2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dokuzay o çizgi bende yok ama bende hamileyim canım herkeste olacak diye birşey yok ki olmayanda olmuyor diye biliyorum :) yoksa kendimi piskopata baglardım bende niye yok die..

tatlım biliyorum hamile olduğunu. benim bulantım kusmam olmadı çok şükür, karnımda çıkmadı yani hamilelik belirtilerinden bi çoğunu yaşamadığım için henüz, esprisine dedim bi tane belirti gördüm hamileyim diye, eşim benden çok aş eriyo, canı bişeyler istiyo başı dönüyoi midesi yanıyo :)))

kızlar ilk hamileliğim 24 yaşındaydım çok rahat bi hamilelik geçirdim son haftama kadar çalıştım işimi gücümü kendim yaptım ama şimdiki hamileliğim çok farklı bacaklarım belim kalçam çok agrıyor azıcık hareket etsem çok yoruluyorum 3 tane vitamin hapı takviyesi alıyorum işimi gücümü yarım yamalak yapar oldum yaş 32 acaba yaşla mı alakalı yoksa erkek kız bebek farkıylamı anlayamadım

merhaba kızlar,
pazartesi sendromunu atlatıp ancak yazabiliyorum neler konuşulmuş neler yine ama hızınıza yetişmek mümkün değil. göbekteki çizgiye bakmışsınız, bende de var. hatta bende önceden de çok hafif bi şekilde vardı. azıcık rengi koyulaştı sadece. bunlar keyifli belirtiler, çok şükür atlattık çoğumuz o kötü belirtileri. ilk haftalar geçmek bilmezken şimdi zaman su gibi akıp gidiyor sanki. 17. haftam da bitiyor bugün, neredeyse yarıladık. dün akşam internette kız isimleri sözlüğüne baktık eşimle, olabilir dediklerimizi bi köşeye not ettik. ama zor işmiş gerçekten. ha bi de bebek mağazalarını dolaştık azıcık. alınacak ne çok şey var ama ne gerekli, ne gereksiz, ne kullanışlı, ne kullanışsız karar vermek zor. 2012 annelerinden yardım istemek lazım.

Bir kaç tane kız bebek ismi önerebilirim ilgilenenleree :) Benim kızım olsaydı adı yine Aren olurdu Lidya adını çok beğenirim ki benim adımdır Serra çok şirin gelir. Meyra , Arya , Nilda , Duru olabilir mesela :)

:)) Bende takıldım canımcım ya hoşuma gitti yazın.. Aynen benimde eşim öyle bazen diyorum hangimiz hamileyiz diye.. Iyyy midem bulandı ayyy şu olsada yesekk ay karnım ay orammm dio hep.. Kopuyorum gülmekten Ben taşıyıcı anne o özellikleri taşıyıcı annecik

Benim de ince bir çizgim var hayırlı olsun göğüslerime bakmaktan karnımı ihmal etmişim

ah o göğüsler ahhhh aldı başını gidiyor uçlarını sanki pompayla şişiriyorlar bu göğüsler benim olamaz ya eşim bile tanıyamıo dalga geçio memişlerimle aşkım koca memeli oldun dio yaa utanç verici

miraba güzeller
nasılsınız
göbişte cizgi bendede var hamişlik önceside belli belirsiz vardı ama biraz belirginleşmişş
göğüsler benimde fina yaa tontili oldular benim minişlerrruclarıda koyulaştııı noluyo bana oluyorum aydada sonra diorum kızım hamişsin şişmeye başlayan göbişimi görüncee

kızlar kuyruk sokumumun uzerıne oturamıyorum ağrıyor sankı esniyor gibi sızlıo oturunca üstüne nie bole oldum ya belim sırtlarım desen bi haylıole bı bıcırlar neler yapıyor bizeee

Benim de ince bir çizgim var hayırlı olsun göğüslerime bakmaktan karnımı ihmal etmişim

güldürdün canım buarada çizgi demişken aklıma geldi. ben idrar testinde de hiç çift çizgi göremeden hamile olduğumu öğrendim. içimde ukte kaldı o çift çizgi eczaneden alıp bi tane yapsam şimdi çift çıkar heralde hem dünya gözüyle bi çift çizgi görmüş olurum :)))

aL Yap canım, çıkar çift çizgi millet hamile oldugunu anlamıyor ya üstüne görenler 3 4 aylıkken çıkıyor.. hem hatıra saklarsın :) Ben saklıyorum..

merhaba kızlar bugün pazartesi işler çok yoğun ancak şimdi bakabildim topiğe.
dünbiraz temizlik olaylarına kaptırdım kendimi sonra 3 saat karnımda bıçak saplanması gibi ağrılarım olduu çok korktum ama acildekiler anlamaz diye gitmedim. bugün iyiyim ama aklım bebişimde kaldı birşey oldu olacak diye çok korktum napayım haftaya kontrolüm var onu bekleyimmi bebeğime birşey olsa ağrılarım devam ederdi değilmi napayım kızlar bilemedim:26:

o çok yorulduğunda olurmuş canım devam etmiyorsa gitmene gerek yok. bendede oluyor arada. bi dahada temzlik yapıyom diye kendini yorma. temzliyoruzda noluyo gene pisleniyo.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…