- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.441
Ay nihayet günümüze gelebildim kızlar :) Hastalara geçmiş olsun ... Arasta sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim sen zaten başından beri biliyordun iyi olacağını :) Temizlik konusuna gelince ben de iş yapamıyorum çabuk yoruluyorum eşim akşamları evi süpürüyor ben de sabahları işe gelmeden toz alıyorum erken uyanmışsam şöyle bir siliyorum evi ama her zaman değil :) Bazen de teyzoşlarım geliyor onlar temizliyor sağolsunlar :) Ama yağmurlar bitince bir kadın çağırıcam camların da silinmesi gerekiyor. Ayrıca dün annemin yanına gittim , yarın doğum günüm ama annem bu yıl bana değil bebeğime hediyeler almış. Ben de dayanamadım madem başladık hadi devamını getirelim dedim çarşıya çıktık bir sürü bir sürüüüü kıyafet aldım miniğime tulumlar atletler neler neler çok keyifliydi akşam eşime de gösterdim bayıldık odanın her tarafına saçıldı kıyafetler :))) Beşik de beğendim bebişime onu da babaannesi alacakmış :)
ayyy o çoraplar yok mu ağzına sokasım geliyor bazen pfff...
ahahahah ayy angy alemsin valla. Kız adamı muma çevirmişsin sen. Seni üstad ilan ediyorum. Hepimiz seni örnek almalıyızBüyüksün panpa
Bu arada temizlik konusuna gelince eşim de çok titiz dikkatli ve düzenlidir :) Bulunduğu ortamı kesinlikle dağıtmaz :) Hamile kalmadan önce cumartesi geceleri özgürdük istediğimiz içip içip evi tepe tepe kullanıyorduk ama pazar sabahı uyanır uyanmaz toplardık ,artık o da bitti :)
Dün akşam kocitomla özdilekteydik. Direk bebek reyonuna çıktık. yok öyle ciciler yaaa okadar şeker ki bebek olup benim giyesim geldi. Cimcimli cimcimli modeller harikaydı. Kısmetse en yakın zamanda ananemizin kartını alıp beğendiklerimizden almak istiyoruz..
Canım ben de sana soracaktım birazdan , dün yoktun bişeyin yok di mi diye. Oh ne güzel bir gün geçirmişsin:) Aldıklarını güle güle kullan ve üşenme aldıklarının resmini çekip buraya koy adamı hasta etme
Sanırım annelerimiz bize bişeyler alıcak diye artık beklememeliyiz.Pabucumuz dama atıldı. Daha doğmadan neler alıyolar doğdukları zaman ne olacak tahmin edemiyorum :)
Sonuçlara gelince teşekkür ederim canım. Evet biliyodum ve Allah bana öyle bi üzüntü yaşatmadı çok şükür:))
eyvallahh kuzumm :)ya onu hale getrmek kac ayımı aldı benım:)bde su kadınlar klubunu cok merak edıyorum kadınlar bıraraya gelınce neler konusuyosunz acaba kesın sen benı cekıstırıyosundr orda senn cenen durmaz dıyo :)benı tanıyo haklı yanı :) durmaz cenemmm
Aynen canım, bel ağrım yüzünden temizlik yapamaz oldum. Eşimin silip süpürmesiyle evim.. Yemek yaparken bile sırtım kopuo ağrıdan içime baygınlık gelio resmen.. Bende çalışıyorum hafta sonları evim mum gibi olurdu şimdi saldım çayıra mevlam kayıra. Hep evim pis diyorum aklım kalıyor ama bişey yapmak içimden gelmiyor. Çünkü yapmaya kalksam bişeyler çekmem lazım oda tehlikeli..
ben şimdilik kendim eşiminde az buçuk yardımıyla yapıyorum ama bebiş olunca bebeğime bakacak kişiyle temizlik konusunda da anlaşacağım inşallah. temzliğe ayracağım vakti meleğime ayırırım
evt kuzumm onemlı olan bebıslerımızzz hersey onlar ıcın.amann 9 ayda temızlık yarım yamalak olsun mazeretımız var napalım :)annenede cok gecmıs olsun canm bnm allah onları basımzdan eksık etmesn...
Bornozu asmayı öğrendiyse baya yol katetmiş canım o şu 5 ayda da pantolonunu asmayı, çorabını kirli sepetine atmayı öğrendiği zaman sırtın yere gelmez artık senin
Angy ben 8 senemi verdim, ömrümü verdim ömrümüHala bi çorabı alt katta, diğerini üst katta çıkarıyo bazen. ooof ooff
eyvallahh kuzumm :)ya onu hale getrmek kac ayımı aldı benım:)bde su kadınlar klubunu cok merak edıyorum kadınlar bıraraya gelınce neler konusuyosunz acaba kesın sen benı cekıstırıyosundr orda senn cenen durmaz dıyo :)benı tanıyo haklı yanı :) durmaz cenemmm
bu senn pozıtıflıgınden oldu canım..hep olumlu dusundun oturup kurmadın kafanda bse varmı dıye...ben senn yerınde olsam dusune dusune yerdım kafayı...allahm hepımızn bebıslerıne saglık sıhhat versn ıns onların hepsı bızım bebıslerımız
hehe benimkide çok merak ediyor. kullanıcı adımı sordu sölememm dedim :) belkide aşağıda bizim sayfamızı okuyan ziyaretçiler kocalarımızdır dermişim. yapmaz heralde o kadar vakti olmuyor zaten
çorap konusu bizde de vardı. dedim ki bak çoraplarını böyle yere atıyorsun, e benim de saçlarım dökülüyor, sonra çamaşırların içinden saç çıkıyor dedim. direk sepet olayına girdik.
anam bazı erkekler ınatcı oluyo sennkıde onlardan heralde...ınadına yapıyo belkı :)tas yolsa catlar vala nası sabırlısn :)helal olsun dıyorum yanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?