- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.021
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben hissettim bebeğimiiiiiiiiiii
2 kere yokladı annesini canım benimmmmmmmmmmmmm
Çok mutluyum kızzlarrrrr
Darısı hepinizin başına
Kızlar çatlak kremi için site ismi soranlar olmuş. Dün rastlamıştım, bu sitede bildiğimiz bir marka indirimde. İsteyenler varsa işine yarayabilir.. http://www.............../urunlist.aspx?id=2149&kid=2124
Bir kaç tane kız bebek ismi önerebilirim ilgilenenleree :) Benim kızım olsaydı adı yine Aren olurduLidya adını çok beğenirim ki benim adımdır Serra çok şirin gelir. Meyra , Arya , Nilda , Duru olabilir mesela :)[/QUOTE
seyyaaaahhh kızının ası Aren mi??? Bende minik erkeğime Aren yada Arel ismini koymak istiyorum. İkisi de unisex isimler diye biliyorum.. Hatta Aren in bir anlamı güneşin oğlu diye duymuştum yani erkek ismi diye biliyorum..Kıza da erkeğe de konulabilir sanırsam ben çok beğeniyorum bu iki ismi ve anlamlarını..
o krem ne kadardı o sitede rüyabaris, açamadım da siteyi,
aslında aldım ben o kremi 55 tl gibi bir fiyata da sadece uygun mu almışım merakımdan soruyorum,
lyriac demişti arkadaşlar ama benim olduğum yerde onun her kremi var çatlak kremi yok,
satanlar da bilmiyor, aa öyle bir kremimi varmış dediler.
Benim de ince bir çizgim var hayırlı olsun göğüslerime bakmaktan karnımı ihmal etmişim
ah o göğüsler ahhhh aldı başını gidiyor uçlarını sanki pompayla şişiriyorlar bu göğüsler benim olamaz ya eşim bile tanıyamıo dalga geçio memişlerimle aşkım koca memeli oldun dio yaa utanç verici
böyle bilgi alabilecek birilerinin olması çok güzel ben zaten yeterince kilo aldım artık dikkat etmem lazım ama buaralar iyiyim zayıflamış bile olabilirim birden şişmiştim dikkat etmek lazım.Kızlar bugun eczaneye gittim vitaminlerim bitmişti onları almaya aa bi baktım eczacım hamilereçetemi eline alır almaz bir gülümsedi ztn hamilemisiniz diye :) sonra sohbet muhabbet derken bana dediki önceki aylarla fazla bir fark yok rahatım şimdilik az az hareket edio ama rahatsız etmiyo dedi ve işte bende 4 aylık oldugumu söyledim dediki artık çok hızlı büyücek ve bundan sonra dikkat etmeyen hamileler çok kilo alır dediii dikkat et dedi hoşuma gitti artık ordan alırım ilaçlarımı ve sorularımı ona sorarım nede olsa benden 2 ay önde :)
​Geçtiğimiz yıl doğum yapan Bir arkadaşımın tavsiyesiyle aktardan bitkisel çatlak yağı aldım. İçerisinde badem,kakao,fındık,portakal,acıbadem,kayısı,kabak çekirdeği,susam yağı ve sarı kantaron yağı var. 12. Haftamı doldurduğum kontrolümde doktoruma giderken yanımda götürdüm.inceledi açtı baktı kokladı tamamen bitkisel görünüyor çok güzel kullabilirsin dedi. Ben sana eczaneden temin edeceğin 2 krem tavsiye edecektim ama gerek yok bunu gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. Aktardan 15 tl ye aldım markası akzer üzerinde hamile resmi var.. .. Ekonomik çözüm düşünenler için paylaşayım dedim...
Ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Resmi gazetede görmeden inanmam bu sefer
o krem ne kadardı o sitede rüyabaris, açamadım da siteyi,
aslında aldım ben o kremi 55 tl gibi bir fiyata da sadece uygun mu almışım merakımdan soruyorum,
lyriac demişti arkadaşlar ama benim olduğum yerde onun her kremi var çatlak kremi yok,
satanlar da bilmiyor, aa öyle bir kremimi varmış dediler.
Bir kaç tane kız bebek ismi önerebilirim ilgilenenleree :) Benim kızım olsaydı adı yine Aren olurduLidya adını çok beğenirim ki benim adımdır Serra çok şirin gelir. Meyra , Arya , Nilda , Duru olabilir mesela :)[/QUOTE
seyyaaaahhh kızının ası Aren mi??? Bende minik erkeğime Aren yada Arel ismini koymak istiyorum. İkisi de unisex isimler diye biliyorum.. Hatta Aren in bir anlamı güneşin oğlu diye duymuştum yani erkek ismi diye biliyorum..Kıza da erkeğe de konulabilir sanırsam ben çok beğeniyorum bu iki ismi ve anlamlarını..
Canım ben de Aren koymayı düşünüyorum oğluma :)) Evet anlamı ışığın oğlu demekmiş! Yanına daha doğrusu önüne bir isim daha düşünüyorum mümkünse eski,klasik isimlerden ama uyumlu bi isim bulamadık henüz..
kızlar bakıorum gormeyelı bebıslerı baya buyutmussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?