2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy beraber takılırken annelerini unutmazlar demiii

Son düzenleme:

benden daha iyi kimse anlatamaz sanırım bu duyguyu biz beş kız bir erkek kardeşiz her seferinde annemde babamda söylerler keşke oda kız olaydı diye annem siz beni hiç üzmediniz allahta sizi hiç üzmesin der bundan daha güzel dua olamaz sanırsam şimdi dördümüzde evliyiz inan herbirimiz bi taraflarda ama konuşmadan haftada bir gelmeden dertleşmeden yapamayız bu çok güzel bi duygu annem büyütürken çok sıkıntı çekti ama iyiki doğurmuş iyiki ablam ve kız kardeşim var benimde iki kızım var onlarda büyüyünce birbirlerinde yaren olacaklar buna eminim :)

ayy beraber takılırken ananelerini unutmazlar demiii

Yani senimi :) bak biz annemi hic ihmal etmeyiz ablamin biri bana gelcekse hepsi gelir annemide alirlar gelirler, veya diger ablama gitceksek yine gotururuz annemi oda bizim kardesimiz sayilir :) bazen oturur bazen uyur yanimizda boyle yani.

Yani senimi :) bak biz annemi hic ihmal etmeyiz ablamin biri bana gelcekse hepsi gelir annemide alirlar gelirler, veya diger ablama gitceksek yine gotururuz annemi oda bizim kardesimiz sayilir :) bazen oturur bazen uyur yanimizda boyle yani.
evt evt beniii :)
yanlış yazmışım annelerini diycektim :)

Son düzenleme:

gunaydın kızlar:) bzde 2 kız kardesız ablam var..ve ıyıkı var.bnm yerı gelır annem olur yerı gelır arkadasım olur...herzamn bırlıkteyız.. onun sesını bıgun duymasam durama hergun bkackere ararız...annemsz olmaz tabı annemde bzm arkadsmız bze hep 3 kız kardes gıbısnz masallah derler.zaten annem yasını hıc gostermez genc kız gbıdır ayyy canlarım benmmm :)

Neyse size iyi gunler bana iyi uykular :) burda gece 3 bucuk su anda.esim aksamciydi annemlerdeydik oglumla eve yeni girdik bi bakim dedim.Allaha emanet olun...

angys ablanla aranda kaç yaş var bu arada benimde yaşımı hiç göstermediğim söylenir ayyy hep böyle devam eder inşallah bizde 3 kardeş gibi gezerizzz

canım yaa ne güzel anlatmışsın öyle...
yaşları birbirine yakın olan 4 kız kardeşten biri olarak bu duyguyu okadar iyi bilirim ki...
dediğin gibi 'artı ve eksi' yanlarıyla beraber o güzel günleri gerçekten çook özlüyorum
her ne kadar dört kız kardeş 3 ayrı şehirde olsakda en yakın dostlarım ve tek sırdaşlarım kardeşlerimdir
canlarım benim yaa çook özledimmmm

Günaydın kızlar. Bugün çok keyifliyim. Sonunda biz de bir isme karar kıldık İsim bulamayanlar tez zamanda bulurlar umarım. Bugün bebişlerinizi bol bol hissedeceğiniz bir gün olsun

günaydın kızlar. Bugün çok keyifliyim. Sonunda biz de bir isme karar kıldık :d isim bulamayanlar tez zamanda bulurlar umarım. Bugün bebişlerinizi bol bol hissedeceğiniz bir gün olsun

ayy ben çok kararsızım her hafta isim değiştiriyorum .inş. Doğuma kadar karar veririm.

ayy ben çok kararsızım her hafta isim değiştiriyorum .inş. Doğuma kadar karar veririm.

Gerçekten çok zor bişey isim bulmak. Seni çok iyi anlıyorum canım. Hem senin hem de eşinin içine sinen bişey olmalı. Hal böyle olunca sıkıntı oluyor. Zevkler bir olmuyor bazen :))

Son düzenleme:
Son karar ne oldu peki ??

İda olacak canım. Babası kazdağlarının eteklerinde büyümüş ve ben de kazdağlarına hayranım hele ayazma diye bi yeri var hayatımda gördüğüm en güzel yer diyebilirim. Bu yüzden kazdağının mitolojik adını koymaya karar verdik :)

Çok güzelmiş adıyla yaşasın ömrü uzun , sağlıklı ve mutlu olsun :))

Son düzenleme:
Gerçekten çok zor bişey isim bulmak. Seni çok iyi anlıyorum canım. Hem senin hem de eşinin içine sinen bişey olmalı. Hal böyle olunca sıkıntı oluyor. Zevkler bir olmuyor bazen :))
gerçekten isim konusu önemli...
birde anne baba haricindeki kişilerde sizin bulduğunuz ismi beğenmeyip
yok şu isim olsun yok babamın ismi yok nenemin ismi olsun deyip dışarıdan müdahele etmek isteyince
işimiz dahada zorlaşıyor...

Çok güzelmiş adıyla yaşasın ömrü uzun , sağlıklı ve mutlu olsun :))

Teşekkürler beğenmene sevindim arkadaşım. Ben de çok beğendim ve çok içime sindi. Güzel dileklerine de amin diyorum. Hepimizin bebişleri sağlıklı, mutlu ve uzun ömürlü olsun :))

Günaydın hamişlerrr... Ay bugün heryerim agrıyarak uyadımmm ufff Karnımda agrıyordu acaba bebişim büyük bi büyümemi yaşattı bana gece gece haha

Ayyyy Allah yardımcın olsun. En gıcık olduğum şeylerden biridir. Nenemin adı dedemin adı onlar miadını doldurmuş hiç gerek yok yani. Bizde öyle bişey olmadı çok şükür kimse kimseye karışmaz. Biz ne koyarsak kabul etmek durumundalar. O bizim çocuğumuz hıhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…