkmuyorum kendisinden

ben geldimmm geçmişi okudum biraz Redqueen'in anlattıklarını hayretle okudumm Allah yardımcın olsun canım.

sağol canım bundan sonra daha rahat olucam inşallah. kızlar cidden çok destek oldular,bu sabah ağlamaktan dolayı migren krizindeyim ama mutluyum çünkü çözüme kavuştu
cidden susmamak gerekiyormuş çok sevdiğim bi sözü gerçekleştirdim "kimse kırılmasın diye susmayın,unutmayın ;siz kaldırabiliyorsanız onlarda kaldırabilir"

Benim kayınvalide de çok çektiğini söylüyor korkardık diyor ama ben daha çektirecek kadar birşeyi görmedim. Arada batan şeyler oluyor ama oda huyu öyle Hemm hiçte korkmuyorum kendisinden

Korkma tabi kızıııım Napabilirler bizim gibi cadılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…