2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar, artık pek uğrayamaz oldum, gecmisi de okuyamiyorum. Bir selam vereyim en azından ...

Gecmis olsun canım, ben grip olduğumda parol kullanmıştım çok rahatlatmıştı beni sonra doktora gittim , iyi yapmissin devam et dedi birde üzerine penisilin içeren antibiyotik yazdı.

slm kizlar
ben nasipse eylul annesi olacam...size bi sorum olacaktı benim...ben bu hafta 12. haftamı bitiriyorum nasipse...ama benım ne bi mide bulantım ne aşerme nede başka bişey oldu....hiç bi ağrı sızı filanda hissetmiyorum...bazen endişeleniyorum bebeğim beni bıraktımıı acaba diye...sizinde böyle edişeleriniz oluyormu ne zamn hissetmeye başladınız bebeklerinizi....zaman zaman çok endişeleniyorum...çok acı zamanlar yaşadım...o yüzden sürekli onu hissetmek istiyorum....

hoşgeldinn kuzum neden gelmiyosunnn

sağolasın kötü olursam parol alırım ben de..

ben bi ara araştırdım ama
2li yapıldı 3lü yapıldı doktorum zatennn ayrıntılı bakıyo gerek yok diye düşünüyorum

benimde 2lide 3 lüde yapıldı cok sükür ikiside ii cıktı kuzum ...
senin doktorun detaylı bakıyosa cok gerek yok bencede bebişim zaten doktorun gerek görürse yönlendirir illakii

hosgeldin canım nasılsın bende epeyidir yazamıyodum valla özlemişim buraları sizlerii

benimde 2lide 3 lüde yapıldı cok sükür ikiside ii cıktı kuzum ...
senin doktorun detaylı bakıyosa cok gerek yok bencede bebişim zaten doktorun gerek görürse yönlendirir illakii

evt aslında kendisi de diyo ben detaylı bakıyorum ama 2. bir göz görsün diyo birçok arkadaşın doktoru gerek yok demişş bu gidişimde söylüycem ben sana güveniyorum diycem :)))

evt aslında kendisi de diyo ben detaylı bakıyorum ama 2. bir göz görsün diyo birçok arkadaşın doktoru gerek yok demişş bu gidişimde söylüycem ben sana güveniyorum diycem :)))

sen güveniyosan hic bi sorun yok kuzum güvenmediğin yeni tanıdığın biri olsa ikinci göz önemli ama senin 2. doğumun sonucta bu doktorla

Canım kafana takmamaya çalış. Dönem dönem bizde karamsar şeyler düşündük ama şuan çok şükür büyümeye devam ediyoruz. Haline bence yat kalk dua et. Mide bulantısı çektiğinde naptım ben dersin.. Her hamilelikte bulantı agrı olacak die birşey yok. Kimileri hamıle oldugunu bıle unutur bu sebepten. Bence mutlu olmalısın durumuna..

teşekür ederim canım...ben 6 kez tüp bebek denedim...2 kimyasal gebeliğin dışında bi gebeblik yaşamadım...bu gebeliğim kendiliğnden oluştu...kötü tecrübelerim oldu yani...o yüzden zxaman zaman çok korkuyorum....

güzeller ben simcik cıkıyorum biraz yürüyüş yapıyım dısarda bebişlerinizle Allaha emanet olun görüşürüz

amanınnn tunustan birini buldum sonunda merhaba kuzucum :) anlatsana bana biraz oraları görevlendirmeyle gelme ihtimalimiz var ama ben kararsızım. rahat mısın mesela? insanları nasıl özgür müsün?

hadi ya redqueen gerçekten mi, sizinde mi işiniz atamalı, askeri ateşe yardımcısı gelecek yeni, yoksa onlar siz misiniz:):):)?? yoksa Elçilikte mi görevlendirileceksiniz????
gelirseniz kesin tanışırız, zaten bir avuç türk var burda.
burası akdeniz ülkesi işte klasik akdeniz arap karışımı bir kültürleri var, fransızcanız yoksa az zorluk çekebilirsniz, zira ben ve eşimin almanca ve ingilizcesi var, o nedenle burada dil açısından çok zorlanıyoruz,
genelde birlikte görev yaptığımız arkadaşlar çok sevdiler burayı bir biz sevemedik,
bunda benim zor bir hamilelik süreci geçirmemim etkisi çok yüksek,
ortadoğuda bir ülkeye gideceksiniz, beyrut, ürdün gibi ülkeleri tavsiye ederim.
ya da kuveyt, katar gibi körfez ülkeleri de buraya tercih edilebilir.
ama mağrip ülkeleri arasında da burası en iyisi diyebilirim,
diğer arap ülkelerine göre daha özgür, kadınları özgür ve modern, ben başka arap ülkelerinde de yaşadığım için bu coğrafyayı iyi biliyorum.
bilmiyorum sevip sevmeme kişiden kişiye değişiyor, gelirseniz de umarım çok seversiniz.
biz bu eylülde başka ülkeye geçiyoruz tayine.
siz ne zaman geleceksiniz.

Canım benim herşey ALLAHın takdiri biliyoruz ki.. EMin ol, kendinden olmuş ALLAH rızkını yazmıştır onun ne güzel bak bir umut işte. Bence karamsar olmak yerine kendine moral ver.. Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah..

öncelikle tebrik ederim canm. bence endişelenmene hiç gerek yok hatta sevinmelisin. ben 18. hafta içindeyim 2 haftadır ufak mide bulantılarım,baş dönmelerim falan başladı ve çok rahatsız edici bir şey.benim de ilk 3 ayım çok rahat geçti hatta ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmicam diyordum :) bence bunları dert etme herkesin hamileliği farklıdır.bazılarının 9 ay boyunca midesi bulanıyor,bazıları 4. aydan sonra rahatlıyor bazıları da benim gibi mide bulantıları 4. ayda başlıyor:)

cnm bnce kafani takma uzulmede..o annesnn karninda gayet iyi.hem seni uzmuyo bulntn yok agrn yok oh ne guzel.ne cektk o bulntilardn.bzen hla oguruyorm.agrilarmz boyut degstiriotadini ckar hamilrliginin

Canım ben de çok korkuyorum bir şey olacak diye çok iyi anlıyorum seni Allah korusun ... İçini ferah tut bir şey olmaz inşallah :)

hayatimsin...angysangel...mylovel.... teşekür ederim arkadaşlar...beni çok rahatlattınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…