2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de sana soracaktım birazdan , dün yoktun bişeyin yok di mi diye. Oh ne güzel bir gün geçirmişsin:) Aldıklarını güle güle kullan ve üşenme aldıklarının resmini çekip buraya koy adamı hasta etme

Sanırım annelerimiz bize bişeyler alıcak diye artık beklememeliyiz.Pabucumuz dama atıldı. Daha doğmadan neler alıyolar doğdukları zaman ne olacak tahmin edemiyorum :)

Sonuçlara gelince teşekkür ederim canım. Evet biliyodum ve Allah bana öyle bi üzüntü yaşatmadı çok şükür:))

Bu arada temizlik konusuna gelince eşim de çok titiz dikkatli ve düzenlidir :) Bulunduğu ortamı kesinlikle dağıtmaz :) Hamile kalmadan önce cumartesi geceleri özgürdük istediğimiz içip içip evi tepe tepe kullanıyorduk ama pazar sabahı uyanır uyanmaz toplardık ,artık o da bitti :)

ahahahah ayy angy alemsin valla. Kız adamı muma çevirmişsin sen. Seni üstad ilan ediyorum. Hepimiz seni örnek almalıyız Büyüksün panpa

eyvallahh kuzumm :)ya onu hale getrmek kac ayımı aldı benım:)bde su kadınlar klubunu cok merak edıyorum kadınlar bıraraya gelınce neler konusuyosunz acaba kesın sen benı cekıstırıyosundr orda senn cenen durmaz dıyo :)benı tanıyo haklı yanı :) durmaz cenemmm

nası sanslısın cnm...bnmkı hergun arabanın anahtarını arar bu gunluk bı olay bızım evde...banyodan bıle cıkıyo o anahtar o kadar duzenlı yanı :)

bu senn pozıtıflıgınden oldu canım..hep olumlu dusundun oturup kurmadın kafanda bse varmı dıye...ben senn yerınde olsam dusune dusune yerdım kafayı...allahm hepımızn bebıslerıne saglık sıhhat versn ıns onların hepsı bızım bebıslerımız

Angy ben 8 senemi verdim, ömrümü verdim ömrümü Hala bi çorabı alt katta, diğerini üst katta çıkarıyo bazen. ooof ooff

sorma ben artık yemek yapmaz oldum. eşim de "hamilesin sen, boşver yeriz bir şeyler" diye bana gaz veriyor. 2 haftada bir yardımcı alıyorum ben, ütü temizlik hallediyor. yoksa halim duman olurdu.

ben şimdilik kendim eşiminde az buçuk yardımıyla yapıyorum ama bebiş olunca bebeğime bakacak kişiyle temizlik konusunda da anlaşacağım inşallah. temzliğe ayracağım vakti meleğime ayırırım

canım ben bu yılbaşından beri kızıma yarım gün bakıcı tuttum sabah 8,30-8.45 gibi geliyor kızım zaten 8 yaşında kızın kahvaltısını hazırlıyor beslenmesini hazırlıyor sofrasını kaldırıp bulaşık makinasına koyuyor
sonrada 12.30 da okula götürüp bırakıyor ama eger ben söylersem haftada 1 süpürüyor söylemezsem yapmıyor bende söyleyemiyorum sadece kıza bakma diye konuştugumuz için baştan dedi zaten yemek ütü yapmam diye fiyatıda ona göre anlaştık fiyatı daha fazla verseydim sonuna kadar isterdim şunu yap bunu yap diye ama biz sadece çocukla ilgili sorumluluklar üzerine anlaştık baştan konuş canım.zaten fiyatı fazla verseydim ev işide yapsaydı yaptıgı iş pek içime sinmezdi çünkü biraz rahat ama çocuk konusunda çok güvenilir kızımla oyun falanda oynuyor gözüm arkada kalmıyor bu yüzden.

evt kuzumm onemlı olan bebıslerımızzz hersey onlar ıcın.amann 9 ayda temızlık yarım yamalak olsun mazeretımız var napalım :)annenede cok gecmıs olsun canm bnm allah onları basımzdan eksık etmesn...

sagol canım amin Allah başımızdan eksik etmesin onları.

