2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımsıınn
sayende sanırım resim yükleyebildim
kızlar bu nevresim takımı nerde satılıyor hiç gözünüze çarptımı?
kızımda bende çok beğendik...

Rica ederim tatlım evet yüklemişsin Çok da şirin görünüyor nevresimler ama sana bulma konusunda yardım edemiycem sanırım. Çünkü o nevresime hiç rastlamadım. Ama eğer rastlarsam mutlaka nerden bulabileceğini söylerim muccck.

Evet özellikle bugün ara ara yokluyor sürekli. Kasıklarımda ağrı daha sık olur. Yürüyüş ve egzersiz yapıyorum. Onun etkisidir diye düşünüyordum. Ama vajinada olunca tedirgin oldum açıkçası. Rahatladım şimdi.

Bebeğin hareketlerinin nasıl olacağını çok merak ediyorum. Bugün hissettim gibi sanki. Emin değilim Ben sürekli kendimi dinleyen bi insan değilimdir. Mide ağrısını üniversitede keşfettiğim için bebeğimi de doğum ayakın hissederim diye korkuyorum

Evet İnternette artık abcakları açıp oturmak gerektiğini okudum. Özellikle böyle ağrıların olduğu durumlarda. Ben de öyle hiç rahat edemem ki. Mesela ala sırtüstü uyuyorum. Öyle o kdar rahat uykuya dalıyorum ki anlatamam. Sola ya da sağa yattığımda belim çok ağrıyor

Canım doktoruna sorduğunu okuyunca rahatladım valla. İnsan tedirgin oluyor . Hele vajinada falan hissedince.
Bebeğimin artık hareketlenmesini ve zıp zıp zıplamasını istiyorum. Ulatrasondan önce çikolata yiyorum ama doktor ölçümlerini zor yapıyor. Ya çok inatçı olacak ya da tembel

Benim kayınvalide de çok çektiğini söylüyor korkardık diyor ama ben daha çektirecek kadar birşeyi görmedim. Arada batan şeyler oluyor ama oda huyu öyle Hemm hiçte korkmuyorum kendisinden

mesaj veriyo hayatimmmm kaynanadn korkardk diyosmdiki gelimlerde bi tuhaf oldu cnm kimsedn korkulari yok demenn es anlamlisi

bnm bugun acayıp canım sıkkın.depresyonda gıbıyım.dokunsalar aglıcam o derece...havada cok kotu...uffff

Aynı şeyi ben dün yaşadım angel yataktan sinirle kalktım ... Sebepsiz sinir ve gece yatana kadar devam etti ne kadar sakinleşmeye çalıştıysam da fayda etmedi. Cem Yılmaz ı izlerken bile kahkaha atıp hem de sinirimden ağlıyordum felaket bir gündü Bugün iyiyim keyfim de yerinde .. Anneme sordum normal kızım dedi :)) Anneler her şeyi bilir

merhaba kızlar bizz 17+5 olduk hareketlerini ne zaman hissederim acaba elimi karnıma koyunca arada bişi pıtlıyo omu acaba :) bide avcılar tarafında oturan hamişlerr hangi hastaneye dr gidiyosunuz

selamm kızlar,
ben geldim:):):) ne güzelmiş evde olmak. 2 ay raporum tabiki de onaylanmadı patronlar tarafından ama 3 haftaya izin verdiler.
umarım o vakte düzelir bu damar sorunu. hatta doktorun abartıyordur falan gibi de bi laf etti patron.
olsun ama çok rahatlamış hissediyorum kendimi şimdiden 3 hafta ilaç gibi gelecek bana.

benim hiç göbişim yok ama olsun bebişim vardır inşallah banada günaydın :)

Ah canım benim tabi ki sana da günaydın. Dur sen annesi dur bak senin göbiş hepimizinkini geçecek. Şu minişko bi büyüsün hele gör bak. Daha 14+ lardasın. Şöyle bi 17. haftaya gir bak neler oluyo benden sölemesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…