- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.541
hosbuldum cnm..suanki hamilelikte yapıldımı asıhoşgeldin canım benim 2. bebeğim olacak inşallah .ilk hamileliğimde tetanoz ignesi yapılmadı bana bende acemilikten sormadım da Allahtan bişey gelmedi başıma
amin cnm.. pek kocaman sayılmaz ilk oglusum yani ikinci dogunca 2 yas 2 ay olcak araları ama nasıl bakıcam bilmiyorum bildigin canavar benım oglan:18:
canım benide ilkkez aradılar elevit yazdırmak için doktora sağlık oacağına gittiğimde kayıt yaptılar hamilelikle ilgili bilgileri not ettiler bugünde hamilelik nasıl tahlillerin sonucu ne detaylı ultrasona ne zaman gireceksin falan diye sordular.26 martta detaylı ultrasona gireceğim diyince ondan 1 hafta sonra da tetanoz aşına gel dediler bakalım bir daha ararlar mı
ben yine grip oluyorum hapşırık tınsırıkk off yaaa ne kadar dirençsizim hamilelikten önce hiç hastalanmıyodum.
Burda bi arkadaş supradyn kullanmış hamile iken doktoru söylemiş var mı aranızda kullanan bende doktora sorsammı ??
Ben de su değmeyecek diye biliyorum istersen sağlık ocağını ara bir sor canım .. Bir de bana neden bu kadar geç tarih verildi yahu :44::44:
amin cnm.. pek kocaman sayılmaz ilk oglusum yani ikinci dogunca 2 yas 2 ay olcak araları ama nasıl bakıcam bilmiyorum bildigin canavar benım oglan:18:
bende öyle avutuyorum kendimi:)beraber buyurler cnm allah saglıkla kucagına versn gerısı gelır
Benide aramadılar canım görümceme demişler sizin gelin gelsin die. İyi hoş gittik kontrol için çağırmış. Boşuna izin aldm saf tel ile arasa beni neden die sorucam gitmezdim. Aşı tarihimi veri bebeğin bilgilerini aldı yallah26 martta aşım var
sağlık ocağından beni de aradı ebe az öncee
gelmen gerekiyo diyo bende neden dedim rutin kan idrar testi yapacakmışşş
bende çalışıyorum her aradığınızda gelemem yakın zamanda yaptırdım size mail atıyım dedim tamam dedi hahaha ne kaaa havalıyımmm :)
önemli olan elinde olması yoksa ceza yiyolar...
sağlık ocağından beni de aradı ebe az öncee
gelmen gerekiyo diyo bende neden dedim rutin kan idrar testi yapacakmışşş
bende çalışıyorum her aradığınızda gelemem yakın zamanda yaptırdım size mail atıyım dedim tamam dedi hahaha ne kaaa havalıyımmm :)
önemli olan elinde olması yoksa ceza yiyolar...
saol iyi dileklerin icin.. korunuyordum ben spral vardı öyle hamile kaldım gördügüm herkese söylüyorum spral taktırmayın diye bide son cıkanlardan aldım kaza olmasın diye nasip iste bu dünyada kısmeti varmıs oglusumunALlah ömür versin, kolaylığınıda verir rabbim.. İlerki zamanlarda da iiki doğmuş zor oldu ama ikiz gibi büyüdüler dersin.. Benim ablam öyle aralarında 1.5 yaşla dogurdu. Annem baktı biraz zorlandı ama şimdi kocamanlar maşallah..
yonlendrmelerı gerekıyo cnm ya ben nerden bılıcem ası zamanını..ablam dedı 20.haftada asın var dıye ılk oyle duydum yanı
slm kızlar bende gelebilirmiyim
hepinizin ilk hamileligimi
Yapmaları gerekiyor ama kimileri yapmıyor canım.Aynen bilgilendirmeseler enrden bilceksin.. Beni gebe kaldıgınızda gelin die bile aramamışlardı. Kendim gittim bi arkadaşım demişti kayıt yaptır diye, sorumsuzlar...........
saol iyi dileklerin icin.. korunuyordum ben spral vardı öyle hamile kaldım gördügüm herkese söylüyorum spral taktırmayın diye bide son cıkanlardan aldım kaza olmasın diye nasip iste bu dünyada kısmeti varmıs oglusumun
kız sen kayıt yaptırmazsan nerden bilecek gebe kaldığını
saol iyi dileklerin icin.. korunuyordum ben spral vardı öyle hamile kaldım gördügüm herkese söylüyorum spral taktırmayın diye bide son cıkanlardan aldım kaza olmasın diye nasip iste bu dünyada kısmeti varmıs oglusumun
Gel cnm hoş geldinn..Benim ilk bebiş Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinnn
Yapmaları gerekiyor ama kimileri yapmıyor canım.Aynen bilgilendirmeseler enrden bilceksin.. Beni gebe kaldıgınızda gelin die bile aramamışlardı. Kendim gittim bi arkadaşım demişti kayıt yaptır diye, sorumsuzlar...........
valla ya korkuyorum artık ikiside erkek sansıma kızı bulamadım.. hürrem gibi sehzadeleri diziyorum dogurcam erkek dogurcam erkekAaa çok şaşırdım cnm yaa bnm ablamda hep öyle korunur ona bişi olmadı çok şükür..Yiyecek ekmeği varmış oğluşunun bundan sonrakiler için dikkatli olursun tatlımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?