Bornozu asmayı öğrendiyse baya yol katetmiş canım o şu 5 ayda da pantolonunu asmayı, çorabını kirli sepetine atmayı öğrendiği zaman sırtın yere gelmez artık senin

çorap konusu bizde de vardı. dedim ki bak çoraplarını böyle yere atıyorsun, e benim de saçlarım dökülüyor, sonra çamaşırların içinden saç çıkıyor dedim. direk sepet olayına girdik.

Angy ben 8 senemi verdim, ömrümü verdim ömrümü Hala bi çorabı alt katta, diğerini üst katta çıkarıyo bazen. ooof ooff

anam bazı erkekler ınatcı oluyo sennkıde onlardan heralde...ınadına yapıyo belkı :)tas yolsa catlar vala nası sabırlısn :)helal olsun dıyorum yanı :)

hehe benimkide çok merak ediyor. kullanıcı adımı sordu sölememm dedim :) belkide aşağıda bizim sayfamızı okuyan ziyaretçiler kocalarımızdır dermişim. yapmaz heralde o kadar vakti olmuyor zaten

seyyah yeni yaşın hayırlı ugurlu olsun canım güzel bir ömür geçir sevdiklerinle beraber inşallah

kızlar hepinize çok teşekkür ederim sayenizde rahatladım ben birtek kendim bu durumdayım sanıyordum aklım sürekli ev işlerinde kalıyordu bazen kendimi suçluyordum iyice saldın diye dediğimiz gibi bu dönem saglıklı keyifli geçsinde ne yapalım bazı şeylerde eksik kalıversin. 15 günde 1 geliversin kadında zaten ne kaldı neredeyse yarıladım hamileliği

Hepiniz olumlu şeyler düşünün olumlu olsun canlarım. Ben bunun faydasını çok gördüm. Emin olun düşüncelerimizin de bir kütlesi var ve bu hayatımıza etki ediyor. Mesela nazarı düşünün, nazar düşünce gücüyle oluşan bir etki, ya da o anda bir insanı düşündüğünüzde telefonun çalması ve düşündüğünüz insanın araması gibi:)

bi arkadaş sormuş ayrıntılı ultrason fiyatını ben 26 martta çektireceğim 90 tl dediler

kızlar ben kaçtım tembellik yaptım epeyce işe güce dalayım işler hafifleyince gene gelirim

hehe benimkide çok merak ediyor. kullanıcı adımı sordu sölememm dedim :) belkide aşağıda bizim sayfamızı okuyan ziyaretçiler kocalarımızdır dermişim. yapmaz heralde o kadar vakti olmuyor zaten

cıdden bnmkıde sordu bkackere :)adamı cekıstrdıgım yetmıo annesınıde cekıstrdm kac kre:)bnmkınnde zamanı yok yoksa hersey butun dusuncelerım ortada vla :)

çorap konusu bizde de vardı. dedim ki bak çoraplarını böyle yere atıyorsun, e benim de saçlarım dökülüyor, sonra çamaşırların içinden saç çıkıyor dedim. direk sepet olayına girdik.

Sende saç olayı işe yaramış bende asla yaramaz. Bizim evde çok tüylü bir dostumuz var, heryer tüy oluyor zaten, saç çıkmış çok mu

anam bazı erkekler ınatcı oluyo sennkıde onlardan heralde...ınadına yapıyo belkı :)tas yolsa catlar vala nası sabırlısn :)helal olsun dıyorum yanı :)

Yok kız inattan değil üşengeçlikten. Çekirdekli meyveleri bile yemiyo ayıklaması zor diye ahahaha. Çok üşengeç çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…