2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bence de tadını çıkaralım. Bebeğimiz haftalardır bizimle zaten. Hani bi insanı çok severiz ya böyle sarılmak yetmez içimize koyasımız gelir. O çok sevidiğimiz bebişlerimiz içimizde ve şuan sadece bize ait :)))

demekki bi biz böyle değilmişiz aynen bizdede durum bu eşim süpürüyor vileda yapıyor sagolsun ama onunla bitmiyor dediğin gibi banyo tuvalaet toz yemek çamaşır ütü bulaşık falan derken zaten biraz detaycıyım çok pratikte yapıp geçemiyorum buda beni çok yoruyor .ben hiç kadın almazdım evden eve taşınırsam yada çok zorda kalırsam bi yaz temizliğinde falan ama yok yapamıyorum mecburen artık alacagım.benimde 8 yaşında kızım var haftasonu onu yıkamak bile çok yaruyor beni yavrum anne bu haftasonu temizlik yapmasan başka şey yapsak diyor onada kıyamıyorum bıktı çocukta

çok haklısın canım ahh bi rahat edebilsem benin evim pisken ben hiç huzurlu olamıyorum bi aşamadım gitti bu huyumu

Yaptır tatlım . Temizlik yapmanın ne zor olduğunu anlasın hem Sonra işler sana kaldığında dağıtmamayı, temiz tutmayı öğrenir

Yaptır tatlım . Temizlik yapmanın ne zor olduğunu anlasın hem Sonra işler sana kaldığında dağıtmamayı, temiz tutmayı öğrenir

evt cnm smdı en azından bornozunu asmayı ogrendı :)ıslerı kendı yapınca pek tıtız :)gecen gun nası yoruldu ıs yapıcam dıye askım elın deymısken sunuda yapıver dedım sınır olsun dıye cok yoruldm ayaklarım szlıo o da bı kalsn dıye nası soylenıyo :) bnde dedım anladınmı cnm smdı ne zormus ev ıslerı dıye ::) hele bı bebıs dogsunelımı surmem dıyo :) aman olsun 9 ay 9 aydr oh elımı bıseye surmuyorum ne rahatmıss :)

benim de bel kalça ağrım çok oluyor canım biraz ayakta kalayım başlıyor hemen sandalyede oturmak bile yapıyor... yardımcı al mümkünse derim en azından ağır işleri yaptırırsın evin ufak tefek işleri bile çok bence...

Bornozu asmayı öğrendiyse baya yol katetmiş canım o şu 5 ayda da pantolonunu asmayı, çorabını kirli sepetine atmayı öğrendiği zaman sırtın yere gelmez artık senin

öyle yaparsın canım benim annem bikaç ameliyat geçirdi bu sene sağlıgı yerinde olsa oda yardım ederdi ona bile haftada 1 kadın almaya başladık ne yapalım bizde bi şekilde atlatacagız bu dönemi yeterki biz ve bebişlerimiz saglıklı olalımda

işten benden erken geldiği zamanlar bi giriyoru meve elinde süpürge.. Dalga geçiorum temizlikçi sen daha işini bitirmedin mi diye oakşamı bide bulaşıkları onu yıgıyorsam durluyor makıınaya yerleştırıyor. 1 saatte mutfaktan gelemiyor. sonra of offf heryerım agrıdı dıe kendını koltuga atıyor. Off ya kadın olmak ne zorda diyor. Hakkımızı yedirtmiorum yani anlasın nasıl oluomuş.

kızlar ben daha doktoruma karar veremedım ve bu konu benı çok sıkıyo bugun doktora gıdıcem ama hangi doktoru gıdıp denesem dıye dusunuyorum istanbulda yaşıyorum hızmet has mehtap hnmı denedım meltem hastanesinde nuray hnmı denedım bugunde nısa has murvet hnmı denıycem heralde ıstanbuldan olanlar hangı doktorlara gıdıyorsunuz tavsiye verin lutfen

Beter olsunlar Kadın olmak kolay sanıyolardı hıhhhh.

ben şimdilik kendim eşiminde az buçuk yardımıyla yapıyorum ama bebiş olunca bebeğime bakacak kişiyle temizlik konusunda da anlaşacağım inşallah. temzliğe ayracağım vakti meleğime ayırırım

