2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar karında çizgisi olan varmı diye soranlar olmuş bnm çok açık renk fakat bariz belli olan çizgim var

kıslar ya bu çizgide nerden çıktı ne çizgisi tam olarak karnınızın neresinde? zaten göbişim yok die depresyondayım şimdi bide çizgi aramaya başladım ((

inşallah canım hadi bakalım ama sadece göbiş büyüsün. bazen acaba bu bebek benm göğüslerimde yada totomda olabilir mi diye düşünmüyor değilim :)) çünkü ikiside büyüdü göbeğimi solladı. iyice kum saatine benzedim :) tartıda iki aydır 58 kiloyum zaten 56yla hamile kalmıştım sadece ilk ay 2 kilo aldım demkki :) o da malum yerlerime :)

Aynen canım ben de seninle nerdeyse aynı kilodayım ve benim de bebiş başka yerimde sanırım bi görünüp bi kaybolan göbeğim var acayip bişey. Her ay fotoğraf çekilenlere hayranlıkla bakıyorum Göbeğimde çizgi de belirmedi henüz ama göğüslerimin etrafı belirginleşti rengi koyulaştı ve büyüdü sanki o kısım. Sende de oldumu öyle?

haftalarımızda aynı yuppiii benden bi tane daha buldum. evet canım benmde göğüsler doğuma şimdiden hazır :) dediğin gibi epey koyulaştı etrafı ve genişledi. ben kabız olunca göbeğim çıkıyo biz onu bebek diye bir iki gün seviyoz sonra kabızlık problemim gittiğinde göbek falan kalmıyor :) senin ilk gebelik mi kesin hareketlerinide hissetmiyorsundur ben gibi

kıslar ya bu çizgide nerden çıktı ne çizgisi tam olarak karnınızın neresinde? zaten göbişim yok die depresyondayım şimdi bide çizgi aramaya başladım ((

Canı mdur ya ne depresyonu kendimi anlatayımda için rahatlasın :) 17+2. haftamdayım.. cumartesi doktrodaydım. Bebeğime bakmak için uzandm kız beni hazırlıyordu. Ayyy bu ne hiçç göbeğin yok demezmiii yıkıldım yaaa dedim yarama tuz basma bende üzülüyorum. Üzülüyormusun diye güldü. Buraya 2 aylık geliyorlar karınalrı önde gidiyor die üzülüyorlar sende yok die üzülüyorsun dedi. Bence olmasın daha güzel üzülme deedi. 3 lü test için labaratuara indim. Kız kan alcak nekadarlıksın dedi 17 dedimm aaaa ne güzel hiç karnın yok dedi :)))) Şimdi rahatlamısındır umarım Bebeğim bunalra üzüldü galiba bugün karnımı çok büyük görüyorum çıakrdı kendisini meydana

Çok güldüm canım benim de gazdan şişiyor. Hareketler için de tetikte bekliyorum heran ama tık yok. İlk bebek nasıl birşey hissedeceğimi de bilemiyorum. Bekliyoruz bakalım... Geçen yıl doğum yapan kuzenime sordum o tam 20. haftasında hissetmiş.

Cnm dikkat ettim bende çok acık kahve rengi karnımın tam ortasından altına kadar çizgi var :) o hemen çıkmıo ben beyaz tenli olmama ragmen bende cıktı herkesde aynı deil kiii...
Ama sen bunları takma bence ben 18. haftadayım benim 2 hafta önce fln birden bi uyandım sabah karnım hafif cıkmıştı bakarsın sanada öyle olur paranoya yapma tatlım lütfenn :)

benimde ilk bebişim ondan hissedemiyoruz sanırım hem bak takvimde de yazıyor "Bebeğiniz yeterince hareketli olsada hala onun hareketlerini hissedemiyorsunuz" sağlıkları sıhatleri yerinde olsunda gerisi önemli değil.senin cinsiyet belli mi

kızlar bu bahsettiğiniz çizgi göbüşümüzün neresinde ki ? biraz geçmişi okudum ama maalesef bulamadım

kızlar bu bahsettiğiniz çizgi göbüşümüzün neresinde ki ? biraz geçmişi okudum ama maalesef bulamadım

LİNEA NİGRA (KARINDA KOYU RENK ÇİZGİ)
Linea Nigra veya Linea Negra denilen çizgi bazı hamile bayanlarda oluşan göbek altından başlayarak aşağıya doğru uzanan dikey koyu çizgidir. Genellikle gebeliğin 4. - 5. aylarında sonra oluşur ve koyu tenli hamilelerde daha sık görülür. Gebelikte meydana gelen hormonal değişiklikler nedeniyle ciltte melanin pigmentinin artmasından dolayı oluşur. Gebelik bittikten sonra çoğunlukla bu çizgi kaybolur fakat bazı bayanlarda tamamen geçmeyebilir. Bu çizginin bebeğin kız veya erkek olmasıyla hiçbir ilgisi yoktur, halk arasındaki bu tür söylentiler asılsızdır.

bende yatay çizgi arıyordum şimdi farkettim o dikey çizgiden bende de oluşmaya başlamış yaşasın bende hemileyim :)

Bende yok ama arkadaşımın görmüştüm. Göbek deliğinin altından bikini bölgene kadar uzanıyor ince bir çizgi. Ya bikini bölgenden karnının üstüne kadar uzuyor.. Arkadasımın son aylarında up uzun bir çizgiydi :)

dokuzay o çizgi bende yok ama bende hamileyim canım herkeste olacak diye birşey yok ki olmayanda olmuyor diye biliyorum :) yoksa kendimi piskopata baglardım bende niye yok die..

Yok cinsiyet konusunda da meraktayız doktor en ufak bir ipucu vermedi :) 14 Martta kontrolüm var inşallah açar gösterir hemencik.

Hemen wc ye gidip bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…