- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.041
Canım ben de Aren koymayı düşünüyorum oğluma :)) Evet anlamı ışığın oğlu demekmiş! Yanına daha doğrusu önüne bir isim daha düşünüyorum mümkünse eski,klasik isimlerden ama uyumlu bi isim bulamadık henüz..
ne güzeelll
eşim Ata Kemal istiyor bende beğendiğim isimlerden liste yaptım eşe dosta soruyorum Aren açık ara önde gidiyor
ben iki isim istemiyorum soyadımız uzun, eşimde iki isimli bende sıkıntı oluyor . Bir ilk başta can düşünmüştüm sadece ama Aren e içim çok ısındı başka isim düşünmüyorum şu an o güne kadar değişmezse fikrim tabi:))
başına Asil koyabilirsin mesela?
gnaydın güzel anneler, günaydın bebeğim. ben kabızlıktan dert yanıp duruyordum ya bu günde çok fena ishal oldum. bebeğe bi zararı olurmu ki çok halsiz düştüm. bi orta ayarı tutturamadı bağırsaklarım
gnaydın güzel anneler, günaydın bebeğim. ben kabızlıktan dert yanıp duruyordum ya bu günde çok fena ishal oldum. bebeğe bi zararı olurmu ki çok halsiz düştüm. bi orta ayarı tutturamadı bağırsaklarım
günaydınnn annişlerr....
akşam kızım oyun oynarken uzaktan iyice baktık babasıyla prensesim benim dedim 2. prensesimiz geliyo dedim acaba kime benzeyecek esmer mi olacak.. evde 2 tane cadı gençlik yılarını düşündüm birbirlerinin kıyafetelerini giymelerini makyaj yapmalarını odada fısır fısır konuşmalarını bi anda geçti gözümün önünden kız kardeşi olanlar bilir bu duyguyu benim kız kardeşim yoktu olanlar anlatsın artı ve eksi yanlarını ...
günaydınnn annişlerr....
akşam kızım oyun oynarken uzaktan iyice baktık babasıyla prensesim benim dedim 2. prensesimiz geliyo dedim acaba kime benzeyecek esmer mi olacak.. evde 2 tane cadı gençlik yılarını düşündüm birbirlerinin kıyafetelerini giymelerini makyaj yapmalarını odada fısır fısır konuşmalarını bi anda geçti gözümün önünden kız kardeşi olanlar bilir bu duyguyu benim kız kardeşim yoktu olanlar anlatsın artı ve eksi yanlarını ...
canım çok şanslısın gözün aydın biz bir erkek 3 kız kardeşiz şuanda kızıma hamileyim ama 2.sıde kız olsun istiyorum o kadar güzel bir duygu ki küçükken oyuncak paylaşımı gençlikte makyaj malzemeleri kıyafetler birbirinden alınıp kullanılır tabi tripler olmaz olurmu küser şikayetler anneye senin kızın bunu yapıyor diye annem güler o kızımda sen değilmisin? o kadar güzel ki şuanda 3ümüzde evliyiz ve dert ortağıyız hergün konuşmadan duramam annem ve kardeşlerimle birbirimize dertlerimizi sevinçlerimizi anlatırız herzaman destek herzaman yanında olacak kişidir kız kardeş. ayrıca annenin de dert ortağıdır anne oğluna eşine anlatmadığını kızına anlatır onla avunur annem hep der 3 kızım var allah razı olsun pişman değilim der hepimizi okuttu meslek sahibi yaptı ay çok duygulandım neyseki bende bir kız annesi olacağım o mutluluğu bende yaşayacağım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?