- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.501
slm kizlar
ben nasipse eylul annesi olacam...size bi sorum olacaktı benim...ben bu hafta 12. haftamı bitiriyorum nasipse...ama benım ne bi mide bulantım ne aşerme nede başka bişey oldu....hiç bi ağrı sızı filanda hissetmiyorum...bazen endişeleniyorum bebeğim beni bıraktımıı acaba diye...sizinde böyle edişeleriniz oluyormu ne zamn hissetmeye başladınız bebeklerinizi....zaman zaman çok endişeleniyorum...çok acı zamanlar yaşadım...o yüzden sürekli onu hissetmek istiyorum....
Tatlım benim 3 ay ne bulantım, ne kusmam, ne de ağrım oldu. 3 aydan sonra bikaç defa bulandı o kadar. Şimdi kızımı hissediyorum kıpırdıyor:) Sen içini rahat tut biz şanslı annelerdeniz. Burdaki kızlar neler çekti mide bulantılarından bir bilsen. Güzel şeyler düşün canım aklına kötü şeyler getirme. Allah yardımcın olsun :)
çok teşekür ederim arkadaşlar ilginize ve telkinlerinize...gerçekten içim rahatladı...zaman zaman sizi rahatsız ederim eğer kusuruma bakmazsanız...
Uyuyup, Uyuyup, Uyuyup Hiiiiiç Uyanmayasım VarSabah Tetanoz Aşımı Yaptırmak İçin Sağlık Ocağına Gittim. Geldiğimden Beri Yarı Uyur Halde Yatıyorum. Ne Uyuyabiliyorum, Ne Gözlerimi Açabiliyorum. O Kadar Uykum Var Ki Gözlerimi Açınca Sulanmaya Başlıyor Gözlerim. Aşıdan Mı Böyle Oldum Acaba Ben?? :44:Aşısını Yaptıran, Benim Gibi Olan Var Mı ??
hayret bizimkiler bu konuda benzeşmiyorayağından çıkardığı gibi saolsun kirli sepetine atıyor..
Bana daha aşı yapılmadı 17 nisan da yapılacak böyle etkileri varsa yandım :44::44: Bir de annem aşıya gitmeden önce banyo yapmamı söyledi sanırım 1 gün su değmemesi gerekiyormuş püffff
Bana daha aşı yapılmadı 17 nisan da yapılacak böyle etkileri varsa yandım :44::44: Bir de annem aşıya gitmeden önce banyo yapmamı söyledi sanırım 1 gün su değmemesi gerekiyormuş püffff
Bana Su Değmemesi İle İlgili Herhangi Birşey Söylemedi Hemşire. Sadece İlacın Etkisinden 1-2 Gün Kolumun Ağrıyabileceğini Söyledi. Acaba Söylemeyi Mi Unuttu :44:
canım okulda ası oldugumuzdada derlerdı su degmesın dıye...dıkkat edıcez bı gun onceden bnyomuzu ypıcaz 2 gun ıdare ederız artık:)
Ben de su değmeyecek diye biliyorum istersen sağlık ocağını ara bir sor canım .. Bir de bana neden bu kadar geç tarih verildi yahu :44::44:
Aradım Şimdi Su Değmesinde Herhangi Bir Sakınca Olmadığını Söyledi Hemşire, Ne Yapsam Şaşırdım Şimdi
2 Gün Duramam Ki Ben ÖyleO zaman hemşireni dinle ya da amannn canım iki gün su değdirme ne olacak ki
Ben de su değmeyecek diye biliyorum istersen sağlık ocağını ara bir sor canım .. Bir de bana neden bu kadar geç tarih verildi yahu :44::44:
2 Gün Duramam Ki Ben ÖyleBen Kobay Olup Su Değmesi Durumunda Birşey Oluyor Mu Test Ederim, Gelecek Aşızedelere Örnek Teşkil Eder
slm kızlar bende gelebilirmiyim
Uyuyup, Uyuyup, Uyuyup Hiiiiiç Uyanmayasım VarSabah Tetanoz Aşımı Yaptırmak İçin Sağlık Ocağına Gittim. Geldiğimden Beri Yarı Uyur Halde Yatıyorum. Ne Uyuyabiliyorum, Ne Gözlerimi Açabiliyorum. O Kadar Uykum Var Ki Gözlerimi Açınca Sulanmaya Başlıyor Gözlerim. Aşıdan Mı Böyle Oldum Acaba Ben?? :44:Aşısını Yaptıran, Benim Gibi Olan Var Mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?