2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık ocağından beni de aradı ebe az öncee
gelmen gerekiyo diyo bende neden dedim rutin kan idrar testi yapacakmışşş
bende çalışıyorum her aradığınızda gelemem yakın zamanda yaptırdım size mail atıyım dedim tamam dedi hahaha ne kaaa havalıyımmm :)
önemli olan elinde olması yoksa ceza yiyolar...

Son düzenleme:

Beni De Kendileri Aradılar. Gebeliğimin İlk haftalarında Gidip Gebe Olduğumu Bildirmiştim, Daha Sonra Testler ve Aşılar İçin Arıyorlar

Ben de su değmeyecek diye biliyorum istersen sağlık ocağını ara bir sor canım .. Bir de bana neden bu kadar geç tarih verildi yahu :44::44:

Bana da 17 nisanda gel dediler 2li üçlü testlerinin sonucunu almış olursun biz de burda kalp atımını değerlendircez dedi. Aşını da o zaman yaparız dedi.

amin cnm.. pek kocaman sayılmaz ilk oglusum yani ikinci dogunca 2 yas 2 ay olcak araları ama nasıl bakıcam bilmiyorum bildigin canavar benım oglan:18:

ALlah ömür versin, kolaylığınıda verir rabbim.. İlerki zamanlarda da iiki doğmuş zor oldu ama ikiz gibi büyüdüler dersin.. Benim ablam öyle aralarında 1.5 yaşla dogurdu. Annem baktı biraz zorlandı ama şimdi kocamanlar maşallah..

yonlendrmelerı gerekıyo cnm ya ben nerden bılıcem ası zamanını..ablam dedı 20.haftada asın var dıye ılk oyle duydum yanı

bnmkıler cezayı yemıstr o zamn..sdece kayıt ıcın arandım:)

Bana diğer doktordan randevu tarihimi soruyorlar ogün buraya da uğrayabilir misin falan diyorlar. Oradaki ebe hanım çok tatlı çok yorulmuş olmazsan bi bana da uğra diyor yerim onu ben :)

saol iyi dileklerin icin.. korunuyordum ben spral vardı öyle hamile kaldım gördügüm herkese söylüyorum spral taktırmayın diye bide son cıkanlardan aldım kaza olmasın diye nasip iste bu dünyada kısmeti varmıs oglusumun

yonlendrmelerı gerekıyo cnm ya ben nerden bılıcem ası zamanını..ablam dedı 20.haftada asın var dıye ılk oyle duydum yanı

Yapmaları gerekiyor ama kimileri yapmıyor canım.Aynen bilgilendirmeseler enrden bilceksin.. Beni gebe kaldıgınızda gelin die bile aramamışlardı. Kendim gittim bi arkadaşım demişti kayıt yaptır diye, sorumsuzlar...........

kız sen kayıt yaptırmazsan nerden bilecek gebe kaldığını

Aynen bu dünyada yiyecek rıskı varsa nekadar korunsan da nafile..

kız sen kayıt yaptırmazsan nerden bilecek gebe kaldığını

ALlah seni, ilk gebeliğim heralde ve yeni evlenmişim kaydımı o saglık ocagına aldırmışım... Genelde onlar bulup arıyorlar saydıgım durumlarda Gebe kaldıgınızda bize bildirin falan filan

Aaa çok şaşırdım cnm yaa bnm ablamda hep öyle korunur ona bişi olmadı çok şükür..Yiyecek ekmeği varmış oğluşunun bundan sonrakiler için dikkatli olursun tatlımm :)

bu konudada aynıyızz:)bn gıttıgımde soylıcemm bu kadr ılgıye alısık degılım bu kadar ılgılenmeyın bnle dıye:)ılk kayıt zamanı hastanden bnm bde esımın numarasını almıslr..bnı aramıslr duymamısm esımı aramıslar:)arayıs o arayıs bda yok:)

Aaa çok şaşırdım cnm yaa bnm ablamda hep öyle korunur ona bişi olmadı çok şükür..Yiyecek ekmeği varmış oğluşunun bundan sonrakiler için dikkatli olursun tatlımm :)
valla ya korkuyorum artık ikiside erkek sansıma kızı bulamadım.. hürrem gibi sehzadeleri diziyorum dogurcam erkek dogurcam erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…