- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.981
dokuzay o çizgi bende yok ama bende hamileyim canım herkeste olacak diye birşey yok ki olmayanda olmuyor diye biliyorum :) yoksa kendimi piskopata baglardım bende niye yok die..
selam kzıalr herkesin keyfi yerindedir inşallah iş yerindeki yogunluktan giremiyorum aklım sizlerde
selam canım göbüşümüzde çizgi aramakla meşgulüz biz
tatlım biliyorum hamile olduğunu. benim bulantım kusmam olmadı çok şükür, karnımda çıkmadı yani hamilelik belirtilerinden bi çoğunu yaşamadığım için henüz, esprisine dedim bi tane belirti gördüm hamileyim diye, eşim benden çok aş eriyo, canı bişeyler istiyo başı dönüyoi midesi yanıyo :)))
Benim de ince bir çizgim var hayırlı olsun göğüslerime bakmaktan karnımı ihmal etmişim
Benim de ince bir çizgim var hayırlı olsun göğüslerime bakmaktan karnımı ihmal etmişim
güldürdün canım buarada çizgi demişken aklıma geldi. ben idrar testinde de hiç çift çizgi göremeden hamile olduğumu öğrendim. içimde ukte kaldı o çift çizgi eczaneden alıp bi tane yapsam şimdi çift çıkar heraldehem dünya gözüyle bi çift çizgi görmüş olurum :)))
merhaba kızlar bugün pazartesi işler çok yoğun ancak şimdi bakabildim topiğe.
dünbiraz temizlik olaylarına kaptırdım kendimi sonra 3 saat karnımda bıçak saplanması gibi ağrılarım olduu çok korktum ama acildekiler anlamaz diye gitmedim. bugün iyiyim ama aklım bebişimde kaldı birşey oldu olacak diye çok korktum napayım haftaya kontrolüm var onu bekleyimmi bebeğime birşey olsa ağrılarım devam ederdi değilmi napayım kızlar bilemedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?