- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.961
Kızlar karında çizgisi olan varmı diye soranlar olmuş bnm çok açık renk fakat bariz belli olan çizgim var
Ah canım benim tabi ki sana da günaydın. Dur sen annesi dur bak senin göbiş hepimizinkini geçecek. Şu minişko bi büyüsün hele gör bak. Daha 14+ lardasın. Şöyle bi 17. haftaya gir bak neler oluyo benden sölemesi :))
inşallah canım hadi bakalım ama sadece göbiş büyüsün. bazen acaba bu bebek benm göğüslerimde yada totomda olabilir mi diye düşünmüyor değilim :)) çünkü ikiside büyüdü göbeğimi solladı. iyice kum saatine benzedim :) tartıda iki aydır 58 kiloyum zaten 56yla hamile kalmıştım sadece ilk ay 2 kilo aldım demkki :) o da malum yerlerime :)
mesaj veriyo hayatimmmm kaynanadn korkardk diyosmdiki gelimlerde bi tuhaf oldu cnm kimsedn korkulari yok demenn es anlamlisi
Aynen canım ben de seninle nerdeyse aynı kilodayım ve benim de bebiş başka yerimde sanırımbi görünüp bi kaybolan göbeğim var acayip bişey. Her ay fotoğraf çekilenlere hayranlıkla bakıyorum Göbeğimde çizgi de belirmedi henüz ama göğüslerimin etrafı belirginleşti rengi koyulaştı ve büyüdü sanki o kısım. Sende de oldumu öyle?
ilahi şekerim ya güldürdün beniii..
kıslar ya bu çizgide nerden çıktı ne çizgisi tam olarak karnınızın neresinde? zaten göbişim yok die depresyondayım şimdi bide çizgi aramaya başladım((
guldururumm hayatim seni hep gulsun yuzumuz oh iste boyle
haftalarımızda aynı yuppiii benden bi tane daha buldum. evet canım benmde göğüsler doğuma şimdiden hazır :) dediğin gibi epey koyulaştı etrafı ve genişledi. ben kabız olunca göbeğim çıkıyo biz onu bebek diye bir iki gün seviyoz sonra kabızlık problemim gittiğinde göbek falan kalmıyor :) senin ilk gebelik mi kesin hareketlerinide hissetmiyorsundur ben gibi
kıslar ya bu çizgide nerden çıktı ne çizgisi tam olarak karnınızın neresinde? zaten göbişim yok die depresyondayım şimdi bide çizgi aramaya başladım((
Çok güldüm canım benim de gazdan şişiyor. Hareketler için de tetikte bekliyorum heran ama tık yok. İlk bebek nasıl birşey hissedeceğimi de bilemiyorum. Bekliyoruz bakalım... Geçen yıl doğum yapan kuzenime sordum o tam 20. haftasında hissetmiş.
kızlar bu bahsettiğiniz çizgi göbüşümüzün neresinde ki ? biraz geçmişi okudum ama maalesef bulamadım
kızlar bu bahsettiğiniz çizgi göbüşümüzün neresinde ki ? biraz geçmişi okudum ama maalesef bulamadım
Herkes açıp bakıyordur şimdii
LİNEA NİGRA (KARINDA KOYU RENK ÇİZGİ)
Linea Nigra veya Linea Negra denilen çizgi bazı hamile bayanlarda oluşan göbek altından başlayarak aşağıya doğru uzanan dikey koyu çizgidir. Genellikle gebeliğin 4. - 5. aylarında sonra oluşur ve koyu tenli hamilelerde daha sık görülür. Gebelikte meydana gelen hormonal değişiklikler nedeniyle ciltte melanin pigmentinin artmasından dolayı oluşur. Gebelik bittikten sonra çoğunlukla bu çizgi kaybolur fakat bazı bayanlarda tamamen geçmeyebilir. Bu çizginin bebeğin kız veya erkek olmasıyla hiçbir ilgisi yoktur, halk arasındaki bu tür söylentiler asılsızdır.
bende yatay çizgi arıyordum şimdi farkettim o dikey çizgiden bende de oluşmaya başlamış yaşasın bende hemileyim :)
açtım baktım inanki pluscığm. hemde okulda :) Allahım bu merak nasıl bir güdüdür böyle :)
benimde ilk bebişim ondan hissedemiyoruz sanırım hem bak takvimde de yazıyor "Bebeğiniz yeterince hareketli olsada hala onun hareketlerini hissedemiyorsunuz" sağlıkları sıhatleri yerinde olsunda gerisi önemli değil.senin cinsiyet belli mi
LİNEA NİGRA (KARINDA KOYU RENK ÇİZGİ)
Linea Nigra veya Linea Negra denilen çizgi bazı hamile bayanlarda oluşan göbek altından başlayarak aşağıya doğru uzanan dikey koyu çizgidir. Genellikle gebeliğin 4. - 5. aylarında sonra oluşur ve koyu tenli hamilelerde daha sık görülür. Gebelikte meydana gelen hormonal değişiklikler nedeniyle ciltte melanin pigmentinin artmasından dolayı oluşur. Gebelik bittikten sonra çoğunlukla bu çizgi kaybolur fakat bazı bayanlarda tamamen geçmeyebilir. Bu çizginin bebeğin kız veya erkek olmasıyla hiçbir ilgisi yoktur, halk arasındaki bu tür söylentiler asılsızdır.
bende yatay çizgi arıyordum şimdi farkettim o dikey çizgiden bende de oluşmaya başlamış yaşasın bende hemileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?