- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.481
sağol hemşommm
bu arada detaylıyı nerde yaptırıyosunn kuzum???[/COLOR]
ben yine grip oluyorum hapşırık tınsırıkk off yaaa ne kadar dirençsizim hamilelikten önce hiç hastalanmıyodum.
Burda bi arkadaş supradyn kullanmış hamile iken doktoru söylemiş var mı aranızda kullanan bende doktora sorsammı ??
akropolde kuzucum derya hanım
sen nerde yaptırcaksın balım
Merhabalar, artık pek uğrayamaz oldum, gecmisi de okuyamiyorum. Bir selam vereyim en azından ...
Gecmis olsun canım, ben grip olduğumda parol kullanmıştım çok rahatlatmıştı beni sonra doktora gittim , iyi yapmissin devam et dedi birde üzerine penisilin içeren antibiyotik yazdı.
ben bi ara araştırdım ama
2li yapıldı 3lü yapıldı doktorum zatennn ayrıntılı bakıyo gerek yok diye düşünüyorum
Merhabalar, artık pek uğrayamaz oldum, gecmisi de okuyamiyorum. Bir selam vereyim en azından ...
Gecmis olsun canım, ben grip olduğumda parol kullanmıştım çok rahatlatmıştı beni sonra doktora gittim , iyi yapmissin devam et dedi birde üzerine penisilin içeren antibiyotik yazdı.
benimde 2lide 3 lüde yapıldı cok sükür ikiside ii cıktı kuzum ...
senin doktorun detaylı bakıyosa cok gerek yok bencede bebişim zaten doktorun gerek görürse yönlendirir illakii
evt aslında kendisi de diyo ben detaylı bakıyorum ama 2. bir göz görsün diyo birçok arkadaşın doktoru gerek yok demişş bu gidişimde söylüycem ben sana güveniyorum diycem :)))
slm kizlar
ben nasipse eylul annesi olacam...size bi sorum olacaktı benim...ben bu hafta 12. haftamı bitiriyorum nasipse...ama benım ne bi mide bulantım ne aşerme nede başka bişey oldu....hiç bi ağrı sızı filanda hissetmiyorum...bazen endişeleniyorum bebeğim beni bıraktımıı acaba diye...sizinde böyle edişeleriniz oluyormu ne zamn hissetmeye başladınız bebeklerinizi....zaman zaman çok endişeleniyorum...çok acı zamanlar yaşadım...o yüzden sürekli onu hissetmek istiyorum....
Canım kafana takmamaya çalış. Dönem dönem bizde karamsar şeyler düşündük ama şuan çok şükür büyümeye devam ediyoruz. Haline bence yat kalk dua et. Mide bulantısı çektiğinde naptım ben dersin.. Her hamilelikte bulantı agrı olacak die birşey yok. Kimileri hamıle oldugunu bıle unutur bu sebepten. Bence mutlu olmalısın durumuna..
amanınnn tunustan birini buldum sonunda merhaba kuzucum :) anlatsana bana biraz oraları görevlendirmeyle gelme ihtimalimiz var ama ben kararsızım. rahat mısın mesela? insanları nasıl özgür müsün?
teşekür ederim canım...ben 6 kez tüp bebek denedim...2 kimyasal gebeliğin dışında bi gebeblik yaşamadım...bu gebeliğim kendiliğnden oluştu...kötü tecrübelerim oldu yani...o yüzden zxaman zaman çok korkuyorum....
slm kizlar
ben nasipse eylul annesi olacam...size bi sorum olacaktı benim...ben bu hafta 12. haftamı bitiriyorum nasipse...ama benım ne bi mide bulantım ne aşerme nede başka bişey oldu....hiç bi ağrı sızı filanda hissetmiyorum...bazen endişeleniyorum bebeğim beni bıraktımıı acaba diye...sizinde böyle edişeleriniz oluyormu ne zamn hissetmeye başladınız bebeklerinizi....zaman zaman çok endişeleniyorum...çok acı zamanlar yaşadım...o yüzden sürekli onu hissetmek istiyorum....
güzeller ben simcik cıkıyorum biraz yürüyüş yapıyım dısarda bebişlerinizle Allaha emanet olun görüşürüz
slm kizlar
teşekür ederim canım...ben 6 kez tüp bebek denedim...2 kimyasal gebeliğin dışında bi gebeblik yaşamadım...bu gebeliğim kendiliğnden oluştu...kötü tecrübelerim oldu yani...o yüzden zxaman zaman çok korkuyorum....
Canım benim herşey ALLAHın takdiri biliyoruz ki.. EMin ol, kendinden olmuş ALLAH rızkını yazmıştır onun ne güzel bak bir umut işte. Bence karamsar olmak yerine kendine moral ver.. Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?