- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.421
günaydın şekersabah sabah içimi açtı mesajın.bugün bende ayn şeyleri düşünüyordum 4 ay bitti 5 ay kaldı. hem çok az geliyor, hem de gözümde büyüyor..
hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım :) tabi bu arada hamileliğin de tadını çıkaralım ... :))
sormaa olmamı 2 dk iş yapıp 2 dk oturuyorum sonra da bel ağrısı çekiyorum işe gelince bi ohhh çekiyorum..ben kadın çok fazla alamıyorum ne yalan söyleyim yılda 2 kez falan...
ama süpürme işini eşime devrettim ben siliyorum bazen silerken de elimden alıyo
geçen gün o yerleri siliyor ben de tam toz alıcam bezi aldım elime arkamdan geldi banyo ya sandımki toz bezini de alacak şaban gibi sırıttım tozu da mı sen alacaksın dedimmm
okadar değil abartmayalım diyo hahaha çok iyi yapmıyo ama buna şükür napalımmm sadece süpürüp silmeyle bitse yemeği bulaşığı çamaşırı katla yerleştir ütüle bide 4 yaşındaki kızım pazar akşamları canım çıkmış şekilde uyuyorum ee haliyle yatakda dinlenmiş oluyorum
İmkanın varsa al ama yoksa da temizlik filan yapma. Bırak pis desinler, pasaklı desinler. Hiçbir insanın söylediği senden ya da karnındakinden önemli değil. Doğsun yine yaparsın içinin rahat etmesi açısından. Temizlik denilen şey yaptın yaptın bitti mi şimdiye kadar ? Hiç bitmez bu yüzden bu dönem biraz oblomov olmak durumundayız.
vla ben kocama devrettım....yapamıyorum hemen kasıklarım belım agrıyo....onun yaptıgıda pek ıcıme sınmıyo ama napım bı sure boyle ıdare edıcez...bı ay snra anneme gelen kadını cagrıcam dıp kose yapar..bde dogumdan once gelır...zaten annem sagolsun geldımı duramıyo yapıyo...kocamında cabası var:)ıdare edıyoruz
Yaptır tatlım . Temizlik yapmanın ne zor olduğunu anlasın hemSonra işler sana kaldığında dağıtmamayı, temiz tutmayı öğrenir
kızlar haftasonu biraz dip köşe iş yapayım dedim 2 gün bel kalça agrısından duramadım.sizdede oluyormu bu sıkıntı.halbuki çokta yüklenmedim kendime.ev işlerine yardımcı alıyormusunuz ben çalışıyorum bi haftasonum var hangisine yetişeceğimi şaşırıyorum ben mi hantallaştım iyice sizde de varmı bu sıkıntı merak ettim
evt cnm smdı en azından bornozunu asmayı ogrendı :)ıslerı kendı yapınca pek tıtız :)gecen gun nası yoruldu ıs yapıcam dıye askım elın deymısken sunuda yapıver dedım sınır olsun dıye cok yoruldm ayaklarım szlıo o da bı kalsn dıye nası soylenıyo :) bnde dedım anladınmı cnm smdı ne zormus ev ıslerı dıye ::) hele bı bebıs dogsunelımı surmem dıyo :) aman olsun 9 ay 9 aydr oh elımı bıseye surmuyorum ne rahatmıss :)
vla ben kocama devrettım....yapamıyorum hemen kasıklarım belım agrıyo....onun yaptıgıda pek ıcıme sınmıyo ama napım bı sure boyle ıdare edıcez...bı ay snra anneme gelen kadını cagrıcam dıp kose yapar..bde dogumdan once gelır...zaten annem sagolsun geldımı duramıyo yapıyo...kocamında cabası var:)ıdare edıyoruz
Yaptır tatlım . Temizlik yapmanın ne zor olduğunu anlasın hemSonra işler sana kaldığında dağıtmamayı, temiz tutmayı öğrenir
işten benden erken geldiği zamanlar bi giriyoru meve elinde süpürge.. Dalga geçiorum temizlikçi sen daha işini bitirmedin mi diye oakşamı bide bulaşıkları onu yıgıyorsam durluyor makıınaya yerleştırıyor. 1 saatte mutfaktan gelemiyor. sonra of offf heryerım agrıdı dıe kendını koltuga atıyor. Off ya kadın olmak ne zorda diyor. Hakkımızı yedirtmiorum yani anlasın nasıl oluomuş.
öyle yaparsın canım benim annem bikaç ameliyat geçirdi bu sene sağlıgı yerinde olsa oda yardım ederdi ona bile haftada 1 kadın almaya başladık ne yapalım bizde bi şekilde atlatacagız bu dönemi yeterki biz ve bebişlerimiz saglıklı olalımda
Bornozu asmayı öğrendiyse baya yol katetmiş canım o şu 5 ayda da pantolonunu asmayı, çorabını kirli sepetine atmayı öğrendiği zaman sırtın yere gelmez artık senin
o corapları oturma odasına yatagn basına yanı nereyı bulursa oraya cıkarıyodu...bn senn kokmus corapları tutmak zorundamıyım kavgasını yapa yapa ogrendı artık makıneye atıyo:)bornoz olayını cozememıstık bı turlu temızlık yapmaya baslayınca ogrendı....banyo ve tuvalet terlıgıyle evın ıcınde dolanma huyumz vardı yok efendm banyo terlıgıne sureklı su deydıgı ıcın daha temızmıs :)smdı kendı temzlık yptıgı ıcın cok hassas benı bıle uyarıyo yanı ....dun komsudan bısı almıstım onu vermeye gıtttım arkamdan bagrıyo terlıgının altını sıl ıcerı gırerken dıye :)annem derdı boyle :)
işten benden erken geldiği zamanlar bi giriyoru meve elinde süpürge.. Dalga geçiorum temizlikçi sen daha işini bitirmedin mi diye oakşamı bide bulaşıkları onu yıgıyorsam durluyor makıınaya yerleştırıyor. 1 saatte mutfaktan gelemiyor. sonra of offf heryerım agrıdı dıe kendını koltuga atıyor. Off ya kadın olmak ne zorda diyor. Hakkımızı yedirtmiorum yani anlasın nasıl oluomuş.
o corapları oturma odasına yatagn basına yanı nereyı bulursa oraya cıkarıyodu...bn senn kokmus corapları tutmak zorundamıyım kavgasını yapa yapa ogrendı artık makıneye atıyo:)bornoz olayını cozememıstık bı turlu temızlık yapmaya baslayınca ogrendı....banyo ve tuvalet terlıgıyle evın ıcınde dolanma huyumz vardı yok efendm banyo terlıgıne sureklı su deydıgı ıcın daha temızmıs :)smdı kendı temzlık yptıgı ıcın cok hassas benı bıle uyarıyo yanı ....dun komsudan bısı almıstım onu vermeye gıtttım arkamdan bagrıyo terlıgının altını sıl ıcerı gırerken dıye :)annem derdı boyle :)
öyle yaparsın canım benim annem bikaç ameliyat geçirdi bu sene sağlıgı yerinde olsa oda yardım ederdi ona bile haftada 1 kadın almaya başladık ne yapalım bizde bi şekilde atlatacagız bu dönemi yeterki biz ve bebişlerimiz saglıklı olalımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?