- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.461
Yok kız inattan değil üşengeçlikten. Çekirdekli meyveleri bile yemiyo ayıklaması zor diye ahahaha. Çok üşengeç çok
durum vahim canm sizinn
evt yaaa ıgrenccc.butun gun ayakkabının ıcınde bde bas koseye atıolar corapları :)
annane kartı niye ki?
çokkk kötü grip oldumm napsam bilemedim
kızlar ben daha doktoruma karar veremedım ve bu konu benı çok sıkıyo bugun doktora gıdıcem ama hangi doktoru gıdıp denesem dıye dusunuyorum istanbulda yaşıyorum hızmet has mehtap hnmı denedım meltem hastanesinde nuray hnmı denedım bugunde nısa has murvet hnmı denıycem heralde ıstanbuldan olanlar hangı doktorlara gıdıyorsunuz tavsiye verin lutfen
bi arkadaş sormuş ayrıntılı ultrason fiyatını ben 26 martta çektireceğim 90 tl dediler
kızlar ben kaçtım tembellik yaptım epeyce işe güce dalayım işler hafifleyince gene gelirim
eyvallahh kuzumm :)ya onu hale getrmek kac ayımı aldı benım:)bde su kadınlar klubunu cok merak edıyorum kadınlar bıraraya gelınce neler konusuyosunz acaba kesın sen benı cekıstırıyosundr orda senn cenen durmaz dıyo :)benı tanıyo haklı yanı :) durmaz cenemmm
ayrıntılı ultrason için randevu aldınız mı kızlar?? benim gittiğim hastanede 200 lira dediler.
tünaydınlar güzel annişler:):):)
eee malum raporluyumya sabah 10 gibi uyanıp ağır ağır kahvaltı yapıyorum, müzik açıyorum kuzuma,
tunus bu aralar çok sıcak bahar havası var, camları da açtım sonuna kadar, akdeniz ışıl ışıl,
ama ben çok keyfini çıkaramıyorum bu durumun aklım bebeğimde çünkü,
damarlar şu an ne durumda merak ediyorum,
doktor hiç stres yok dedi, ama ben şimdi de damarlar acep ne durumdadır diye takıldım,
neyse 3 hafta sonra ultrasonumuz var görücez, dua edin nolur.
arkadaşımın bebeğinde 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, çocuk çok sağlıklı ve nromal kilosunda doğdu,
inşallah hepimizin öyle olur.
sen de damarlarda direnç varmış bizde damarın teki direk yoktu dedi:):)
Canım ben de sana soracaktım birazdan , dün yoktun bişeyin yok di mi diye. Oh ne güzel bir gün geçirmişsin:) Aldıklarını güle güle kullan ve üşenme aldıklarının resmini çekip buraya koy adamı hasta etme
Sanırım annelerimiz bize bişeyler alıcak diye artık beklememeliyiz.Pabucumuz dama atıldı. Daha doğmadan neler alıyolar doğdukları zaman ne olacak tahmin edemiyorum :)
Sonuçlara gelince teşekkür ederim canım. Evet biliyodum ve Allah bana öyle bi üzüntü yaşatmadı çok şükür:))
ayrıntılı ultrason için randevu aldınız mı kızlar?? benim gittiğim hastanede 200 lira dediler.
Kedicik gelmiiiiş
ben yine grip oluyorum hapşırık tınsırıkk off yaaa ne kadar dirençsizim hamilelikten önce hiç hastalanmıyodum.
Burda bi arkadaş supradyn kullanmış hamile iken doktoru söylemiş var mı aranızda kullanan bende doktora sorsammı ??
ben yine grip oluyorum hapşırık tınsırıkk off yaaa ne kadar dirençsizim hamilelikten önce hiç hastalanmıyodum.
Burda bi arkadaş supradyn kullanmış hamile iken doktoru söylemiş var mı aranızda kullanan bende doktora sorsammı ??
gecmiş olsun policim dikkat et kendine ortalıkta fena salgın var
doktoruna danış kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?