2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de bir iki kişi çıktı erkek olduğunu öğrenince eşimin babasının adını teklif ettiler. Oldum olası sevmedim çok duyulmuş isimleri . Biz de eşimle dedik "birimiz Alen birimiz Lidya çocuğun adı da farklı olacak."

Ay hiç sevmem hayatıma müdahale edilmesini biz karı koca karar verdik çocuk yapmaya bence başka hiç kimsenin hakkı yok bu çocuk üzerinde ne benim anam babam ne de onunkiler :)

İyi yapmışsın canım. Eşinin de senin de ismin çok hoş gerçekten böyle anne babası olan bebeğe Aren yakışır tabiki de :) Lidyalılar parayı, Lidya da Aren'i buldu. Tamam tamam kötüydü

günaydın kızlar. dün gece ilk kez bebişimi hissettim. içeriden tık tık yaptı babasıyla konuşuyorduk ve elim karnımdaydı. sonra gece malum sürekli tuvalet nedeniyle uykum bölündüğünden iki kez daha hissettim. gaz ya da bağırsak hareketi olduğunu sanmıyorum farklıydı ve çok tatlıydı..

Ayyy çok güzel olacak eminim canım. Benim de kızkardeşim yok abim var bu yüzden çocukluğum top oynamakla, street fighterla geçti Evcilik oynasınlar bebeklerini giydirsinler miniş miniş Kolay kolay dost bulunamayan şu devirde aynı evin içinde birbirlerine sırdaş olacaklar işte ne güzelllll şanslı kızlar

Policim;

Mesajını görünce yazmadan duramadım. Benim bir kız kardeşim var. Benden 4 yaş küçük. Daha önce bahsetmiştim. Annem eski sağlık personeli. Yani çalışan annenin çocuğuyuz. Biz küçük şehirde yaşarken bir dönem bakıcı bulamadık. Kız kardeşime günü geri kalan saatlerinde ben baktım. Baktım dediğim de şöyle o dönem ilkokul 3 teyim. okuldan gelip eşyalarımı bırakıp gidip onu kreşten alma görevi benimdi. Geç kaldığım için kapıda ağlayarak beklerdi beni kuzum öğretmeniyle. Sonra eve gelip ona kahvaltı verirdim. Sonra da beraber tv izler yada uyurduk annem işten gelene kadar. Ben yanına yatmadan uyumazdı Sanki benim çocuğumdu ve evcilik oynuyorduk. Onun sorumluluğu bendeydi. İkinci annesi gibiydim :) Hala da öyleyim biliyor musun. Kıskançlıklarım oldu tabii. Huysuzluklar yaptım ama onu hep çok sevdim. Annemin babamın ona kızmasına hala dayanamam. Sanki biri kızacaksa o ben olmalıyım. Annem hala "kızım onun annesi benim" diye uyarır bazen. Büyürken anne babama karşı hep birlik olduk. Haksız olduğumuzu bilsek de savunduk birbirimizi onlara ve diğer insanlara karşı. Aşklarımızı ilk heyecanlarımızı birbirimize anlattık. (Annem de duydu tabii ) Kendimin yapamadığı şeyleri onun yapması için sürekli destek oldum. Yada ergenlik yada ilk üniversite dönemlerinde ilk bara , ilk konsere beraber gittik mesela. Üniversitede burs paramdan para biriktirip ona hediye gitar almıştım.
Biz biribirimizin kıayfetlerini giyemedik. Ben teyzeme çekmişim şişmandım. O anneme çekmiş hep zayıftı. Bu konuda kıskandığımı itiraf ediyorum. Onun İlk okula başladığı gün hala gözümün önündedir. Külotlu çorabını ben giydirmiştim annem ağzına bişeyler tıkarken Şimdi işe girdi çalışıyor haspam. Benim gözümde hala küçük. Annemi bu konuda anlıyorum. Yemiyorsun diye bi de ben dikiliyorum başına mesela.
ayy beraber takılırken annelerini unutmazlar demiii

Eveeet gelelim takılma meselesine. Kardeşle takılmak kadar zevklisi yok. Hele alışverişe çıkmak en keyiflisi. Alışverişe yalnız annemle çıkmayı da çok severim ama üçümüz daha çok eğleniyoruz. Birbirimize hediyeler alıyoruz. Biri yemeği, biri kahveyi biri de tatlıyı ısmarlıyor Elimiz kolumuz dolu içeri giriyoruz. Babam da çarşıyı toplayıp gelmişsiniz gene diye takılıyor bize.

ne kadar güzel anlatışsınn çok duygulandım bi yandan da kızlarımla kendimi hayal ettimm..tabi alışverişten sonra babalarının halini bu arada maşallah sana küçük yaşta ne güzel sorumluluk almışsın
benim 2 kızım arasında da 4 yaş olacak inşallahh teyzesi..

