2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canı msen bursadaydın dimi?? NErde çektireceksin ayrıntılı ultrasonu?

doruk çekirge hastahanesinde canım 90 tl demişler

geçmiş olsun canım ben kullanmadan atlattım ama bi 10 gün mahvetti beni bol c vitamini al

bugün aile hekimliğinden aradılar hemşire 22. haftada doktorunuzla konuşun gelin ozaman tetanoz ignesi vuralım dedi neden özellikle 22. hafta söylemedi ama

benı bu aıle hekımlıgınden hıc arayıp soran yok..ben anlamadım ılk kayıt yaptır dıye arıyolardı...hıc bıseyden haberım olmuyo benım gıdınce soylıcm

ilk hamileligimde yapıldı ama ikimi ücmü hatırlamıyorum:44:simdide gerek görmediler ve ilk hamileligimde oldugu gibi sık sık aramıyorlar bıkmıstım gel demelerinden

benı bu aıle hekımlıgınden hıc arayıp soran yok..ben anlamadım ılk kayıt yaptır dıye arıyolardı...hıc bıseyden haberım olmuyo benım gıdınce soylıcm

canım benide ilkkez aradılar elevit yazdırmak için doktora sağlık oacağına gittiğimde kayıt yaptılar hamilelikle ilgili bilgileri not ettiler bugünde hamilelik nasıl tahlillerin sonucu ne detaylı ultrasona ne zaman gireceksin falan diye sordular.26 martta detaylı ultrasona gireceğim diyince ondan 1 hafta sonra da tetanoz aşına gel dediler bakalım bir daha ararlar mı

Kendi doktorundamı dorukta canım? Yada sen hangi doktora gidiyorsun. Ben esentepeye gidiyorum. Bana 4 hafta sonra gel renkli bakıcam ve detaylıya göndericem dedi ama sormak aklıma gelmemiş. Anlaşmalı biyerleri varmı yoksa bizmi bulucaz die.. Şimdi arayıp sormayada çekiniyorum pöff

ilk hamileligimde yapıldı ama ikimi ücmü hatırlamıyorum:44:simdide gerek görmediler ve ilk hamileligimde oldugu gibi sık sık aramıyorlar bıkmıstım gel demelerinden

hoşgeldin canım benim 2. bebeğim olacak inşallah .ilk hamileliğimde tetanoz ignesi yapılmadı bana bende acemilikten sormadım da Allahtan bişey gelmedi başıma

Benide aramadılar canım görümceme demişler sizin gelin gelsin die. İyi hoş gittik kontrol için çağırmış. Boşuna izin aldm saf tel ile arasa beni neden die sorucam gitmezdim. Aşı tarihimi veri bebeğin bilgilerini aldı yallah 26 martta aşım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…