- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.001
tatlım biliyorum hamile olduğunu. benim bulantım kusmam olmadı çok şükür, karnımda çıkmadı yani hamilelik belirtilerinden bi çoğunu yaşamadığım için henüz, esprisine dedim bi tane belirti gördüm hamileyim diye, eşim benden çok aş eriyo, canı bişeyler istiyo başı dönüyoi midesi yanıyo :)))
kopardın beni ahahahVe aynı ben gibisin ben doktora demiştim doktor bey bende hiç bir belirti yok hamile oldugumdan eminmisiniz adam kopmuştu şükret haline diye Buarada cift çizgili idrar testimi bende hala saklıyorum
güldürdün canım buarada çizgi demişken aklıma geldi. ben idrar testinde de hiç çift çizgi göremeden hamile olduğumu öğrendim. içimde ukte kaldı o çift çizgi eczaneden alıp bi tane yapsam şimdi çift çıkar heraldehem dünya gözüyle bi çift çizgi görmüş olurum :)))
herkes açıp bakıyordur şimdii
ah o göğüsler ahhhh aldı başını gidiyoruçlarını sanki pompayla şişiriyorlar bu göğüsler benim olamaz ya eşim bile tanıyamıo dalga geçio memişlerimle aşkım koca memeli oldun dio yaa utanç verici
arkadaşlar acil cevap lütfen sol göğsümün ucu çok sızlıyordu bende sıktım biraz ve kolostum denilen o ilk sütten çıktı sizce kötü bişeylermi oluyo acilllll cevap
ya o memeleri hic deme bildigin koca buyudu ergrnlige yeni grmis gbi aciyo..kocamda diyo utaniorm vlaaseriyo adam.aksm otururkn bi bakiyorum ayaklanmis canm sunu istedi carsiya gdiyorum diye..ya asermk istiyorum bide bnm icn gtsn carsiya bn 1kilo aldm o 3u 4u devirdi beraber dogurucaz heralde bnde sakliyom testleri.bde bn emin olmk icn 2gun ustuste yapmism 2sde duruyo
bebişimin pipisini gördük kızlaroğluşum geliyor...
Kiyamam yavrum küçücük şey can taşıyor. Bı de pipisi varoyy teyzesinin küçük pilisi
Sende bendensin bende emiin olmak için ikitane yapmıştımve bende ikisinide saklıyorum tam alemiz yaaa
Kızlar bu arada daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama bu doğum izni 6 aya 8 mart kadınlar gününde çıkacakmış diye duydumm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?