- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.061
Artilari cok fazla saymakla bitmez en onemliside kiz kardesin veya ablan varsa hic arkadasa ihtiyac duymazsin olsada olur olmasada cunki en guvenilir dostundur kiz kardesin veya kiz kardeslerin.Mesela bize cok imrenirler kiz kardesi olmayan arkadaslarimiz. Artik hepimiz evlendik ve ailecek takiliyoruz geziyoruz cok keyifli oluyor.
günaydınnn annişlerr....
akşam kızım oyun oynarken uzaktan iyice baktık babasıyla prensesim benim dedim 2. prensesimiz geliyo dedim acaba kime benzeyecek esmer mi olacak.. evde 2 tane cadı gençlik yılarını düşündüm birbirlerinin kıyafetelerini giymelerini makyaj yapmalarını odada fısır fısır konuşmalarını bi anda geçti gözümün önünden kız kardeşi olanlar bilir bu duyguyu benim kız kardeşim yoktu olanlar anlatsın artı ve eksi yanlarını ...
ayy beraber takılırken ananelerini unutmazlar demiii
evt evt beniii :)Yani senimi :) bak biz annemi hic ihmal etmeyiz ablamin biri bana gelcekse hepsi gelir annemide alirlar gelirler, veya diger ablama gitceksek yine gotururuz annemi oda bizim kardesimiz sayilir :) bazen oturur bazen uyur yanimizda boyle yani.
Yani senimi :) bak biz annemi hic ihmal etmeyiz ablamin biri bana gelcekse hepsi gelir annemide alirlar gelirler, veya diger ablama gitceksek yine gotururuz annemi oda bizim kardesimiz sayilir :) bazen oturur bazen uyur yanimizda boyle yani.
gunaydın kızlar:) bzde 2 kız kardesız ablam var..ve ıyıkı var.bnm yerı gelır annem olur yerı gelır arkadasım olur...herzamn bırlıkteyız.. onun sesını bıgun duymasam durama hergun bkackere ararız...annemsz olmaz tabı annemde bzm arkadsmız bze hep 3 kız kardes gıbısnz masallah derler.zaten annem yasını hıc gostermez genc kız gbıdır ayyy canlarım benmmm :)
günaydınnn annişlerr....
akşam kızım oyun oynarken uzaktan iyice baktık babasıyla prensesim benim dedim 2. prensesimiz geliyo dedim acaba kime benzeyecek esmer mi olacak.. evde 2 tane cadı gençlik yılarını düşündüm birbirlerinin kıyafetelerini giymelerini makyaj yapmalarını odada fısır fısır konuşmalarını bi anda geçti gözümün önünden kız kardeşi olanlar bilir bu duyguyu benim kız kardeşim yoktu olanlar anlatsın artı ve eksi yanlarını ...
Oğlumun adı Aren olacak teyzesi ne güzel şimdiden adaşları var :))Bir kaç tane kız bebek ismi önerebilirim ilgilenenleree :) Benim kızım olsaydı adı yine Aren olurduLidya adını çok beğenirim ki benim adımdır Serra çok şirin gelir. Meyra , Arya , Nilda , Duru olabilir mesela :)[/QUOTE
seyyaaaahhh kızının ası Aren mi??? Bende minik erkeğime Aren yada Arel ismini koymak istiyorum. İkisi de unisex isimler diye biliyorum.. Hatta Aren in bir anlamı güneşin oğlu diye duymuştum yani erkek ismi diye biliyorum..Kıza da erkeğe de konulabilir sanırsam ben çok beğeniyorum bu iki ismi ve anlamlarını..
Biz sadece Aren düşünüyoruz eşimin adı Alen ona yakın bir isim olmasını istedik :)Canım ben de Aren koymayı düşünüyorum oğluma :)) Evet anlamı ışığın oğlu demekmiş! Yanına daha doğrusu önüne bir isim daha düşünüyorum mümkünse eski,klasik isimlerden ama uyumlu bi isim bulamadık henüz..
Poli çok çok keyifli günler bekliyor seni :))) Biz 3 kızkardeşiz ve çok eğleniriz biraraya gelince :)günaydınnn annişlerr....
günaydın kızlar. Bugün çok keyifliyim. Sonunda biz de bir isme karar kıldık :d isim bulamayanlar tez zamanda bulurlar umarım. Bugün bebişlerinizi bol bol hissedeceğiniz bir gün olsun
ayy ben çok kararsızım her hafta isim değiştiriyorum .inş. Doğuma kadar karar veririm.
Günaydın kızlar. Bugün çok keyifliyim. Sonunda biz de bir isme karar kıldıkİsim bulamayanlar tez zamanda bulurlar umarım. Bugün bebişlerinizi bol bol hissedeceğiniz bir gün olsun
Son karar ne oldu peki ??
İda olacak canım. Babası kazdağlarının eteklerinde büyümüş ve ben de kazdağlarına hayranım hele ayazma diye bi yeri var hayatımda gördüğüm en güzel yer diyebilirim. Bu yüzden kazdağının mitolojik adını koymaya karar verdik :)
gerçekten isim konusu önemli...Gerçekten çok zor bişey isim bulmak. Seni çok iyi anlıyorum canım. Hem senin hem de eşinin içine sinen bişey olmalı. Hal böyle olunca sıkıntı oluyor. Zevkler bir olmuyor bazen :))
Çok güzelmiş adıyla yaşasın ömrü uzun , sağlıklı ve mutlu olsun :))
gerçekten isim konusu önemli...
birde anne baba haricindeki kişilerde sizin bulduğunuz ismi beğenmeyip
yok şu isim olsun yok babamın ismi yok nenemin ismi olsun deyip dışarıdan müdahele etmek isteyince
işimiz dahada zorlaşıyor...
Tuvalet ihtiyacın yoksa muhtemelen bebek büyümüştür canımGünaydın hamişlerrr... Ay bugün heryerim agrıyarak uyadımmm ufffKarnımda agrıyordu acaba bebişim büyük bi büyümemi yaşattı bana gece gece haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?