Bornozu asmayı öğrendiyse baya yol katetmiş canım o şu 5 ayda da pantolonunu asmayı, çorabını kirli sepetine atmayı öğrendiği zaman sırtın yere gelmez artık senin

o corapları oturma odasına yatagn basına yanı nereyı bulursa oraya cıkarıyodu...bn senn kokmus corapları tutmak zorundamıyım kavgasını yapa yapa ogrendı artık makıneye atıyo:)bornoz olayını cozememıstık bı turlu temızlık yapmaya baslayınca ogrendı....banyo ve tuvalet terlıgıyle evın ıcınde dolanma huyumz vardı yok efendm banyo terlıgıne sureklı su deydıgı ıcın daha temızmıs :)smdı kendı temzlık yptıgı ıcın cok hassas benı bıle uyarıyo yanı ....dun komsudan bısı almıstım onu vermeye gıtttım arkamdan bagrıyo terlıgının altını sıl ıcerı gırerken dıye :)annem derdı boyle :)

eşimden bişeyler istesem peşpeşe ... rafdan bişey indirmek halıyı sermek gibi işler hemen söylenmeye başlıyo 2 dk oturamıyorum diye bende diyorum baba olmak kolay değil ama haline gülmemek için zor duruyorum

Son düzenleme:
Ay nihayet günümüze gelebildim kızlar :) Hastalara geçmiş olsun ... Arasta sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim sen zaten başından beri biliyordun iyi olacağını :) Temizlik konusuna gelince ben de iş yapamıyorum çabuk yoruluyorum eşim akşamları evi süpürüyor ben de sabahları işe gelmeden toz alıyorum erken uyanmışsam şöyle bir siliyorum evi ama her zaman değil :) Bazen de teyzoşlarım geliyor onlar temizliyor sağolsunlar :) Ama yağmurlar bitince bir kadın çağırıcam camların da silinmesi gerekiyor. Ayrıca dün annemin yanına gittim , yarın doğum günüm ama annem bu yıl bana değil bebeğime hediyeler almış. Ben de dayanamadım madem başladık hadi devamını getirelim dedim çarşıya çıktık bir sürü bir sürüüüü kıyafet aldım miniğime tulumlar atletler neler neler çok keyifliydi akşam eşime de gösterdim bayıldık odanın her tarafına saçıldı kıyafetler :))) Beşik de beğendim bebişime onu da babaannesi alacakmış :)

ayyy o çoraplar yok mu ağzına sokasım geliyor bazen pfff...

anlasın ıste bzım halımızı....bnmkıde temzlık bıttımı kendını kanepeye zor atıyo bı sa soylenıyo..bnde kızıyorum soylene soylene ıs yapıyorum boyle soylenıceksen hıc yapma ben dınlene dınlene 2 gunde yaparım dıyorum duygu somurusu tabı :) bu sfer yok ben yaparım pek alıngan oldun askım sende dıyo saka gıbıyız ya :)vla bu durumu kullanıcaz elımıze 9 ay temızlık yapmamak gbı bı fırsat gecmısss :)

ahahahah ayy angy alemsin valla. Kız adamı muma çevirmişsin sen. Seni üstad ilan ediyorum. Hepimiz seni örnek almalıyız Büyüksün panpa

evt kuzumm onemlı olan bebıslerımızzz hersey onlar ıcın.amann 9 ayda temızlık yarım yamalak olsun mazeretımız var napalım :)annenede cok gecmıs olsun cnm bnm allah onları basımzdan eksık etmesn...

bizde rol karmaşası var :) eşim benden daha düzenli ben malesef daha dağınığım. eşim sürekli söyleniyor o niye burda bu niye şurda diye :) bende kendim dağıtıyorum kendim topluyorum nasıl olsa diyorum. :) daha bir gün olsun bana çorabım nerde gömleğim nerde dememiştir? aldığı yere koyar koyduğu yerden alır maşallah :) ama bornoz ve pijama konusunda malesef yatağın üstüne atıveriyor. o kadarını da ben yapıvereyim artık. hatta pijamalarını koklaya koklaya katlıyorum hoşuma gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…