2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım benim 3 ay ne bulantım, ne kusmam, ne de ağrım oldu. 3 aydan sonra bikaç defa bulandı o kadar. Şimdi kızımı hissediyorum kıpırdıyor:) Sen içini rahat tut biz şanslı annelerdeniz. Burdaki kızlar neler çekti mide bulantılarından bir bilsen. Güzel şeyler düşün canım aklına kötü şeyler getirme. Allah yardımcın olsun :)

Cnm çok geçmiş olsun öncelikle geçmişi unut lütfen bir daha inşallah yaşamayacaksın o acı tecrubeleri..
Bak ben senin içini rahatlatimm bende aynen senin gibi hiçbir kusma ağrı sızı hissetmedim öle uyim bütün gün ne bilim hamilelik belirtileri bende de yok pekkk..
Anca yeni yeni göbüşüm büyüdü sırtıma ağrısı vuruyor bebişimin:) Lütfen üzülme yani cnmmmm

Uyuyup, Uyuyup, Uyuyup Hiiiiiç Uyanmayasım Var Sabah Tetanoz Aşımı Yaptırmak İçin Sağlık Ocağına Gittim. Geldiğimden Beri Yarı Uyur Halde Yatıyorum. Ne Uyuyabiliyorum, Ne Gözlerimi Açabiliyorum. O Kadar Uykum Var Ki Gözlerimi Açınca Sulanmaya Başlıyor Gözlerim. Aşıdan Mı Böyle Oldum Acaba Ben?? :44:Aşısını Yaptıran, Benim Gibi Olan Var Mı ??

çok teşekür ederim arkadaşlar ilginize ve telkinlerinize...gerçekten içim rahatladı...zaman zaman sizi rahatsız ederim eğer kusuruma bakmazsanız...

Bana daha aşı yapılmadı 17 nisan da yapılacak böyle etkileri varsa yandım :44::44: Bir de annem aşıya gitmeden önce banyo yapmamı söyledi sanırım 1 gün su değmemesi gerekiyormuş püffff

Bana daha aşı yapılmadı 17 nisan da yapılacak böyle etkileri varsa yandım :44::44: Bir de annem aşıya gitmeden önce banyo yapmamı söyledi sanırım 1 gün su değmemesi gerekiyormuş püffff

Bana Su Değmemesi İle İlgili Herhangi Birşey Söylemedi Hemşire. Sadece İlacın Etkisinden 1-2 Gün Kolumun Ağrıyabileceğini Söyledi. Acaba Söylemeyi Mi Unuttu :44:

canım okulda ası oldugumuzdada derlerdı su degmesın dıye...dıkkat edıcez bı gun onceden bnyomuzu ypıcaz 2 gun ıdare ederız artık:)

Bana Su Değmemesi İle İlgili Herhangi Birşey Söylemedi Hemşire. Sadece İlacın Etkisinden 1-2 Gün Kolumun Ağrıyabileceğini Söyledi. Acaba Söylemeyi Mi Unuttu :44:

Ben de su değmeyecek diye biliyorum istersen sağlık ocağını ara bir sor canım .. Bir de bana neden bu kadar geç tarih verildi yahu :44::44:

Ben de su değmeyecek diye biliyorum istersen sağlık ocağını ara bir sor canım .. Bir de bana neden bu kadar geç tarih verildi yahu :44::44:

Aradım Şimdi Su Değmesinde Herhangi Bir Sakınca Olmadığını Söyledi Hemşire, Ne Yapsam Şaşırdım Şimdi

sana geç tarih verilmesinin sebebi tetenoz 20. haftada ve sonrasında oluyor canım. Ondan önce erken değip yapmıyorlar

Dün ben senin gibiydim canım.. Gözlerimi ne kapayabiliyorum nede açık tutabiliyorum. İş yerimde isyan moduna geçecektim birden bi yorgunluk geldi gözlerim kızarıp yanmaya başladı sonra sulandı.. ama aşı olmadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…