Son düzenleme:
SELAM KIZLAAAAR.....

Bugün doktorumla randevum vardı...Kasılmalarım falan iyice geçmiş mi diye çağırmıştı.Çok şükür bir sıkıntı kalmadı Rabbime şükürler olsun. Sonra kontrol ettiği yerde "Oğlunuz olacaktı değil mi" demez mi? Dedim: "Biz sürpriz olsun diye sormuyorduk" Doktor Bey"Pardon yaa inanın ben unttum" dedi:) Güler misin ağlar mısın? Yani istemeden de olsa cinsiyetimizi de öğrenmiş olduk HAYIRLISIYLA BİR OĞLUMUZ DAHA OLUYOR ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLI OLSUN CİNSİYETİ FARKETMEZ

Hadi gözünnn aydınnnn sağlıkla gelsinnn en çok oğluşun sevinecek bu işe desene...

selam kızlar nasılsınız umarım sizler ve bebişleriniz iyidirler.benim bugün belim ve kasıklarım karnım agrıyor üşüttüm mü anlayamadım moralimde bozuk sizlerle paylaşmazsam çatlıyacagım sıkıntıdan.hamileliğimin ilk zamanlardaki zorlugu annemin rahatsızlıkları okula giden bi kızım ve çalışmak zorunda oluşum hepsi üstüste gelince sanırım biraz fazla saldım kendimi.eşim bugün bana evde seni siyah eşofmanarla görmek istemiyorum dedi.dediğinde bişey yok belki ama nedense kendimi çok kötü hissettim

güle güle büyüt oğluşlarını canım benimde oğlum olacak inşallah ama isim konusunda hiçbi fikrim yok

Hayırlı olsun oğluşun şekercim. Senin sabrına hayrandım zaten doktor söylemese sormıycaktın yani hala heee ?? Ben çatlardım kısss

Kızlar mazoşist miyim sizce? Mutfağım programına bakıyorum ve üstelik Antepteler. Yani yemekleri siz düşünün artık. ühühühühühühühühü :84::84::84:

angys ablanla aranda kaç yaş var bu arada benimde yaşımı hiç göstermediğim söylenir ayyy hep böyle devam eder inşallah bizde 3 kardeş gibi gezerizzz

canm ablam 31 yasında.4 yas var aramzda....kucukkek kavga ederdık ...bn oyun oynamak ısterdm o oyun yasını gectıgı ıcın ıstemzdı oturur aglardm :)annemn ojelerını dokmuskı bıkere bnm ustume atmıstı:)ama buyudukce bana anne oldu bazen..mesela kucuktum gce altıma kacırıyodum bazen ablamı uyandırırdım annem kızar dıye ...o hemen benı yanına yatırrdı bn anneme sabah soylerm sana kızmaz dıye..bı donem ablamsz uyumazdm...snra bende buyudum arkadas olduk ıyıce ama hep korumacı tarafı vardı hlada var..bnm yuzumden cok yalan soylemıstır..bnden 1 yıl once evlendı koca kız resmen enıstemı kıskandm yastıgına sarılıp agladım saatlerce evlendıgı gun...yanı abla kardes cok guzel bısey...kızların cok sanslı olucak cnm bırbırlerını hep destek olucaklar :)

evet canım ya benmde kız kardeşim yok.Allaha çok şükür kız kardeşi çok fazla aratmayan dostlarım oldu ama büyüdüğümde.küçüklüğümde sen gibi abim beni kaleye diker şut çekerdi. hep erkek oyunları kağıtlar bilyeler oynamak zorunda kaldım. ve hep hayatıma gereksiz yere müdahale etti. mutluluğumdan çok mutsuzluğum oldu. şimdi de en mutlu olduğum anlarda mutluluğumu paylaşma gereği duymuyor.senelerdir görüşmüyoruz. neyse derdim büyük ama olsun Rabbim derdimden de büyük. Allah biliyor ya en çok da kendi yaşadıklarımdan dolayı ilk çocuğum kız olsun istedim. bakalım 9 martta göreceğiz kız mı, erkek mi?tabi herşeyden önce hayırlısı.
bir kızı bir oğlu olanlar lütfen yetiştirirken çok hassas davransınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…