- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.081
Bizde de bir iki kişi çıktı erkek olduğunu öğrenince eşimin babasının adını teklif ettiler. Oldum olası sevmedim çok duyulmuş isimleri . Biz de eşimle dedik "birimiz Alen birimiz Lidya çocuğun adı da farklı olacak."
günaydınnn annişlerr....
akşam kızım oyun oynarken uzaktan iyice baktık babasıyla prensesim benim dedim 2. prensesimiz geliyo dedim acaba kime benzeyecek esmer mi olacak.. evde 2 tane cadı gençlik yılarını düşündüm birbirlerinin kıyafetelerini giymelerini makyaj yapmalarını odada fısır fısır konuşmalarını bi anda geçti gözümün önünden kız kardeşi olanlar bilir bu duyguyu benim kız kardeşim yoktu olanlar anlatsın artı ve eksi yanlarını ...
günaydınnn annişlerr....
akşam kızım oyun oynarken uzaktan iyice baktık babasıyla prensesim benim dedim 2. prensesimiz geliyo dedim acaba kime benzeyecek esmer mi olacak.. evde 2 tane cadı gençlik yılarını düşündüm birbirlerinin kıyafetelerini giymelerini makyaj yapmalarını odada fısır fısır konuşmalarını bi anda geçti gözümün önünden kız kardeşi olanlar bilir bu duyguyu benim kız kardeşim yoktu olanlar anlatsın artı ve eksi yanlarını ...
ayy beraber takılırken annelerini unutmazlar demiii
Günaydın kızlar. Bugün çok keyifliyim. Sonunda biz de bir isme karar kıldıkİsim bulamayanlar tez zamanda bulurlar umarım. Bugün bebişlerinizi bol bol hissedeceğiniz bir gün olsun
Hadi gözün aydın canım,ne düşündünüz acaba?
Policim;
Mesajını görünce yazmadan duramadım. Benim bir kız kardeşim var. Benden 4 yaş küçük. Daha önce bahsetmiştim. Annem eski sağlık personeli. Yani çalışan annenin çocuğuyuz. Biz küçük şehirde yaşarken bir dönem bakıcı bulamadık. Kız kardeşime günü geri kalan saatlerinde ben baktım. Baktım dediğim de şöyle o dönem ilkokul 3 teyim. okuldan gelip eşyalarımı bırakıp gidip onu kreşten alma görevi benimdi. Geç kaldığım için kapıda ağlayarak beklerdi beni kuzum öğretmeniyle. Sonra eve gelip ona kahvaltı verirdim. Sonra da beraber tv izler yada uyurduk annem işten gelene kadar. Ben yanına yatmadan uyumazdıSanki benim çocuğumdu ve evcilik oynuyorduk. Onun sorumluluğu bendeydi. İkinci annesi gibiydim :) Hala da öyleyim biliyor musun. Kıskançlıklarım oldu tabii. Huysuzluklar yaptım ama onu hep çok sevdim. Annemin babamın ona kızmasına hala dayanamam. Sanki biri kızacaksa o ben olmalıyım. Annem hala "kızım onun annesi benim" diye uyarır bazen. Büyürken anne babama karşı hep birlik olduk. Haksız olduğumuzu bilsek de savunduk birbirimizi onlara ve diğer insanlara karşı. Aşklarımızı ilk heyecanlarımızı birbirimize anlattık. (Annem de duydu tabii ) Kendimin yapamadığı şeyleri onun yapması için sürekli destek oldum. Yada ergenlik yada ilk üniversite dönemlerinde ilk bara , ilk konsere beraber gittik mesela. Üniversitede burs paramdan para biriktirip ona hediye gitar almıştım.
Biz biribirimizin kıayfetlerini giyemedik. Ben teyzeme çekmişim şişmandım. O anneme çekmiş hep zayıftı. Bu konuda kıskandığımı itiraf ediyorum. Onun İlk okula başladığı gün hala gözümün önündedir. Külotlu çorabını ben giydirmiştim annem ağzına bişeyler tıkarkenŞimdi işe girdi çalışıyor haspam. Benim gözümde hala küçük. Annemi bu konuda anlıyorum. Yemiyorsun diye bi de ben dikiliyorum başına mesela.
Eveeet gelelim takılma meselesine. Kardeşle takılmak kadar zevklisi yok. Hele alışverişe çıkmak en keyiflisi. Alışverişe yalnız annemle çıkmayı da çok severim ama üçümüz daha çok eğleniyoruz. Birbirimize hediyeler alıyoruz. Biri yemeği, biri kahveyi biri de tatlıyı ısmarlıyorElimiz kolumuz dolu içeri giriyoruz. Babam da çarşıyı toplayıp gelmişsiniz gene diye takılıyor bize.
Teşekkürler canım İda koyuyoruz kızımızın adını :))
Adıyla yaşasın inş. canım çok güzellll...
SELAM KIZLAAAAR.....
Bugün doktorumla randevum vardı...Kasılmalarım falan iyice geçmiş mi diye çağırmıştı.Çok şükür bir sıkıntı kalmadı Rabbime şükürler olsun. Sonra kontrol ettiği yerde "Oğlunuz olacaktı değil mi" demez mi? Dedim: "Biz sürpriz olsun diye sormuyorduk" Doktor Bey"Pardon yaa inanın ben unttum" dedi:) Güler misin ağlar mısın? Yani istemeden de olsa cinsiyetimizi de öğrenmiş oldukHAYIRLISIYLA BİR OĞLUMUZ DAHA OLUYOR ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLI OLSUN CİNSİYETİ FARKETMEZ
SELAM KIZLAAAAR.....
Bugün doktorumla randevum vardı...Kasılmalarım falan iyice geçmiş mi diye çağırmıştı.Çok şükür bir sıkıntı kalmadı Rabbime şükürler olsun. Sonra kontrol ettiği yerde "Oğlunuz olacaktı değil mi" demez mi? Dedim: "Biz sürpriz olsun diye sormuyorduk" Doktor Bey"Pardon yaa inanın ben unttum" dedi:) Güler misin ağlar mısın? Yani istemeden de olsa cinsiyetimizi de öğrenmiş oldukHAYIRLISIYLA BİR OĞLUMUZ DAHA OLUYOR ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLI OLSUN CİNSİYETİ FARKETMEZ
SELAM KIZLAAAAR.....
angys ablanla aranda kaç yaş var bu arada benimde yaşımı hiç göstermediğim söylenir ayyy hep böyle devam eder inşallah bizde 3 kardeş gibi gezerizzz
Ayyy çok güzel olacak eminim canım. Benim de kızkardeşim yok abim var bu yüzden çocukluğum top oynamakla, street fighterla geçtiEvcilik oynasınlar bebeklerini giydirsinler miniş miniş Kolay kolay dost bulunamayan şu devirde aynı evin içinde birbirlerine sırdaş olacaklar işte ne güzelllll şanslı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?