2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kopardın beni ahahah Ve Aynı ben gibisin ben doktora demiştim doktor bey bende hiç bir belirti yok hamile oldugumdan eminmisiniz adam kopmuştu şükret haline diye buarada cift çizgili idrar testimi bende hala saklıyorum

Aynen kızlar imkanınız varsa kadın tutun ben öyle yaptım arada alırdım kadını şimdi hep alıyorum..Ben sadece günlük iş yapıyorum..

kopardın beni ahahah Ve aynı ben gibisin ben doktora demiştim doktor bey bende hiç bir belirti yok hamile oldugumdan eminmisiniz adam kopmuştu şükret haline diye Buarada cift çizgili idrar testimi bende hala saklıyorum

evet evet hemen çıkınca almalıyım bir test. Ben aslında 3 kez yaptım test ama idrarda çıkmadı doktora gidip öğrendik bebeğimizi.şimdi bebeğim sorar hani anne benim testim der, yoksa evlatlık mıyım der. Delil biriktirmemiz lazım :) okulda geçen bi öğrenci evlatlık olduğundan şüpheleniyordu hemde 3 kardeş olmalarına rağmen, zamane çocukları ilginç...

Al yap valla onun heyecanı da başka güzel :)

ya o memeleri hic deme bildigin koca buyudu ergrnlige yeni grmis gbi aciyo..kocamda diyo utaniorm vlaaseriyo adam.aksm otururkn bi bakiyorum ayaklanmis canm sunu istedi carsiya gdiyorum diye..ya asermk istiyorum bide bnm icn gtsn carsiyabn 1kilo aldm o 3u 4u devirdi beraber dogurucaz heraldebnde sakliyom testleri.bde bn emin olmk icn 2gun ustuste yapmism 2sde duruyo

bu arada bnde czgi flan yok.kuzenmdeyim vla meraktan banyoya gttm baktim ama yok beyaz tenliym ondanmi.yoksa karnmdaki tuyler artti ondanmidoktordan utaniyorum acmaya beyaz tenliyim dosdoru kilim tuyum yoktr bu gobegm ne yaaa

arkadaşlar acil cevap lütfen sol göğsümün ucu çok sızlıyordu bende sıktım biraz ve kolostum denilen o ilk sütten çıktı sizce kötü bişeylermi oluyo acilllll cevap

arkadaşlar acil cevap lütfen sol göğsümün ucu çok sızlıyordu bende sıktım biraz ve kolostum denilen o ilk sütten çıktı sizce kötü bişeylermi oluyo acilllll cevap

yok canım sorun değil bende de olmuştu bir kere ama sıkmamak gerekiyor normal diyor doktor vucud alışıyormuş oynama demişti bende oynamıyorum birdaha da gelmedi zaten son dönemde tekrar geliyormuş diye duydum. benden tavsiye göğüslerde kuruyor o yüzden ben yağlanırken göğüslerimide yağlıyorum sarkmasın gögüs uçları yumuşasın diye faydası oluyor:)

Sende bendensin bende emiin olmak için ikitane yapmıştım ve bende ikisinide saklıyorum tam alemiz yaaa

Kiyamam yavrum küçücük şey can taşıyor. Bı de pipisi var oyy teyzesinin küçük pilisi

cıdden ya mınıcıkler ama pıpılerı kukuları var ya...allahım buyuksun yarabbm bu mucıze yanı bska bısey degıl..bı spermden bı bebek olusuyo snra o kucucuk bebek bı bırey oluyo....

Sende bendensin bende emiin olmak için ikitane yapmıştım ve bende ikisinide saklıyorum tam alemiz yaaa

aynen canm acaba yanlısmı dıye ertesı gun sabahın korunde tekrar kalkıp ıkıncı testı yapmıstım gozume cop batmıs gıbı..cekmecede duruyolar gecen bı baktım o kırmızı czgıler bı tuhaf olmus evrımlesmıs sankı :)

kızlar bebişimin her çırpınışında ayy...die ses çıkarıyorum sıpam yaaa

Son düzenleme:
ben de ilk kez bugün hissettim hareketlerini kuzumun, kelebek gibi pırpır edip durdu, birde yer değiştirdi pıt pıt karnımın içinde,
henüz hareketleri hafif ama hissedebildim. 1 haftaya daha güçlü hissedeceğimi düşünüyorum,
anne üzülme ben burdayım der gibiydi.
bugün tartıldım 3 kilo daha almışım, toplamda 4 etti. sonunda hamile kaldığım kilonun 1 kilo üzerine çıkabildim, çok mutluyum.
o yüzden henüz 1 kilo almış kabul ediyorum kendimi,
doktorumda pek zayıf ben kilo alamadım diye hayıflanırken aman kilo alma deyip duruyor bana,

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben hissettim bebeğimiiiiiiiiiii
2 kere yokladı annesini canım benimmmmmmmmmmmmm
Çok mutluyum kızzlarrrrr

Darısı hepinizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…