- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.941
canımsıınn
sayende sanırım resim yükleyebildim
kızlar bu nevresim takımı nerde satılıyor hiç gözünüze çarptımı?
kızımda bende çok beğendik...
ahahaha angel çok mu çekmiş tatlım senin kaynanaYandın sen kaç ordan kaç
Arada benimde vajinamda ani bir sancı oluyor çığlı katıyorum ama saniyelik birşey sonra geçiyor ara ara yokladığıda oluyor.
Çakal 15 günde bir para için çağrıyorsa sende 1 hafta sonrasına git canım kontrol diye para alamıyorlar. Kan idrar tahlilini benim 2. ayda falan yapmıştı diye hatırlıyorum. Bütün herşeyime o tahlillerle bakmıştı ne var ne yok die çok şükür bişey cıkmadı..
Yok canım ya çok farklı birde diyorlar gaz sancısıyla karıstırmayın hareketlerı gazdır o die. Çok faarklı ben gaz sancımda iki büklüm oluyorum. Hem gaz oldugunda pardon ama gaz cıkarma istedğin oluyor çıkarmazsan içine vuruyor anlıyorsun bu gazdı diye.. Bebeğim normal dururken birden pıt die vuruyor. Kasıgıma dogru o an ne gazım vardı ne tuzum. Besbelli yani bebeğimin oldugu.. Bilmiyorum senin erken mi ama ben 16 haftamın sonuna dogru hissetmeye başladım yani daha yeni yeni.. Ve inanılmaz duygu gece soluma yattıgımda daha çok hissediyorum.. Gündüz hissettiğim ara ara pıt yatakta pıt pıt pıt oluyorDefalarca vuruyor..
günaydııııın :)
bahsettiğin ağrı bendede oluyor ya gün içinde ara ara giriyor, benimki idrar yolu iltihabı değil ondan eminim daha önce idrar yollarım iltihaplanmıştı tuvalete çıktığımda yanma oluyordu, şu anda öyle bişey yok. Sanki vajinama bi baskı uygulanıyomuş gibi benim ağrım. Arkama yaslanıp bacaklarımı biraz açıp oturunca geçiyor onu farkettim sende dene.
Bebeğin hareketlerine gelince ben üç dört gündür hissediyorum sanırım, gazı anlarsın ya bu daha farklı bişey, benim karnımda bişey kımıl kımıl ediyormuş gibi sanki içimde balık varmış gibi oluyor, her zaman olmuyor, genelde yemekten sonra :)) ne garip anlattım dimi:)
Canım doktoruna sorduğunu okuyunca rahatladım valla. İnsan tedirgin oluyor . Hele vajinada falan hissedince.Cnm o vajina ağrısı bende de oluyor doktoruma sordum rahmin büyüyor genişliyor ondan dedi ve aynen hissettiğim ağrıyı tarif etti senin hissettiğin gibi..
Hareketleri bende bilmiorum ama Bnmde sanki kaşıyormuş gibi hissediyordum ama dün resmen sol tarafımda tık tık hissettim iki üç kere bizim canavarlar hareketlendi herhalde :))
Benim kayınvalide de çok çektiğini söylüyor korkardık diyor ama ben daha çektirecek kadar birşeyi görmedim. Arada batan şeyler oluyor ama oda huyu öyleHemm hiçte korkmuyorum kendisinden
bnm bugun acayıp canım sıkkın.depresyonda gıbıyım.dokunsalar aglıcam o derece...havada cok kotu...uffff
oyle oldugunu soyler cnmmumkun oldugunca kaciyorum kuzum seni uzaktan seviom ben onu
Korkma tabi kızıııımNapabilirler bizim gibi cadılara
mesaj veriyo hayatimmmm kaynanadn korkardk diyosmdiki gelimlerde bi tuhaf oldu cnm kimsedn korkulari yok demenn es anlamlisi
Rica ederim tatlım evet yüklemişsinÇok da şirin görünüyor nevresimler ama sana bulma konusunda yardım edemiycem sanırım. Çünkü o nevresime hiç rastlamadım. Ama eğer rastlarsam mutlaka nerden bulabileceğini söylerim muccck.
Ayyy angel yarıldım öğlen öğlen ahahahahahEvet bence de gizli mesaj var çok subliminal mesajlar bunlar
bide bebişlere isim düşündünüzmü benim bi prensesim olucak daha tam karar veremedik
anam kaynanalrda degisti eskiden suratinA soylerlermis direk yani simdi alttan alttan veriyolar msji
Günaydın şiş göbişliler, kızım ve ben geldik.
benim hiç göbişim yok ama olsun bebişim vardır inşallah banada günaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?