2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydınlar güzel annişler:):):)
eee malum raporluyumya sabah 10 gibi uyanıp ağır ağır kahvaltı yapıyorum, müzik açıyorum kuzuma,
tunus bu aralar çok sıcak bahar havası var, camları da açtım sonuna kadar, akdeniz ışıl ışıl,
ama ben çok keyfini çıkaramıyorum bu durumun aklım bebeğimde çünkü,
damarlar şu an ne durumda merak ediyorum,
doktor hiç stres yok dedi, ama ben şimdi de damarlar acep ne durumdadır diye takıldım,
neyse 3 hafta sonra ultrasonumuz var görücez, dua edin nolur.
arkadaşımın bebeğinde 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, çocuk çok sağlıklı ve nromal kilosunda doğdu,
inşallah hepimizin öyle olur.
sen de damarlarda direnç varmış bizde damarın teki direk yoktu dedi:):)

durum vahim canm sizinn

Öyle canım. Ama şükür ki yarım gün yardımcı geliyor. Ben o gelene kadar çorapları yok ediyorum ortalardan Hergün 1 saatimi alıyor dağınık toplamak nerdeyse. Çalışma odasındaki boş çay, kahve fincanları, ağzına kadar dolmuş küllükler. Öyle işte Bırak toplama kadın yapar diyor ama kadın mecbur mu onun çoraplarını topalamaya . Yazık kıyamıyorum.

çok yorgun uykusuz ve halsizim bi sürü yapılacak iş var ama gözlerim kapanmak üzere. bitse gitsek

çokkk kötü grip oldumm napsam bilemedim

Selam canım, Hizmet hast Mehtap hanımın randevuları çok doluydu. Ben ilk öğrendiğim zaman 1 ay boyunca cumartesiye yer yoktu. Vazgeçtim ben de randevu almaktan, onu mu beklicem dedim

Mürüvet hanımı da çok duydum, ona giden arkadaşlarım var ancak çok kalabalık oluyormuş kapısı. Randevu saatinde giremiyorsun hiç. 2 saate kadar beklemeyi göze almalısın.

Meltem hastanesini duymadım hiç.
Avcılar Medicanada Faruk beyi şiddetle tavsiye etti bir öğrencimin annesi. 2 doğumunu da Faruk beyle yapmış, çok memnun.

Ben Bakırköy'de Şükran Cebiroğlu'nun muayenehanesine gidiyorum, acaip memnunum.

Haha bnmkide aynı şeyi söylüyor benden çok kadınlar klubüyle ilgileniyorsun diyor:)) E napim bebiş için bilgi topluyorum diyorum bende oda tamam dio napsınn heheh :)

Ya kızlar cidden şaka gibi bnm eşimde biraz değiştii..:) Çünkü normalde kaynanam resmen suyunu bile içirmiş mübarek adam hiçbirşey yapmayı bilmiyordu ama evlendik zamanla dağınıklığını düzelttim yavaş yavaş artık dolabını düzenliyor eşyalarını yerleştiriyor..Hamile kaldım kocamın yumurta kırmışlığı yoktur şimdi kahvaltı hazırlıyor çayını kendi koyuyor haha kaynanamlardaydık geçen kaynanam diyo dur sen koyamassın çayı yok canım o öğrendi dedim artık bnmki doldurdu çayı içiyo kaynanam bana bakıyo şoklarda ne sandın dedim hahahah :)))

ben yine grip oluyorum hapşırık tınsırıkk off yaaa ne kadar dirençsizim hamilelikten önce hiç hastalanmıyodum.
Burda bi arkadaş supradyn kullanmış hamile iken doktoru söylemiş var mı aranızda kullanan bende doktora sorsammı ??

amanınnn tunustan birini buldum sonunda merhaba kuzucum :) anlatsana bana biraz oraları görevlendirmeyle gelme ihtimalimiz var ama ben kararsızım. rahat mısın mesela? insanları nasıl özgür müsün?

Gözün aydınnnnnnnnnnn çok sevindim oh geçmişler olsun
Bizimkiler anca soruyolar bişeye ihtiyacınız var mı diye. Sorma kardeşim, aaaaaaaaaa, komşusuna soruyo sanki, al gel nolcak :) Alcak bişi bulamıyosan hesap numaramı iste, borç dünya kadar zaten di mi ama

ayrıntılı ultrason için randevu aldınız mı kızlar?? benim gittiğim hastanede 200 lira dediler.

Benim doktorumun önerdiği doçent doktor 300 lira dedi Doktorum annemin arkadaşı ve doktoru, başka bir uzmana güvenemem dedi kendi arkadaşına yönlendirdi. Gereksiz yere üzmez zaten huyunu bildiğim için başka yer araştırmadım.

Kedicik gelmiiiiş

Geldimmm, geçmişi okuyordum. Ah şu erkekler.... Ben şanslılardanım sanırım, eşim uzun süre bekar yaşadığı için her bir işi çok güzel becerir. Eve gelir gelmez hemen işe koyuluyor, hem kıyamıyorum, hem de halim, enerjim yok temizliğe falan. Msafir geleceği zaman detaylı yapıyoruz, ben de yardımcı oluyorum. Dinlene dinlene yaptığım halde ertesi gün ya tutuluyorum, ya da kasıklarımda acaip ağrı oluyor yürürken bile hissediyorum. Riske atmaya değmez, geçecek ne yapalım. Biz anneysek onar da baba, beraber çekicez çilesini, sefasını da beraber süreriz inşallah...

Geçmiş olsun. Bu ara hepimiz bi kırıldık... Doktoruna bi telefon et sor istersen. Ben ateşlenmediğim için henüz ilaç kullanmadım ama daha tam iyileşemedim, hafif murnum akıyo hala...

kocişler cekiştirilmiş kokuşmuş coraplar
ev işi beni cok zorlamıyor henüz cok sükür yapabildiğim kadar yapıyorum detay olmasada sil süpür toz al banyo tuvalet temizliği bide hftada 2 kere bunlar hergün olmasada yemek yapıyorum camasır ütü katla kaldır kocişte yardımcı sağolsun ona kalsa ben ölece oturmam lazım 9 ay iyiki gündüz evde diil ....ama bu ara hep gezinesim var alışveriş yapasım var bebişime bişiyler almak için deli oluyorum ama biraz daha beklemekte istiyorum en azından nisanı görelim...
bazılarınız başlamışsınız minişlere ciciler almaya cok zevkli yaa babaannesi annanesi ha bire alıyolar zaten tlfonda sunu aldık bunu aldık hergün raporkalın battaniyesi hazır penye battaniye bi sürü örgü yelek hırkaalt açma minderinevresim bikaç tulum ama biz babasıyla henüz hic bişiy almadık minişimize
sanırım ben net %100 kız yada erkek diyene kadar almıcam...%90 kız mışşşşşş

gecmiş olsun policim dikkat et kendine ortalıkta fena salgın var
doktoruna danış kuzucum

ayy kızlar bunlar cok güzelmiş ya emzirme t shirt yazada geliyoo ya bizimkiler tam bizlik biraz tuzlu fiyatı ama 37.90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…