- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.521
Canım havalar da iyice ısınıyor iki gün banyo yapamamak kabus gibi
Ayyy canım benim bu fedakarlığını unutmayacağız :))
hoşbuldum muhabbet koyu aradan bir sızayım dedimElbette gelebilirsin :) Hoşgeldin
hoşbuldum muhabbet koyu aradan bir sızayım dedim
hoşbuldum muhabbet koyu aradan bir sızayım dedim
benim ikinci ama sürpriz oldu ikinci:26:İyi yaptınSOruna cevap vereyim benim ilk hamileliyim ya senin
Canı msen bursadaydın dimi?? NErde çektireceksin ayrıntılı ultrasonu?
ben yine grip oluyorum hapşırık tınsırıkk off yaaa ne kadar dirençsizim hamilelikten önce hiç hastalanmıyodum.
Burda bi arkadaş supradyn kullanmış hamile iken doktoru söylemiş var mı aranızda kullanan bende doktora sorsammı ??
Uyuyup, Uyuyup, Uyuyup Hiiiiiç Uyanmayasım VarSabah Tetanoz Aşımı Yaptırmak İçin Sağlık Ocağına Gittim. Geldiğimden Beri Yarı Uyur Halde Yatıyorum. Ne Uyuyabiliyorum, Ne Gözlerimi Açabiliyorum. O Kadar Uykum Var Ki Gözlerimi Açınca Sulanmaya Başlıyor Gözlerim. Aşıdan Mı Böyle Oldum Acaba Ben?? :44:Aşısını Yaptıran, Benim Gibi Olan Var Mı ??
hepinizin ilk hamileligimi
hamılelıkte 2 yapılıyo dogumdan snrakı zmanlarda 3 daha yaptırırsan yanı 5 olursa hayatın boyunca bdaha tetanoz asısı olmuyomusun..sen yaptırdnmı bılmıyorum belkı ondandır..ablam oyle soylemıstı banaikinci oldugu icinmi ası yapmadılar acaba
ne biri ne ikisi üçler var aramızda
bu arada benim de 2. bilerek ve isteyerek oldu :26:[/
rabbim hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasip etsin
doruk çekirge hastahanesinde canım 90 tl demişler
geçmiş olsun canım ben kullanmadan atlattım ama bi 10 gün mahvetti beni bol c vitamini al
bugün aile hekimliğinden aradılar hemşire 22. haftada doktorunuzla konuşun gelin ozaman tetanoz ignesi vuralım dedi neden özellikle 22. hafta söylemedi ama
benim ikinci ama sürpriz oldu ikinci:26:
hamılelıkte 2 yapılıyo dogumdan snrakı zmanlarda 3 daha yaptırırsan yanı 5 olursa hayatın boyunca bdaha tetanoz asısı olmuyomusun..sen yaptırdnmı bılmıyorum belkı ondandır..ablam oyle soylemıstı bana
benı bu aıle hekımlıgınden hıc arayıp soran yok..ben anlamadım ılk kayıt yaptır dıye arıyolardı...hıc bıseyden haberım olmuyo benım gıdınce soylıcm
doruk çekirge hastahanesinde canım 90 tl demişler
geçmiş olsun canım ben kullanmadan atlattım ama bi 10 gün mahvetti beni bol c vitamini al
bugün aile hekimliğinden aradılar hemşire 22. haftada doktorunuzla konuşun gelin ozaman tetanoz ignesi vuralım dedi neden özellikle 22. hafta söylemedi ama
ne güseeel kocaman olmuş bebeişin Rabbim bizlerede göstersin o günleri
ilk hamileligimde yapıldı ama ikimi ücmü hatırlamıyorum:44:simdide gerek görmediler ve ilk hamileligimde oldugu gibi sık sık aramıyorlar bıkmıstım gel demelerinden
benı bu aıle hekımlıgınden hıc arayıp soran yok..ben anlamadım ılk kayıt yaptır dıye arıyolardı...hıc bıseyden haberım olmuyo benım gıdınce soylıcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?